p_k Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Στη συσκευή της γυναίκας μου, δεν παίζουν τα βιντεάκια που της στέλνουν στο viber. Συγκεκριμένα βγάζει ότι δεν υποστηρίζεται η αναπαραγωγή βίντεο, λόγω των ρυθμίσεων ανάλυσης της συσκευής, κάτι τέτοιο. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Εμφανισιακά έχουν διάφορες το p9 lite 2017 με το p8 lite 2017? Είχα την εντύπωση ότι είναι ακριβώς ίδια και πήρα ένα nillkin tempered glass p8 lite 2017 να το βάλω στο p9 lite και δεν ταιριάζει. Θέλει μεγαλύτερο κενό μεταξύ led και κάμερας, τα καλύπτει μισά ενώ θα έπρεπε να τα αφήνει τελείως ακάλυπτα όπως η εργοστασιακή μεμβράνη. Ισχύει όντως αυτή η διαφορά εμφανισιακά? Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanzibar Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Καλημέρα, θέλω να κάνω format την sd card μου, μπαίνω στο μενού των ρυθμίσεων αλλά δεν μπορώ να βρω που μου δίνει δικαίωμα να κάνω διαμόρφωση κάρτας, δεν μου δίνει την επιλογή. Πρέπει να κάνω κάτι με το pc κι όχι απ' το τηλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Καλημέρα, θέλω να κάνω format την sd card μου, μπαίνω στο μενού των ρυθμίσεων αλλά δεν μπορώ να βρω που μου δίνει δικαίωμα να κάνω διαμόρφωση κάρτας, δεν μου δίνει την επιλογή. Πρέπει να κάνω κάτι με το pc κι όχι απ' το τηλ? Έτσι όπως τα περιγράφεις εννοείς ότι βλέπεις την κάρτα SD στον "Φορητό Χώρο Αποθήκευσης" αλλά δεν σου δεί(χ)νει την δυνατότητα-επιλογή για διαμόρφωσή της; Η διαδρομή που ακολουθώ εγώ (στο μονόκαρτο δικό μου) για να κάνω format (διαμόρφωση) την κάρτα SD είναι η ακόλουθη και νομίζω ότι είναι ίδια για κάθε τέτοια συσκευή: Ρυθμίσεις--> Μνήμη και χώρος αποθήκευσης--> Κάρτα SD--> Διαμόρφωση. Όταν πατήσεις "Διαμόρφωση" θα σε προειδοποιήσει ότι θα διαγραφούν όλα και αν πατήσεις "Διαγραφή Δεδομένων και Διαμόρφωση" στο κάτω μέρος, θα γίνει η δουλειά που θες. Εσύ δεν βλέπεις καθόλου αυτή την επιλογή; Αν ναι μοιάζει πολύ περίεργο. Για σιγουρέψου και πες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 (edited) Καλημέρα, θέλω να κάνω format την sd card μου, μπαίνω στο μενού των ρυθμίσεων αλλά δεν μπορώ να βρω που μου δίνει δικαίωμα να κάνω διαμόρφωση κάρτας, δεν μου δίνει την επιλογή. Πρέπει να κάνω κάτι με το pc κι όχι απ' το τηλ?Εγώ πάντως το format το κάνω από το pc μέσω των Windows, format fat32. Κάποτε είχα διαβάσει ότι είναι προτιμότερο από το να το κάνεις μέσω του κινητού. Edited May 10, 2018 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Εγώ πάντως το format το κάνω από το pc μέσω των Windows, format fat32. Κάποτε είχα διαβάσει ότι είναι προτιμότερο από το να το κάνεις μέσω του κινητού. Κανονικά η διαμόρφωση πρέπει να γίνεται πάνω στην συσκευή (και από το λειτουργικό) που θα την χρησιμοποίει. Και αυτό γιατί όταν ολοκληρωθεί, δημιουργεί το σύστημα αρχείων του λειτουργικού (του Android στην προκειμένη) που την κάνει, φτιάχνοντας μαζί και μια σειρά φακέλων που τις χρειάζεται η κάθε συσκευή για να είναι αναγνωρίσημη και απόλυτα λειτουργική. Μερικές φορές, προβλήματα με τις κάρτες οφείλονται ακριβώς σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Καλημέρα, θέλω να κάνω format την sd card μου, μπαίνω στο μενού των ρυθμίσεων αλλά δεν μπορώ να βρω που μου δίνει δικαίωμα να κάνω διαμόρφωση κάρτας, δεν μου δίνει την επιλογή. Πρέπει να κάνω κάτι με το pc κι όχι απ' το τηλ? Έτσι όπως τα περιγράφεις εννοείς ότι βλέπεις την κάρτα SD στον "Φορητό Χώρο Αποθήκευσης" αλλά δεν σου δεί(χ)νει την δυνατότητα-επιλογή για διαμόρφωσή της; Η διαδρομή που ακολουθώ εγώ (στο μονόκαρτο δικό μου) για να κάνω format (διαμόρφωση) την κάρτα SD είναι η ακόλουθη και νομίζω ότι είναι ίδια για κάθε τέτοια συσκευή: Ρυθμίσεις--> Μνήμη και χώρος αποθήκευσης--> Κάρτα SD--> Διαμόρφωση. Όταν πατήσεις "Διαμόρφωση" θα σε