zerokill Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου Εγώ πάντως έχω κλείσει την κληση μεσω 5g SA γιατί έχω μεγάλο πρόβλημα Χανιά κέντρο με τις κλήσεις και δεν ξερω αν ειναι αυτο αιτία. Στο σπιτι συνδεομαι wifi call και οταν απομακρυνομαι παλι εχω θεματα. Τι να πω δεν ξερω αυτά με vf δεν τα ειχα ποτε. 3 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου (edited) Εγώ έχω άλλο θέμα αρκετό καιρό. Πατάω να μπω σε ένα site και αργεί να ξεκινήσει να φορτώσει και στο κινητό και σε μια άλλη κάρτα που εχω σε router σε 5g και 4g+. Με πολυ καλό σήμα και ταχύτητες internet στο speedtest πιάνει 200 - 600 mbps . Το έχει κανείς άλλος; τι να φταίει; Edited 30 Ιανουαρίου by fotisk13 1 1 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου 51 minutes ago, fotisk13 said: Εγώ έχω άλλο θέμα αρκετό καιρό. Πατάω να μπω σε ένα site και αργεί να ξεκινήσει να φορτώσει και στο κινητό και σε μια άλλη κάρτα που εχω σε router σε 5g και 4g+. Με πολυ καλό σήμα και ταχύτητες internet στο speedtest πιάνει 200 - 600 mbps . Το έχει κανείς άλλος; τι να φταίει; Συσκευή; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου (edited) 1 hour ago, leo06 said: Συσκευή; Samsung Galaxy Νοte10 Plus ( 4g+) και ενα 5g router της tp-link, δυο διαφορετικές sim. Edited 30 Ιανουαρίου by fotisk13 1 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, fotisk13 said: Samsung Galaxy Νοte10 Plus ( 4g+) και ενα 5g router της tp-link, δυο διαφορετικές sim. Χρησιμοποιείς vpn? Έχει καμία επιλογή το Samsung για απόκρυψη της ip σου? Ad blocker? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, leo06 said: Χρησιμοποιείς vpn? Έχει καμία επιλογή το Samsung για απόκρυψη της ip σου? Ad blocker? Έχω ad-blocker πολλά χρόνια . Δεν είχα πρόβλημα μέχρι πριν 10 μέρες. 1 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου 9 ώρες πριν, fotisk13 said: Έχω ad-blocker πολλά χρόνια . Δεν είχα πρόβλημα μέχρι πριν 10 μέρες. Δοκίμασες χωρίς και έχεις το ίδιο θέμα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, leo06 said: Δοκίμασες χωρίς και έχεις το ίδιο θέμα? Είναι θέμα δικτύου. Σήμερα είναι λίγο καλύτερα. Για να δούμε πως θα πάει... 2 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου Πολύ δυνατό το δίκτυο στο Μαρούσι..αλλά ρε γμτ τρύπα κοντά στα κεντρικά δε το περίμενα. Εδώ και χρόνια από τη Microsoft μέχρι να δεις το Μέγαρο του ΟΤΕ το σήμα είναι μέτριο προς κακό. Σε εσωτερικούς χώρους δεν ξέρω, εξωτερικούς Β3 στα -119dBm δε λεει. Ενώ πιο πίσω είναι φουλαρισμένη και μετά προς τα κεντρικά. Μια κεραία ζήτημα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts