thabull Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Galaxy S7 stock camera και ολίγον από Prisma Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Redmi Note 7 και λιγο ρετουσάρισμα στο photoshop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 (edited) μπραβο παιδια ολοι σας εχετε ωαραια αποψη και ματια. αντρεα εχεις φτιαξει κατι εξαιρετικα δυνατο με αυτη την συσκευη! ktlk δινεις κατι διαφορετικο με το edit σου,κατι εκτος smartphone,απλα λατρευω το στυλ σου! xz1 sony. Edited September 18, 2019 by georgerapp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 Σε ευχαριστώ Γιώργο. :) Παρεμπιπτόντως δεν εμφανίζει τις δικές σου Νομίζω οτι δεν την ειχα επεξεργαστεί όπως έπρεπε. Όποτε επαιξα επιλεκτικά λίγο με τις σκιές και τα φώτα στο photoshop και τελος desaturate. Νομιζω ετσι ειναι καλύτερα IMG_20190918_014926-bw by Andreas L., on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 μου αρεσε και με χρωμα και ετσι. τωρα θα φανουν μεσο imgbb. sony xz1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. September 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 Από τη σημερινή καταιγίδα. Galaxy S7, Camera MX (για να μπορέσω να πιάσω τη στιγμή). Νυχτερινή λήψη με μόνο φωτισμό τον φυσικό της αστραπής... Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2019 Χαλάρωμα στο Mall Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 Τα καλά του ευρυγώνιου. Παναγία Βλαχαίρνα - Κέρκυρα by Achilles Gk, on Flickr Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 ktlk οι λεπτομερεια του nokia και το στυλ σου ειναι αλλο επιπεδο. αχιλλεα πραγματι cart postal διαφημιστικο ευκολα και ανετα! xz1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 Σε ευχαριστώ φίλε μου... Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 Πρώτη φώτο με το note 10+, βρήκε 1 φτερό η κουτάβα μου στην βόλτα και έφαγα φλάς, χεχε. Εντάξει εσάς δεν σας συναγωνίζομαι απ ότι βλέπω αλλά είπα να ανεβάσω και εγω. Μπράβο παιδιά σε όλους για τις καταπληκτικές φωτογραφίες και το ωραίο πνεύμα που επικρατεί. Η φώτο είναι κροπαρισμένη και όπως βλέπετε πείραξα και το χρώμα. Στάλθηκε από το SM-T860 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteri71 Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 Καλησπέρα κι από εμένα... Πάντα γοητευόμουν από την τέχνη της φωτογραφίας και με κάθε ευκαιρία την τιμώ, έστω και μέσω κινητής συσκευής! Τραβηγμένη με το παλιό μου Lg Flex 2 στον Μέζαπο της Μάνης... Μια μικρή τόνωση στο κοντράστ και λίγες διορθώσεις στις σκιές με AcdSee 10... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteri71 Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 Ακόμη μία από το ίδιο μέρος... Lg g-flex 2, ελαφρές επεμβάσεις σε φωτισμό και σκιάσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabioso Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 Υπέροχο υλικό όπως πάντα! ...κατι σκαλοπάτια από το L640 επεξεργασμενα με το creative studio .....up/down stairs......WP_20190718_09_52_01_Pro (3) by fabiosos(mobile pics)..BUSY, on Flickr Παράθεση Lumia640 DS..WM10:D FLICKR GuruShots:https://gurushots.com/jonjon347657/photos εχει την πλακα του... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 Υπέροχο υλικό όπως πάντα! ...κατι σκαλοπάτια από το L640 επεξεργασμενα με το creative studio r εξαιρετικός για άλλη μια φορά.. όπως και ο asteri απο πάνω :up: Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 What's up folks? by zananiro, on Flickr Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 [ig]https://live.staticflickr.com/65535/48786789137_806c1e372e_z.jpg[/img]What's up folks? by zananiro, on Flickr Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Τι του κανατε του πτηνου; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteri71 Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 εξαιρετικός για άλλη μια φορά.. όπως και ο asteri απο πάνω :up: Ευχαριστώ πολύ! :) ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπέροχο υλικό όπως πάντα! ...κατι σκαλοπάτια από το L640 επεξεργασμενα με το creative studio .....up/down stairs......WP_20190718_09_52_01_Pro (3) by fabiosos(mobile pics)..BUSY, on Flickr Πολύ καλή έμπνευση και εκτέλεση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteri71 Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Άλλη μία από Πλάτσα, Μάνη... Χωρίς επεμβάσεις, Lg g-flex 2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Asteri οι 3 που εχεις ανεβασει ειναι για μαθημα πως να βγαζεις ενα άρτιο κάδρο! Μακαρι να ειχα την μισή σου αντίληψη. Επειδή εχω αρχίσει και τα κουτσοδιαβαζω-βλεπω απο youtube κ.α -ασχετα εαν μπορω εγω να τα εφαρμόσω - είναι άψογες οι φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteri71 Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Asteri οι 3 που εχεις ανεβασει ειναι για μαθημα πως να βγαζεις ενα άρτιο κάδρο! Μακαρι να ειχα την μισή σου αντίληψη. Επειδή εχω αρχίσει και τα κουτσοδιαβαζω-βλεπω απο youtube κ.α -ασχετα εαν μπορω εγω να τα εφαρμόσω - είναι άψογες οι φωτογραφίες. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια :O Το καλό με την αντίληψή μας ( και όχι μόνο την φωτογραφική) είναι πως πρόκειται για μέγεθος ευμετάβλητο που επιδέχεται συνεχούς εκπαίδευσης, άρα και βελτίωσης! Από εμάς εξαρτάται... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 (edited) Γιατί το ποστάρισμα απευθείας απο το tapatalk δειχνει τις φωτογραφίες σε χαμηλότερη ανάλυση ; Edited September 25, 2019 by zerokill Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteri71 Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 Κορυφογραμμή Ταυγέτου, στον δρόμο για Προφήτη Ηλία (2407m)... Lg g-flex2, χωρίς επεμβάσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteri71 Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 Και μια παλιότερη από Sony Xperia active! Επεμβάσεις σε φωτισμό, κοντράστ, sharpening και ίσως και άλλα που δεν θυμάμαι τώρα... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1k8 Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 Με Xiaomi Mi A2 lite Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts