Mavros_01 Δημοσιεύτηκε February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 7, 2017 Καλησπέρα σε όλους, έχει σπάσει το κεφάλι μου να βρω τη συσκευή που μου ταιριάζει ένα μήνα τώρα και άκρη δε βγάζω. Οπότε ΒΟΗΘΕΙΑ!! Ψάχνω πολύ καλή κάμερα μπρος-πίσω, καλό εξωτερικό ηχείο, ραδιόφωνο FM (όχι μέσω streaming). Δεν παίζω καθόλου παιχνίδια. H χρήση είναι Εmails, Viber, Μessenger, Skype. Μπαταρία να βγάζει τη μέρα με μέτρια χρήση. Βλέπω και μεταχειρισμένα έως 280 ευρώ. Έως 5,5". Μπορώ να αγοράσω από οπουδήποτε Ελλάδα/Εξωτερικό. Το ελληνικό menu και να μην υπάρχει δε με ενοχλεί. Ευχαριστώ για το χρόνο σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Σαν fan και κατοχος Alcatel θα σου προτεινω να ριξεις μια ματια στο idol 3 5,5. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mavros_01 Δημ. February 8, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Μου είχε διαφύγει το OneTouch Idol 4. Νομίζω πως εκεί καταλήγω. Σ'ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Καλησπέρα σε όλους, έχει σπάσει το κεφάλι μου να βρω τη συσκευή που μου ταιριάζει ένα μήνα τώρα και άκρη δε βγάζω. Οπότε ΒΟΗΘΕΙΑ!! Ψάχνω πολύ καλή κάμερα μπρος-πίσω, καλό εξωτερικό ηχείο, ραδιόφωνο FM (όχι μέσω streaming). Δεν παίζω καθόλου παιχνίδια. H χρήση είναι Εmails, Viber, Μessenger, Skype. Μπαταρία να βγάζει τη μέρα με μέτρια χρήση. Βλέπω και μεταχειρισμένα έως 280 ευρώ. Έως 5,5". Μπορώ να αγοράσω από οπουδήποτε Ελλάδα/Εξωτερικό. Το ελληνικό menu και να μην υπάρχει δε με ενοχλεί. Ευχαριστώ για το χρόνο σας! Xiaomi Redmi Note 3 Pro Τα κανει ολα και συμφερει με ιδιαιτερα συν το ραδιο που παιζει και χωρις ακουστικα καθως και η μπαταρια τερας. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Στα 199 πλεον!!! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Το παλικάρι ψάχνει πολύ καλή κάμερα μπρος πίσω, μπορεί να πάει σε RN3 pro? Δεν νομίζω. Για Xiaomi κοίτα Mi5s, αλλά δεν θα έχεις FM radio, το οποίο όμως σήμερα που όλες οι εταιρείες δίνουν αρκετά GB ξεπερνιέται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mavros_01 Δημ. February 9, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 (edited) Παιδιά πολύ καλή κάμερα, καλά ηχεία και ραδιόφωνο έχω καταλήξει πως δεν υπάρχουν σε καμιά συσκευή κάτω από 300ευρώ. Με κάποιους συμβιβασμούς έχω καταλήξει στα alcatel idol 4 και motorola g4 plus. Το ραδιόφωνο μου είναι απαραίτητο και δεν έχω internet όπου το χρησιμοποιώ. Το Redmi Note 3 Pro έχει μέτρια κάμερα και κατώτερο ηχείο των άλλων δύο. Όχι πως τα άλλα σκίζουν σε κάμερα αλλά είναι λίγο καλύτερη. Όπως και νάχει σας ευχαριστώ! Edited February 9, 2017 by Mavros_01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katzenjammer Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Xiaomi mi5, mi5s, απολύτως καλύτερα από idol και σε κάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mavros_01 Δημ. February 9, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Καλά χρυσά τα mi5 αλλά νομίζω δε διάβασες τι ζητάμε: Δεν έχουν ραδιόφωνο.Δεν συγκρίνονται τα ηχεία τους με του idol 4. Το Lumia 640 που έχω τώρα διαθέτει καλύτερο ηχείο. Παίδες ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 (edited) Δες το Huawei mate S, στο eBay το βρίσκεις γύρω στα 280€ την κινεζική εκδοση με όλα τα παρελκόμενα, official Multilanguage rom και υποστηρίζει και όλες τις μπάντες. Sent from my TbooK 16 Pro using Tapatalk Edited February 10, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 P9 lite στα 190ε Εχει ολα οσα αναφέρεις, προκειται για συσκευη πολυ καλυτερη απο πολυ ακριβοτερες Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mavros_01 Δημ. February 12, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Για όποιον ψάχνει κάτι παρόμοιο: Μετά από reviews/προτάσεις και 2 μήνες καταλήγω πως τα κινητά με πολύ καλό ήχο (με FM radio) και καλή κάμερα κάτω από 250 ευρώ είναι τα: Samsung A6 2016, Lenovo K6 note, Motorola G4 plus, Huawei P9 lite, Alcatel One Touch IDOL 4, ZTE axon 7 mini Πάρτε όποιο σας κάνει το κλικ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Για όποιον ψάχνει κάτι παρόμοιο: Μετά από reviews/προτάσεις και 2 μήνες καταλήγω πως τα κινητά με πολύ καλό ήχο (με FM radio) και καλή κάμερα κάτω από 250 ευρώ είναι τα: Samsung A6 2016, Lenovo K6 note, Motorola G4 plus, Huawei P9 lite, Alcatel One Touch IDOL 4, ZTE axon 7 mini Πάρτε όποιο σας κάνει το κλικ! Και από αυτά ποιο είναι το κορυφαίο; Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mavros_01 Δημ. February 12, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Είναι με σειρά προσωπικής προτίμησης αλλά όποιο και να διαλέξεις ευχαριστημένος θα μείνεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts