galanakop Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Θεμα χρόνου να πάρει την κατρακύλα. Μέχρι τέλος Μάιου στα 500+- εύκολα θα το βρίσκεις πιστεύω. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 πολύ ευχάριστο που ήρθε, πολύ δυσάρεστη η τιμή.. μακάρι να κατρακυλήσει γρήγορα Στάνταρ αυτό. Το μόνο σίγουρο. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Επίσης θεωρώ σαχλαμάρα την αφαίρεση του notification led, θα πρέπει να έχεις ενεργοποιημένη την always on οθόνη για να ξέρεις αμα έχεις ειδοποίηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Εφόσον λοιπόν δείχνουν να πηγαίνουν καλά τα πράγματα, εγώ σίγουρα θα το δοκιμασω μόλις βέβαια πέσει στις σωστές του τιμές. Αυτές τώρα είναι "γιουχου"! Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/LG-G6-32GB-Mauro-LGH870-AITCBK.htm Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Επίσης θεωρώ σαχλαμάρα την αφαίρεση του notification led, θα πρέπει να έχεις ενεργοποιημένη την always on οθόνη για να ξέρεις αμα έχεις ειδοποίηση Πανμεγιστη σαχλαμαρα αυτό... ότι θα κερδίσεις από μπαταρία θα το χάσεις απ το always on display η από το να ανοίγεις οθόνη κάθε λίγο και λιγάκι. Πραγματικά τι σκέφτηκαν απορώ...να γλιτώσουν λεφτά απ τα λαμπάκια; :D ότι να ναι... Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Χωρις να θελω να αντιπαρατεθω στον toxotis,μολις εσκασε και στα σκρουτζομαγαζα,διαθεσιμο, με αρχικη τιμη 695,55!!!! Καλή τιμή εκκίνησης.σύντομα προβλέπεται πτώση. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 (edited) αμαζον στα 668 βλεπω το μπλε https://www.amazon.de/LG-Smartphone-Display-Speicher-platinum/dp/B06XFGMDKN/ και το δικαρτο που μαλλον δεν ειναι για ευρωπη(εγγυηση γιοκ που την χρειαζεσαι σιγουρα με LG), απο eglobalcenter 659,99 https://www.eglobalcentral.de/lg-g6-h870ds-64gb-dual-sim-ohne-sim-lock-blau.html μεγαλες διαφορες τιμης Edited April 19, 2017 by GaleaNatur Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 (edited) Ακόμα δεν βγήκε και κοιτάξτε τα ρεζιλίκια του G6... Είναι εναντίον το περσινό S7 edge (όχι S8) Edited April 19, 2017 by john74 Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Ακόμα δεν βγήκε και κοιτάξτε τα ρεζιλίκια του G6... Γιατί ρεζιλίκια; συγκρίνεις snapdragon 821 με 835 ουσιαστικά μια ολόκληρη γενιά διαφορά. μια χαρα στέκεται . Τώρα θα μου πεις δεν κοιτάω τι cpu φοράει, απλά βλέπω πότε βγήκαν τα 2 μοντέλα, ε ναι τότε ΟΚ ας πρόσεχε η LG. Αλλα απο άποψη CPU, τα αποτελέσματα ειναι αναμενόμενα Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 (edited) Οριακά πράγματα που ελάχιστα (έως καθόλου) επηρεάζουν την καθημερινή χρήση. Προσωπικά δεν με απασχολούν αυτά. Ούτε τα Antutu με απασχολούν, ούτε τα παιχνίδια. Ειδικά τα δεύτερα, το θεωρώ μαζοχισμό να βγάζω τα μάτια μου σε 5". Προτιμώ τις 50"! Από εκεί και μετά πάντα η LG είχε (και έχει όπως φαίνεται και εδώ) πιο επιθετικό thermal throttling σε σχέση με άλλους. Και πάλι με προσωπική μου εκτίμηση, αν είναι να διατηρείται πιο δροσερό το τηλέφωνο (όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο τέλος του βιντεο) καλύτερα. Αν και μέσα από το service menu μπορείς να το κόψεις (το throttling). Not recommended βέβαια λόγω προϊστορίας οθονών. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Γιατί ρεζιλίκια; συγκρίνεις snapdragon 821 με 835 ουσιαστικά μια ολόκληρη γενιά διαφορά. μια χαρα στέκεται . Τώρα θα μου πεις δεν κοιτάω τι cpu φοράει, απλά βλέπω πότε βγήκαν τα 2 μοντέλα, ε ναι τότε ΟΚ ας πρόσεχε η LG. Αλλα απο άποψη CPU, τα αποτελέσματα ειναι αναμενόμενα Ακριβώς. Και σε καθημερινή χρήση ούτε καν γίνεται αντιλυπτό. Όλα αυτά τα speed test με τις απόλυτα οριακές διαφορές, πραγματικά είναι "κουβέντα να γίνεται" και τίποτα περισσότερο. (Και βιντεάκια στο youtube). Από εκεί και μετά ενδιαφέρον έχουν μόνον τους απόλυτα αριθμολάγνους, που ψάχνουν την διαφορά στο δέκατο του δευτερολέπτου. Απλά να συμβαδίσει η τιμή του, με το ίδιο το τηλέφωνο. Γιατί τώρα είναι αλλού το ένα και αλλού το άλλο. Edited April 19, 2017 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 (edited) Τα έχετε μπερδέψει μου φαίνεται. Ο 821 με τον 820 η με τον περσινό exynos. G6 με S7 edge όχι s8 Συμφωνώ ότι σε καθημερινή χρήση ελάχιστη σημασία έχουν,απλά δείχνει μια τάση πιο είναι πιο αποδοτικό σε επιδόσεις σε κάποιες παραμέτρους. Τα ουσιαστικά θέματα της LG αλλα είναι που έχουν αναφερθεί κατά κόρων. Sent from my iPad using Tapatalk Edited April 19, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Τα έχετε μπερδέψει μου φαίνεται. Ο 821 με τον 820 η με τον περσινό exynos είναι. G6 με S7 edge όχι s8 Συμφωνώ ότι σε καθημερινή χρήση ελάχιστη σημασία έχουν,απλά δείχνεις μια τάση πιο είναι πιο αποδοτικό σε επιδόσεις. Τα ουσιαστικά θέματα της LG αλλα είναι που έχουν αναφερθεί κατά κόρων. Sent from my iPad using Tapatalk Τουλάχιστον το κατάλαβε ο φίλος εδώ, ΜΕ ΤΟ S7 EDGE είναι το τεστ (ΌΧΙ S8) Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 (edited) Έχετε απόλυτο δίκιο, όσον αφορά όμως την αριθμολαγνία των απολύτων νανοδευτερολέπτων δεν υπάρχει ουσιαστικά διαφοροποίηση. Οι συγκεκριμένοι λοιπόν, απλώς προσπερνούν. PS: Το νου τους όμως στις οθόνες. Κάποιες, σε κάποια μοντελάκια, λόγω εποχής ίσως, κοκκινίζουν! Έτσι λίγο προς το ροζουλί, ένα πράμα :lol: Edited April 19, 2017 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Η καμερα του g6 θα ειναι καλυτερη απο του g5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 (edited) Bill για μένα είναι από τα πιο πλήρη και όμορφα για το 2017, αν δεν βγάλει κάνα θέμα όπως τα προηγούμενα θα είναι άριστο. Αλλά εγώ θα περίμενα να πέσει η τιμή του αρκετά γιατί η lg ρίχνει πολύ εύκολα τιμές.. Εκτος αν δε σε νοιάζει το μετά. Το εξηγεις λιγο αυτο που λες ;; Κινητο του 2017 με περσινο soc,32gb αποθηκευτικο χωρο,δεν εχει στερεο,δεν εχει νοτιφικεισον λεντ,απο οτι θυμαμαι το ευρωπαικο δεν εχει το καλο ντακ,μπαταρια λογικα σε μετρια ως καλα επιπεδα(σιγουρα δεν θα ειναι κορυφαια)...Τι προσφερει στα 700ευρω ωστε να μπορουμε να πουμε οτι ειναι απο τα πιο ολοκληρωμενα;;Δεν ρωταω ειρωνικα αλλα εγω το βρισκω φτωχο.Οσο για το ομορφο με βρισκεις συμφωνο!! Edited April 19, 2017 by mikele123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 .... δεν εχει νοτιφικεισον λεντ.........δεν εχει το καλο ντακ....! Όπως απαγορευονται τα greeklish έτσι πρέπει να απαγορευτούν και το enlgreek ήμαρτον! Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 20, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Το εξηγεις λιγο αυτο που λες ;; Κινητο του 2017 με περσινο soc,32gb αποθηκευτικο χωρο,δεν εχει στερεο,δεν εχει νοτιφικεισον λεντ,απο οτι θυμαμαι το ευρωπαικο δεν εχει το καλο ντακ,μπαταρια λογικα σε μετρια ως καλα επιπεδα(σιγουρα δεν θα ειναι κορυφαια)...Τι προσφερει στα 700ευρω ωστε να μπορουμε να πουμε οτι ειναι απο τα πιο ολοκληρωμενα;;Δεν ρωταω ειρωνικα αλλα εγω το βρισκω φτωχο.Οσο για το ομορφο με βρισκεις συμφωνο!! Αντικειμενικά είναι σίγουρα η πιο "κουτσουρεμένη" ναυαρχίδα του 2017. Τουλάχιστον ευχόμαστε να δουλεύει όπως προβλέπεται και να μην έχει τα προβλήματα του παρελθόντος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 @Athanaso77 Ελπίζω να έβαλε μυαλό και να μην δούμε τα προβλήματα του παρελθόντος, όχι τίποτα άλλο αλλά είναι κρίμα αυτοί που θα ταλαιπωρηθουν στα σέρβις. Κατά τα άλλα όπως τα είπες... Κουτσουρεμενη συσκευή, ειδικά αυτό το 32gb εδω μου κάθεται. @MIB Μία δύο λεξούλες ήταν φίλε. Προσπάθησε να το ξεπεράσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 20, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Κουτσουρεμενη συσκευή, ειδικά αυτό το 32gb εδω μου κάθεται. Δεν είναι μόνο αυτό, στη μία αγορά έβαλαν wireless charging, στην άλλη DAC, στην άλλη 64GB! :wacko: Δεν μιλάμε για κάτι που δεν έχουν υλοποιήσει, αλλά δεν μπορούσαν να βγάλουν τουλάχιστον μία συσκευή με όλα μαζί; :what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Για το dac το ήξερα αλλά για την ασύρματη φόρτιση και τα 64gb δεν το ήξερα/θυμόμουν. WTF? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 20, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Για το dac το ήξερα αλλά για την ασύρματη φόρτιση και τα 64gb δεν το ήξερα/θυμόμουν. WTF? Τα έχω γράψει εδώ αναλυτικά... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7122628#post7122628 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Καλημερα πηγα στον Stephanis στην πολη μου σημερα η ωρα 9:00 το πρωι οπου το εχουν φερει το κινητο σε ασπρο χρωμα ηταν εκει και το εχω δει και το φωτογραφισα τα συμπερασματα δικα σας: Προσωπικα μου αρεσε και αξιζει τον κοπο και τα χρηματα να το παρει καποιος μονο για την διπλη καμερα που εχει και για την οθονη που ναι 5.7" αλλα και FHD αναλυση στις εφαρμογες 18:6 κατι τετοιο τελιωσπατον. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Ευχαριστούμε για τις φωτό. Προσωπικά μου αρέσει πιο πολύ από το S8.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Ευχαριστούμε για τις φωτό. Προσωπικά μου αρέσει πιο πολύ από το S8.... Ναι σιγουρα η μονη διαφορα του απο το S8 ειναι οτι εχει δυο καμερες ειδα και το λογισμικο της καμερας του επισης το camera square. Βγαζει παρα πολυ καλες φωτογραφιες η δευτερη διπλη καμερα επειδη το ΖΟΟΜ της ειναι πιο μακρυνο για την πρωτη που ναι μπροστα δεν ξερω αλλα βγαζει και αυτη καλες. Επισης εχει επιλογη για το πως μπορεις να προσαρμωσεις τις φωτογραφιες σου οπως εσυ τις θελεις με φιτρα κλπ αλλα και μπορεις να βγαζεις ταυτοχρονα με την δευτερη καμερα και με την καμερα προσωπου. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts