panos_27 Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 count me in Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Episkeptis Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Κανονικά και εγώ μέσα Redmi Note 3 Pro Kenzo XTRV Beta 1 6.10.20 dev Παράθεση "Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει." Ernesto "Che" Guevara Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante20gr Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Εκτός απροόπτου πάντα είμαι και εγώ μέσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Καλημέρες :) μια θεσούλα για μένα και το μηλαρακι μου :p:p Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Παιδιά αν τα καταφέρω θα έρθω... Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Θα λείπω δυστυχώς. Την επόμενη φορά !!! Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Δυστυχώς είμαι εγχειρισμένος και δεν μπορώ να παραστώ, σας εύχομαι καλή διασκέδαση, υγεία, και η σκέψη μου θα είναι μαζί σας ... :( Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Προσθέστε και την Maria_B! Γιώργο impreza...ξες εσύ...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xavale Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Θα είμαι κι εγώ εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos999 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 βαλε και εμενα μεσα!!!! Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Μέσα κι εγώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vivalaflam Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Και γω θα μαι εκει Παράθεση Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Clubrocker Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Μεσααααααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillerElite Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 άντε ωραία, υπολογίστε και εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chgen Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 και γω μέσα!! :happy::happy::wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Δυστυχως θα λειπω εκτος πολης , καλα να περασετε ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoik Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Κερνάτε καφεδάκι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Θα λειπω :( Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Ενδεχομένως να μπορεσω να ερθω τελικα. Τελευταία στιγμή θα το ξερω Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. March 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Κερνάτε καφεδάκι; Είμαστε φιλόξενα παιδιά, σε περιμένουμε για καφέ =) Σε πείσαμε, θα έρθεις; Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Παρότι είμαι πολύ στο τρέξιμο αυτήν την περίοδο θα είμαι εκεί να τα ξαναπούμε, και να πιούμε το καφεδάκι μας. (Ευτυχώς που με πήρε τηλ ο Νίκος γιατί δεν το ήξερα.) Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Μεσα και εγω εκτος απροοπτου!! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Λογικά και εκτός απροόπτου αυτή τη φορά θα είμαι εκεί !!!!!!!!!!! Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kazeta Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Κι εγω μεσα +2:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sairisa Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 θα ερθω και εγω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Δυστυχως δεν ειμαι απο Βορεια ελλαδα ..αλλιως δεν το συζητω θα ερχομουν.Καλες τεχνολογικες συζητησεις φιλοι μου !:) Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts