p_k Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Covid times Με το Pixel 3a στερεωμενο στο ταμπλω του αμαξιου. Επεξεργασια με Lightroom (PC) [incar] At the port - Covid times [incar] Empty town - Covid times [incar] At the kiosk - Covid times [incar] Covid times streets Υπέροχες οι φωτογραφίες αποπνέουν μία μελαγχολία της ερημιάς που επικρατεί, ωραίοι χρωματισμοί....ποιο μέρος είναι; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Υπέροχες οι φωτογραφίες αποπνέουν μία μελαγχολία της ερημιάς που επικρατεί, ωραίοι χρωματισμοί....ποιο μέρος είναι; Thanks! Λιμενας, Θασος. Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Thanks! Λιμενας, Θασος. Και μου ήρθε στο μυαλό... Πανέμορφη Θάσος, όλες τις εποχές του χρόνου και είναι ένα μέρος που το έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές κατά το παρελθόν. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelmanious Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Covid moments.... Στάλθηκε από το POT-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 (edited) Βραδυνη βολτα (Αθληση:SMS - 6) Night at the port by George G, on Flickr Streetlights by George G, on Flickr Main road by George G, on Flickr empty town by George G, on Flickr Edited November 12, 2020 by stxio Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 Note 20 ultra Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 (edited) Και μου ήρθε στο μυαλό... Πανέμορφη Θάσος, όλες τις εποχές του χρόνου και είναι ένα μέρος που το έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές κατά το παρελθόν. Οποτε θες, οριστε! (Να τελειωσει μια αυτο που περναμε...) Abandomed house Street - Covid times Edited November 13, 2020 by stxio Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Alcatel 3x. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Mi 10+snapseed 1605271167679 by vasilis poun, on Flickr Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Mi 10+snapseed 1605271167679 by vasilis poun, on Flickr ωραιο κεντραρισμα Bill! αλλα γνωμη μου το μαυρο καδρο τριγυρω μαλλον χαλαει την φωτο... μου κανει εντυπωση οτι με κοντρα ηλιο κρατησε πολυ καλα το saturation... Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 ωραιο κεντραρισμα Bill! αλλα γνωμη μου το μαυρο καδρο τριγυρω μαλλον χαλαει την φωτο... μου κανει εντυπωση οτι με κοντρα ηλιο κρατησε πολυ καλα το saturation...Η αλήθεια είναι ότι τσίμπησα λίγο τον κορεσμό στο snapseed γιατί είχε πιο μουντά χρώματα η αρχική.. Και λίγο πιο φωτεινη την έκανα. Ναι όντως το κάδρο είναι λίγο άκυρο τώρα που την βλέπω καλύτερα Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 VW Beetle by George G, on Flickr VW beetle engine by George G, on Flickr Lockdown #2 Nights by George G, on Flickr Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 Άπειρα like για τον χερμπι ρε φίλε..! Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 Και απο εμένα , τρομερό το αμαξάκι , με προσωπικότητα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2020 Χαχα στη Θάσο ήταν κρυμμένος ο Herbie; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. November 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2020 Alcatel 3x.παιχνιδι με το φως. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. November 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2020 [incar] Covid times - At the kiosk Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2020 (edited) Με Redmi Note 8T και Lightroom/Snapseed Edited November 16, 2020 by zurabi_97 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. November 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2020 Alcatel 3x. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. November 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2020 Τα σπάνε και οι 2, μπράβο παιδιά Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2020 Gasoline by zananiro, on Flickr Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. November 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2020 (edited) Lockdown, βαρεμαρα και παιχνιδι με το portrait mode του pixel 3a Coffee by George G, on Flickr Rose 1 by George G, on Flickr Rose 2 by George G, on Flickr Edit Οταν σου καθεται καλα ο φωτισμος και το preset... tool cart by George G, on Flickr Edited November 20, 2020 by stxio Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Playing with the clouds... Και μια Βραδυνή Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Alcatel 3x. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2020 Old bridge.. Koresteia by Achilles Gk, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts