zananiro Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος πρόβλημα μετά το update με την DND λειτουργία; Την ενεργοποίησα και μόνο μετά από επανεκκίνηση κατάφερα να την απενεργοποίησω.Που είναι αυτή η λειτουργία να δοκιμάσω? Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpet84 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Που είναι αυτή η λειτουργία να δοκιμάσω?Είναι η λειτουργία "μην ενοχλείτε" θα την βρεις στις ρυθμίσεις του ήχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Πέρασα χθες το βράδυ την oreo και εξαφανίστηκε η επιλογή για προγραμματιστές. Μπορεί κάποιος το να επιβεβαιώσει; Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babe0607 Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Πήγαινε... ρυθμίσεις...σύστημα... εκεί είναι..Πέρασα χθες το βράδυ την oreo και εξαφανίστηκε η επιλογή για προγραμματιστές. Μπορεί κάποιος το να επιβεβαιώσει; Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πήγαινε... ρυθμίσεις...σύστημα... εκεί είναι.. Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈτσι είναι σε μένα με Oreo... Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Redmi Note 12 Pro+ 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Έλα που δεν τις εμφανίζει εκεί. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Έλα που δεν τις εμφανίζει εκεί. Μάλλον πρέπει να τις ενεργοποιήσεις ξανά. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Μάλλον πρέπει να τις ενεργοποιήσεις ξανά. Ωραίος. Δεν πήγε καν το μυαλό μου. Με γλίτωσες από επαναφορά. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Παιδιά συγνώμη εάν έχει απαντηθεί, αλλά έχω φίλο με το κινητό, συνδέει ακουστικά για να πιάσει το ραδιόφωνο αλλά δεν στέλνει τον ήχο σε Bluetooth ηχείο. Διορθώνεται αυτό κάπως; Γκούγκλισα λίγο αλλά δεν βρήκα κάτι. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Το βάζω και εδώ γιατί δεν είμαι σίγουρος εάν έχει το lite ή το κανονικό και δεν μπορώ να τον βρω τώρα. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erick Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Καλησπέρα στο φορουμ και χρόνια πολλά σε όλους, Είμαι κάτοχος του P8 lite ale-l21 στο οποίο έχει περαστεί μέσω OTA το ΕΜUI 4.0.3 και Android 6. Καταλαβαίνω πως δεν υπάρχει περίπτωση να βγεί κάποια άλλη ενημέρωση ποτέ ξανά οπότε είπα να το ξεκλειδώσω για να διαγράψω επιτέλους κάτι εφαρμογές που δεν χρησιμοποίησα ποτέ. Να σημειώσω ότι δεν παρακολουθώ στενά τις εξελίξεις και ως ανυποψίαστος έστειλα μαιλ στη Huawei μαζί με το S/N, IMEI προκειμένου να μου δώσουν το bootloader code. Όλα καλά με το e-mail :lol: ωστόσο ενημερώθηκα πως έχουν διακόψει την παροχή αυτής της υπηρεσίας. Στο θέμα μας τώρα και ως άπειρος κατανοώ πως ο κωδικός αυτός είναι το αρχικό πράγμα που πρέπει να έχω για να ξεκινήσω την διαδικασία του rooting. Οπότε βρήκα κάποια προγράμματα που λένε ότι ξεκλειδώνουν τον κωδικό του bootloader και απαιτούν την εξαργύρωση credit. Σύμφωνα με την εμπειρία σας, ποιό από όλα ενδείκνυται ; Και αν λειτουργεί σε Linux και δεν χρειάζεται credits ακόμα καλύτερα. Εκτός βέβαια και αν υπάρχει και άλλος τρόπος τον οποίο λόγω αμάθειας δεν γνωρίζω. Σας ευχαριστώ και πάλι χρόνια πολλά σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpet84 Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 Παιδιά συγνώμη εάν έχει απαντηθεί, αλλά έχω φίλο με το κινητό, συνδέει ακουστικά για να πιάσει το ραδιόφωνο αλλά δεν στέλνει τον ήχο σε Bluetooth ηχείο. Διορθώνεται αυτό κάπως; Γκούγκλισα λίγο αλλά δεν βρήκα κάτι. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Το βάζω και εδώ γιατί δεν είμαι σίγουρος εάν έχει το lite ή το κανονικό και δεν μπορώ να τον βρω τώρα.Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα και σε όσες συσκευές είχα στο παρελθόν διαφορετικών εταιριών πάλι δεν είχαν αυτή την δυνατότητα. Ο μόνος τρόπος είναι με διαδικτυακή ακρόαση του ραδιοφωνικού σταθμού όπου γίνεται κανονικά η μεταφορά ήχου στο bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα και σε όσες συσκευές είχα στο παρελθόν διαφορετικών εταιριών πάλι δεν είχαν αυτή την δυνατότητα. Ο μόνος τρόπος είναι με διαδικτυακή ακρόαση του ραδιοφωνικού σταθμού όπου γίνεται κανονικά η μεταφορά ήχου στο bluetooth. Samsung galaxy SII Samsung note II Xiaomi redmi note 4G Xiaomi Redmi note 3 και το τωρινό μου Xiaomi Mi Max είναι οι συσκευές που περάσανε από τα χέρια μου και παίζανε όλες. Μάλλον αυτό το μοντέλο δεν παίζει. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtse Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 ρε παιδιά έχω το εξής πρόβλημα συνδέω με Bluetooth μια ενδοεπικοινωνία που εχω για το κράνος αλλά δεν περναει την ομιλία από το μικρόφωνο οπότε οι άλλοι δεν με ακούνε ενώ εγώ τους ακούω. με το αντίστοιχο του αυτοκινήτου δεν έχω θέμα. εάν το συνδέσω σε άλλο κινητό παίζει μια χαρά. γνωρίζεται εάν υπάρχει κάποια λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpet84 Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 ρε παιδιά έχω το εξής πρόβλημα συνδέω με Bluetooth μια ενδοεπικοινωνία που εχω για το κράνος αλλά δεν περναει την ομιλία από το μικρόφωνο οπότε οι άλλοι δεν με ακούνε ενώ εγώ τους ακούω. με το αντίστοιχο του αυτοκινήτου δεν έχω θέμα. εάν το συνδέσω σε άλλο κινητό παίζει μια χαρά. γνωρίζεται εάν υπάρχει κάποια λύση?Οταν είναι σε σύνδεση με το κινητό έχεις πατήσει το i στο μενού του bluetooth στο κινητό για να δώσεις τα δικαιώματα (προφίλ τα αναφέρει); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtse Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Οταν είναι σε σύνδεση με το κινητό έχεις πατήσει το i στο μενού του bluetooth στο κινητό για να δώσεις τα δικαιώματα (προφίλ τα αναφέρει); Ναι τα έχει τα δικαιώματα. δεν μπορώ να βρω τι το μπερδεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Πάντως παιδιά το wificall της cosmote δουλεύει κανονικά στο κινητό. Απλά ενεργοποιήστε τη λειτουργία βάζοντας τη SIM σε μια συσκευή που υποστηρίζει επίσημα wificall, στέλνετε το sms WIFICALL στο 1333 και μόλις ενεργοποιηθεί βάζετε τη SIM στο κινητό και είστε κομπλέ. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy7 Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Ξέρεις κάποιος που βρίσκονται οι ρυθμίσεις για να μπορούμε να δεχόμαστε ειδοποιήσεις από το 112 (Cell Broadcasting)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Έχει αντικαταστήσει κάποιος την μπαταρία σε κάποιο προτεινόμενο μαγαζί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Καλημέρα σας Υπάρχει τρόπος να μεταφέρουμε τις εφαρμογές στη κάρτα sd;;;; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts