drillgr Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Λογικα στο service της motorola ή και στα vodafone shops θα στο αναβαθμισουν. Τωρα για μαγαζι που να κανει unbranded δεν εχω ιδεα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tleon Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 εχω διαβασει στο forum για το 9βολτο δεν ξερω αν παιζει ακομα η πληροφορια... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evergrey Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 kalispera. to exw to ergalio alla exw provlima epeidi einai apo eksoteriko den exei ellinika kai den mporw na kanw install to software opws episis kai games mipws ksereis ti paizei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Ειναι vodafone live η unbranded? Αν ειναι unbranded πες μου την εκδοση του software πχ 85.xx.xxx Μπορεις να περασεις το ελληνικο πακετο γλωσσας σιγουρα σε unbranded. Στην live εκδοση δεν το εχω δοκιμασει και δεν μπορω να σου πω με σιγουρια. Games περασε τα μεσω καλωδιου απο το pc, εφοσον εχεις επιλεξει ως τροπο συνδεσης του κινητου σαν καρτα μνημης (το βρισκεις στις ρυθμισεις). Υστερα ανοιγεις το κινητο σαν usb drive και στον φακελο mobile θα δεις εναν υποφακελο kjava. (για να φανει πρεπει να εχεις επιλεξει απο τις επιλογες φακελων των windows να εμφανιζονται τα κρυφα αρχεια και επισης να απο-επιλεξεις την επιλογη "αποκρυψη προστατευμενων αρχειων των windows") Εκει μεσα βαλε τα .jar αρχεια των games. Τελος απο το κινητο μπορεις να τα κανεις install (Βρισκονται στον φακελο των παιχνιδιων στην κατηγορια "νεα εγκατασταση") Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Na rwtisw kati... Xrisimopoiei kaneis exwteriki kerea gia to v3x? Kanei diafora? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notify Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 xerei kaneis pio eine to pio prosfato update tis voda?......exw akoma eggyish kai leo na min tin xaso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notify Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 xerei kaneis pio eine to pio prosfato update tis voda?......exw akoma eggyish kai leo na min tin xaso gia na min ''akoustei'' entelos xazi h erotisi moy...sto kinito exv thn ekdosh R252211LD_U_85.97.C3P kai den exw idea an yparxei apo tin voda kati pio prosfato... thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutras08 Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Καλησπερα, Πριν απο 2 μηνες μηνες μου χαρισανε ενα MOTOROLA V3X 3G (Vodafone), την τελευταια εβδομαδα αντιμετωπιζω ενα συγκεκριμενο προβλημα και θα ηθελα τη βοηθεια σας. Συγκεκριμενα, οταν παω να κανω μια κληση το τηλεφωνο της πιο πολλες φορες βγαζει μια ασπρη οθονη μετα κλεινει και μετα απο 5 δευτ. ξεκιναει απο την αρχη χωρις να ζητησει κωδικο με βγαζει στην κεντρικη οθονη το κινητο ειναι ακομα μεσα στην εγγυηση αλλα απο το τηλεφωνο μου ειπαν οτι δεν με καλυπτει για αυτο το προβλημα. Εχει αντιμετωπισει καποιος το ιδιο προβλημα? Μπορειτε να με βοηθησετε? Ευχαριστω Ekdosi Logismikou R252211LD_U_85.97.C3P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1984__ Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Παίδες που θα βρώ το τελευτέο ελληνικό vodafone live firmware οποιος μπορεί ας ποστάρει κανενα backup Παράθεση :chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Κατέβασα για έναν φίλο μου μερικά παιχνίδια για το V3x. Δείτε αν λένε τίποτα http://files.filefront.com/V3x_Games/;7045433;;/fileinfo.html Πιθανόν να δουλεύουν και σε άλλα κινητά με οθόνη 240x320 Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Ok Rey θα τα τσεκαρω και θα σου πω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runnervx Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 geia sas paides ekana mia mlk me to kin mou alaksa tis rithmiseis tis seem gia na ftiaksw to video tis foto ktl kai twra den anoigei.h mallon anoigei kai meta anvosvinei mia aspri othoni Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Είναι γνωστό ότι όταν έχουμε αμφιβολίες για κάτι,αφήνουμε το κινητό όπως έχει,ειδικά όταν αναφερόμαστε σε ανεπίσημες βελτιώσεις-Ειδικά που τώρα ήρθαν πιο εξελιγμένα μηχανήματα επισκευών (και σε SE από ότι έμαθα) και φαίνονται πολλές "παρεμβάσεις" ,με ότι αυτό συνεπάγεται για χρεώσεις και εγγύησεις.:) Ξαναπέρασε το παρακάτω αρχείο της SEEM που θα βρείς παρακάτω στο πρώτο post : http://www.motox.info/showthread.php?t=19328 -Αν δεν επανέρθει,δοκίμασε κάποιο MP αλλά θα πρέπει να ξαναπεράσεις τα πάντα από τις ρυθμίσεις από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Κατέβασα για έναν φίλο μου μερικά παιχνίδια για το V3x. Δείτε αν λένε τίποτα http://files.filefront.com/V3x_Games/;7045433;;/fileinfo.html Πιθανόν να δουλεύουν και σε άλλα κινητά με οθόνη 240x320 Πολλά νέα παιχνίδια που αναφέρονται παρακάτω για SE με ανάλυση 240x320 παίζουν επίσης,με χρήση των αριθμητικών πλήκτρων του V3x http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154762 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runnervx Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 to provlima einai oti otan anoigei svinei kai den anagnwrizei tous drivers enw einai egatestimeni Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Ποιά είναι η τελευταία unbranded έκδοση firmware του κινητού;;; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 Για τη σειρα 85.xx.xxx η πιο προσφατη ειναι η 85.9B.E5P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 To πήρα σήμερα αφού έφτασα να έχω 200 ευρώ επιδότηση. Δεν μου άρεσε κάνενα άλλο. Το πήρα σε ροζάκι γιατί δυστυχώς δεν υπήρχε διαθεσιμότητα σε άλλα χρώματα και τα κεντρικά της Vodafone δεν στέλνουν.... Έκδοση flex: USRAZRV3XT677EDR25221008 Έκδοση λογισμικού: R252211LD_U_85.9B.E5P Έχουμε τις τελευταίες εκδόσεις που θα μπορούσαμε;;;;.... Υ.Γ. Εννοείται ότι απαλλάχθηκα απο VF Live και λοιπές αθλιότητες.... Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Η συσκευη κυκλοφορει κανονικα ακομα.Και γω πηρα ενα μαυρο δωραν με επιδοτιση με το τελευταιο Vodafone λογισμικο R252211LD_U_85.9B.COR και μαλιστα προελευσης Σιγκαπουρης,που απο οτι διαβασα εδω μεσα ειναι απο τα καλυτερα κινητα,ειμαι πολυ ευχαρστημενος ως τωρα.Επισης ψαχνοντας στο Πειραια ειχα βρει και μη Vodafone συσκευη ,αντιπροσωπειας,αλλα 50 ευρο ακριβοτερη σαν συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Παιδιά εχω ένα motorola v3x του έβαλα μια sim tim και προσπάθησα να μπω στο ιντερνέτ μεσώ του προγράμματος opera mini αλλά δεν τα κατάφερα έβγαζε σφάλμα.Τι φταίει? Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Δυστυχως δεν μπορεις να λειτουργησεις το opera mini με το tim plus για http internet προς το παρον. Βεβαια υπαρχουν καποιες modded εκδοσεις του προγραμματος που μπορεις να ορισεις proxy και πορτα manual αλλα δεν το εχω ψαξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Παιδιά εχω ένα motorola v3x του έβαλα μια sim tim και προσπάθησα να μπω στο ιντερνέτ μεσώ του προγράμματος opera mini αλλά δεν τα κατάφερα έβγαζε σφάλμα.Τι φταίει? Εμενα δουλευει κανονικα το ΤΙΜ+ με Βονταφον συσκευη τοσο το Wap οσο και ο οπερα 3 για κινητα με τις απλες ρυθμισεις που μου εστειλε η ΤΙΜ,και αυτες που βρηκα στο σιτε της,αλλα δεν λειτουργει η υπηρεσια για τηλεοραση.Μηπως ειναι θεμα λογισμικου της συσκευης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Εγω εχω καταφέρει να δω τηλεόραση.Το πρόβλημα μου είναι οτι δεν μου δουλεύει το operamini.Μήπως έχει κάποιος τις ρυθμίσεις gprs τις tim για το v3x? Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Ζήτα από την ΤΙΜ να στις στείλουν ή δες στο site της για ρυθμίσεις Ιnternet όχι wap ή GPRS Η συσκευη κυκλοφορει κανονικα ακομα.Και γω πηρα ενα μαυρο δωραν με επιδοτιση με το τελευταιο Vodafone λογισμικο R252211LD_U_85.9B.COR και μαλιστα προελευσης Σιγκαπουρης,που απο οτι διαβασα εδω μεσα ειναι απο τα καλυτερα κινητα,ειμαι πολυ ευχαρστημενος ως τωρα.Επισης ψαχνοντας στο Πειραια ειχα βρει και μη Vodafone συσκευη ,αντιπροσωπειας,αλλα 50 ευρο ακριβοτερη σαν συσκευη. Από ότι έμαθα συσκευή Σιγκαπούρης δεν υπάρχει πλέον εδώ και καιρό στην Ελλάδα,εκτός αν πέτυχες υπόλοιπο παλαιού stock για αντικαταστάσεις ή σε επισκευασμένη συσκευή,γι'αυτό και έχει τη νέα έκδοση λογισμικού.Πάντως σε κάθε περίπτωση η εγγύηση ισχύει από την ημέρα αγοράς,οπότε μην ανησυχείς :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Μήπως έχει κάποιος τις ρυθμίσεις timplus για το motorola v3x? Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts