Nagata Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 To σήμα μπορεί κατά τόπους να είναι καμπάνα-κάτι που ισχύει και για τις άλλες-αλλά σαφώς δε συνεπάγεται απροβλημάτιστη λειτουργία δικτύου.. Να υποθέσω πως έχεις καρτοκινητό,ε;Ακόμη δε διορθώθηκαν αυτα τα προβλήματα στα καρτοκινητά;Έλεος δηλαδή.. Δυστυχώς καμιά βελτίωση στα καρτοκινητά. Τα προβλήματα συνεχίζουν και με το ίντερνετ, ενώ μπαίνω με full 3g σήμα, ξαφνικά χάνεται. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Τι εννοείς εξαφανίζεται;Αλλάζει σε gsm?Αυτό είναι φυσιολογικό όταν υπάρχει ασθενής κάλυψη 3ης γενιάς!Στην Θεσ/νίκη σου συμβαίνει αυτό;Σε ποιες περιοχές αν επιτρέπεται;Επειδή εγώ με το συμβόλαιο δεν αντιμετώπισα τέτοιου είδους πρόβλημα!Τα μόνα προβλήματα για μένα ήταν/είναι οι χαμηλές ταχύτητες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Τι εννοείς εξαφανίζεται;Αλλάζει σε gsm?Αυτό είναι φυσιολογικό όταν υπάρχει ασθενής κάλυψη 3ης γενιάς!Στην Θεσ/νίκη σου συμβαίνει αυτό;Σε ποιες περιοχές αν επιτρέπεται;Επειδή εγώ με το συμβόλαιο δεν αντιμετώπισα τέτοιου είδους πρόβλημα!Τα μόνα προβλήματα για μένα ήταν/είναι οι χαμηλές ταχύτητες.. Εδω να πω οτι οι sony ericsson συσκευες δεν εχουν δυνατοτητα να κλειδωσουν μονο σε 3G να κανεις την δουλεια σου (στην δικη μου περιπτωση βιντεοκληση). Εστω και 2 γραμμες τριτης γενιας κανεις δουλεια....στο νοκια μου το κλειδωνω εχω χειροκινητα αν δεν εχει κλειδωσει αυτοματα. Στα εριξον ομως που ειναι αυτη η επιλογή? Θεμα τυχης ειναι αν κλειδωσει αυτοματα σε τριτη γενια κανοντας ακροβατικά. Φυσικα ολα αυτα οταν το 3G δεν ειναι ισχυρο με αποτελεσμα να το απορριπτει το κινητο μας κρατωντας το ισχυροτερο GSM. Επρεπε να εχουν: διπλη λειτουργια(3G-GSM), μονο 3G, και μονο GSM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Τι εννοείς εξαφανίζεται;Αλλάζει σε gsm?Αυτό είναι φυσιολογικό όταν υπάρχει ασθενής κάλυψη 3ης γενιάς!Στην Θεσ/νίκη σου συμβαίνει αυτό;Σε ποιες περιοχές αν επιτρέπεται;Επειδή εγώ με το συμβόλαιο δεν αντιμετώπισα τέτοιου είδους πρόβλημα!Τα μόνα προβλήματα για μένα ήταν/είναι οι χαμηλές ταχύτητες.. Στην θεσσαλονίκη το αντιμετωπίζω πάντα στους αμπελόκηπους. Τώρα είμαι Ορεστιάδα και τα τραβάω αυτά τα ζόρια με το σήμα. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Εδω να πω οτι οι sony ericsson συσκευες δεν εχουν δυνατοτητα να κλειδωσουν μονο σε 3G να κανεις την δουλεια σου (στην δικη μου περιπτωση βιντεοκληση). Εστω και 2 γραμμες τριτης γενιας κανεις δουλεια....στο νοκια μου το κλειδωνω εχω χειροκινητα αν δεν εχει κλειδωσει αυτοματα. Στα εριξον ομως που ειναι αυτη η επιλογή? Θεμα τυχης ειναι αν κλειδωσει αυτοματα σε τριτη γενια κανοντας ακροβατικά. Φυσικα ολα αυτα οταν το 3G δεν ειναι ισχυρο με αποτελεσμα να το απορριπτει το κινητο μας κρατωντας το ισχυροτερο GSM. Επρεπε να εχουν: διπλη λειτουργια(3G-GSM), μονο 3G, και μονο GSM. Μπορείς να τα κλειδώσεις σε 3η γενιά,μέσω υπολογιστή και ενός προγράμματος!Αλλά για να μη βγούμε εκτός θέματος,στείλε μου pm αν θες λεπτομέρειες :) Σε μέρη όπως οι 4 νομοί της Θεσσαλίας όπου η Κοσμοτέ σχεδόν τους έχει καλύψει 100% με δίκτυο 3g τα SE μου τα έχω μόνιμα κλειδωμένα σε 3g!Ακόμη και με 1 γραμμή σήμα σε κάποιες δύσκολες περιοχές δεν έχεις πρόβλημα!Μιλάς κανονικά χωρίς διακοπές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Η κατασταση με την cosmote έχει καταντήσει πολύ βαρετή, δλδ ελεος ποιά και εδώ στην Κυψέλη εχει πρόβλημα, και στο εξοχικό μου στον Μαραθώνα, αλλά και στην δουλειά μου στο Περιστέρι, και εκεί βγαίνω έξω για να μιλήσω και περνάνε φορτηγά και δεν ακούω τίποτα. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το χιλιομετάνιωσα που συνέχισα στην cosmote και μάλιστα με 18μηνο συμβόλαιο, τώρα θα την φάω στην μάπα για τα καλά! η μάνα μου έχει wind και τουλάχιστον στο εξοχικό και στην Κυψέλη έχει σήμα καμπάνα και μιλάς όπως θες και όπου θες και με 3G μια χαρά. Η cosmote την μια έχει σήμα και την μια όχι, ή σε παίρνουν τηλ και φεύγει και το ίδιο κάνει και το 3G. Οι διαφημίσεις στην tv μου θυμίζουν τα ανέκδοτα με τον Τοτό! :lol::lol::lol::lol: ας περάσει το 18μηνο και να συνεχίσει έτσι και ξέρετε τι θα πάρει! δεν κάνει να το πω! πιπέριιιιιι!!!!!! :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Μήπως υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη συσκευή;Δοκίμασες σε άλλη συσκευή την κάρτα να δεις αν το δίκτυο έχει την ίδια συμπεριφορά;Μου κάνει πολύ περίεργο να αντιμετωπίζεις,σχεδόν όπου κινεισαι,πρόβλημα!Εκτός κι αν είσαι τρομερά γκαντέμης :lol::p Δήλωσες τα προβλήματα στην εταιρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Κυνήγι τρωνε ολες αλλα το θεμα ειναι ποια ειναι πιο ευελικτη σε τετοια θεματα να σηκωσει μια νεα κεραια σε αλλο σημειο και να μην αφησει το σημειο στην τυχη του... Όχι όλες στο λέω ΣΙΓΟΥΡΑ...μια εξ' αυτών περιλαμβάνεται μονίμως στα προστατευόμενα είδη και δε κινδυνεύει κατά τη κυνηγητική περίοδο ;) To σήμα μπορεί κατά τόπους να είναι καμπάνα-κάτι που ισχύει και για τις άλλες-αλλά σαφώς δε συνεπάγεται απροβλημάτιστη λειτουργία δικτύου.. Να υποθέσω πως έχεις καρτοκινητό,ε;Ακόμη δε διορθώθηκαν αυτα τα προβλήματα στα καρτοκινητά;Έλεος δηλαδή.. Είναι δυστυχώς το γνωστό επικοινωνιακό κόλπο ώστε να παρασύρονται οι αδαείς. Το κινητό μας δεν είναι Power Meter αλλά μέσον επικοινωνίας που θα πρέπει να καταστεί χρήσιμο κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Τελευταίως αφήσαμε τα θέματα χωρητικότητας, ποιότητας,ταχύτητας και στραφήκαμε στις καμπάνες και τα καμπανάκια. Ας μας εξηγήσουν ποια είναι τα ποιοτικά κριτήρια του «σήματος καμπάνα»…πόσες γραμμές βλέπουμε στην οθόνη? Νομίζω ότι έχουμε ξεφύγει ανεπιστρεπτί από το 1994 που ήμασταν ευχαριστημένοι όταν απλά «βλέπαμε σήμα» στο κινητό μας. Οι απαιτήσεις είναι περισσότερες πλέον. Πετυχημένη ως καλλιτεχνική παρέμβαση η διαφήμιση αλλά με μηδενική αξιοποιήσιμη παρεχόμενη πληροφορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Σημερα ενημερωθηκα οτι μου εχουν σταλει μερικα SMS στο Wu μου εδω και 2 μερες χωρις να μου εχουν ερθει ακομη. Που εχουν μπουκωσει? Γινεται τοσες μερες να μην παραδιδονται? Eννοειται οτι εχω φουλ σημα και εχω κινηθει σε πολλα σημεια.... Εχει συμβει και παλιοτερα και μου ηρθαν 3 μερες μετα νομιζω....ειναι δυνατον ρε παιδια? κανονικα δεν επρεπε να εχουν προτεραιοτητα τα παλαια? Τωρα ας πουμε δοκιμασα και μου ερχονται τα καινουρια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Kαι γω σήμερα το απόγευμα έστειλα σε Κοσμοκάρτα που βρίσκεται στην Πτολεμαίδα και ακόμη παραδίδεται..... :rolleyes: Υπόψιν: υπεύθυνο για την παράδοση των μηνυμάτων είναι το κέντρο του παραλήπτη!Το κέντρο του αποστολέα δε φέρει ευθύνη..Τα συμπεράσματα δικά σας..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Kαι γω σήμερα το απόγευμα έστειλα σε Κοσμοκάρτα που βρίσκεται στην Πτολεμαίδα και ακόμη παραδίδεται..... :rolleyes: Υπόψιν: υπεύθυνο για την παράδοση των μηνυμάτων είναι το κέντρο του παραλήπτη!Το κέντρο του αποστολέα δε φέρει ευθύνη..Τα συμπεράσματα δικά σας..:p Υπευθυνο για τα sms ειναι το κεντρο του Αποστολεα. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsour_ee Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Υπευθυνο για τα sms ειναι το κεντρο του Αποστολεα. :lol: Φιλαράκο πρώτη φορά που θα συμφωνήσω μαζί σου:up:Υπευθυνο το κέντρο του αποστολέα καθώς το sms δεν ειναι traffic αλλά signalling. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 ΜΑΛΛΟΝ μπερδεύτηκα :p :stupid::rocket: Το τονίζω,ΜΑΛΛΟΝ :lol: Ok,τότε στην προκειμένη περίπτωση φταίει η Vodafone ;) Υ.Γ.:Σε Vodafone/Wind πάντως δεν αντιμετώπισα την παραμικρη καθυστέρηση τον τελευταίο καιρό.Και υπέθεσα πως ευθύνεται το κέντρο παραλήπτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Tωρα ηρθαν τελικα, 4 μερες μετα! Και εις ανωτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Εγώ πάλι έχω βαρεθεί να τρώω τριτονικά στο 75% των κλήσεων που κάνω ειδικά σε ώρες αιχμής και η άποψή μου για το σήμα καμπάνα έχει σχέση με την τοποθέτηση της καμπάνας τους κάπου όπου δεν μπορώ να αναφέρω για λόγους δεοντολογίας... Ή μήπως τους παρεξήγησα και εννοούν ότι έχεις σήμα... καμπάνα ΑΦΟΥ καταφέρεις να βγάλεις γραμμή;;;; Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Kαι γω σήμερα το απόγευμα έστειλα σε Κοσμοκάρτα που βρίσκεται στην Πτολεμαίδα και ακόμη παραδίδεται..... :rolleyes: Υπόψιν: υπεύθυνο για την παράδοση των μηνυμάτων είναι το κέντρο του παραλήπτη!Το κέντρο του αποστολέα δε φέρει ευθύνη..Τα συμπεράσματα δικά σας..:p Αν εστειλες το απογευμα σημερα σε ατομο στην πτολεμαιδα, δεν παραδοθηκε για αλο λογο οχι λογο υπερφορτοσης του δικτυου. Σημερα το απογευμα ειχε μια διακοπη ρευματοσ στην πολη για κανα 40-50 λεπτα και ενω ειχες σημα κανονικα σε κοσμοτε δεν μπορουσαμε να παρουμε τηλεφωνο... ισως για αυτο τον λογο :) Δεν θυμαμαι τι ωρα ηταν αλλα σιγουρα μετα της 6 ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Αν προσέξεις πιο πολύ, η απάντησή μου αυτή δόθηκε το βράδυ της περασμένης Πεμπτης :p Άλλωστε,όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω,δεν ευθυνόταν η Cosmote γι'αυτό αλλά το κέντρο μηνυμάτων του δικτύου που είμαι συνδρομητής(Vodafone στην προκειμένη περίπτωση):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Παίδες, και μένα το σήμα μου εδώ και πάνω από 1 χρόνο (κατέβασαν μια κεραια) είναι max2 γραμμές σε κάποια σημεία του σπιτιού ενώ στα περισσότερα είναι από 0-1 γραμμή..προφανώς απέχει πολύ από το καμπάνα που ισχυρίζεται η cosmote..υπάρχει κάποιος τρόπος πίεσης? Αν και δεν έχω διαβάσει τους όρους του συμβολαίου δεν μπορεί να θεωρηθεί υπαναχώρηση από μέρους της Cosmote στο κέντρο της Αθήνας(Γκύζη) να μην έχω σήμα? και με αυτό δεδομένο πόσο εύκολο είναι να σπάσει το συμβόλαιο παρόλο που ανανεώθηκε πριν 2 μήνες? Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Ένα μεγάλο μπράβο στην Cosmote που κάλυψε σχεδόν όλο τον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης με κάλυψη 3g. Υποθέτω πως οι κεραίες που είναι τοποθετημένες στις κολώνες από τις γέφυρες σχεδόν σε κάθε κόμβο είναι της Cosmote,ε; ;) Eίχε μεγάλο πρόβλημα με το 3g στον Περιφερειακό από τον κόμβο 7(Επταπύργιο,Φιλίππειο) έως και τον κόμβο 10(Κωνσταντινουπολίτικα) και η Vodafone υπερτερούσε σε 3g κάλυψη.Τώρα πλέον είναι πολύ δυνατή η Cosmote σ'αυτήν την προβληματική περιοχή του Περιφερειακού. Ούτε τα FM δεν πιάνουν καλά-καλά. Η Vodafone ακολουθεί πλέον ,αλλά παρ'όλα αυτά έχει ικανοποιητική κάλυψη. Για το gsm, το οποίο επίσης είχε μεγάλο πρόβλημα σε σχέση με Vodafone δεν είμαι σίγουρος αν βελτιώθηκε. Ενδεχομένως δηλαδή και κάποιες κεραίες να ήταν gsm. Δεν είχα μαζί μου net-monitor, δυστυχώς. Η γενική εικόνα όμως σε κάλυψη είναι πάρα πολύ καλή αυτήν τη στιγμή, για να μην πω εξαιρετική και χαρακτηριστώ υπερβολικός :p Well done Cosmote :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Να δω εδώ στην Κυψέλη τι θα γίνει η κατάσταση είναι ΑΚΡΩΣ απελπιστική! δλδ τα νεύρα μας είναι χάλια εξαιτίας της cosmote. Το what's up σκέφτομαι να το κόψω, στις γιορτές ποτέ δεν μπορώ να μιλήσω το σήμα πάει και έρχεται, για να πάρω μια κλήση θέλω 10 χρόνια και προτιμώ να στείλω sms από το πάγιο (έχω 250/μήνα). Δλδ τι να τις κάνω τις 10 ώρες? μήπως να πάω σε κανά βουνό να έχω σήμα για να μιλάω???? :lol::lol::lol: καλά για 3G εδώ ούτε λόγος! τι να πω κρίμα την θεωρούσα καλή, μάλλον έκανα λάθος τελικά, αν συνεχίσει έτσι με την λήξη του συμβολαίου ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! :mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Πολύ καλό σήμα και στην πόλη της Κέρκυρας! Σε όλες -σχεδόν- τις διαδρομές που κάνω καθημερινά η Cosmote έχει Full 3G σήμα και πολύ καλή ποιότητα ήχου. :up: Περιμένω να δω πως τα πάει και από ταχύτητες internet όταν είναι σε 3G/GSM. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Καλά και στο χωριό μου στη Νάξο που είναι ορεινό έχει και σήμα τέλειο και 3G και ότι θέλω, στην Αθηνα δεν έχουμε! μήπως να μετακομίσω εκεί??? :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 παιδια υπαρχει προβλημα στο Ασβεστοχωρι Θεσσαλονικης στο 2G δικτυο? γιατι προσπαθω να μιλησω με τον αδερφο μου που ειναι στο νοσοκομειο παπανικολαου κανει διακοπες η πεφτει η γραμμη και οι 2 εχουμε φουλ σημα. Αυτο που λενε οτι η cosmote εκπεμπει σε χαμηλοτερη συχνοτητα απο vodafone και Wind ισχυει η ειναι μπαρουφα? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 Πλέον, δεν ισχύει. Αν και στις πιο πολλές περιοχές η Κοσμοτέ όντως λειτουργεί σε μεγαλύτερη συχνότητα. Παρ'όλα αυτά, μάλλον λάθος σχεδιασμός δικτύου ή υπερφόρτωση μυρίζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Εδώ η κατάσταση είναι για κλάματα! για άλλη μια φορά οποτε είναι ή έρχονται γιορτές για να πάρεις τηλέφωνο με what's up αλλά και με πάγιο αλλά κυρίως με το 1ο μας βγαίνει το λάδι! συνέχεια δίκτυο κατελλημένο και άλλα τέτοια! δλδ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ!!!!! στο ΙΚΑ ποιο εύκολο είναι να πιάσεις γραμμή να κλήσεις ραντεβού! αρχίζω να σκέφτομαι μήπως να το κόψω. Εχω 10 ώρες τον μήνα και δεν μιλάω ούτε 1 επειδή βαριέμαι τις συνεχείς δοκιμές! Τι να πω! για κλάματα είναι η κατάσταση! και στο πάγιο παρόμοια έχουμε αλλά σε μικρότερο βαθμό. Εχω τώρα πάνω από μισή ώρα που παλεύω να κάνω ενα ρημαδοτηλέφωνο! από κινητό Wind ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ! από cosmote βλέπω τα σήματα με το κυάλι! οι γραμμές στα κινητά μου του σήματα ανεβοκατεβαίνουν συνέχεια σαν τον δεικτη του χρηματιστηρίου! :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts