challenge143 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Τελικά παιδιά pixel κ samsung δίνουν πόνο. Τρομερές φωτογραφίες τραβάνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. March 4, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Τελικά παιδιά pixel κ samsung δίνουν πόνο. Τρομερές φωτογραφίες τραβάνε. Ο φωτογράφος συνήθως κάνει την περισσότερη δουλειά ;) Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Τελικά παιδιά pixel κ samsung δίνουν πόνο. Τρομερές φωτογραφίες τραβάνε. Το ειπες και στο αλλο νημα οπου ειναι και στο σωστο μερος. Εδω εισαι offtopic γιατι μας ενδιαφερει η φωτογραφικη ματια του φωτογραφου και η καλλιτεχνικη φωτογραφια στο συνολο. Υπο αυτην την αποψη βεβαια, θα ηθελα να μου τραβηξεις manual ωστε να φανει η κινηση ενος ανθρωπου και να δωσεις κινηση στο συνολο της φωτογραφιας σου με ενα Pixel που αναφερεις. Η 2η φωτογραφια που θα ηθελα να μου δειξεις είναι ενα long exposure με μια απο τις 2 μαρκες που αναφερεις. Θα ηθελα να βγαλεις αν γινεται κινουμενο νερο και συννεφα μεσα στη μερα. Μεχρι να μου δειξεις τα δειγματα αυτα, συμφωνω απολυτα με τον Βαγγελη σ αυτο που σου ειπε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Ο φωτογράφος συνήθως κάνει την περισσότερη δουλειά ;) Μη του το χαλάς!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. March 4, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Ας μην το συνεχίσουμε γιατί πάει μακρυά η βαλίτσα. :) Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Los Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Ας μην ασχολούμαστε με γενικεύσεις που δεν έχουν κανένα νόημα σε αυτό το νήμα. @konstantinoslp νομίζω ότι χωρίς το mode θα έβγαινε πιο φυσικό το θόλωμα και καλύτερο αποτέλεσμα @georgeapp πολύ καλή η 1η που είναι αυτο το μέρος? φαίνεται ιδανικό για bw πειραματισμούς, προτείνω να ανοίξεις φλικρ για περισσότερη ευκολία πολύ καλές επίσης κ οι υπόλοιπες από εξωτερικό κ από alex & johnnyman! ας βάλω κ γω μια παλιά καλοκαιρινή με snapseed & retouch AnotherMill by bill P, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Έχω μπει κ βλέπω κ στα δύο νήματα φωτογραφίες εγώ πάντως παιδιά θα το λέω κ συγχωρεστεμαι μου αρέσουν πολύ οι φωτογραφίες από αυτά τα κινητά. Γνώμη μου πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Ας μην ασχολούμαστε με γενικεύσεις που δεν έχουν κανένα νόημα σε αυτό το νήμα. @konstantinoslp νομίζω ότι χωρίς το mode θα έβγαινε πιο φυσικό το θόλωμα και καλύτερο αποτέλεσμα @georgeapp πολύ καλή η 1η που είναι αυτο το μέρος? φαίνεται ιδανικό για bw πειραματισμούς, προτείνω να ανοίξεις φλικρ για περισσότερη ευκολία πολύ καλές επίσης κ οι υπόλοιπες από εξωτερικό κ από alex & johnnyman! ας βάλω κ γω μια παλιά καλοκαιρινή με snapseed & retouch AnotherMill by bill P, on Flickr ειναι στο Κερατσίνι - Δραπετσώνα,λιπασματα λεγετε η περιοχη. ολες ειναι απο εκει. προσπαθησα με flickr αλλα δε μπορουσα να ανεβασω να φτιαξω αλμπουμ γενικα δε ξερω γιατι μου εσπασε τα νευρα. θα ξαναπροσπαθησω καποια στιγμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 S8 Plus+snapseed hdr 50% οι δυο πρώτες 20180304_173715-01 by #scorpio3, on Flickr 20180304_154300-01 by #scorpio3, on Flickr 20180304_130422 by #scorpio3, on Flickr Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Βασιλη εξαιρετικη! Θυμαμαι και την αλλη που ειχες βαλει πριν απο καιρο, που ηταν εξισου ωραια. Σκορπιο η πρωτη ειναι πολυ ωραια φιλε. Ωραιος P10+/LR Looking At The Same Future by alex-mand, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 S8 Plus+snapseed hdr 50% οι δυο πρώτες εξαιρετικές Νίκο! Honor 9+snapseed 2018-03-04_10-32-09 by vasilis poun, on Flickr Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 ευχαριστώ Αλέξη κ Βασίλη!!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Νικο και Βασίλη μαγεία οι φωτογραφίες σας παιδιά πραγματικο ταξίδι στο χρόνο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Oneplus 5t +Snapseed Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Oneplus 5 Snapseed edited Snapseed edited by Guardian, on Flickr Don't mess with oneplus 5 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 (edited) z5c snapseed https://www.flickr.com/gp/138924937@N07/5AZ77G Edited March 5, 2018 by georgerapp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Honor 9+snapseed 2018-03-05_07-01-15 by vasilis poun, on Flickr Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Oneplus 5 Snapseed edited Snapseed edited by Guardian, on Flickr Don't mess with oneplus 5 Φοβερη επεξεργασια Γιαννη...οπτικα θυμιζει καποια αλλη εποχη που δεν μπορω να προσδιορισω ακριβως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Honor 9+snapseed 2018-03-05_07-01-15 by vasilis poun, on FlickrΠαρα πολύ ωραία Βασίλη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 z5c snapseed https://www.flickr.com/gp/138924937@N07/5AZ77G πολύ καλή! Παρα πολύ ωραία Βασίλη!! σ ευχαριστω Μάριε! Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Ας μην ασχολούμαστε με γενικεύσεις που δεν έχουν κανένα νόημα σε αυτό το νήμα. @konstantinoslp νομίζω ότι χωρίς το mode θα έβγαινε πιο φυσικό το θόλωμα και καλύτερο αποτέλεσμα @georgeapp πολύ καλή η 1η που είναι αυτο το μέρος? φαίνεται ιδανικό για bw πειραματισμούς, προτείνω να ανοίξεις φλικρ για περισσότερη ευκολία πολύ καλές επίσης κ οι υπόλοιπες από εξωτερικό κ από alex & johnnyman! ας βάλω κ γω μια παλιά καλοκαιρινή με snapseed & retouch AnotherMill by bill P, on Flickr Ανετα μπαινει σε διαγωνισμο φωτογραφιας με θεμα "Summer in Greece" !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Πρώτη προσπάθεια επεξεργασίας με το snapseed που βλέπω ότι χρησιμοποιείτε πολλοί. Mate 10 Pro με επεξεργασία ευρέως διαφράγματος και φυσικά snapseed. [ig]https://farm5.staticflickr.com/4605/39901074694_99a5ba7217_o.jpg' alt='39901074694_99a5ba7217_o.jpg'>2018-03-04_03-29-10 by Κωνσταντίνος Κραψίτης, on Flickr[/img] ] πολυ καλή προσπάθεια, συνέχισε ετσι! Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 z5c snapseed https://www.flickr.com/gp/138924937@N07/5AZ77G Φίλε μου ίσως πέρασε απαρατήρητη η φωτογραφία σου δεν σχολίασε κανείς, Εμένα μου αρέσει πολύ η φωτογραφία σου κ το ταλέντο σου .δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις αλλά καλό θα είναι να το συνεχίσεις κ να ασχοληθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Φίλε μου ίσως πέρασε απαρατήρητη η φωτογραφία σου δεν σχολίασε κανείς, Εμένα μου αρέσει πολύ η φωτογραφία σου κ το ταλέντο σου .δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις αλλά καλό θα είναι να το συνεχίσεις κ να ασχοληθείς. :lol::lol::lol::lol::lol: νασαι καλα! :rotfl: χρειαζομουν ενα καλο χωρατό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 P10+ Gehry Buildings by alex-mand, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts