johnnyman25 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Ωραίες εμπνεύσεις παιδιά. Μπράβο!! The power of 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Baby-foot by Stavros Fl, on Flickr Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Ωχ ψυχή μου. Να σου ζήσει φίλε σταυρο. Πάντα καλότυχη να είναι! :) The power of 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Αντρέα μου αρέσει και μένα η 1, Σταύρο απο τις καλύτερες φωτο έβαλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 20170406_181123 by V R, on Flickr Φίλε να βρεθούμε να κανονίσουμε τις προικες!!!!!:lol::lol: Να σου ζήσει!! Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Όμορφα πράματα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Ετσιιιι να σας ζήσουν τα μωράκια σας.. Χαρείτε τα γιατί περνάει πολύ γρήγορα ο καιρός. Ο δικός μου ο μάγκας ήδη έγινε 2.5 χρονών..! The power of 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Σας ευχαριστώ παιδιά. Η αλήθεια είναι ότι μου άρεσαν εξίσου και οι 2 επεξεργασίες. Η δεύτερη και καλά στυλ Ring.. θα βγει η Samara :p Να σας ζήσουν παιδιά. Αυτές είναι οι καλύτερες φωτογραφίες... Οι ομορφότερες στιγμές. Καλοτυχα εύχομαι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Ετσιιιι να σας ζήσουν τα μωράκια σας.. Χαρείτε τα γιατί περνάει πολύ γρήγορα ο καιρός. Ο δικός μου ο μάγκας ήδη έγινε 2.5 χρονών..! The power of 10 Ασε φίλε... για πότε ο άλλος μου έγινε 5 δεν έχω καταλάβει...:) να στε καλά όλοι μαγκες!! Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Παιδιά να είστε καλά!! Είναι 17 μηνών τώρα και σε μια φάση όπου την βρίσκω ακίνητη μόνο αν κοιμάται!! :D :D :D Ξέχασα να πω ότι έχω κάνει θόλωμα με Snapseed. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Δύο λήψεις πειραγμενες λίγο στο Snapseed από τα πανέμορφα Χανιά :o Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Huawei P10 δεν ανήκει σε μενα η μπαλίτσα ούτε με εκφράζει το περιεχόμενο της :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 S8+, pro mode, snapseed 20170922_183843-01 by marios86, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Πολύ ωραία Μάριε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Πολύ ωραία Μάριε. :) Θενκς Την οικογένεια στο βάθος ούτε καλεσμενους να τους είχα εδεσαν άψογα στο πλάνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. September 23, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Θενκς Την οικογένεια στο βάθος ούτε καλεσμενους να τους είχα εδεσαν άψογα στο πλάνο. Καλά αν δεν το έλεγες δεν θα το παρατηρούσα ποτέ. :P Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Καλά αν δεν το έλεγες δεν θα το παρατηρούσα ποτέ. :P Για να το παρατηρήσεις το ειπα... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Huawei P10 δεν ανήκει σε μενα η μπαλίτσα ούτε με εκφράζει το περιεχόμενο της :p Ωπ! Εδώ ήμαστε! Μου αρέσουν οι φωτογραφίες με splash Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Huawei P10 δεν ανήκει σε μενα η μπαλίτσα ούτε με εκφράζει το περιεχόμενο της :p Εμένα πάντως μου αρέσει πολύ νομίζω είναι η καλύτερη φωτογραφία που έχεις ανεβάσει και νομίζω βοήθησε η μπαλίτσα πολύ :p Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panas_p9 Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 (edited) @Thanos, Bill, Marios, εξαιρετικές φωτογραφίες!! WhiteAlley by Panas G, on Flickr Edited September 23, 2017 by panas_p9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Street Art Samsung S7 HDR on Photomatix & Crop με Photoshop Hope Dies Last 2 by Vasiliki Pantazi, on Flickr Loukanikos by Vasiliki Pantazi, on Flickr Band by Vasiliki Pantazi, on Flickr Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Ωπ! Εδώ ήμαστε! Μου αρέσουν οι φωτογραφίες με splash Εμένα πάντως μου αρέσει πολύ νομίζω είναι η καλύτερη φωτογραφία που έχεις ανεβάσει και νομίζω βοήθησε η μπαλίτσα πολύ :p Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk @Thanos, Bill, Marios, εξαιρετικές φωτογραφίες!! σας ευχαριστώ πολύ.. ακόμα και σενα βαγκ:p Street Art Samsung S7 HDR on Photomatix & Crop με Photoshop πολύ καλές.. στην πρώτη ίσως θα ήθελα να απουσίαζε η μηχανή:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Panas εξαιρετικό καδραρισμα, vasoula πολυ καλες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 P10 plus, wide aperture mode, με επεξεργασία στο κινητό και στο snapseed. She Wanted A Portrait by alex-mand, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 P10 plus, wide aperture mode, με επεξεργασία στο κινητό και στο snapseed. She Wanted A Portrait by alex-mand, on Flickr Πολύ ωραία!!! Το μαύρο background πως το έκανες; Στάλθηκε από το XT1635-02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts