Jump to content

Ενημέρωση για κάλυψη και βελτιώσεις / προβλήματα δικτύου

kinitoneidimonas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φανταστείτε με τέτοιο μηχάνημα και δεν έχεις σήμα! πόσο μάλλον με κινητά! μάλλον πρέπει να το εγκαταστήσω στο μπαλκόνι!

Ελπίζω πάντως να μένεις σε ψηλό όροφο! :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Αυτό στο iphone λέει του κόσμου τις μετρήσεις για τα δικτυα αλλά πρέπει μάλλον να έχεις σχέση με τεχνικά για να τα καταλαβαίνεις, έχει να κάνει με τα προγράμματα που είπαν παραπάνω τα παιδιά που μετράνε τις κεραίες! 2ο μένω δεν έχω θέα τίποτα αλλά είναι καλύτερα από μέσα στο σπίτι, πάντως και ενώ δείχνει οτι έχω σημα μάλλον μας βαράει δίκτυο κατελλημένο! δεν μπορώ να πάρω ούτε να με πάρουν!!! ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ!!! πως θα μιλάμε ρε παιδιά από το σπίτι μας τι θα γίνει??? μηπως να στήσω καμια κεραία στην ταράτσα για το GSM gateway τύπου omnι? :lol::lol::lol:

Ξέχασα να πω ότι πήρα cosmote στις βλάβες και μου είπαν ότι έχουν πρόβλημα με κεραίες και όλη η Ανω Κυψέλη τουλάχιστον έχει πρόβλημα! λένε ότι προσπαθούν να τα φτιαξουν! για να δούμε! ας ελπίσουμε μη κατεβάσανε κεραίες! πάντως φίλος μου που μένει στο Γαλάτσι και είναι και ψηλά εκεί και είναι κοντά στην Κυψέλη και αυτός έχει πρόβλημα με τα σήματα μέσα στο σπίτι του. Προς το παρόν για το whats up ενίσχυσα πάρα πολύ το σήμα με το GSM gw αν και καμια φορά το χάνει καμιά σχέση με τα κινητά που έχουν παντελώς ανύρπακτο σήμα!

Edited by Nikifoross

Σήμερα κονόμισα από την δουλειά ένα μηχανάκι για τηλεφωνικό κέντρο δλδ είναι GSM gateway to pstn, το ericson G30e, έβαλα μέσα την κάρτα SIM του What's up και σύνδεσα πάνω ένα ασυρματο τηλ, έχει μεγάλη αποσπόμενη κεραία σαν από wifi router. Και έχει leds μέτρησης σήματος. 2 φορές για λίγο το έχασε και τις περισσότερες δείχνει να έχει καλό σήμα, όταν έχασε το σήμα απλά δεν μπορούσα να πάρω! φανταστείτε με τέτοιο μηχάνημα και δεν έχεις σήμα! πόσο μάλλον με κινητά! μάλλον πρέπει να το εγκαταστήσω στο μπαλκόνι! και μια φωτο. Οποιος έχει iphone γραψτε εκεί που παίρνετε τηλέφωνα στο πληκτρολόγιο δλδ αυτο *3001#12345#* και δείτε τι κάνει!!! φοβερό!

Να αναφέρω ότι σήμερα στο σπίτι μου δεν έχω ΚΑΘΟΛΟΥ σχεδόν σήμα στο πάγιο δλδ το χάνει εντελώς δεν έχει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ! και μια από τα ιδια και το άλλο! δλδ είμαι αναγκασμένος να πλουτίσω τη netone με λίγα λόγια!

http://i180.photobucket.com/albums/x207/NikiforosGT/photos%20forums/EricsonGSMgwpstnG30e.jpg

Αν με αυτό το μηχάνημα δεν έχεις καλή λήψη τότε η Cosmote έχει ΧΟΝΤΡΟ πρόβλημα... Δε "υπάρχει" αυτό που λες,πραγματικά! Αυτό έχει κεραία με κέρδος πολλαπλάσιο από αυτή των κινητών!

Δε βάζεις ένα repeater να τελειώνεις :p

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σήμερα κονόμισα από την δουλειά ένα μηχανάκι για τηλεφωνικό κέντρο δλδ είναι GSM gateway to pstn, το ericson G30e, έβαλα μέσα την κάρτα SIM του What's up και σύνδεσα πάνω ένα ασυρματο τηλ, έχει μεγάλη αποσπόμενη κεραία σαν από wifi router. Και έχει leds μέτρησης σήματος. 2 φορές για λίγο το έχασε και τις περισσότερες δείχνει να έχει καλό σήμα, όταν έχασε το σήμα απλά δεν μπορούσα να πάρω! φανταστείτε με τέτοιο μηχάνημα και δεν έχεις σήμα! πόσο μάλλον με κινητά! μάλλον πρέπει να το εγκαταστήσω στο μπαλκόνι! και μια φωτο. Οποιος έχει iphone γραψτε εκεί που παίρνετε τηλέφωνα στο πληκτρολόγιο δλδ αυτο *3001#12345#* και δείτε τι κάνει!!! φοβερό!

Να αναφέρω ότι σήμερα στο σπίτι μου δεν έχω ΚΑΘΟΛΟΥ σχεδόν σήμα στο πάγιο δλδ το χάνει εντελώς δεν έχει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ! και μια από τα ιδια και το άλλο! δλδ είμαι αναγκασμένος να πλουτίσω τη netone με λίγα λόγια!

http://i180.photobucket.com/albums/x207/NikiforosGT/photos%20forums/EricsonGSMgwpstnG30e.jpg

Ωραίο πόσο κοστίζει περίπου?Μπορείς να συνδέσεις και ασύρματο τηλ?

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Μάλλον πάει πάνω από 100 ευρώ αλλά δεν ξέρω που να το βρεις! εγώ το είχα στην δουλειά και μου το χάρισαν!!! ναι μπορείς απλά να βάλεις πάνω ότι τηλέφωνο θες!!! και εγώ με ασύρματο το έχω προσωρινά, αλλά θα το συνδέσω στο adsl voip router της netone που έχει pstn port για 2η γραμμή και με 01 θα βγάζω κινητά και αν με πέρνουν τηλ εκεί θα βαράνε τα 2 τηλέφωνα που είναι πάνω στα POTS του 780 voip adsl router! φυσικά μέσω του SPA 3102 θα πηγαίνει και στο trixbox κτλ κτλ. Θα γίνει εγκατάσταση του μηχανήματος στο μπαλκόνι για άψογο σήμα, χτες απόγευμα που έκανα δοκιμές μόνο 2 φορές έχασε το σήμα! να φανταστείτε τα κινητά δεν έχουν σήμα ΤΙΠΟΤΑ απολύτως!!! μου είπαν ότι εχουν χαλάσει κεραίες της cosmote, από τις βλάβες μου το είπαν και προσπαθούν να τα φτιάξουν!

Το διαθέτουν οι Vodafone και Cosmote εκτός άλλων καταστημάτων της αγοράς ;) Για τιμή δεν ξέρω, πάντως το δίνουν μετά από απαίτηση του πελάτη για τα προγράμματα κινητοσταθερής τηλεφωνίας. Και υπάρχουν βέβαια και άλλες, φθηνότερες λύσεις

Το διαθέτουν οι Vodafone και Cosmote εκτός άλλων καταστημάτων της αγοράς ;) Για τιμή δεν ξέρω, πάντως το δίνουν μετά από απαίτηση του πελάτη για τα προγράμματα κινητοσταθερής τηλεφωνίας. Και υπάρχουν βέβαια και άλλες, φθηνότερες λύσεις

Ποιές είναι φθηνότερες λύσεις?

Τα προβλήματα στο σήμα συνεχίζονται!!! ενδεικτικά αναφέρω οτι σήμερα δεν μπορούσα να πάρω και να λάβω κλήσεις σχεδόν όλο το απόγευμα όμως έδειχνε ότι έχω σήμα!!! μόλις δοκίμασα στο GSM κάρτα της wind ήταν όλα τέλεια!!! άρα καθαρά cosmote πρόβλημα! ακόμα η επισκευή? ΕΛΕΟΣ! κατάλαβα πάμε από Δευτέρα τώρα και βλέπουμε ε? :mad::mad::mad:

Τα τεχνικά τμήματα Νικηφόρε δεν έχουν Σάββατοκυριακα,αργίες κλπ!Εργάζονται συνεχώς,τα συνεργεία επισκευάζουν βλάβες συνεχώς.Οπότε,αν είναι πρόβλημα προσωρινό δεν αποκλείεται να διορθωθεί μέσα στο Σαββατοκυριακο.Γενικά όμως,απαίτησε κάποιου είδους λύση στο πρόβλημα,δεν είναι λογικό να πληρώνεις πάγιο για υπηρεσίες που πρακτικά δε χρησιμοποιείς.

το πρόβλημα είναι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει hsdpa απλά άλλα του υποσχέθηκαν και άλλα είδε... Α ρε Cosmote:mad:

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

ποιό??? για δώσε link! μάλλον το GSM που λέγαμε θα το εγκαταστήσω με ένα linksys SPA 3102 στο εξοχικό που όντως έχει πολύ καλό σήμα το whats up και θα κάνω δλδ σε VOIP την γραμμή, θα μεταφερθεί μέσω του awmn δικτύου στο trixbox (linux τηλεφωνικό κέντρο) στην Αθήνα και έτσι πχ με το πρόθεμα 7 μπροστά θα βγάζω γραμμές για whats up κινητά μέσω του εξοχικού! σωστός???? τι να κάνουμε αφού δεν μας φτιάχνουν το σήμα????? :lol::lol::lol:

Σε μια γρήγορη βόλτα εχθές στην λίμνη Ηραίου κοντα στο Λουτράκι, διαπίστωσα το χειρότερο σήμα -ασταθές απο την cosmote την στιγμή που οι άλλες δύο ειχαν σχεδόν full (η voda full) σήμα.Μάλλον ο σταθός βάσης της Περαχώρας (colocation μάλλον) δεν συμπεριελάμβανε κεραία της cosmote.Εκτός και αν η συσκευή που διέθετα SAMSUNG D 780 δεν παίζει η πρώτη γραμμή σε e GSM 900?

ακριβώς αυτό έχω! :):):) πάντως με το σήμα της cosmote ακόμα και το αυτό το χάνει!!!! δοκίμασα και στο μπαλκόνι και πότε πότε το έχανα! γιαυτό σκέφτομαι να το εγκαταστήσω στο εξοχικό! τώρα μελετάω αν με adaptora μπορεί να μπει εξωτερική κεραία μεγάλη για ταράτσα!!!! :lol::lol::lol:

http://www.priveshop.gr/product.php?code=403607

ο αντάπτορας που έλεγα!!! κάνει και στο G30! το θέμα είναι ότι οι κεραίες για τα wifi είναι 2,4ghz θα πιάνουν σήμα??? έχω μια να δοκιμάσω yagi, θα χρειαστώ και μια μουφίτσα. Ορίστε και φωτο της.

http://i180.photobucket.com/albums/x207/NikiforosGT/AWMN/yagiscanawmn.jpg

Τι να κάνουμε? αφού δεν μας δίνει σήμα η cosmote πρέπει να το βρούμε μόνοι μας!!! εδώ ακόμα προβλήματα ΠΟΛΛΑ από την Τρίτη και λύση ΚΑΜΙΑ!!!!

Edited by Nikifoross

ακριβώς αυτό έχω! :):):) πάντως με το σήμα της cosmote ακόμα και το αυτό το χάνει!!!! δοκίμασα και στο μπαλκόνι και πότε πότε το έχανα! γιαυτό σκέφτομαι να το εγκαταστήσω στο εξοχικό! τώρα μελετάω αν με adaptora μπορεί να μπει εξωτερική κεραία μεγάλη για ταράτσα!!!! :lol::lol::lol:

http://www.priveshop.gr/product.php?code=403607

ο αντάπτορας που έλεγα!!! κάνει και στο G30! το θέμα είναι ότι οι κεραίες για τα wifi είναι 2,4ghz θα πιάνουν σήμα??? έχω μια να δοκιμάσω yagi, θα χρειαστώ και μια μουφίτσα. Ορίστε και φωτο της.

http://i180.photobucket.com/albums/x207/NikiforosGT/AWMN/yagiscanawmn.jpg

Τι να κάνουμε? αφού δεν μας δίνει σήμα η cosmote πρέπει να το βρούμε μόνοι μας!!! εδώ ακόμα προβλήματα ΠΟΛΛΑ από την Τρίτη και λύση ΚΑΜΙΑ!!!!

Ωραίος τι μου θύμισες τώρα!!!Εποχές με το ericsson 388 nokia ,6210 εξοπλισμένα με αντάπτορα κεραίας τα οποία τα συνέδεες με εξωτερική μαγνητική κεραία οροφής gsm για το αυτοκίνητο.Καλά μιλάμε με πήγες μια δεκαπενταετία σχεδόν πισω!!!!!!!

και ένα how to για να είμαστε ολοκληρωμένοι! και αυτό σκοπεύω να κάνω κιόλας! http://www.iptelephony.gr/news.php?extend.223

Από εχθές επανήλθαν όλες οι κεραίες στην Άνω Κυψέλη... απ' ότι φαίνεται τελείωσαν οι επισκευές, εκτός κι αν τις σταμάτησαν για σαββατοκύριακο! Για να δούμε τώρα πως θα τα πάει το δίκτυο... Εγώ πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω δει καμία διαφορά!
Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

καλισπερα παιδια πάντως στη σιφνο η κοσμοτε στο σήμα παίζει μόνη της. Edited by koulis1grk
λαθος τοπικ

HTC HD2

Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14

Φιλικά Κυριάκος:lol:

καλισπερα παιδια πάντως στη σιφνο η κοσμοτε στο σήμα παίζει μόνη της.

Εισαι απόλυτα σίγουρος πως θες να κάνεις φορητότητα σε cosmote??? Εγώ προσωπικά θα σε συμβούλευα να μείνεις εκεί που είσαι... Τουλάχιστον όπως έχει η κατάσταση στην cosmote αυτή την στιγμή, θα σου έλεγα να ΜΗΝ πας για κανένα λόγο!! και δεν μιλάω από θέμα επιδοτήσεων κτλ κτλ, αλλά από θέμα ποιότητας δικτύου. Κι εγώ χρήστης cosmote είμαι, και αν δεν είχαν όλοι οι γνωστοί μου what's up, θα την είχα εγκαταλήψει πρό πολλού!

Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Εισαι απόλυτα σίγουρος πως θες να κάνεις φορητότητα σε cosmote??? Εγώ προσωπικά θα σε συμβούλευα να μείνεις εκεί που είσαι... Τουλάχιστον όπως έχει η κατάσταση στην cosmote αυτή την στιγμή, θα σου έλεγα να ΜΗΝ πας για κανένα λόγο!! και δεν μιλάω από θέμα επιδοτήσεων κτλ κτλ, αλλά από θέμα ποιότητας δικτύου. Κι εγώ χρήστης cosmote είμαι, και αν δεν είχαν όλοι οι γνωστοί μου what's up, θα την είχα εγκαταλήψει πρό πολλού!

φιλε μου ακριβως αυτος ειναι ο λογος που θελω να παω.ιδικά στην επαρχια εχουν όλοι κοσμοτε (βλεπε κυκλαδες)

HTC HD2

Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14

Φιλικά Κυριάκος:lol: