Jump to content

Ενημέρωση για κάλυψη και βελτιώσεις / προβλήματα δικτύου

kinitoneidimonas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άντε και να το δεχτούμε αυτό. Τα τελευταία δύο τουλάχιστον χρόνια που το σήμα έχει γίνει... μπανάνα, δεν έχουν πάρει είδηση τίποτα; Ή φοβούνται πως θα χαρακτηρισθούν αιρετικοί και δεν θα σωθεί η ψυχή τους άμα φύγουν από τον... κοσμΟΤΕ;;; :lol:

Όταν μιλάνε απεριόριστα με το περισσότερο κόσμο γιατι να αλλάξουν δίκτυο? Ο κόσμος πλέον σκέφτεται περισσότερο τη τσέπη του παρά το αν θα τύχει μια δυο φορές να πέσει η γραμμή ή να αργήσει το μήνυμα. Π.χ μου έλεγε ο ανιψιος μου ότι όλοι αναιξερέτως οι φοιτητές έχουν what's up! Ακόμα και αυτοί που δεν είχαν πήραν ένα ως δεύτερο κινητο (γελοιο να βλέπεις φοιτητες με δυο κινητά λες και είναι χρηματιστες). Σαν να τους έχει γίνει πλύση εγκεφάλου ότι είναι το καλύτερο πακέτο και το μόνο που δίνει απεριόριστα (ενώ είναι το χειρότερο)! Και ενώ έχει προβλήματα δικτύου, που να πάει ο άλλος? Στο CU και να μιλάει με τη μάνα του και αν?

Εγώ που η βασική μου σύνδεση είναι Vodafone αναγκάστηκα και ένα what's up που είχα ξεχασμένο το έκανα σύνδεση Απεριόριστα 15 για να έχω τα 1500' και 1500 sms προς Cosmote. Και παρ'όλο που θεωρώ πως η Vodafone έχει πιο σταθερό και αξιόπιστο δίκτυο πλέον από τη Cosmote (όχι ότι με τη δεύτερη έχω και κανενα τρελό πρόβλημα, μια στις τόσες θα αργήσει η παράδοση ενός μηνύματος και ακόμα πιο σπάνια θα τύχει να μου βγει μια κλήση με τη δεύτερη, ως what's up είχα σοβαρά προβλήματα σε καθημερινή βάση) σκέφτομαι να γυρίσω το Vodafone σε Cosmote όταν λήξει το συμβόλαιο μου για να μην χρειάζεται να κουβαλάω 2 κινητά. Και με την οικογένεια μου ή τα παιδιά του γραφείου που έχουν Vodafone μιλάμε και στα σταθερά...

Δεν δικαιολογώ τη Cosmote σε καμία περίπτωση. Οφειλει να βελτιώσει το δίκτυο της σε όλους τους τομείς ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στους συνδρομητές που καλείται να εξυπηρετήσει. Τόσα κέρδη έχουν! Αλλά δεν απορώ και με κάποιον που δεν αλλάζει δίκτυο ενώ είναι δυσαρεστημένος όταν τον συμφέρει τόσο πολύ. Θα έπρεπε να υπήρχε ένα μαζικό κίνημα προς τις άλλες αλλά η λέξη μαζικό είναι άγνωστη στο λεξιλόγιο του Έλληνα.

Από την άλλη το χαίρομαι λίγο γιατι η Vodafone και η Wind ξεκίνησαν τα απεριόριστα ενώ ήταν φως φανάρι ότι η μόνη εταιρεία που οφελείται είναι η Cosmote που έχει τους περισσότερους συνδρομητές! Έφαγαν τ κεφάλι τους, κρίμα...

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Όταν μιλάνε απεριόριστα με το περισσότερο κόσμο γιατι να αλλάξουν δίκτυο? Ο κόσμος πλέον σκέφτεται περισσότερο τη τσέπη του παρά το αν θα τύχει μια δυο φορές να πέσει η γραμμή ή να αργήσει το μήνυμα. Π.χ μου έλεγε ο ανιψιος μου ότι όλοι αναιξερέτως οι φοιτητές έχουν what's up! Ακόμα και αυτοί που δεν είχαν πήραν ένα ως δεύτερο κινητο (γελοιο να βλέπεις φοιτητες με δυο κινητά λες και είναι χρηματιστες). Σαν να τους έχει γίνει πλύση εγκεφάλου ότι είναι το καλύτερο πακέτο και το μόνο που δίνει απεριόριστα (ενώ είναι το χειρότερο)! Και ενώ έχει προβλήματα δικτύου, που να πάει ο άλλος? Στο CU και να μιλάει με τη μάνα του και αν?

Εγώ που η βασική μου σύνδεση είναι Vodafone αναγκάστηκα και ένα what's up που είχα ξεχασμένο το έκανα σύνδεση Απεριόριστα 15 για να έχω τα 1500' και 1500 sms προς Cosmote. Και παρ'όλο που θεωρώ πως η Vodafone έχει πιο σταθερό και αξιόπιστο δίκτυο πλέον από τη Cosmote (όχι ότι με τη δεύτερη έχω και κανενα τρελό πρόβλημα, μια στις τόσες θα αργήσει η παράδοση ενός μηνύματος και ακόμα πιο σπάνια θα τύχει να μου βγει μια κλήση με τη δεύτερη, ως what's up είχα σοβαρά προβλήματα σε καθημερινή βάση) σκέφτομαι να γυρίσω το Vodafone σε Cosmote όταν λήξει το συμβόλαιο μου για να μην χρειάζεται να κουβαλάω 2 κινητά. Και με την οικογένεια μου ή τα παιδιά του γραφείου που έχουν Vodafone μιλάμε και στα σταθερά...

Δεν δικαιολογώ τη Cosmote σε καμία περίπτωση. Οφειλει να βελτιώσει το δίκτυο της σε όλους τους τομείς ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στους συνδρομητές που καλείται να εξυπηρετήσει. Τόσα κέρδη έχουν! Αλλά δεν απορώ και με κάποιον που δεν αλλάζει δίκτυο ενώ είναι δυσαρεστημένος όταν τον συμφέρει τόσο πολύ. Θα έπρεπε να υπήρχε ένα μαζικό κίνημα προς τις άλλες αλλά η λέξη μαζικό είναι άγνωστη στο λεξιλόγιο του Έλληνα.

Από την άλλη το χαίρομαι λίγο γιατι η Vodafone και η Wind ξεκίνησαν τα απεριόριστα ενώ ήταν φως φανάρι ότι η μόνη εταιρεία που οφελείται είναι η Cosmote που έχει τους περισσότερους συνδρομητές! Έφαγαν τ κεφάλι τους, κρίμα...

Πρώτα απ'όλα το πρόβλημα είναι σοβαρό με βάση όσα διαβάζουμε εδώ μέσα αλλά και την προσωπική μας εμπειρία. Αν δεν το αντιμετωπίζεις είσαι απλά τυχερός...

Το οικονομικό είναι θέμα μόνο όσο κάθεται ο κόσμος σε αυτό το δίκτυο. Να το θέσω απλά: οικονομική κλήση ΆΜΑ τα καταφέρεις, ή κλήση χωρίς προβλήματα με μεγαλύτερο κόστος... Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι εταιρικοί πελάτες έχουν βόνταφον, και ότι πολλοί κοσμοτέ εταιρικοί πήγαν με φορητότητα πάλι εκεί... Αν δεν είσαι παιδάκι(και αυτό τι φταίει βέβαια), δεν έχεις την υπομονή να δοκιμάζεις να πιάσεις γραμμή!!! Και το ακριβότερο λύνεται αν ΜΑΖΙΚΑ εσύ και ο κύκλος σου αποφασίσετε να ΦΥΓΕΤΕ από την κοσμοτέ και να πάτε όλοι μαζί αλλού...

Να μην ξεχάσω το απίθανο στυλάκι-θράσσος της κοσμοτέ, η οποία γνωρίζει ότι ο ελληνάρας βαριέται να φύγει οπότε γιατί να φτιάξει το ετοιμόρροπο δίκτυό της ή να δώσει περισσότερα...

Καταλαβαίνω όσα λες αλλά επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί δεν φεύγει μαζικά κόσμος να πάνε αλλού όπου θα έχουν αν μη τι άλλο δίκτυο...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Πρώτα απ'όλα το πρόβλημα είναι σοβαρό με βάση όσα διαβάζουμε εδώ μέσα αλλά και την προσωπική μας εμπειρία. Αν δεν το αντιμετωπίζεις είσαι απλά τυχερός...

Το οικονομικό είναι θέμα μόνο όσο κάθεται ο κόσμος σε αυτό το δίκτυο. Να το θέσω απλά: οικονομική κλήση ΆΜΑ τα καταφέρεις, ή κλήση χωρίς προβλήματα με μεγαλύτερο κόστος... Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι εταιρικοί πελάτες έχουν βόνταφον, και ότι πολλοί κοσμοτέ εταιρικοί πήγαν με φορητότητα πάλι εκεί... Αν δεν είσαι παιδάκι(και αυτό τι φταίει βέβαια), δεν έχεις την υπομονή να δοκιμάζεις να πιάσεις γραμμή!!! Και το ακριβότερο λύνεται αν ΜΑΖΙΚΑ εσύ και ο κύκλος σου αποφασίσετε να ΦΥΓΕΤΕ από την κοσμοτέ και να πάτε όλοι μαζί αλλού...

Να μην ξεχάσω το απίθανο στυλάκι-θράσσος της κοσμοτέ, η οποία γνωρίζει ότι ο ελληνάρας βαριέται να φύγει οπότε γιατί να φτιάξει το ετοιμόρροπο δίκτυό της ή να δώσει περισσότερα...

Καταλαβαίνω όσα λες αλλά επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί δεν φεύγει μαζικά κόσμος να πάνε αλλού όπου θα έχουν αν μη τι άλλο δίκτυο...

Όπως αντιλαμβάνεσαι δεν διαφωνώ μαζί σου. Το γιατι δεν φέυγει ο κόσμος από τη Cosmote, και κυρίως οι χρήστες καρτοκινητών (που αποτελούν το 70% των πελατών της εταιρίας) και αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα δεν ξέρω. Πλύση εγκεφάλου? Απλώς αν δεν υπάρξει ένα μαζικό κίνημα φυγής γιατι να φύγει ένας μεμονωμένα και μετά να πληρώνει τα μαλλιοκέφαλα του?

Για τους εταιρικούς το γνωρίζω ότι οι περισσότεροι είναι στη Vodafone. Και στα απλά συμβόλαια γενικά μην φανταστείς ότι η διαφορά Cosmote-Vodafone είναι τεράστια. Υπάρχει μεν αλλά δεν είναι και τόσο μεγάλη. Στα καρτοκινητά όμως η διαφορά υπερ της Cosmote είναι πραγματικά μεγάλη με απίστευτα ποσοστά. Ειδικά στις νεαρές ηλικίες τις σκίζει τις άλλες δύο. Και όπως είπα τα καρτοκινητά αποτελούν το 70% των γραμμών της. Άντε όμως να πείσεις όλο αυτό το κόσμο ότι είναι κοροιδία να είναι σε ένα πακέτο όπου ο δωρεάν χρόνος είναι μόνο προς κινητά που ανήκουν στο ίδιο πακέτο και όχι σε όλα του ίδιου δικτύου και να είναι σε ένα δίκτυο με καθημερινά προβλήματα λειτουργίας... Η απάντηση είναι "Ελα μωρε εντάξει τρώει κατι κολληματάκια αλλά μιλάω με όλους δωρεάν". Και έχε υπόψη ότι στις νεαρότερες ηλικιες το what's up έχει πολύ περισσότερους πελάτες από όσους έχουν Vodafone και Wind σε όλα τους τα προγράμματα...

Είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό αν έχει νόημα η φθηνή επικοινωνία όταν είναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ να την έχεις... Μάλλον όμως ξεφεύγουμε από τα όρια της κινητής και πάμε στα όρια του... μαζοχισμού, για να μην πω σαδομαζοχιμού! Γιατί μόνο έτσι μπορώ να χαρακτηρίσω να προσπαθείς δέκα φορές να βγάλεις γραμμή ή να πιέζεις το handsfree τόσο που είναι έτοιμο να ενσωματωθεί στο αυτί σου για να ακούσεις τον άλλο !!! :)

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

• 2 weeks later...
Καλά η κατάσταση με την cosmote είναι απλά για τα πανηγύρια! εγώ χαίρομαι που κατάφερα και ξέκοψα και άλλαξα εταιρία και βρήκα την υγειά μου! το κακό είναι πως αρκετοί φίλοι έχουν whats up και δεν μπορούμε να μιλάμε γιατί τις περισσότερες φορές δεν έχουν σήμα!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

• 2 weeks later...

Γεια σας,

εδώ και λίγες μέρες εχω μεγάλο θέμα με το σήμα. Μήπως η κοσμοτέ έχει βγάλει καμία κεραία της??? Η μήπως έχει κάποια βλάβη απο την οποία δεν γνωρίζει τίποτα??

Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει ή να μου πει καμια άλλη σκέψη??

Γεια σας,

εδώ και λίγες μέρες εχω μεγάλο θέμα με το σήμα. Μήπως η κοσμοτέ έχει βγάλει καμία κεραία της??? Η μήπως έχει κάποια βλάβη απο την οποία δεν γνωρίζει τίποτα??

Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει ή να μου πει καμια άλλη σκέψη??

Αν μας έλεγες και σε ποιά περιοχή έχεις το πρόβλημα καλά θα ήταν! ;)

Οχ ξέχασα :)

περιοχή άνω κυψέλη , πάνω απο την καυκάσου.

και το πρόβλημα το έχω απ'ότι διαπίστωσα όχι μόνο στην σύνδεση αλλά και στο what's up.

Είπα κι εγώ να δοκιμάσω το whatsup στο iphone 4 όσον αφορά το 3G.

Σκέφτηκα πως ίσως να είναι καλύτερο το σήμα απο της Q που έχω τώρα και με μεγαλύτερη κάληψη.

Πέρασα την micro-sim στο iphone αλλά δεν πιάνω καν σήμα GPRS, για 3G δεν κάνω λόγο.

Τι στο καλό γίνεται; Τόσο χάλια είναι;

Βρίσκομαι εδώ στον Βόλο (περιοχή Πανταζόπουλου)

Πήρα τηλέφωνο στην cosmote αλλά μου είπαν πως το δίκτυό τους λειτουργεί καλά απο κάληψη.

[ f i l i p p o s ]

οσο αφορα ποιοτητα κλησης και ταχυτητα ιντερνετ, δοκιμασμενα στα ιδια μερη, σας λεω (ξαφνιασμενος) οτι η Q ειναι πολυ καλυτερη απο το what's up..

Καλησπέρα σε όλους! Ήμουν το απόγευμα (25 Μαΐου) στο Σύνταγμα, στην πλατεία, στην συγκέντρωση μαζί με τους αγανακτισμένους πολίτες. Το θέμα που αντιμετωπίσαμε εκεί ήταν ότι δεν υπήρχε κάλυψη στα κινητά της Cosmote από τις 18:30 και μέχρι τις 22:00 τουλάχιστον που ήμουν εκεί. Στην περιοχή υπάρχουν πάνω από 5 κεραίες όχι μόνο για κινητά αλλά και για wi-fi. Σημειώνω ότι δεν υπήρχαν ούτε τα γνωστά δωρεάν ασύρματα δίκτυα που υπάρχουν άλλες φορές στην πλατεία για internet. Ξέρει κάποιος να μου απαντήσει το γιατί;

Καλησπέρα σε όλους! Ήμουν το απόγευμα (25 Μαΐου) στο Σύνταγμα, στην πλατεία, στην συγκέντρωση μαζί με τους αγανακτισμένους πολίτες. Το θέμα που αντιμετωπίσαμε εκεί ήταν ότι δεν υπήρχε κάλυψη στα κινητά της Cosmote από τις 18:30 και μέχρι τις 22:00 τουλάχιστον που ήμουν εκεί. Στην περιοχή υπάρχουν πάνω από 5 κεραίες όχι μόνο για κινητά αλλά και για wi-fi. Σημειώνω ότι δεν υπήρχαν ούτε τα γνωστά δωρεάν ασύρματα δίκτυα που υπάρχουν άλλες φορές στην πλατεία για internet. Ξέρει κάποιος να μου απαντήσει το γιατί;

Το προφανες! Υπηρχαν παρα πολλοι χρηστες για να μπορεσει να τους εξυπηρετηση το δικτυο.

Το προφανες! Υπηρχαν παρα πολλοι χρηστες για να μπορεσει να τους εξυπηρετηση το δικτυο.

οχι

ηταν για να εμποδισουν την επικοινωνια των επαναστατων

αυτο φανταζομαι θα ηθελε να ακουσει και ο ts

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Δηλαδή έχει ξανασυμβεί με τόσο κόσμο στην πλατεία να πέφτει το δίκτυο της cosmote και μόνο; Εγώ έχω wind και επικοινωνούσα κανονικά με φουλ σήμα. Και από όσο θυμάμαι, κάθε πρωτοχρονιά υπάρχουν πολλοί χρήστες τους οποίους δεν μπορεί να εξυπηρετήσει το δίκτυο, αλλά παρ' όλα αυτά καθένας έχει σήμα στο κινητό του. Στη συγκεκριμένη περίπτωση τα κινητά με cosmote δεν είχαν καθόλου σήμα.

οχι

ηταν για να εμποδισουν την επικοινωνια των επαναστατων

αυτο φανταζομαι θα ηθελε να ακουσει και ο ts

Δεν περιμένω να ακούσω μια συγκεκριμένη απάντηση. Περιμένω να ακούσω το γιατί συνέβη αυτό. Αν βέβαια κάποιος ξέρει να μου το απαντήσει.

Edited by salamandra7280

οσο αφορα ποιοτητα κλησης και ταχυτητα ιντερνετ, δοκιμασμενα στα ιδια μερη, σας λεω (ξαφνιασμενος) οτι η Q ειναι πολυ καλυτερη απο το what's up..

Θα συμφωνίσω κι εγώ μαζί σου.

Απο προσωπική μου εμπειρία Wind/Q , μιας και το νουμερό μου είναι με φοριτότητα στην Q απο Cosmote, είναι η καλύτερη με υπεροχή τόσο σε σήμα και ποιότητα υπηρεσιών όσο και σε τιμές, τουλάχιστον μέχρι τώρά. Για αργότερα δεν ξέρουμε.

Απλά η διαπίστωση αυτή για την Cosmote ήταν απογοητευτική. Δεν περίμενα να την βρώ εκεί ακριβώς που την άφησα!

Μήπως αντιμετωπίζει προβλήματα αυτό το καιρό ή κάνει αναβάθμιση στον εξοπλισμό;

[ f i l i p p o s ]

Δηλαδή έχει ξανασυμβεί με τόσο κόσμο στην πλατεία να πέφτει το δίκτυο της cosmote και μόνο; Εγώ έχω wind και επικοινωνούσα κανονικά με φουλ σήμα. Και από όσο θυμάμαι, κάθε πρωτοχρονιά υπάρχουν πολλοί χρήστες τους οποίους δεν μπορεί να εξυπηρετήσει το δίκτυο, αλλά παρ' όλα αυτά καθένας έχει σήμα στο κινητό του. Στη συγκεκριμένη περίπτωση τα κινητά με cosmote δεν είχαν καθόλου σήμα.

Δεν περιμένω να ακούσω μια συγκεκριμένη απάντηση. Περιμένω να ακούσω το γιατί συνέβη αυτό. Αν βέβαια κάποιος ξέρει να μου το απαντήσει.

Με μεγαλυτερο μεριδιο αγορας (κοντα στο 50%) και με τα What's up, λογικο το βρισκω.

σπιτι μου νεα σμυρνη μια μερα εχω 7 γραμμες 2 μερες καμια/1-2 ! εχει καταντησει γελοιο... στην εηυπηρετηση μου αρχισαν για πολιτες που βγαζουν κεραιες και λεω μια μερα βαζετε και αμεσως την βγαζουν κτλ και μετα με ειπε θα ενημερωσει τα κεντρικα και με το κλεισε...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Βγήκε ο εκπρόσωπος των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας και ειπε για την κατασταση που επικρατησε στην συγκεντρωση φταιει ο δημος αθηναιων που απο την αρχη του ετους ξηλωνει κεραιες και το κρατος δεν δινει καμια αδεια απο την αρχη του χρονου για τοποθετηση κεραιων. Και οτι θα συνεχιστει η κατασταση μεχρι να αλλαξει η νοοτροπια.
Samsung S21 Ultra

Ίσως θα έπρεπε σιγά σιγά να γίνει αντιληπτό ότι σήμα χωρίς κεραίες δεν υπάρχει.

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

Ίσως θα έπρεπε σιγά σιγά να γίνει αντιληπτό ότι σήμα χωρίς κεραίες δεν υπάρχει.

τα κινητά αποτελούν σημαντικό τρόπο επικοινωνίας και θέλουνέ να τον εμποδίσουν και αυτό. Τι να πω !. Ας δώσουν ΔΩΡΕΑΝ το φουλ σημα όλα τα δίκτυα όπως το δίνει η βοντα αλλά δωρεάν, και να έχουμε ίντερνετ μέσω της adsl τουλάχιστον μέσα στο σπίτι και στην δουλεία( όσο υφίσταται τουλάχιστον6) κάτι θα διορθωθεί.

Τωρα τελευταια στην cosmote παρατηρω κατι καινουριο. Παιρνεις τηλεφωνο κανονικα και ξαφνικα εκει που εχεις μιλησει 5-10 δευτερολεπτα το πολυ ξεκιναει ενας ηχος σα να παταει ο αλλος νουμερα και φυσικα δεν ακουει κανενας κανενα. Οση ωρα και αν αφησεις ανοιχτο το τηλεφωνο δεν επανερχεται ενω αμα το κλεισεις και ξαναπαρεις καπακι μιλας κανονικα. Εγω παντως το συμβολαιο που ειχα στη cosmote το εκοψα ουτε φορητοτητες ουτε τιποτα πηγα σε ενα καταστημα και τους ειπα οτι οπου και να μαι εχω προβλημα και δεν γινεται να πληρωνω και να μην εχω τηλεφωνο.

Πέρασε ακόμη μία μέρα, κατά την οποία δεν μπόρεσα να έχω ένα σταθερό σήμα ώστε να επικοινωνήσω με τα άτομα που θέλω και να κάνω την δουλειά μου. Δεν θα αναφερθώ στο mobile internet της εταιρίας.... αυτή είναι η cosmote, αδιαφορεί μάλλον για τους συνδρομητές της.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Παιδια κοψτε το εκτος του οτι πληρωνεις τσαμπα σου σπανε και τα νευρα. Υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που μαλιστα κανουν καλυτερα πορτοκαλια.

Τωρα τελευταια στην cosmote παρατηρω κατι καινουριο. Παιρνεις τηλεφωνο κανονικα και ξαφνικα εκει που εχεις μιλησει 5-10 δευτερολεπτα το πολυ ξεκιναει ενας ηχος σα να παταει ο αλλος νουμερα και φυσικα δεν ακουει κανενας κανενα. Οση ωρα και αν αφησεις ανοιχτο το τηλεφωνο δεν επανερχεται ενω αμα το κλεισεις και ξαναπαρεις καπακι μιλας κανονικα.

Τό'χω παρατηρήσει κι εγώ αυτό το φαινόμενο με What's up βέβαια(φυσικά δεν το ανανεώνω, δεν τρελάθηκα να πληρώσω στην Κοσμοτέ για το μη-δίκτυό της, απλά τό'χω να με παίρνουν 1-2 άτομα :p ). Κάνει κάτι συνεχόμενα μπιπ και πρέπει να το κλείσεις και να ξανακαλέσεις!