alkis_7 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Ασχετη ερωτηση αλλα εγκυκλοπαιδικα ρωταω, μιας και φετος στην τεχνολογια επικοινωνιων κανουμε και κατι τετοια.. Μικροκυματικη ζευξη;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Κεντρο Χανιων το σημα εξαιρετικο... και 3G παντου. περιοχες προς Αγια Μαρινα/Πλατανιά επισης δυνατο σημα χωρις κανενα προβλημα. Μεγαλο προβλημα γενικο στην περιοχη Χαλεπα και κατσαμπα.. στα ανατολικα της πολης .. με ανυπαρκτο σημα στην περιοχη ολη. στην περιοχη της Σουδας επισης καλο το σημα .... (Φυσικα ο Γκαντεμης βρηκα να μενω στην περιοχη που δεν εχει σημα.) Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Κεντρο Χανιων το σημα εξαιρετικο... και 3G παντου. περιοχες προς Αγια Μαρινα/Πλατανιά επισης δυνατο σημα χωρις κανενα προβλημα. Μεγαλο προβλημα γενικο στην περιοχη Χαλεπα και κατσαμπα.. στα ανατολικα της πολης .. με ανυπαρκτο σημα στην περιοχη ολη. στην περιοχη της Σουδας επισης καλο το σημα .... (Φυσικα ο Γκαντεμης βρηκα να μενω στην περιοχη που δεν εχει σημα.) εάν έχεις adsl σπίτι σου μπορείς να πάρεις το full σήμα και να είσαι cοmble. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Αν έρθει ο ΟΤΕ να μας περασει γραμμη καποτε...θα το βαλω να εισαι σιγουρος. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Αναφορά για κατασκευή κεραίας, στην οδό Ογλ και Κονταράτου, έστειλαν πολίτες στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ). Για την κεραία δεν βρέθηκε εκδοθείσα άδεια στα αρχεία της υπηρεσίας, όπως ενημερώθηκε πολίτης που προχώρησε στην καταγγελία. Τεχνικό κλιμάκιο του Περιφερειακού Γραφείου Θεσσαλονίκης της ΕΕΤΤ διενήργησε αυτοψία στις 12 Σεπτεμβρίου 2011. Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της αυτοψίας, στην πρόσοψη του κτιρίου όπου στεγάζεται το κατάστημα «Public» στην οδό Ογλ 28 και Κονταράτου, στο Βόλο, εντοπίστηκε κατασκευή διαφημιστικής πινακίδας σχήματος κύβου, από την οποία διαπιστώθηκαν εκπομπές σημάτων σε συχνότητες, οι οποίες ανήκουν σε φάσμα που έχει απονεμηθεί στην εταιρεία Cosmote. Η υπηρεσία ενημέρωσε ότι κίνησε τις προβλεπόμενες από την κείμενη νομοθεσία ενέργειες. Η αναφορά έχει ήδη κοινοποιηθεί και στην Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας για τη διενέργεια μετρήσεων σχετικά με την τήρηση των ορίων ασφαλείας από τη μη ιοντίζουσα ακτινοβολία. http://www.taxydromos.gr/article.php?id=42155&cat=1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 @zerokill,η Cosmote στα Χανιά γενικά πολύ χαμηλή ποιότητα δικτύου. @elias_ps, μία κόκκινη, μια πράσινη, μια μπλε... τις ξηλώσαν όλες τις κεραίες στο Βόλο. Μεγάλο χάλι!:wacko: Ειδικά το what's up στο Βόλο θέλει προσευχές για να λειτουργήσει. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Αναφορά για κατασκευή κεραίας, στην οδό Ογλ και Κονταράτου, έστειλαν πολίτες στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ). Για την κεραία δεν βρέθηκε εκδοθείσα άδεια στα αρχεία της υπηρεσίας, όπως ενημερώθηκε πολίτης που προχώρησε στην καταγγελία. Τεχνικό κλιμάκιο του Περιφερειακού Γραφείου Θεσσαλονίκης της ΕΕΤΤ διενήργησε αυτοψία στις 12 Σεπτεμβρίου 2011. Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της αυτοψίας, στην πρόσοψη του κτιρίου όπου στεγάζεται το κατάστημα «Public» στην οδό Ογλ 28 και Κονταράτου, στο Βόλο, εντοπίστηκε κατασκευή διαφημιστικής πινακίδας σχήματος κύβου, από την οποία διαπιστώθηκαν εκπομπές σημάτων σε συχνότητες, οι οποίες ανήκουν σε φάσμα που έχει απονεμηθεί στην εταιρεία Cosmote. Η υπηρεσία ενημέρωσε ότι κίνησε τις προβλεπόμενες από την κείμενη νομοθεσία ενέργειες. Η αναφορά έχει ήδη κοινοποιηθεί και στην Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας για τη διενέργεια μετρήσεων σχετικά με την τήρηση των ορίων ασφαλείας από τη μη ιοντίζουσα ακτινοβολία. http://www.taxydromos.gr/article.php?id=42155&cat=1 Εχω την εντυπωση οτι και οι 2 περιτπωσεις ειναι micro. Οποτε... δεν απαιτηται αδεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 @zerokill,η Cosmote στα Χανιά γενικά πολύ χαμηλή ποιότητα δικτύου. Συμφωνώ και επαυξάνω. Όπως και σε κάλυψη δεν είναι ιδιαίτερα καλή σε σχέση με τους ανταγωνιστές της στον νομό Χανίων, σε αρκετές περιπτώσεις Μιχάλη(εννοώ και σε χωριά και διαδρομές, όχι μόνο μέσα στην πόλη.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 mixtri,Kostianis οκ επειδη εχω και vodafone προς χαλεπα το προβλημα ειναι ακριβως μα ακριβως το ιδιο και στις δυο. Στο κεντρο αποσταση δηλαδη 1000 μετρα και μετα προς σουδα και αλλου δεν υπαρχει προβλημα αντιθετος το 3G ειναι αρκετα καλο. Ας ελπισουμε οτι θα το κοιταξουν συντομα Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 mixtri,Kostianis οκ επειδη εχω και vodafone προς χαλεπα το προβλημα ειναι ακριβως μα ακριβως το ιδιο και στις δυο. Στο κεντρο αποσταση δηλαδη 1000 μετρα και μετα προς σουδα και αλλου δεν υπαρχει προβλημα αντιθετος το 3G ειναι αρκετα καλο. Ας ελπισουμε οτι θα το κοιταξουν συντομα Αν πας προς Κουνουπιδιανά, Αρώνι κλπ, θα δεις ότι σε εσωτερικούς χώρους ακόμη και το GSM της Cosmote χωλαίνει... Όχι σε όλα τα χωριά, αλλά σε αρκετούς εσωτερικούς χώρους προς εκείνη την πλευρά είναι ασθενές, ενώ οι άλλες 2 είναι χωρίς κανένα πρόβλημα(και σε UMTS - η VF τουλάχιστον). Ένα μέρος που η Cosmote έχει πολύ καλή κάλυψη UMTS είναι το αεροδρόμιο των Χανίων. Εκεί, έχει και η Wind άψογο UMTS, ενώ η VF μόνο GSM(παντελής απουσία UMTS, ενώ εκπέμπει 3G σε κάτι χωριουδάκια στ'άγρια βουνά.... Τι να πεις...:wacko:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Ναι προς τα πανω μετα προς αεροδρομιο δεν υπαρχει προβλημα παρα μονο σε μερικα σημεια.Σημερα πηγα προς Αγια (απο τις καινουργιες φυλακες) καμια 5 χλμ πιο περα ενας φιλος μου που μενει σε ενα μικρο χωριο εκει.. δεν εχει προσβαση σε σταθερο ιντερνετ αλλα ευτιχως η κοσμοτε εχει δυνατο σημα εκει... και γενικα σε ολη την διαδρομη.Η wind που εχει ενας φιλος μου στην χαλεπα στο κεντρο παιζει μια χαρα.Μονο η κοσμοτε και η βονταφο μας κανουν νερα.... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asylyptos Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Σήμερα στο κέντρο του Βόλου το whats up διαρκώς 1/4 μέχρι 2/4 Αυτό γίνεται εδώ και 3-4 μέρες περίπου (μάλλον ξηλώσανε καμία κεραία)... Παράθεση ΘΈΛΩ Η ΚΕΡΑΊΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΗ ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΗΜΙΜΆΘΕΙΑΣ. Τάσος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Σήμερα στο κέντρο του Βόλου το whats up διαρκώς 1/4 μέχρι 2/4 Αυτό γίνεται εδώ και 3-4 μέρες περίπου (μάλλον ξηλώσανε καμία κεραία)... Oh yes. Bye bye bts@Glavani street!:blink: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asylyptos Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Εγώ πάλι νομίζω ότι ήταν του public, γιατί εκεί παραδίπλα το παρατήρησα Παράθεση ΘΈΛΩ Η ΚΕΡΑΊΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΗ ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΗΜΙΜΆΘΕΙΑΣ. Τάσος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asylyptos Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Επίσης, σκαμπανεβάσματα είχα και στο internet on the go. Παράθεση ΘΈΛΩ Η ΚΕΡΑΊΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΗ ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΗΜΙΜΆΘΕΙΑΣ. Τάσος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Εγώ πάλι νομίζω ότι ήταν του public, γιατί εκεί παραδίπλα το παρατήρησα Micro δεν έχουν στα Public? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Micro δεν έχουν στα Public? ναι, ακριβώς. 3G είχει από καμουφλαρισμένη Ιάσονος με Γκλαβάνη. Αλλά δυστυχώς...πάει! Εν τω μεταξύ ήμουν προχθές Βόλο και πάω και σήμερα για κάτι δουλειές που έχω... Το what's up απλά ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. Με τίποτα... Μόνο λιμάνι λειτουργεί. Τεράστιο πρόβλημα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asylyptos Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Απόψε στην παραλία είχα διαρκως 3/4 που ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν έπεσε άπό 4/4 Παράθεση ΘΈΛΩ Η ΚΕΡΑΊΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΗ ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΗΜΙΜΆΘΕΙΑΣ. Τάσος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_Sg Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Παιδια υπαρχει τελευταια κανενα γενικο προβλημα με το δικτυο? Απο νεο φαληρο σε ιλιον που μιλαω με την κοπελα μου η ποιοτητα ειναι αστα να πανε. Διακοπες συνεχεια και την ακουω λες και μιλαει στη μεση της εθνικης οδου απο φασαρια, πολυ χαλια. Δεν ηταν ετσι παλιοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asylyptos Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Mήπως έχου ξηλώσει και εκεί τίποτα κεραίες; Φέτος το Πάσχα θα ξαναδούμε τα ίδια χάλια με τα Χριστούγεννα/Πρωτοχρονιά; Το δίκτυο υπερφορτώνοταν και δεν βγάζαμε καμία κλήση...:( Εύχομαι να το έχουν κοιτάξει :worry::worry: Παράθεση ΘΈΛΩ Η ΚΕΡΑΊΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΗ ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΗΜΙΜΆΘΕΙΑΣ. Τάσος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Mήπως έχου ξηλώσει και εκεί τίποτα κεραίες; Φέτος το Πάσχα θα ξαναδούμε τα ίδια χάλια με τα Χριστούγεννα/Πρωτοχρονιά; Το δίκτυο υπερφορτώνοταν και δεν βγάζαμε καμία κλήση...:( Εύχομαι να το έχουν κοιτάξει :worry::worry: Ειδικά στο Βόλο μη το ψάχνεις ασύληπτε. Κάθε πέρσυ και καλύτερα τα δίκτυα. H Cosmote στο whats up έχει φοβερά προβλήματα στην πόλη. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Παντού έχει προβήματα τελικά!! Τον τελευταίο μήνα όλο drop calls μου συμβαίνουν. Είναι απαράδεκτοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Παντού έχει προβήματα τελικά!! Τον τελευταίο μήνα όλο drop calls μου συμβαίνουν. Είναι απαράδεκτοι. Σε ποιές περιοχές αναφέρεσαι; Έχεις συμβόλαιο ή καρτοκινητό; Πάντως στην Αθήνα όλα άψογα με κλήσεις/sms και το internet ταχύτατο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Έχω what's up και μένω στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Η cosmote στο Μενίδι και ειδικότερα στο στρατόπεδο γιατί είναι ΤΟΣΟ τραγική? και με σήμα δεν ακούς και δεν σε ακούνε...τι γίνεται???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts