Jump to content

Huawei P8 Lite (2017)

ziaba
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

H λιγη διαθεσιμη μνημη ειναι ενα απ τα θεματα της συσκευης γενικα.

Καλα τ αλλα ναι.Για 200Ε αψογη.Επισης επαθα πλακα με κατι που θεωρουσα τελειως αχρηστο,τον σαρωτη.Απιστετα γρηγορος,νομιζω ειναι ακαριαιο το ξεκλειδωμα ακομα και σε σχεση με τον κλασσικο τροπο με το κουμπι.

Θα παρω αλλο ένα αύριο για την γυναίκα.το βρηκα σε αλλο μαγαζί κ είναι unbranded, τους ρώτησα.

• Απαντήσεις 442
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικα τι παιζει με τις rom?Ειναι καλυτερα να παρω branded η unbranded?

Καποια παιδια ανεφεραν οτι ορισμενα unbranded στην πραγματικοτητα ειναι beta οποτε και δεν εχουν updates. Απο αυτα ειναι προτιμοτερα τα branded. Τωρα αν το καταστημα στο παιρνει πισω στη περιπτωση που δεν παιρνει updates τοτε παρε unbranded απλα ισως να ταλαιπωρηθεις απο επιστροφες στη περιπτωση που πεσεις σε τετοια παρτιδα

Εφαρμογές σε microSD δεν παίζουν καθόλου σε emui; Δεν υπάρχει κανείς τρόπος; Χωρίς root βέβαια.

Κάποιος να έχει απάντηση σε αυτό??

Κάποιος να έχει απάντηση σε αυτό??

Δεν ξέρω στο mm υπήρχε η δυνατότητα αυτή σε πολλές συσκευές,εδω σε αυτο ακομα το ψαχνω κ εγω.

Δεν ξέρω στο mm υπήρχε η δυνατότητα αυτή σε πολλές συσκευές,εδω σε αυτο ακομα το ψαχνω κ εγω.

Πρέπει να φταίει το EMUI. Γιατί το Android 6.0 και το 7.0 έχουν αυτή την δυνατότητα.

Για να μην το βρίσκεις δεν θα υπάρχει.

Πηγα το είδα στο public το έχει με την ονομασία p9 lite 2017 κ ειδα λίγο στις ρυθμίσεις είναι unbranded. Αυτή την ρομ που μπορεί να την βρούμε?? Είναι καθαρή official.

Σημειωσες build number μηπως βγαλουμε καμια ακρη???

Αν θυμάμαι καλά τελειωνε σε β106 αλλά εχω άνθρωπο μέσα στο κατάστημα κ θα μου το στείλει screenshot

Για τα λεφτά του είναι πολύ καλή συσκευή! μεταλλική όλη από όσο θυμάμαι και πίσω είναι γυάλι σαν το S7.

Αυτό ισχύει; Απ ότι βλέπω σε κάποια review μιλάνε για παντελή έλλειψη μετάλλου. Μόνο πλαστικό και γυαλί...

My Hall of Fame: Motorola V360, Samsung E590 & F700.

6.3.28 Xiaomi R3 'IDO' - 2/16 - Gold-Black (custom) - Global Dev

7.6.08 Xiaomi RN4 'MIDO' - 3/32 - All Black - Global Stable

To πήρα χθες από το αρκετά αξιόπιστο myTel.gr στο Θησείο. Είναι όμορφο, κομψό και ποιοτικό smartphone. Το σέταρα σχετικά εύκολα χωρίς κάρτα sim γιατί παίρνει nano και δεν είχα, και αποθήκευσα όλες τις εφαρμογές στην sd card. Έρχεται με Android 7

Έπαιζαν κανονικά και το τηλέφωνο είναι πολύ γρήγορο. Δεν είμαι power user και δεν πολυκαταλαβαίνω αυτά που γράφετε για τις μνήμες (branded & unbranded) αλλά προέρχομαι από Lumia 640 και περιβάλλον Windows έτσι το περιβάλλον και η λειτουργία (σφαίρα) του P8 Lite μου φάνηκαν όαση στην έρημο!

Σήμερα που βρήκα nano sim έκανα μια κορυφαία μ$%^και επέτρεψα στη Vodafone να αλώσει το τηλ στην κυριολεξία και τώρα καλούμαι να το σετάρω όλο απ' την αρχή, καθώς χάθηκαν εφαρμογές επαφές και τα πάντα. Έχω ρίξει έναν τοίχο απ το να χτυπάω το κεφάλι μου :angry:

Ζορίζομαι λίγο στο να περάσω πάλι τις επαφές μου μέσω του outlook.com.gr που τις είχα σωσμένες στο Lumia...

Tην ώρα που ήμουν στο κατάστημα μπήκαν άλλα 3 άτομαι για το συγκεκριμένο τηλέφωνο, το πήραν κι έφυγαν καταχαρούμενοι. Πρέπει να εξελιχθεί σε best seller απ' αυτά που διαβάζω και ακούω, ειδικά σε αυτή την τιμή (189€).

Ζanzibar

Οταν το ανοιγεις σου βγαζει καποιο logo της tim ή της vodafone??? (Aυτο σημανει Branded)

Eπισης μπορεις να μας πεις τoν αριθμο εκδοσης της συσκευης????? ( To βλεπεις στο σχετικα με το τηλεφωνο)

To πήρα χθες από το αρκετά αξιόπιστο myTel.gr στο Θησείο. Είναι όμορφο, κομψό και ποιοτικό smartphone. Το σέταρα σχετικά εύκολα χωρίς κάρτα sim γιατί παίρνει nano και δεν είχα, και αποθήκευσα όλες τις εφαρμογές στην sd card. Έρχεται με Android 7

Έπαιζαν κανονικά και το τηλέφωνο είναι πολύ γρήγορο. Δεν είμαι power user και δεν πολυκαταλαβαίνω αυτά που γράφετε για τις μνήμες (branded & unbranded) αλλά προέρχομαι από Lumia 640 και περιβάλλον Windows έτσι το περιβάλλον και η λειτουργία (σφαίρα) του P8 Lite μου φάνηκαν όαση στην έρημο!

Σήμερα που βρήκα nano sim έκανα μια κορυφαία μ$%^και επέτρεψα στη Vodafone να αλώσει το τηλ στην κυριολεξία και τώρα καλούμαι να το σετάρω όλο απ' την αρχή, καθώς χάθηκαν εφαρμογές επαφές και τα πάντα. Έχω ρίξει έναν τοίχο απ το να χτυπάω το κεφάλι μου :angry:

Ζορίζομαι λίγο στο να περάσω πάλι τις επαφές μου μέσω του outlook.com.gr που τις είχα σωσμένες στο Lumia...

Tην ώρα που ήμουν στο κατάστημα μπήκαν άλλα 3 άτομαι για το συγκεκριμένο τηλέφωνο, το πήραν κι έφυγαν καταχαρούμενοι. Πρέπει να εξελιχθεί σε best seller απ' αυτά που διαβάζω και ακούω, ειδικά σε αυτή την τιμή (189€).

Καλα αν συνεχιζει να πουλαει τοσο θα φτασει τη τιμη το p9 lite (3GB) και καπου εκει θα σταματησει να το ζηταει τοσο ο κοσμος.

Ζanzibar

Οταν το ανοιγεις σου βγαζει καποιο logo της tim ή της vodafone??? (Aυτο σημανει Branded)

Eπισης μπορεις να μας πεις τoν αριθμο εκδοσης της συσκευης????? ( To βλεπεις στο σχετικα με το τηλεφωνο)

Bγάζει, της Vodafone (δυστυχώς) τώρα κατάλαβα τι εννοείς. Αυτό είναι καλό ή χρειάζεται να αλλάξει?

Τον αριθμό θα τον δω και θα τον γράψω μόλις το ανοίξω μιας και φορτίζει για πρώτη φορά, είμαι ακόμα με το Lumia.

Edit: Αριθμός έκδοσης συσκευής: PRA-LX1C02B140

Edit: Επίσης παιδιά λυπηθείτε τον συνάνθρωπο των "παραθύρων" και ρίχτε καμιά συμβουλή για το σετάρισμα στο Android γιατί νοιώθω σαν τον βλάχο που ήρθε απ'το χωριό με το κοκόρι στην πλάτη και το κοφίνι με τα αυγά...

Edited by Zanzibar

Bγάζει, της Vodafone (δυστυχώς) τώρα κατάλαβα τι εννοείς. Αυτό είναι καλό ή χρειάζεται να αλλάξει?

Τον αριθμό θα τον δω και θα τον γράψω μόλις το ανοίξω μιας και φορτίζει για πρώτη φορά, είμαι ακόμα με το Lumia.

Edit: Επίσης παιδιά λυπηθείτε τον συνάνθρωπο των "παραθύρων" και ρίχτε καμιά συμβουλή για το σετάρισμα στο Android γιατί νοιώθω σαν τον βλάχο που ήρθε απ'το χωριό με το κοκόρι στην πλάτη και το κοφίνι με τα αυγά...

Πριν ένα χρόνο ήμουν στην ίδια φάση με εσένα. Δεν χρειάζεται να το σετάρεις μια κι έξω. Δεν υπάρχει τέλειο σετάρισμα. Φτιάξε ένα google account, πέρασε εκεί επαφές κι ότι άλλο θεωρείς απολύτως απαραίτητο (για να σε ακολουθήσει αργότερα και σε άλλες android συσκευές) και όλα τα άλλα μπορούν να γίνουν σταδιακά.

Η αποθήκευση των εφαρμογών στην sd card, που ανέφερες νωρίτερα, γίνεται κατά το κατέβασμα της εφαρμογής ή υπάρχει κάποια ρύθμιση γενική;

Το frame μεταξύ των δύο γυάλινων επιφανειών είναι πλαστικό ή μεταλλικό;

Πριν ένα χρόνο ήμουν στην ίδια φάση με εσένα. Δεν χρειάζεται να το σετάρεις μια κι έξω. Δεν υπάρχει τέλειο σετάρισμα. Φτιάξε ένα google account, πέρασε εκεί επαφές κι ότι άλλο θεωρείς απολύτως απαραίτητο (για να σε ακολουθήσει αργότερα και σε άλλες android συσκευές) και όλα τα άλλα μπορούν να γίνουν σταδιακά.

Η αποθήκευση των εφαρμογών στην sd card, που ανέφερες νωρίτερα, γίνεται κατά το κατέβασμα της εφαρμογής ή υπάρχει κάποια ρύθμιση γενική;

Το frame μεταξύ των δύο γυάλινων επιφανειών είναι πλαστικό ή μεταλλικό;

Σ' ευχαριστώ για τις συμβουλές, έχω google account, 2 mail, φαντάζομαι δεν είναι πρόβλημα που είναι δύο κι όχι ένα...

Αυτό που με ζορίζει με τις επαφές, όταν κάνω αυτό που λες στο google account, είναι ότι μου εμφανίζει τα πάντα όλα ενώ εγώ θέλω μόνο όσες επαφές έχουν αριθμό. Και δεν σου δίνει επιλογή εμφάνισης "επαφές μόνο με τηλεφωνικό αριθμό". Ενώ στο Lumia γινόταν.

Edit: Στις αρχικές ρυθμίσεις του τηλεφώνου σε ρωτάει να ορίσεις αποθηκευτικό χώρο και το ορίζεις άπαξ. Παρόλο που όρισα την sd card το Ρ8 με έγραψε και τα σώζει όλα τα app στην εσωτερική μνήμη, με αποτέλεσμα να έχω ελεύθερα πλέον μόνο 6,48GB από τα 16!

Ξέρετε αν και πως μπορώ να τις μεταφέρω στην sd card?

Το frame είναι μεταλλικό και γενικά είναι άριστα ποιοτική κατασκευή. Πολύ πάνω απ' την τιμή που κοστίζει και καμία σχέση με τα παλιότερα μοντέλα P8 & P9 Lite. Η γυναίκα μου έχει ένα Xiaomi Redmi 3s και δεν ξέρω αλλά μου κάνει πολύ φτηνό και πλαστικό παρόλο που δουλεύει άψογα.

Και μια ερώτηση, αν κατεβάζω και κάνω install τις εφαρμογές απ' το πισι μου, μέσω google account, υπάρχει πρόβλημα? Το βλέπει το κινητό.

Για να μην γεμίζω ποστς αυτή είναι η θέση της Huawei όσον αφορά το θέμα της αποθήκευσης σε εσωτερική/εξωτερική μνήμη

http://consumer.huawei.com/en/support/faqs/detail/index.htm?id=134734

Edited by Zanzibar

Πιστεύεται οτι αξίζει τα + 50€ (280 στο you.gr) που έχει σε σχέση με το p9 lite...?

Πιστεύεις ότι το you.gr αξίζει; Αυτό είναι το σωστό ερώτημα. Ποιοι είναι αυτοί και πως την είδανε. Τιμές χειρότερες από αλυσίδες με πανελλαδική παρουσία.

Στο skroutz η τιμή του (του p8 lite 2017 που είναι το ίδιο ακριβώς) είναι 100 ευρώ μείον.

Κάποια παιδιά σε προηγούμενα post ανέφεραν ότι κάτι παίζει με τις rom και σε κάποια p8 lite 2017 (unbranded) είναι beta. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξει σίγουρα κάποιος πριν το πάρει. Και άλλη μια σκέψη που μπορεί να κάνει κανείς είναι κατά πόσο η ελληνική αντιπροσωπία θα το δεχθεί σε ενδεχόμενο πρόβλημα στο service, όταν επίσημα εισάγει το p9 lite 2017? (φυσικά και ξέρω ότι είναι ακριβώς το ίδιο αλλά αν θέλουν μπορούν να ισχυριστούν ότι φέρνουν επίσημα άλλο μοντέλο.)

Πιστεύεις ότι το you.gr αξίζει; Αυτό είναι το σωστό ερώτημα. Ποιοι είναι αυτοί και πως την είδανε. Τιμές χειρότερες από αλυσίδες με πανελλαδική παρουσία.

Στο skroutz η τιμή του (του p8 lite 2017 που είναι το ίδιο ακριβώς) είναι 100 ευρώ μείον.

Του you δεν ειναι παραεισαγωγης ομως. Οποτε λογικη τιμη.

Αλλα ναι, το after sale service του καταστηματος ειναι απο τα χειροτερα. Σαν σκρουτζομαγαζο ειναι απλα με επισημα αντιπροσωπειας.

Το ξέρω παιδιά οτι μπορώ να το βρω και πιο φτηνά...αλλα όπως ειπώθηκε και λόγω ρομ και λόγω service δεν μου βγαίνει να πάω από σκρουτζομαγαζο.και δεν ξερω για το service του you,αλλα πχ ένα p8 lite ενός φίλου μέσα 4-5 μέρες του το έφτιαξαν (ένα πρόβλημα με wifi που λένε ότι βγάζει συχνα).

Σε κάθε περίπτωση άσχετα το που,αξίζει τα παραπάνω λεφτά;

Εγω πάντως πηρα τηλ. το επίσημο service στην Μιχαλακοπούλου τους ειπα οτι εχω συσκευή branded κ αν μπορούν να περάσουν μια καθαρή ρομ κ μου είπαν οτι δεν γίνεται.οπως κ σε αλλη εταιρεία συνεργαζομενη που καλύπτει service κ απο το ιμει ειδαν οτι δεν γίνεται με τίποτα αυτό.εγω θα ρξν βρω την άκρη ψάχνοντας σε xda κλπ sites.

Καλησπέρα είμαι ανάμεσα στα huawei p9 lite και στο huawei p8 lite 2017.... Τι γνώμη έχετε; Ακούω και διαβάζω ότι αν είναι unbranded βγάζει πρόβλημα στις ενημερώσεις ισχύει;

Απλά ρε σεις δεν νομίζω ότι το κινητό του νήματος αξίζει τα 280 ευρώ. Σχεδόν φτάνει το Honor 8 (από skroutz βέβαια) μετά...