Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ποσο ωρα συνεχομενα μπορει να δουλεψει πανω κατς ενα latop?

οσες θες,,,, εμενα το λαπτο επειδη το λειτουργω ως κατεβαστηρι (sic) ταυτοχρονα εχει να κλεισει εδω και ενα μηνα... μονο ενα restart τη βδομαδα του κανω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Ποσο ωρα συνεχομενα μπορει να δουλεψει πανω κατς ενα latop?

τι εννοείς??? μιλάς για αυτονομία ή για το πόσο αντέχει??? γιατί εγώ το δικό μου το είχα μέχρι και 1,5 βδομάδα συνεχόμενα ανοιχτό και δούλευα πάνω του, κατέβαζα, κλπ..

αν εννοείς για αυτονομία, εξαρτάται το λάπτοπ και την μπαταρία, από 1,5 ώρες έως και 9-10 ώρες

l33t )3\/&1_[]|* &2

Aπλα επειδγ επειδη θα παω Ηρακλειο για σπουδες κ επειδη θα παρω υπολογιστη,στο μονο που κολλουσα για να παρω laptop ειναι οτι δεν θα το ειχα ανοιχτο για βδομαδες οπως το desctop...δεν υπαρχει κανενα προβλημα δλδ?
:w00t:

Aπλα επειδγ επειδη θα παω Ηρακλειο για σπουδες κ επειδη θα παρω υπολογιστη,στο μονο που κολλουσα για να παρω laptop ειναι οτι δεν θα το ειχα ανοιχτο για βδομαδες οπως το desctop...δεν υπαρχει κανενα προβλημα δλδ?

δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αν δείς ότι ζεσταίνεται, βάζεις με 20€ μια βάση από κάτω και είσαι τέλειος!!!!!

επίσης η διαφορά είναι ότι στα 700€ π.χ. κάνεις ένα τέλειο desktop, ενώ το laptop θα είναι μέτριο με ένα δίσκο 250GB αντί για 750, κατάλαβες???

έχει κανένας μήπως το Asus eee 1008HA ???? το ζαχαρώνω αλλά λέει μπαταρία 3 κελιών - 6 ώρες αυτονομία περίπου... πόσο θα κρατάει άραγε?? αν είναι να κρατάει 2,5 δεν λέει... γνωρίζει κανένας?

l33t )3\/&1_[]|* &2

τιποτα δεν παθαινει αρκει να προμηθευτης μια βαση για το λαπτοπ για τις ζεστες μερες του καλοκαιριου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

έχει κανένας μήπως το Asus eee 1008HA ???? το ζαχαρώνω αλλά λέει μπαταρία 3 κελιών - 6 ώρες αυτονομία περίπου... πόσο θα κρατάει άραγε?? αν είναι να κρατάει 2,5 δεν λέει... γνωρίζει κανένας?

καπου στις 2-3 ωρες αυτονομια

andreas1022 δες εδω να καταλαβεις τι λεμε

http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=NOTEBOOK%20ACCESSORIES&category2=%C2%C1%D3%C5%C9%D3

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Kαταλαβα τι λετε..δεν κτλβα αυτο π ελεγε ο θανασης για τα 700 Ε κτλ αλλα οκ...και οταν θα το εχω ανοιχτο θα εχει πανω τη μπαταρια του ή μονο το ρευμα?

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.

Kαταλαβα τι λετε..δεν κτλβα αυτο π ελεγε ο θανασης για τα 700 Ε κτλ αλλα οκ...και οταν θα το εχω ανοιχτο θα εχει πανω τη μπαταρια του ή μονο το ρευμα?

Αν και δεν το ειπα γω θα σου εξηγησω τι εννοει μιας και μενα θαναση με λενε:p

απλα αν δωσεις 1000 ευρω για να παρεις λαπτοπ και 1000 να παρεις σταθερο ο σταθερος θα ειναι καλυτερο μηχανημα με καλυτερο υλισμικο (hardware) σε σχεση με τα ιδια λεφτα στο λαπτοπ που θα επαιρνες.

σχετικα με το ρευμα καλυτερα να το εχεις μονο ρευμα αν σκοπευεις να το εχεις για μερες ανοιχτο μιας και φθειρει τη μπαταρια συνεχεια στο ρευμα,εκτος αν υπαρχουν αρκετες διακοπες ρευματος που καλυτερα να το εχεις με τη μπαταρια πανω σαν ups δηλαδη (αν και εδω παιζει ρολο ο τροπος που φορτιζεται το λαπτοπ και σηκωνει μεγαλη κουβεντα)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Oντως σαυτο εχει δικιο αλλα τεινω προς laptop επειδη θα πηγαινοερχομαι Αθηνα-Ηρακλειο...θα το σκεφτω παντως κιαλλο μεχρι να καταληξω..σας ευχαριστω πολυ και τους δυο σας για την βοηθεια..

Oντως σαυτο εχει δικιο αλλα τεινω προς laptop επειδη θα πηγαινοερχομαι Αθηνα-Ηρακλειο...θα το σκεφτω παντως κιαλλο μεχρι να καταληξω..σας ευχαριστω πολυ και τους δυο σας για την βοηθεια..

Τότε πάρε ένα μικρό netbook με 300€ για τις μεταφορές και με 700€ ένα σταθερό καλό σύστημα για όπου είσαι πιο πολλές ώρες.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Αυτό σου προτείνο.Για μένα τα ASUS είναι τα καλύτερα.

(για αυτό έλεγα να ανοίξουμε θέμα με netbook)

καταρχας αυτο που αναφερεις...ειναι acer και οχι Asus :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο αδερφός μου θα πάει 1η γυμνασίου και θα τους δώσουν επιδότηση 450 ευρώ για λαπ τοπ (ελπίζω :p)

Βέβαια η επιδότηση έχει τις εξής Τεχνικές προδιαγραφές.

Απ' ότι άκουσα δεν μπορείς να βάλεις επιπλέον χρήματα για να πάρεις κάτι καλύτερο.. :mad: Αυτό με το βάρος που θέλει το πολύ να είναι 1,5 κιλό.. σε περιορίζει να πάρεις μικρό laptop. Κρίμα γιατί με ~420 ευρώ βρίσκεις laptop acer με οθόνη 15,6".

Μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο laptop με αυτές τις τεχνικές προδιαγραφές? Ναι είναι όσο πιο κοντά γίνεται στα 450 ευρώ και να είναι όσο το δυνατόν καλύτερο.

edit: Μέχρι στιγμής βρήκα αυτό

Έχει σημασία;;)

εσυ τι λες?? αναφερεις τα λαπτοπ της Asus σαν τα καλυτερα...και προτεινεις λαπτοπ της Acer.οτι χειροτερο δηλαδη..:whistle:

[sIGPIC][/sIGPIC]

εσυ τι λες?? αναφερεις τα λαπτοπ της Asus σαν τα καλυτερα...και προτεινεις λαπτοπ της Acer.οτι χειροτερο δηλαδη..:whistle:

Τα ACER είναι χάλια;;):confused:Δεν το ήξερα.

Σε ποιό σχολείο πάει;:lol:

Νομίζω το ACER που είπα πιο πάνω.

Ας πάρει αυτό και να κρατήσει τα λεφτά.

Από Ξάνθη είμαι εγώ :p Δε νομίζω να είσαι μαζί με τον αδερφό μου!

Και αυτός που έγραψα στο τέλος acer είναι.. και είναι λίγο καλύτερος από αυτόν που έγραψες! Και η τιμή φυσικά πιο κοντά στα 450.

Η επιδότηση που θα δώσουν για τους μαθητές 1ης γυμνασίου, μπορεί να γίνει άχρηστη αν πρέπει να ακολουθήσεις ακριβώς τις τεχνικές προδιαγραφές!!

1) Επιπλέον χρήματα δεν μπορείς να δώσεις.

2) Το μέγιστο βάρος να είναι 1,5 kg

3) Η μπαταρία να κρατάει το λιγότερο 5,5 ώρες.

laptop μέχρι 450 ευρώ με τέτοιο βάρος και τέτοια αυτονομία πολύ δύσκολα να βρεις κανείς. Από τη μία ζητάνε να είναι ελαφρύ κι από την άλλη να έχει καλή αυτονομία. Αυτά τα 2 δύσκολα πάνε πακέτο. Βέβαια δε νομίζω να καθήσουν να ελέγξουν στα laptop και την κάθε λεπτομέρεια..

Μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα το LENOVO IDEAPAD S12.

Τί γνώμη έχετε για τα lenovo?

Φαίνεται πολλή καλή επιλογή το συγκεκριμένο. Οθόνη 12,1", διάρκεια μπαταρίας 6,2 ώρες και σε κάποια review που είδα φαίνεται αρκετά καλό!

sava δες εδω

http://www.google.com/cse?cx=partner-pub-9211052770823548%3Aim0xex-qjls&q=6920+blue+ray

στο πρωτο αν μπεις αναφερει οτι υπαρχει καινουρια εκδοση του arcade που παιζει τα δισκακια

και εγω αυτη εχω στο δικο μου acer

bye!

τελικα ουτε με το arcade αναγνωριζει τα blue ray δισκαικια...καμμια αλλη ιδιεα?

:up:

Ρε παιδιά, τα φώτα σας. Έχω 2-3 μήνες αυτό το hp pavilion. Λέει ότι δέχεται DDR2 μνήμη μέχρι 8GB, αλλά δε λέει πουθενά πόσα slots έχει. Θέλω να αναβαθμίσω τη μνήμη του στα 8GB όταν βάλω Windows 7 64-bit. Άνοιξα την υποδοχή της μνήμης αλλά δεν πήρα και πολύ χαμπάρι τι παίζει, είναι πολύ στριμωχτά εκεί μέσα, ούτε το manual λέει τίποτα, ούτε στο site της HP. Για να επεκτείνω τη μνήμη του στα 8GB θα πρέπει να βγάλω τα δύο 2άρια DIMMs που έχει και να βάλω δύο 4άρια ή έχει 4 slots και μπορώ να βάλω άλλα δύο 2άρια; :O

Θενξ προκαταβολικά. :D

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ρε παιδιά, τα φώτα σας. Έχω 2-3 μήνες αυτό το hp pavilion. Λέει ότι δέχεται DDR2 μνήμη μέχρι 8GB, αλλά δε λέει πουθενά πόσα slots έχει. Θέλω να αναβαθμίσω τη μνήμη του στα 8GB όταν βάλω Windows 7 64-bit. Άνοιξα την υποδοχή της μνήμης αλλά δεν πήρα και πολύ χαμπάρι τι παίζει, είναι πολύ στριμωχτά εκεί μέσα, ούτε το manual λέει τίποτα, ούτε στο site της HP. Για να επεκτείνω τη μνήμη του στα 8GB θα πρέπει να βγάλω τα δύο 2άρια DIMMs που έχει και να βάλω δύο 4άρια ή έχει 4 slots και μπορώ να βάλω άλλα δύο 2άρια; :O

Θενξ προκαταβολικά. :D

Έχει 2 slots και δέχεται max 8GB μνήμη δηλ. 2 Dimms με 4GB το καθένα :)

Linux myphone υπογραφή.jpeg

Έχει 2 slots και δέχεται max 8GB μνήμη δηλ. 2 Dimms με 4GB το καθένα :)

Θενξ για την απάντηση, τη βρήκα την άκρη τελικά, όντως έτσι είναι όπως τα λες.

Το πρόβλημα είναι ότι για να βρεις 4άρια DIMMs που θέλει το εν λόγω laptop πρέπει να ψάξεις αρκετά. Και φυσικά το μεγάλο θέμα είναι ότι είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ, τόσο τα επίσημα της HP όσο και άλλων κατασκευαστών, και μιλάμε για τρελές τιμές, κάτι 200άρια, κάτι 300άρια κλπ, και μόνο για το ένα DIMM... :wacko: Γιατί κοστίζουν τόσο πολύ, από τη στιγμή που ένα kit 4GB (2x 2GB) του ίδιου τύπου δεν κοστίζει πάνω από 50-60 Ευρώ; :what:

Δηλαδή να έχεις δώσει 1200 Ευρώπουλα για ένα υπολογιστή και να σου ζητούν άλλα 600-700 για να βάλεις άλλη τόση μνήμη; Εντελώς παράλογο κατ' εμέ. Έχει κάποιος άλλος παρόμοια εμπειρία; Από πού αγοράζουμε φθηνές και αξιόπιστες μνήμες για laptop;

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...