Jump to content

Huawei P8 Lite (2017)

ziaba
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το dynamic range των μπροστινών καμερών συνήθως είναι πολύ μικρό. Μιλάμε για μικροσκοπικούς αισθητήρες των 1/4 ή 1/5. Ελάχιστα κινητά έχουν μεγαλύτερους αισθητήρες στη μπροστινή ή hdr. Ως εκ τουτου με κόντρα ήλιο είναι απολύτως αναμενόμενο να καεί το φόντο.

• Απαντήσεις 442
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά. Αν έχω καταλάβει καλά, το Ρ8 lite 2017 και το p9 lite 2017 είναι το ίδιο μοντέλο. Σωστά?

Εγώ το πήρα από πλαίσιο πριν μια εβδομάδα που το αναφέρει ως Ρ9 lite 2017, είναι δίκαρτο unbranded με κωδικό μοντέλου PRA-LX1 και φοράει nougat out of the box. Η ρόμ που φοράει είναι C432B172. Αυτή είναι η τελευταία διαθέσιμη ρόμ ή υπάρχει και πιο πρόσφατη? Στην επιλογή ενημέρωση συστήματος αναφέρει ότι δεν υπάρχουν νέες ενημερώσεις.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Καλημέρα σε όλους. Μόλις αγόρασα ένα P9 Lite 2017 από πλαίσιο. Πέρασα και ένα tempered. Το επέλεξα κυρίως για την καλή του κάμερα για την κατηγορία του. Προερχόμενος από ένα Motorola Moto G(3rd), δυστυχώς απογοητεύτηκα από την ποιότητα φωτό και βίντεο. Πολύ χειρότερες. Ένα βίντεο που έγραψα από γιορτή της κόρης μου, από απόσταση περίπου 7 μέτρα από τη σκηνή, δεν μπόρεσε να κάνει φόκους σε μισή ώρα και είναι όλο το βίντεο θολό. Έγραψα στη ρύθμιση βίντεο και φωτογραφία και όχι επαγγελματικό βίντεο και φωτογραφία. Εκεί μου έβγαζε κάτι ρυθμίσεις και τις απέφυγα. Εσείς σε ποια ρύθμιση γράφετε βίντεο ή φωτό?

Επίσης πάρα πολλές φορές το touch δεν αποκρίνεται. Πρέπει να πατήσω 2 και 3 ή περισσότερες φορές, ειδικά όταν θέλω να κάνω drag. Παίζει να έχω ελαττωματικό ή να φταίει το tempered?

Αν το tempered δεν είναι καλής ποιοτητας, αυτό μπορεί να φταίει. θα το διαπιστωσεις μονο αν το βγαλεις

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Παιδια εγω εχω θεμα με το ραδιο δεν παιζει με ακουστικα ενω τα ακουστικα και η μουσικη λειτουργουν,ξερει κανεις τι μπορει να φταιει;

• 2 weeks later...
Παιδια εγω εχω θεμα με το ραδιο δεν παιζει με ακουστικα ενω τα ακουστικα και η μουσικη λειτουργουν,ξερει κανεις τι μπορει να φταιει;
Κάνε εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή του ραδιοφώνου. Λογικά θα παίξει.

Υποστηρίζει... Υπόλοιπα χαρακτηριστικά... https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-huawei-p9-lite-2017

Όντως δεν το είχα προσέξει ότι το λέει...

https://www.gsmarena.com/huawei_p8_lite_(2017)-8516.php

ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ...

:ninja:

• 2 weeks later...

Καλησπέρα νέος χρήστης και εγώ σε μπλε χρώμα. Πραγματικά vfm κινητό. Γρήγορο και αισθητικά πολύ ωραίο. Καμία θήκη θέλει μόνο γιατί όπως έχω δει γω και διαβάσει γλιστράει απίστευτα. Εμένα πήρα αναβάθμιση μόλος το άνοιξα είμαι στην B173 EMUI 5.0.1

Αντε με το καλό να έρθει και η oreo :)

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Καλησπέρα νέος χρήστης και εγώ σε μπλε χρώμα. Πραγματικά vfm κινητό. Γρήγορο και αισθητικά πολύ ωραίο. Καμία θήκη θέλει μόνο γιατί όπως έχω δει γω και διαβάσει γλιστράει απίστευτα. Εμένα πήρα αναβάθμιση μόλος το άνοιξα είμαι στην B173 EMUI 5.0.1

Αντε με το καλό να έρθει και η oreo :)

Καλοδουλευτο το κινητό. Να ρωτήσω, τι κωδικό μοντέλου σου γράφει στο σχετικά με το τηλέφωνο? Γιατί εμένα δεν έχει έρθει κάποιο update, Έχω την Β172 με κωδικό μοντέλου PRA-LX1.

Λογικα η B173 ειναι για τα μονοκαρτα(αν υπαρχουν δεν γνωρίζω).Καπως έτσι ήταν και στο p9 lite του 2016.

Καλοδουλευτο το κινητό. Να ρωτήσω, τι κωδικό μοντέλου σου γράφει στο σχετικά με το τηλέφωνο? Γιατί εμένα δεν έχει έρθει κάποιο update, Έχω την Β172 με κωδικό μοντέλου PRA-LX1.

Λογικα η B173 ειναι για τα μονοκαρτα(αν υπαρχουν δεν γνωρίζω).Καπως έτσι ήταν και στο p9 lite του 2016.

Ναι μονοκαρτο ειναι το δικο μου.

κωδικος μοντελου PRA-LX1

αριθ εκδοσης PRA-LX1C432B173

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Ναι μονοκαρτο ειναι το δικο μου.

κωδικος μοντελου PRA-LX1

αριθ εκδοσης PRA-LX1C432B173

Ακριβώς τον ίδιο κωδικό μοντέλου έχω και εγώ αλλά είναι δικαρτο. Έχει την Β172 και emui 5, οπότε ίσως έρθει αργότερα η αναβάθμιση. Περίεργο πάντως, θα περίμενα δικαρτα και μονοκαρτα να έχουν διαφορετικό κωδικό μοντέλου.

Οποτε B172 για τα δικαρτα και Β173 για τα μονοκαρτα.Οπως ήταν και στο p9 lite του 2016.Αρα δεν ειναι αναβάθμιση αυτό.Ειναι απλα η έκδοση της ρομ.

Ότι να ναι αυτή η Huawei βρε αδερφάκι μου. Στην υποστήριξη του κεντρικού site της (Huawei.com) εμφανίζει το P8 lite 2017 (δικαρτο και μονοκαρτο) ως PRA-LX1 και το P9 lite 2017 (δικαρτο και μονοκαρτο) ως PRA-LX3 στα οποία όμως δεν δείχνει αποτελέσματα..!! Στο ελληνικό site δεν εμφανίζει κανένα :lol: Να μην ξεχνάμε πως και τα δυο τηλέφωνα είναι το ίδιο μοντέλο ουσιαστικά και δεν έχουν καμία διαφορά.

Το καημένο το δικό μου που το αγόρασα απο σκρουτζομάγαζο ως P8 Lite 2017 (PRA-LX1) μονόκαρτο και unbranded, είχε beta rom (test keys) και μετά απο πολλές περιπέτειες το πήγα στο επίσημο της Huawei στους Αμπελόκηπους και μου πέρασαν την official του P9 Lite 2017. Δείτε τι γράφει τώρα στο "Σχετικά με το τηλέφωνο":

-Όνομα συσκευής: Huawei p9 lite 2017

-Κωδικός μοντέλου: PRA-LX1

-Αριθμός έκδοσης: PRA-LX1C432B161

-Έκδοση EMUI: 5.0

Ενημέρωση όσο και να ψάχνω, δεν βρίσκει. Τι παίζει; Είναι για να πηγαίνω πάλι στους Αμπελόκηπους; Έχει κανείς το ίδιο θέμα;

Edited by johnphone

Ότι να ναι αυτή η Huawei βρε αδερφάκι μου. Στην υποστήριξη του κεντρικού site της (Huawei.com) εμφανίζει το P8 lite 2017 (δικαρτο και μονοκαρτο) ως PRA-LX1 και το P9 lite 2017 (δικαρτο και μονοκαρτο) ως PRA-LX3 στα οποία όμως δεν δείχνει αποτελέσματα..!! Στο ελληνικό site δεν εμφανίζει κανένα :lol: Να μην ξεχνάμε πως και τα δυο τηλέφωνα είναι το ίδιο μοντέλο ουσιαστικά και δεν έχουν καμία διαφορά.

Το καημένο το δικό μου που το αγόρασα απο σκρουτζομάγαζο ως P8 Lite 2017 (PRA-LX1) μονόκαρτο και unbranded, είχε beta rom (test keys) και μετά απο πολλές περιπέτειες το πήγα στο επίσημο της Huawei στους Αμπελόκηπους και μου πέρασαν την official του P9 Lite 2017. Δείτε τι γράφει τώρα στο "Σχετικά με το τηλέφωνο":

-Όνομα συσκευής: Huawei p9 lite 2017

-Κωδικός μοντέλου: PRA-LX1

-Αριθμός έκδοσης: PRA-LX1C432B161

-Έκδοση EMUI: 5.0

Ενημέρωση όσο και να ψάχνω, δεν βρίσκει. Τι παίζει; Είναι για να πηγαίνω πάλι στους Αμπελόκηπους; Έχει κανείς το ίδιο θέμα;

στο p8 lite της περισσότερες φορές κατέβαζα τη ρομ σε κάρταsd φάκελο dload την πέρναγα με volume+- κ power πατημένα στο χαγουεη φιρμγ έβρισκα την τελευταία ρομ. Μπορεί να είναι το ίδιο κ για αυτό

Καλημέρα παιδιά.

Έχει κανείς την spigen rugged armor;

https://spaceboy.io/store/spigen-rugged-armor-l15cs21527-huawei-p8-p9-lite-2017-case-black/

Είναι καλή; Φημίζεται για την προστασία της αλλά έχω ακούσει για φίλο φίλου ότι είχε πρόβλημα με ένα από τα κουμπιά όταν έβαλε την θήκη.

Αν γνωρίζει κάποιος για την ποιότητα της φωτογραφίας καλοδεχούμενη η άποψη, ανάμεσα στο εν λόγω κινητό κ του p10 lite σε διάφορα βίντεο στο ytub το p10 βγάζει καλύτερες φωτό κ ποιο φωτεινές,πως γίνεται αυτό όταν το p10l έχει φακό f2.2 κ το p9l 17' έχειf 2 κ τα 2 είναι στα 12mp. Υποψιάζομαι ότι oι ίδιοι έχουν διαφορετικά λογισμικά για να δικαιολογούν το ένα σκαλί παραπάνω του p10l,λέω εγώ μπορεί να κάνω λάθος ας βοηθήσουν οι γνωστές επί του θέματος να μου λυθεί η απορία

Αν γνωρίζει κάποιος για την ποιότητα της φωτογραφίας καλοδεχούμενη η άποψη, ανάμεσα στο εν λόγω κινητό κ του p10 lite σε διάφορα βίντεο στο ytub το p10 βγάζει καλύτερες φωτό κ ποιο φωτεινές,πως γίνεται αυτό όταν το p10l έχει φακό f2.2 κ το p9l 17' έχειf 2 κ τα 2 είναι στα 12mp. Υποψιάζομαι ότι oι ίδιοι έχουν διαφορετικά λογισμικά για να δικαιολογούν το ένα σκαλί παραπάνω του p10l,λέω εγώ μπορεί να κάνω λάθος ας βοηθήσουν οι γνωστές επί του θέματος να μου λυθεί η απορία

Καλησπέρα :) Δεν ξέρω τι φωτο βγάζει το P10 Lite γιατί δεν το έχω. Εννοείται οτι θα βγάζει καλύτερες φωτο γιατί έχει καλύτερη κάμερα συνολικά, όντας πιο ακριβό μοντέλο.

Όπως λες κι εσύ, παρότι έχει (λίγο) πιο κλειστό διάφραγμα απ το P8/P9 Lite 2017, ναι μπορεί να βγάζει πιο φωτεινές και γενικά καλύτερες φωτο, γιατί είναι και άλλοι παράγοντες που συντελούν σε αυτό και όχι μόνο το διάφραγμα. Ο αισθητήρας παίζει τον κύριο ρόλο, οχι η ανάλυση του σε MPixel όμως. Αυτή έχει να κάνει μόνο με τη διάσταση της φωτογραφίας. Η τεχνολογία που έχει κατασκευαστεί και το μέγεθος του παίζουν καθοριστικό ρόλο. Μετά η ποιότητα των οπτικών, μετά το διάφραγμα και τελικά το πως το λογισμικό διαχειρίζεται όλα τα δεδομένα της εικόνας, για να τα εξαγάγει ως φωτογραφία.

• 2 weeks later...
Καλημέρα παιδιά.

Έχει κανείς την spigen rugged armor;

https://spaceboy.io/store/spigen-rugged-armor-l15cs21527-huawei-p8-p9-lite-2017-case-black/

Είναι καλή; Φημίζεται για την προστασία της αλλά έχω ακούσει για φίλο φίλου ότι είχε πρόβλημα με ένα από τα κουμπιά όταν έβαλε την θήκη.

Πάρτη με κλειστά μάτια, την έχω απ την πρώτη εβδομάδα και κυριολεκτικά με έχει σώσει, 5-6 πτώσεις μεσα στο γυμναστήριο αμάσητο το τηλέφωνο, άλλες 2-3 φορές μου έχει φύγει απ τα χέρια στο δρόμο. Κανένα πρόβλημα στις λειτουργίες 7 μήνες τώρα.

Και άλλο κινητό αν πάρω πάλι την ίδια θα του φορέσω, άλλα επίπεδα πρόσφυσης :lol:

Εγω πάντως πηρα αυτη:https://m.aliexpress.com/item/32813332208.html?spm=a2g0n.orderList.0.0.5bfe9604s5yYuT#autostay. Νομίζω ότι ειναι αντιγραφή της spigen.Βεβαια την περιμενω εδω και 40-50 μερες.....

Καλησπέρα σε όλους!

Αγόρασα εχτές το p8 lite 2017 μονόκαρτο και αφού το άνοιξα μου έβγαλε οτι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση, η LX1......B161. Πάτησα οκ και αφού την κατέβασε και την πέρασε, το κινητό προσπαθεί να ανοίξει και κλείνει στο δεύτερο σήμα της huawei με το animation. Μετά κάνει reboot και με βγάζει στο erecovery που προσπαθεί να κατεβάσει την ίδια έκδοση πάλι LX1......B161-FULL (2.2gb). Το άφησα να το κάνει μία φορά και πάλι το ίδιο, οπότε και ξαναμπαίνει στο ίδιο mode.. Καμιά ιδέα ή να περιμένω αύριο να πάρω τηλ την τεχνική υποστήριξη? Ευχαριστώ πολύ!

Edited by bokos87

Καλησπέρα σε όλους!

Αγόρασα εχτές το p8 lite 2017 μονόκαρτο και αφού το άνοιξα μου έβγαλε οτι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση, η LX1......B161. Πάτησα οκ και αφού την κατέβασε και την πέρασε, το κινητό προσπαθεί να ανοίξει και κλείνει στο δεύτερο σήμα της huawei με το animation. Μετά κάνει reboot και με βγάζει στο erecovery που προσπαθεί να κατεβάσει την ίδια έκδοση πάλι LX1......B161-FULL (2.2gb). Το άφησα να το κάνει μία φορά και πάλι το ίδιο, οπότε και ξαναμπαίνει στο ίδιο mode.. Καμιά ιδέα ή να περιμένω αύριο να πάρω τηλ την τεχνική υποστήριξη? Ευχαριστώ πολύ!

Φιλε μου λογικα δεν "εκατσε" το update.Θα σου προτεινα να μην το πειραξεις για να μην εχεις θεμα,και να το πας στο service.

Φιλε μου λογικα δεν "εκατσε" το update.Θα σου προτεινα να μην το πειραξεις για να μην εχεις θεμα,και να το πας στο service.

Αυτό έκανα τελικά, φαντάζομαι θα το περάσουν χειροκίνητα και (ελπίζω) να μην έχω άλλες περιπέτειες.. Ευχαριστώ πολύ!