προειδοποιήσει ότι θα διαγραφούν όλα και αν πατήσεις "Διαγραφή Δεδομένων και Διαμόρφωση" στο κάτω μέρος, θα γίνει η δουλειά που θες. Εσύ δεν βλέπεις καθόλου αυτή την επιλογή; Αν ναι μοιάζει πολύ περίεργο. Για σιγουρέψου και πες. Και στο δίκαρτο δικό μου δεν μπορείς να κάνεις διαμόρφωση, η σχετική επιλογή εμφανίζεται αχνή. Πρέπει να έχει να κάνει με το ότι έχω ορίσει ως χώρο αποθήκευσης την κάρτα sd. Λογικά αν επιλέξεις ξανά ως χώρο αποθήκευσης την εσωτερική μνήμη, θα κάνει επανεκκίνηση και μετά θα μπορείς να κάνεις διαμόρφωση της κάρτας, τώρα δεν σε αφήνει για να μην διαγράψεις τα αρχεία σου. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 (edited) Οι εφαρμογές Facebook και instagram κάνουν αυτόματα μόνες του ενημερώσεις από το playstore αν και έχω απενεργοποιήσει τις αυτόματες ενημερώσεις από το playstore. Πως γίνεται να απενεργοποιηθεί αυτό? Είδα στα apps ότι έχει προεγκατεστημένες 2 εφαρμογές Facebook installer και manager και υποψιάζομαι ότι αυτές ευθύνονται. Αν τις απενεργοποιήσω αυτές θα σταματήσουν οι αυτόματες αναβαθμίσεις ή θα έχω πρόβλημα με τη χρήση των εφαρμογών? Edited May 17, 2018 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 (edited) Σήμερα μου ήρθε ως αναβάθμιση η PRA-LX1C432B212, ήμουν κολλημένος στην Β198 και πειραματιζόμουν με το Firmware Finder το οποίο ξαφνικά εμφάνισε ένα μήνυμα ότι δεν υποστηρίζει αυτή τη version της EMUI με αποτέλεσμα όποιο πακέτο νεότερο δοκίμασα να εγκαταστήσω μέσω αυτού αποτύγχανε να εγκατασταθεί και επιπλέον όταν άνοιγες, έκλεινες ή επανεκκινούσες τη συσκευή εμφανιζόταν μια ειδοποίηση ότι η συσκευή απέτυχε στο online verification και σταματούσε εκεί προτρέποντάς με να bootάρω στην erecovery και να επανεγκαταστήσω το τελευταίο διαθέσιμο πακέτο, χάνοντας τα πάντα εννοείται. Αν όμως πάταγα το κουμπί του Power συνέχιζε κανονικά, ξεκινούσε και δούλευε μια χαρά. Ψάχνοντας στο Internet ανακάλυψα ότι πλέον πριν εγκατασταθεί οποιοδήποτε πακέτο γίνεται online authentication, κάτι που καθιστά το Firmware Finder άχρηστο πια αφού θα σου δημιουργήσει το πρόβλημα που περιέγραψα. Μετά τη σημερινή αναβάθμιση όμως, που ήταν πλήρης με μέγεθος 2.3 GB το πρόβλημα λύθηκε και πλέον δεν εμφανίζεται τίποτα. Edited May 22, 2018 by grgz Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Σε δίκαρτο unbranded ήρθε η Β210. Πρόσθεσαν κάποιες λειτουργίες, αλλά το πιο καλό που παρατήρησα είναι ότι μετά την αναβάθμιση ο ελεύθερος αποθηκευτικος αυξήθηκε από 1.5 σε 4GB περίπου. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Σε δίκαρτο unbranded ήρθε η Β210. Πρόσθεσαν κάποιες λειτουργίες, αλλά το πιο καλό που παρατήρησα είναι ότι μετά την αναβάθμιση ο ελεύθερος αποθηκευτικος αυξήθηκε από 1.5 σε 4GB περίπου. Εγώ είχα σχεδόν 3 GB ελεύθερα και δεν με άφηνε να κάνω την αναβάθμιση, έπρεπε να ελευθερώσω άλλα 650 ΜΒ, δεν έχω πολλές εφαρμογές, τα σκουπίδια της Google και οι αναβαθμίσεις τους γεμίζουν την εσωτερική μνήμη. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση το Amazon appstore, αλλά η διαδικασία κολλάει στην παρακάτω οθόνη. Πατάω το continue, αλλά δεν προχωράει παρακάτω. Έχει βάλει κανένας το Amazon και αν ναι πως; Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 (edited) Δεν το συνέχισα αλλά από αυτό το link κατεβαίνει το apk και το εγκαθιστάς. https://www.amazon.com/gp/mas/get/amazonapp Edit: Το εγκατέστησα και δουλεύει μια χαρά. Edited June 13, 2018 by grgz Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Καλησπερα σας.Αγορασα το κινητο αυτο στην ξαδερφη μου μαζι με μια θηκη flip case με παραθυρο.Υπαρχει καποια λειτουργια παραθυρου στο μενου?Γιατι ψαχνω και δεν βρισκω τιποτα στο μενου.Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpet84 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 (edited) Καλησπερα σας.Αγορασα το κινητο αυτο στην ξαδερφη μου μαζι με μια θηκη flip case με παραθυρο.Υπαρχει καποια λειτουργια παραθυρου στο μενου?Γιατι ψαχνω και δεν βρισκω τιποτα στο μενου.Ευχαριστω!Μάλλον δεν υποστηρίζει την λειτουργία η συσκευή. Edited June 28, 2018 by jimpet84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpet84 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Έχει παρατηρήσει κάποιος μείωση στην ταχύτητα του Wi-Fi όταν είναι συνδεδεμένο σε κάποια συσκευή bluetooth? Υπάρχουν άρθρα που αναφέρουν αυτό το πρόβλημα και το αντιμετωπίζω σε μερικές συνδέσεις με διαφορετικά routers. Απευθύνθηκα σε huawei live chat μου ανέφεραν ότι χρησιμοποιούν τις ίδιες συχνότητες και μου πρότειναν να απενεργοποιώ το bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtse Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 μόλις πήρα ειδοποίηση για την εκδοση PRA-LXI 8.0.0.361 (C02) ANDROID 8 μόλις εγκατασταθεί και το δουλέψω λίγο θα ενημερώσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 μόλις πήρα ειδοποίηση για την εκδοση PRA-LXI 8.0.0.361 (C02) ANDROID 8 μόλις εγκατασταθεί και το δουλέψω λίγο θα ενημερώσω Άντε να δούμε. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtse Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 λοιπόν μετά από 3 μέρες χρήσης δεν παρατήρησα κάτι κακό εκτός από την ελευθερη μνήμη είναι λίγο μικρότερη όχι μεγάλη διαφορά. Η αναβάθμηση πάντως είναι μεγάλη 2,7Gb οπότε πρέπει να εχεις ελευθερο χώρο και στην συνέχεια θέλει 1,6 ελευθερο για να κάνει την εγκατάσταση. Συνολικά ποιανει περισσότερο χωρο στο κινητό . Αυτά τα ολίγα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sekin Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 Και εμένα μου ήρθε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 κι μένα ήρθε η PRA-LX1 8.0.0.360 (C432), βασικά όχι ακριβώς μου ρθε το βρήκα από το firmware finder και μου άλλαξε κι το όνομα σε p8 lite 2017 από 17. Ο ελεύθερος χώρος ανέβηκε σε σχέση με πριν στα 6.30, φαίνεται πιο γρήγορο με λίγο καλύτερο app για την camera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godofwar161 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 (edited) Σε εσάς που ήρθε η αναβάθμιση τι μοντέλο έχετε; Branded/unbranded; Μονοκαρτο/δικαρτο; Κάνατε αναβάθμιση πάνω στη nougat ή format και εγκατάσταση; Edit: Μόλις ήρθε και σε εμένα (δικαρτο unbranded). Edited July 10, 2018 by godofwar161 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 (edited) Ήρθε η αναβάθμιση σε Oreo, όλα ωραία μέχρι τώρα αν και δεν βλέπω κάποια σημαντική αλλαγή. Πλέον στις ρυθμίσεις-ρυθμίσεις ασύρματων και δικτύων-δίκτυο κινητής προστέθηκε η επιλογή κλήση μέσω WiFi, η οποία ήταν ενεργοποιημένη στο μενού. Χρειάζεται να ενεργοποιήσω την υπηρεσία μέσω cosmote ή είναι ήδη ενεργοποιημένη? Πως μπορώ να το ελέγξω? Edited July 12, 2018 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godofwar161 Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 (edited) Ήρθε η αναβάθμιση σε Oreo, όλα ωραία μέχρι τώρα αν και δεν βλέπω κάποια σημαντική αλλαγή. Πλέον στις ρυθμίσεις-ρυθμίσεις ασύρματων και δικτύων-δίκτυο κινητής προστέθηκε η επιλογή κλήση μέσω WiFi, η οποία ήταν ενεργοποιημένη στο μενού. Χρειάζεται να ενεργοποιήσω την υπηρεσία μέσω cosmote ή είναι ήδη ενεργοποιημένη? Πως μπορώ να το ελέγξω? Εγώ δοκίμασα να την ενεργοποιήσω και μου ήρθε μήνυμα από την cosmote ότι η συσκευή μου δεν είναι συμβατή με την υπηρεσία Wi-Fi calling... Edited July 12, 2018 by godofwar161 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpet84 Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος πρόβλημα μετά το update με την DND λειτουργία; Την ενεργοποίησα και μόνο μετά από επανεκκίνηση κατάφερα να την απενεργοποίησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts