Jump to content

[Επίσημο] Motorola RAZR V3x

satsi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λογικα στο service της motorola ή και στα vodafone shops θα στο αναβαθμισουν. Τωρα για μαγαζι που να κανει unbranded δεν εχω ιδεα!

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

Ειναι vodafone live η unbranded? Αν ειναι unbranded πες μου την εκδοση του software πχ 85.xx.xxx Μπορεις να περασεις το ελληνικο πακετο γλωσσας σιγουρα σε unbranded. Στην live εκδοση δεν το εχω δοκιμασει και δεν μπορω να σου πω με σιγουρια.

Games περασε τα μεσω καλωδιου απο το pc, εφοσον εχεις επιλεξει ως τροπο συνδεσης του κινητου σαν καρτα μνημης (το βρισκεις στις ρυθμισεις). Υστερα ανοιγεις το κινητο σαν usb drive και στον φακελο mobile θα δεις εναν υποφακελο kjava. (για να φανει πρεπει να εχεις επιλεξει απο τις επιλογες φακελων των windows να εμφανιζονται τα κρυφα αρχεια και επισης να απο-επιλεξεις την επιλογη "αποκρυψη προστατευμενων αρχειων των windows") Εκει μεσα βαλε τα .jar αρχεια των games. Τελος απο το κινητο μπορεις να τα κανεις install (Βρισκονται στον φακελο των παιχνιδιων στην κατηγορια "νεα εγκατασταση")

xerei kaneis pio eine to pio prosfato update tis voda?......exw akoma eggyish kai leo na min tin xaso

gia na min ''akoustei'' entelos xazi h erotisi moy...sto kinito exv thn ekdosh R252211LD_U_85.97.C3P kai den exw idea an yparxei apo tin voda kati pio prosfato...

thanks

Καλησπερα,

Πριν απο 2 μηνες μηνες μου χαρισανε ενα MOTOROLA V3X 3G (Vodafone), την τελευταια εβδομαδα αντιμετωπιζω ενα συγκεκριμενο προβλημα και θα ηθελα τη βοηθεια σας. Συγκεκριμενα, οταν παω να κανω μια κληση το τηλεφωνο της πιο πολλες φορες βγαζει μια ασπρη οθονη μετα κλεινει και μετα απο 5 δευτ. ξεκιναει απο την αρχη χωρις να ζητησει κωδικο με βγαζει στην κεντρικη οθονη το κινητο ειναι ακομα μεσα στην εγγυηση αλλα απο το τηλεφωνο μου ειπαν οτι δεν με καλυπτει για αυτο το προβλημα. Εχει αντιμετωπισει καποιος το ιδιο προβλημα? Μπορειτε να με βοηθησετε? Ευχαριστω

Ekdosi Logismikou

R252211LD_U_85.97.C3P

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Κατέβασα για έναν φίλο μου μερικά παιχνίδια για το V3x.
Δείτε αν λένε τίποτα
http://files.filefront.com/V3x_Games/;7045433;;/fileinfo.html

Πιθανόν να δουλεύουν και σε άλλα κινητά με οθόνη 240x320

http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png

Είναι γνωστό ότι όταν έχουμε αμφιβολίες για κάτι,αφήνουμε το κινητό όπως έχει,ειδικά όταν αναφερόμαστε σε ανεπίσημες βελτιώσεις-Ειδικά που τώρα ήρθαν πιο εξελιγμένα μηχανήματα επισκευών (και σε SE από ότι έμαθα) και φαίνονται πολλές "παρεμβάσεις" ,με ότι αυτό συνεπάγεται για χρεώσεις και εγγύησεις.:)

Ξαναπέρασε το παρακάτω αρχείο της SEEM που θα βρείς παρακάτω στο πρώτο post :

http://www.motox.info/showthread.php?t=19328

-Αν δεν επανέρθει,δοκίμασε κάποιο MP αλλά θα πρέπει να ξαναπεράσεις τα πάντα από τις ρυθμίσεις από την αρχή.

Κατέβασα για έναν φίλο μου μερικά παιχνίδια για το V3x.
Δείτε αν λένε τίποτα
http://files.filefront.com/V3x_Games/;7045433;;/fileinfo.html

Πιθανόν να δουλεύουν και σε άλλα κινητά με οθόνη 240x320

Πολλά νέα παιχνίδια που αναφέρονται παρακάτω για SE με ανάλυση 240x320 παίζουν επίσης,με χρήση των αριθμητικών πλήκτρων του V3x

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154762

To πήρα σήμερα αφού έφτασα να έχω 200 ευρώ επιδότηση. Δεν μου άρεσε κάνενα άλλο. Το πήρα σε ροζάκι γιατί δυστυχώς δεν υπήρχε διαθεσιμότητα σε άλλα χρώματα και τα κεντρικά της Vodafone δεν στέλνουν....

Έκδοση flex: USRAZRV3XT677EDR25221008

Έκδοση λογισμικού: R252211LD_U_85.9B.E5P

Έχουμε τις τελευταίες εκδόσεις που θα μπορούσαμε;;;;....

Υ.Γ. Εννοείται ότι απαλλάχθηκα απο VF Live και λοιπές αθλιότητες....

Hello moto....!

Η συσκευη κυκλοφορει κανονικα ακομα.Και γω πηρα ενα μαυρο δωραν με επιδοτιση με το τελευταιο Vodafone λογισμικο R252211LD_U_85.9B.COR

και μαλιστα προελευσης Σιγκαπουρης,που απο οτι διαβασα εδω μεσα ειναι απο τα καλυτερα κινητα,ειμαι πολυ ευχαρστημενος ως τωρα.Επισης ψαχνοντας στο Πειραια ειχα βρει και μη Vodafone συσκευη ,αντιπροσωπειας,αλλα 50 ευρο ακριβοτερη σαν συσκευη.

Παιδιά εχω ένα motorola v3x του έβαλα μια sim tim και προσπάθησα να μπω στο ιντερνέτ μεσώ του προγράμματος opera mini αλλά δεν τα κατάφερα έβγαζε σφάλμα.Τι φταίει?
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Δυστυχως δεν μπορεις να λειτουργησεις το opera mini με το tim plus για http internet προς το παρον. Βεβαια υπαρχουν καποιες modded εκδοσεις του προγραμματος που μπορεις να ορισεις proxy και πορτα manual αλλα δεν το εχω ψαξει...

Παιδιά εχω ένα motorola v3x του έβαλα μια sim tim και προσπάθησα να μπω στο ιντερνέτ μεσώ του προγράμματος opera mini αλλά δεν τα κατάφερα έβγαζε σφάλμα.Τι φταίει?

Εμενα δουλευει κανονικα το ΤΙΜ+ με Βονταφον συσκευη τοσο το Wap οσο και ο οπερα 3 για κινητα με τις απλες ρυθμισεις που μου εστειλε η ΤΙΜ,και αυτες που βρηκα στο σιτε της,αλλα δεν λειτουργει η υπηρεσια για τηλεοραση.Μηπως ειναι θεμα λογισμικου της συσκευης;

Εγω εχω καταφέρει να δω τηλεόραση.Το πρόβλημα μου είναι οτι δεν μου δουλεύει το operamini.Μήπως έχει κάποιος τις ρυθμίσεις gprs τις tim για το v3x?
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Ζήτα από την ΤΙΜ να στις στείλουν ή δες στο site της για ρυθμίσεις Ιnternet όχι wap ή GPRS

Η συσκευη κυκλοφορει κανονικα ακομα.Και γω πηρα ενα μαυρο δωραν με επιδοτιση με το τελευταιο Vodafone λογισμικο R252211LD_U_85.9B.COR

και μαλιστα προελευσης Σιγκαπουρης,που απο οτι διαβασα εδω μεσα ειναι απο τα καλυτερα κινητα,ειμαι πολυ ευχαρστημενος ως τωρα.Επισης ψαχνοντας στο Πειραια ειχα βρει και μη Vodafone συσκευη ,αντιπροσωπειας,αλλα 50 ευρο ακριβοτερη σαν συσκευη.

Από ότι έμαθα συσκευή Σιγκαπούρης δεν υπάρχει πλέον εδώ και καιρό στην Ελλάδα,εκτός αν πέτυχες υπόλοιπο παλαιού stock για αντικαταστάσεις ή σε επισκευασμένη συσκευή,γι'αυτό και έχει τη νέα έκδοση λογισμικού.Πάντως σε κάθε περίπτωση η εγγύηση ισχύει από την ημέρα αγοράς,οπότε μην ανησυχείς :)

Μήπως έχει κάποιος τις ρυθμίσεις timplus για το motorola v3x?