drivth Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Εμενα ρε παιδιά πάντως από την προηγούμενη Τετάρτη ποτήρι πήρα μέχρι και σήμερα είναι ακόμα 51%. Μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 (edited) μωρε κανα μηνα βγαζω εγω, αλλα το χρησιμοποιω μονο για το τρεξιμο, κανα 2-4 φορες/εβδομαδα επι 1-2 ωρες, αντε κι εναν συγχρονισμο το μηνα α εγω το σκιζω!!! μονο οι ειδοποιησεις απο εφαρμογες δεν θες τπτ αλλο! εχω βαλει και sms, και κλησεις, ξυπνητηρι, fb messanger, instagram (ολα τα μυνηματα) και viber, και πολυ συχνα μετρησεις παλμων, καρδιογραφηματα κανονικα λεμε!!! Mε τοσα αστερια που μου εχει δωσει το mi fit για επιτευξη στοχων μαλλον θα γινω συντομα στρατηγος τιποτα....:lol::lol::lol::lol: Εμενα ρε παιδιά πάντως από την προηγούμενη Τετάρτη ποτήρι πήρα μέχρι και σήμερα είναι ακόμα 51%. Μια χαρά και εμενα την 1η φορα πανω απο 20 μερες ειχε βγαλει, αλλα δεν ειχα αλλη εφαρμογη εκτος του mi fit και δεν δουλευα τπτ αλλο προσθετο. Εχει μεγαλη σημασια τι το βαζεις να κανει. Edited March 1, 2018 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Τελικά όλες οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες. Το band αρνείται να δουλέψει κανονικά, ακόμα και όταν το σύνδεσα με το κινητό της συζύγου. Πήγα μέχρι και στο κατάστημα της Xiaomi στο Golden Hall και εκεί καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να έχει πρόβλημα ο αισθητήρας καταγραφής. ... Τώρα είμαι σε φάση επικοινωνίας με τους Κινέζους μπας και προκύψει κάτι, ή πρώτη επαφή είναι με Gearbest φυσικά και βλέπουμε... ... :) Μετά από 4-5 μέρες επικοινωνίας με το Gearbest που μου έλεγαν τα γνωστά "κινέζικα", τελικά επενέβη το Paypal που άνοιξα dispute και αμέσως μου έγινε πλήρες refund. Ήδη ότι είχα πληρώσει επιστράφηκαν στην κάρτα μου... :) Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Καλημερα και καλή εβδομάδα! Σήμερα πρωνο πρωνο βρήκα αυτό : https://itechnews.gr/2018/03/xiaomi-mi-band-2-firmware-pos-na-egkatastisete-to-teleytaio-elliniko-firmware-1-0-1-69-gr/# Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Καλημερα και καλή εβδομάδα! Σήμερα πρωνο πρωνο βρήκα αυτό : https://itechnews.gr/2018/03/xiaomi-mi-band-2-firmware-pos-na-egkatastisete-to-teleytaio-elliniko-firmware-1-0-1-69-gr/# Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το είχα βάλει κάποια περίοδο και τώρα που το ξαναειδα θα το βάλω.Γενικά ο maddoctor δραστηριοποιείται στο MiBand 2 σε γειτονικό φόρουμ με έμφαση στα Xiaomi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Κάποτε στο Τέξας Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Καλημέρα, σήμερα έγινε αναβάθμιση του Mi fit και αυτόματα έκανε firmware update στο MI band, ξέρει κάποιος τι άλλαξε μετά από αυτό? Δλδ κάτι σαν changelog? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 καλη ερωτηση, αλλα δεν νομιζω οτι θα βρεις πουθενα changelog, εδω καλα-καλα εφαρμογες αναβαθμιζουμε (απ το playstore!) και δεν μας βγαζουν changelog, προσωπικα παντως δεν το κανω update το mifit, λογω καποιου drain που ειχα διαβασει οτι εκανε καποια εκδοση, και δεν βλεπω και τον λογο κιολας, frozen το εχω κι οταν θελω να συγχρονισω (οπως χθες που χρειαζομουν να συγχρονισω την ωρα!) το ξεπαγωνω και το ξανα παγωνω οταν τελειωσει η χρηση του, οχι τιποτα αλλο, αλλα ως γνωστον μενει και ανοικτο το συγκεκριμενο και ολο και κατι θα τρωει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 καλημέρα, επειδή εχω mi max 2 και εχει πελωρια μπαταρια (5300mah) δεν με απασχολει αυτό. Το εχω να τρεχει συνεχεια και το mi fit και το mi band tools γιατι θελω να εχω ειδοποιήσεις εφαρμογών και το εχω αγορασει. Για ψυχολογικούς κυριως λογους δεν αφηνω ποτε εφαρμογες χωρις αναβαθμιση δλδ να κραταω καποια πισω, εκτος αν εχει παρουσιασει πρόβλημα φυσικα. Εφόσον δεν υπαρχει πρόβλημα τις αναβαθμίζω ολες. Για το changelog εννοω για το firmware του mi band 2 και όχι για το πρόγραμμα mi fit φυσικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 καταλαβα τι λες, αλλα δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα ποτε! για παραδειγμα εφερα τις εφαρμογες θελοντας να πω οτι εδω δεν βγαζουν για τις εφαρμογες, για το firmware θα βγαλουν; το mi band tools κι εγω το ειχα/εχω αγορασει, αλλα μιας και το ρολόι το φοραω μονο στο τρεξιμο, ειδα οτι δεν ειχε νοημα γιατι δεν διαβαζονται οι ψειρες οταν τρεχεις ειδικα, ακομα και στο περματημα ειναι εξαιρετικα δυσκολο, οποτε το χρησιμοποιω μονο του, χωρις κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 καταλαβα τι λες, αλλα δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα ποτε! για παραδειγμα εφερα τις εφαρμογες θελοντας να πω οτι εδω δεν βγαζουν για τις εφαρμογες, για το firmware θα βγαλουν; το mi band tools κι εγω το ειχα/εχω αγορασει, αλλα μιας και το ρολόι το φοραω μονο στο τρεξιμο, ειδα οτι δεν ειχε νοημα γιατι δεν διαβαζονται οι ψειρες οταν τρεχεις ειδικα, ακομα και στο περματημα ειναι εξαιρετικα δυσκολο, οποτε το χρησιμοποιω μονο του, χωρις κινητοΈλεγα μήπως κάποιος κιόλας ξέρει τι άλλαξε. Εγώ το έχω βολευτει πολύ, μια χαρά διαβάζω ότι λέει έχω το κινητό αθόρυβο κάπου και αν θέλω να δω κάτι το πιάνω αντί να το έχω συνεχώς πάνω μου. Μέχρι και τα social media λέει ποιος και τι σου έγραψε. Φοβερή φάση το βρίσκω! Το έχω να δείχνει κλήσεις, μηνύματα, Facebook messager, Viber και Instagram. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 μμ ωραιος, οπως βολευεται μωρε ο καθενας, απο twitter εγω παιρνω ειδοποιησεις (και σκαϊ), τις οποιες ομως οταν εχω ανοικτο pc τις διαβαζω κι απο inoreader, facebook (messenger) & viber δεν ξερω αν βολευει γιατι (συνηθως) θα θες να απαντησεις κιολας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 μμ ωραιος, οπως βολευεται μωρε ο καθενας, απο twitter εγω παιρνω ειδοποιησεις (και σκαϊ), τις οποιες ομως οταν εχω ανοικτο pc τις διαβαζω κι απο inoreader, facebook (messenger) & viber δεν ξερω αν βολευει γιατι (συνηθως) θα θες να απαντησεις κιολας καλησπέρα, και εγω εχω twitter αλλα πλεον πολυ σπανια γραφω και δεν το εχω βαλει. Εμενα με βολευει γιατι δεν εχω συνεχεια μυνηματα οποτε οταν εχω αμα θελω να απαντησω τοτε πιανω το κινητο. Για μενα ειναι φοβερη ευκολια, γιατι που να εχεις και συνεχεια πανω σου την επανταουκα :lol::lol::lol: που εχω για κινητο, ειδικα οταν δουλευεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Όσοι έχετε συνδεδεμένο το band για να έχετε ειδοποιήσεις τυχαίνει καμιά φορά στις κλήσεις να σας καθυστερεί το τηλέφωνο;Δηλαδή κάνει δόνηση το band κανονικά με όνομα,και μετά από 2-3 δεύτερα χτυπάει το τηλέφωνο χωρίς στην αρχή να δείχνει ποιος καλεί (σαν να κολλάει ο dialer). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Όσοι έχετε συνδεδεμένο το band για να έχετε ειδοποιήσεις τυχαίνει καμιά φορά στις κλήσεις να σας καθυστερεί το τηλέφωνο;Δηλαδή κάνει δόνηση το band κανονικά με όνομα,και μετά από 2-3 δεύτερα χτυπάει το τηλέφωνο χωρίς στην αρχή να δείχνει ποιος καλεί (σαν να κολλάει ο dialer). καλησπέρα, εγω το δουλευω ετσι δεν το εχει κανει ποτε, με κινητο xiaomi mi max 2, μηπως εχει σχεση με το κινητο και όχι το ιδιο το band? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 μετά από πολλές δοκιμές κατέληξα σε mi band master pro με το ελληνικό firmware του maddoctor Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 (edited) Όσοι έχετε συνδεδεμένο το band για να έχετε ειδοποιήσεις τυχαίνει καμιά φορά στις κλήσεις να σας καθυστερεί το τηλέφωνο;Δηλαδή κάνει δόνηση το band κανονικά με όνομα,και μετά από 2-3 δεύτερα χτυπάει το τηλέφωνο χωρίς στην αρχή να δείχνει ποιος καλεί (σαν να κολλάει ο dialer).Έτσι δουλεύει κανονικά. Αν δεις στην εφαρμογή, ο ελάχιστος χρόνος καθυστέρησης για την ειδοποίηση κλήσης είναι 3 δευτερόλεπτα. Χρειάζεσαι άλλη εφαρμογή, όπως το Mi Band Tools πχ, για να έχεις άμεση ειδοποίηση. Edit: τώρα είδα ότι στην τελευταία έκδοση της εφαρμογής μπορείς να απενεργοποιήσεις το delay... Edited March 31, 2018 by kted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Παιδες μολις το πηρα κσι το φορτιζω να ρωτησω η εφαρμογη για να συγχρονιστει με το κινητο ειναι η mifit; μια πορτοκαλι στο playstore? Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Ναι φιλε μου.Αυτή είναι.Μετά μπορείς να δοκιμάσεις και άλλες ταυτόχρονα με αυτή όπως το mi band tools κ.α. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Ναι φιλε μου.Αυτή είναι.Μετά μπορείς να δοκιμάσεις και άλλες ταυτόχρονα με αυτή όπως το mi band tools κ.α. Ευχαριστω μια φορα και μονη θα το ενεργοποιησω για την ωρα μερα δε θελω προς το παρον τίποτα αλλο αφου καρδιακους θα βλεπω ζωντανα. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Ενταξει το συγχρονισα να ρωτησω και κατι αλλο πρεπει να ειναι σφιχτο στον καρπο για να μετραει παλμους αξιοπιστα; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 αν είσαι σε άσκηση ναι, αλλιώς αρκεί να είναι σταθερό πάνω στο χέρι όταν μετράς Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Λοιπον δεν μπορω να βρω απο ρυθμιζω παλι απο την αρχη τι θελω να μετραει και τι οχι. Μετραει βηματα που δεν κανω και θελω να τα σβησω αλλα δε βρισκω που. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Οτι γραφει, δεν ξεγραφει. Απο παλια αυτο. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Οτι γραφει, δεν ξεγραφει. Απο παλια αυτο. Ωωωωω σοβαρά τι μακακια αυτη; δε μηδενιζει καπως και να το συχρονισω απο την αρχη; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts