gpelekanos Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Καλησπερα,παιδια.Ομοιοπαθηs κι εγω,αλλα αυτο μου συμβαινει περιπου 3 χρονια!Γι αυτο...........αντιο κοσμοτε!:mad: Τρία χρόνια;;;;; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Ενδιαφέρομαι να μάθω σχετικά με την κάλυψη της Cosmote στην περιοχή Σκάλα Μιστεγνών στη Μυτιλήνη. Υπάρχει 2G-3G? Οποιος ξέρει ας μου πει. Και για να μήν κάνω διπλό post αν γνωρίζει και για την Vodafone στην ίδια περιοχή ας μου πει. Σας Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomos Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Τρία χρόνια;;;;; :blink: Κ ομωs,ναι!Φυσικα οχι καθημερινα.Αλλα αυτεs οι καποιεs μερεs ηταν αρκετεs για να στη σπασουν.Χτεs με πηραν και τηλ. να μαθουν γιατι φευγω και τουs τα ειπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpelekanos Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Κ ομωs,ναι!Φυσικα οχι καθημερινα.Αλλα αυτεs οι καποιεs μερεs ηταν αρκετεs για να στη σπασουν.Χτεs με πηραν και τηλ. να μαθουν γιατι φευγω και τουs τα ειπα. Δάκρυσαν που τα άκουσαν; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 οχι αλλα ξεσπασε ο ιδιος! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomos Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Δάκρυσαν που τα άκουσαν; :blink: :)Σχεδον.Ειπαν θ αναφερουν το προβλημα.Αλλη τηλεφωνητρια μου ειχε πει,οτι το ξερουν και τα υψηλα κλιμακια τηs εταιρειαs.Μεχρι να το λυσουν ομωs,το προβλημα παραμενει και ειναι σοβαρο,γι αυτο χτυπησα μια α λα καρτ και τερμα!Τι κανει η αλλη μου πατριδα οι Σερρεs? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpelekanos Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Τι κανει η αλλη μου πατριδα οι Σερρεs? Tα ίδια, δεν βγάζει γραμμή :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Tα ίδια, δεν βγάζει γραμμή :lol: :lol:Mε τιποτα ομως!!! Τελικα ειμαστε πολλοι...:lol: Α ρε πατριδα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpelekanos Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 :lol:Mε τιποτα ομως!!! Τελικα ειμαστε πολλοι...:lol: Α ρε πατριδα!!! Ντεμεκ ευρώπη :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomos Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Περαστικα μαs!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantis17 Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Αρχικα καλωσηρθες στην παρεα μας..:) To εχουμε πει πολλες φορες οτι το προβλημα αφορα μονο τα καρτοκινητα ενω τα συμβολαια λειτουργουν απροβληματιστα. Κανε και φορητοτητα μηπως αν δουν μαζικες απωλειες βαλουν μυαλο!! Εμένα μου λες πάω και βγάζω την κάρτα(του γουατσ απ μου) στο ιδιοκτήτη(του καταστήματος της γοιυντ) και μου λεέι και εσυ δεν μπορείς να πιάσεις γραμμή???σήμερα μου ήρθαν 17 μεχρι τώρα να κάνουν φορητότητα απο κοσμοτε!!!:lol: και είμαστε μια πόλη περίπου 15 χιλιάδων κατοίκων!! φαντάσου τι θα γίνεται στισ αλλες εταιρίες σε ποιο μεγάλεσ πόλεις!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Εμένα μου λες πάω και βγάζω την κάρτα(του γουατσ απ μου) στο ιδιοκτήτη(του καταστήματος της γοιυντ) και μου λεέι και εσυ δεν μπορείς να πιάσεις γραμμή???σήμερα μου ήρθαν 17 μεχρι τώρα να κάνουν φορητότητα απο κοσμοτε!!!:lol: και είμαστε μια πόλη περίπου 15 χιλιάδων κατοίκων!! φαντάσου τι θα γίνεται στισ αλλες εταιρίες σε ποιο μεγάλεσ πόλεις!!! Φανταζεσαι τι γινεται!! Εχουν ολοι αγανακτησει και τηην κανουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Εμένα μου λες πάω και βγάζω την κάρτα(του γουατσ απ μου) στο ιδιοκτήτη(του καταστήματος της γοιυντ) και μου λεέι και εσυ δεν μπορείς να πιάσεις γραμμή???σήμερα μου ήρθαν 17 μεχρι τώρα να κάνουν φορητότητα απο κοσμοτε!!!:lol: και είμαστε μια πόλη περίπου 15 χιλιάδων κατοίκων!! φαντάσου τι θα γίνεται στισ αλλες εταιρίες σε ποιο μεγάλεσ πόλεις!!! Φαντάσου πόσες φορητότητες έχουν κάνει στο συγκεκριμένο κατάστημα που ο υπάλληλος της Wind ξέρει για το λόγο που φεύγουν από την Cosmote :lol:.Πάντως,αυτά πρέπει να δει η Cosmote για να φτιάξει την πλατφόρμα των καρτοκινητών αλλά όταν θα τα φτιάξει θα είναι πολύ αργά.:X;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Φαντάσου πόσες φορητότητες έχουν κάνει στο συγκεκριμένο κατάστημα που ο υπάλληλος της Wind ξέρει για το λόγο που φεύγουν από την Cosmote :lol:.Πάντως,αυτά πρέπει να δει η Cosmote για να φτιάξει την πλατφόρμα των καρτοκινητών αλλά όταν θα τα φτιάξει θα είναι πολύ αργά.:X;) Οταν την φτιαξει θα ναι οντως αργα γιατι τοσοι που θα χουν φυγει θα εχει αποφορτιστει το δικτυο και πλεον δεν θα χρειαζεται...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Να φύγουμε.... να πάμε αλλού.....:lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ...... Το πρόβλημα θα λυθεί ΜΟΝΟ αν δώσουμε στην γιαγιά του κατωτέρω video ένα what's up? και τους πάρει τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Οταν την φτιαξει θα ναι οντως αργα γιατι τοσοι που θα χουν φυγει θα εχει αποφορτιστει το δικτυο και πλεον δεν θα χρειαζεται...:lol: Να λέμε πάντως και του στραβού το δίκιο η εταιρεία με αυτά που κάνει μας δείχνει το χειρότερο της πρόσωπο.Ενώ ξέρουν οι τεχνικοί -δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά :p- ότι υπάρχει γενικό πρόβλημα σε όλη την Ελλάδα δεν λένε να κάνουν κάτι.Δεν είμαι τεχνικός για να ξέρω τι πρέπει να κάνουν για να ξαναφτιάξει το δίκτυο αλλά από το Μάρτη που είναι έτσι η κατάσταση έχει περάσει πολύς καιρός.Κάτι δεν θα έπρεπε να είχε γίνει τόσο καιρό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 "Οταν την φτιαξει θα ναι οντως αργα γιατι τοσοι που θα χουν φυγει θα εχει αποφορτιστει το δικτυο και πλεον δεν θα χρειαζεται..." Μα αυτό ακριβώς περιμένουν... Και μετά θα βγουν και θα πουν ότι εφτιαξαν το δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Να λέμε πάντως και του στραβού το δίκιο η εταιρεία με αυτά που κάνει μας δείχνει το χειρότερο της πρόσωπο.Ενώ ξέρουν οι τεχνικοί -δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά :p- ότι υπάρχει γενικό πρόβλημα σε όλη την Ελλάδα δεν λένε να κάνουν κάτι.Δεν είμαι τεχνικός για να ξέρω τι πρέπει να κάνουν για να ξαναφτιάξει το δίκτυο αλλά από το Μάρτη που είναι έτσι η κατάσταση έχει περάσει πολύς καιρός.Κάτι δεν θα έπρεπε να είχε γίνει τόσο καιρό; Οι τεχνικοί μια χαρά ξέρουν τη δουλειά τους, γνωρίζουν το πρόβλημα πολύ πριν το αναφέρουμε εμείς και γνωρίζουν τι πρέπει να γίνει για την αποκατάσταση του. Όταν όμως αυτές οι ενέργειες απαιτούν αφενός τη βοήθεια τρίτων (προμηθευτών) και αφετέρου χρειάζονται επενδύσεις (χρήμα) τις οποίες η εταιρεία αποφεύγει να κάνει, δεν φταίει το προσωπικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Ναι οντως υπηρχε προβλημα ακομη και το μεσημερι σημερα..Τι να πω?? Και το μεσημερι παρατηρησα και ενα προβλημα στα μηνυματα. Εκανα 4 προσπαθειες να στειλω ενα μηνυμα αλλα ελεγε αποτυχια αποστολης αλλα μαλλον τυχαιο ηταν γιατι δεν μου το ξανακανε.. Δεν ήταν τυχαίο. Και εγώ στην Καβάλα δεν μπορούσα να στείλω μύνημα απο 1 και κάτι με μέχρι περίπου 2 παρα κάτι. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martkonsta Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 Εμένα ευτυχώς μου πιστώθηκαν τα 10 ευρώ και επέστρεψα στα κανονικά.Έχω άλλα 900+ μηνύματα να στείλω :P Από λεπτά δεν μου έχει μείνει τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpelekanos Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 Η ιδεα μου ειναι η σημερα δεν ειχαμε προβλημα;;;; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 Εμένα ευτυχώς μου πιστώθηκαν τα 10 ευρώ και επέστρεψα στα κανονικά.Έχω άλλα 900+ μηνύματα να στείλω :P Από λεπτά δεν μου έχει μείνει τίποτα Mιλησες 1000 λεπτα ρε θηριο??:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 Η ιδεα μου ειναι η σημερα δεν ειχαμε προβλημα;;;; :blink: Σημερα μονο μια φορα μου απεριψε κληση.Χθες καμια! Αλλα ως γνωστον τα Σ/Κ δεν παρουσιαζει προβληματα(τουλαχιστον σοβαρα). Μεσοβδομαδα να δουμε τι θα γινεται...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Η ιδεα μου ειναι η σημερα δεν ειχαμε προβλημα;;;; :blink: Εδω στη Σερρες χθες βραδυ επεσαν 3 φορες οι κλησεις που δικιμασα να κανω αλλα τελικα πηρα μετα απο λιγο. Ενταξει το προβλημα ευτυχως δεν ειναι καθημερινο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Οι τεχνικοί μια χαρά ξέρουν τη δουλειά τους, χρειάζονται επενδύσεις (χρήμα) τις οποίες η εταιρεία αποφεύγει να κάνει, δεν φταίει το προσωπικό. Πολύ σωστά τα λές. Οπως λέει και ο λαός μας με πορδ#ς αυγά δε βάφονται;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts