Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω το Τοshiba του πατέρα μου του οποίου θέλει να αλλάξει το combo DVD ROM/CD-R και να βάλει ένα DVD-R να κάνει την δουλειά του. Εχει ένα αναβαθμισμένο στα σημεία Satellite 1400-503 με Celeron Mobile 1,33MHz , 512mb RAM, 80 GB Ηdd.

Με usb εξωτερικό αξίζει?

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.330560

http://www.eshop.gr/search_per.phtml?offset=20&category=DVD%2520RECORDER

Τι λέτε μπορεί να γίνει;

Δώστε μου τα φώτα σας και τα link σας...:O

Ι need a six month vacation, twice a year.

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ στο Acer 5652 για να δω ταινία πρέπει να το έχω στο φουλ για να καταφέρνω να ακούω σε κανονικά πλαίσια..

Σε όλα τα φορητά που η κάρτα ήχου υποστηρίζει μόνο στερεοφωνικό ήχο (2 κανάλια), η μετατροπή από 6 κανάλια (σε ταινίες dvd και divx ac3) σε 2 γίνεται με μεγάλη πτώση της έντασης...

-iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product]

-iPhone 3G 16GB black

-MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB

Koita na deis... oloi oi ypologistes exoun ta anemistirakia toys. Edw desktop perneis, kai den vazeis kan to cooler tou epejergasti. To petas k agorazeis Zalman, Tt, allazeis k kouti k vazeis ThermalTek, kai genikotera asxoleisai. Sto laptop poy einai pio sympiesmena ta pragmata, kai den exeis tin dynatotia na to anoikseis k na valeis mesa anemistiraki, ypoxrewtika to vazeis ap'ekso.

Oloi oi ypologistes exoun tin anagki extra pagwmenou aera.. Apla na sou pw oti se etaireies poy fylasoun servers (pollous ypologistes pyo filoksenoun sites i otidipote allo) tous bazoun se dwmatia me para polla klimatistika mixanimata kai otan mpeis mesa sta dwmatia ayta foras mpoufan giati einai psygeio!!!!

opote.....

An to psakseis to 8ema, nomizw oti mporeis na to deis alla 8a xreiasteis extra programma. Egkatestise to Sandra kai ekei stis ry8miseis tin mnimeis isws sto apokalypsei... den 8ymamai kala...

εδω εισαι λαθος εν μερη, οι νεοι υπολογιστες με cpu turion kai centrino δεν εχουν κανενα προβλημα με θερμοκρασιες, στον ΙΒΜ που ειχα το βεντιλατερ δεν δουλευε παρα μονο στο NFU2, ενω στον Acer 1522 64bit athlon υπηρχε θεμα θερμοκρασιας αλλα οχι οπως στο Ρ4 3.2 ενος φιλου που μετα απο 1 ωρα εκαιγαν τα παντα ( αυτος το πηρε αυτο που προτεινες) αρα δεν ειναι κανονας αλλα παιζει αναλογα με τον επεξεργαστη.

εδω εισαι λαθος εν μερη, οι νεοι υπολογιστες με cpu turion kai centrino δεν εχουν κανενα προβλημα με θερμοκρασιες, στον ΙΒΜ που ειχα το βεντιλατερ δεν δουλευε παρα μονο στο NFU2, ενω στον Acer 1522 64bit athlon υπηρχε θεμα θερμοκρασιας αλλα οχι οπως στο Ρ4 3.2 ενος φιλου που μετα απο 1 ωρα εκαιγαν τα παντα ( αυτος το πηρε αυτο που προτεινες) αρα δεν ειναι κανονας αλλα παιζει αναλογα με τον επεξεργαστη.

Eimai katoxos enos Acer Centrino 1,73 kai jerw poly kala ti simainei 8ermokrasia. Bebaia, to mixanima yper8ermenete oxi otan kanw browsing sto internet, i otan stelnw mail.. 8ermenetai otan o epejergastis douleyei synexeia sto full (folding@home, dvdrip, divxrip) kai alla tetoia. An sikwseis to laptop meta apo 20 lepta tetoias xrisis k to piaseis apo katw, 8a deis oti pragmatika kaiei. Idiaitera an akoumpaei epanw se antikeimena poy parakratoun 8ermotita.. opos koubertes, sentonia, pania, akoma k jylino trapezi. Edw erxete ayto to mixanima poy sou eipa to opoio kanei pragmatika poly kali douleia. Apo tote poy to pira exw sw8ei!!!

Eimai katoxos enos Acer Centrino 1,73 kai jerw poly kala ti simainei 8ermokrasia. Bebaia, to mixanima yper8ermenete oxi otan kanw browsing sto internet, i otan stelnw mail.. 8ermenetai otan o epejergastis douleyei synexeia sto full (folding@home, dvdrip, divxrip) kai alla tetoia. An sikwseis to laptop meta apo 20 lepta tetoias xrisis k to piaseis apo katw, 8a deis oti pragmatika kaiei. Idiaitera an akoumpaei epanw se antikeimena poy parakratoun 8ermotita.. opos koubertes, sentonia, pania, akoma k jylino trapezi. Edw erxete ayto to mixanima poy sou eipa to opoio kanei pragmatika poly kali douleia. Apo tote poy to pira exw sw8ei!!!

:!:

Idiaitera an akoumpaei epanw se antikeimena poy parakratoun 8ermotita.. opos koubertes, sentonia, pania:!:

μα καλα πανω σε κουβερτα? ειπαμε φορητος αλλαοχι και ετσι!!!:D ειναι φυσικο ετσι να θερμαινετε.

κατι αλλο τωρα, φιλος θελει να παρει εναν Centrino, τωρα εχει Ρ4 3,2, και μαλλον παει για duo core, το θεμα ειναι οτι ρωτησε "ειδικους" συναδελφους του που ασχολουντε επαγγελματικα με υπολογιστες, και τι του ειπαν? οτι αν παρει Centrino θα σερνετε και δεν θα σηκωνει βαρια προγραμματα και θα το μετανιωσει:!: . αν ο φιλος παρει εναν Centrino 2.0 η εναν duo core 1.66 και πανω θα "σερνετε"? θελω μια απαντηση υπευθηνη απο καποιους που γνωριζουν.εγω νομιζω οτι στην πρωτη περιπτωση δεν θα εχει μεγαλες διαφορες( προς τα κατω) ενω στην δευτερη περιπτωση το μηχανημα θα πεταει.

Καλησπέρα...

Ενδιφέρομαι για μια οικονομική αγορά Notebook...

Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι...?

Θα είναι η πρώτη μου αγορά σε αυτό το είδος...

Να σημειώσω πως δεν θέλω να ξεπερνάει τα 700€ :O και ακόμα πως δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα games ;)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...:happy:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Καλησπέρα...

Ενδιφέρομαι για μια οικονομική αγορά Notebook...

Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι...?

Θα είναι η πρώτη μου αγορά σε αυτό το είδος...

Να σημειώσω πως δεν θέλω να ξεπερνάει τα 700€ :O και ακόμα πως δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα games ;)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...:happy:

Τοσο φθηνο laptop ειναι λιγο δυσκολο να βρεις.εγω με ενα γρηγορο search βρηκα αυτον και αυτον.

αλλα μπορεις να ριξεις μια :worry: εδω που ειναι μαζεμενα ολα τα laptop στην τιμη που θελεις και λιγο παραπανω.αποψη μου ειναι να δωσεις και επιπλεον λεφτα και να παρεις εναν υπολογιστη της προκοπης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τοσο φθηνο laptop ειναι λιγο δυσκολο να βρεις.εγω με ενα γρηγορο search βρηκα αυτον και αυτον.

αλλα μπορεις να ριξεις μια :worry: εδω που ειναι μαζεμενα ολα τα laptop στην τιμη που θελεις και λιγο παραπανω.αποψη μου ειναι να δωσεις και επιπλεον λεφτα και να παρεις εναν υπολογιστη της προκοπης.

Ψάχνω κάτι οικονομικό γιατί το θέλω για δεύτερο και μόνο για internet έχω ήδη ένα Desktop 64bit../

Θα τα κοιτάξω...:)

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Μάλλον θα θέλει εξωτερικό για να γράφει ταυτόχρονα...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

psaxnw na valw ekswteriko dvd-r sto lap top kai eida oti exei prosfora sto plaisio ena LG me 75 euro.ti gnwmh exete ?aksizei?

Μια χαρά είναι, το έχω πάρει για το mac mini αλλά κατέληξα να το χρησιμοποιώ και με το iBook και με το desktop windows και με το thinkpad. Το έχω 4 μήνες και δεν έχω το παραμικρό παράπονο.

Μάλλον θα θέλει εξωτερικό για να γράφει ταυτόχρονα...

Ακριβώς..

Έχει κι ενα αλλο με 95 ευρω που λέει οτι υποστηρίζει και lightscribe.Ti είναι αυτό ακριβώς?Αξίζει τα 20 ευρώ παραπάνω;

Ευχαριστώ παιδιά!

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

Ακριβώς..

Έχει κι ενα αλλο με 95 ευρω που λέει οτι υποστηρίζει και lightscribe.Ti είναι αυτό ακριβώς?Αξίζει τα 20 ευρώ παραπάνω;

Ευχαριστώ παιδιά!

Με το LightScribe και τα αντίστοιχα ειδικά δισκάκια, μπορείς να σχεδιάσεις κάτι στον υπολογιστή και αυτό να το 'χαράξεις' στην απο πάνω πλευρά του σιντιού αντί για ετικέτα. Κοινώς ξέχνα το :)

Ακριβώς..

Ευχαριστώ παιδιά!

Tα DVD-RW που υποστηρίζουν lightscribe ή labelflash μπορούν να "γράψουν" πάνω στην επιφάνεια του DVD χαράζοντάς το- με ασφάλεια βέβαια.

Αν σε ενδιαφέρει αυτό το χαρακτηριστικό αξίζουν τα 20 ευρώ, αλλά έχε υπόψη σου ότι τα ειδικά δισκάκια που υποστηρίζουν αυτή τη δυνατότητα είναι σχετικά δυσεύρετα και ακριβά, ότι η διαδικασία του "χαράγματος" είναι πολύ χρονοβόρα και το τελικό αποτέλεσμα μετριότατο (κατά τη γνώμη μου). Με ένα φωτογραφικό εκτυπωτή που δέχεται cd/dvd tray (όπως οι περισσότεροι πια) κάνεις τη δουλειά σου ευκολότερα και ταχύτερα ενώ το τελικό αποτέλεσμα είναι απείρως καλύτερο. Kάπου είχε πάρει το μάτι μου μια συζήτηση για το labelflash, κάνε μια αναζήτηση.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Στην αρχή ήθελα να βάλω εσωτερικό dvd-r αλλά τελικά η λύση ενός εξωτερικού είναι πρακτικότερη και καλύτερη. Το μόνο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι εάν επηρεάζεται πολύ στις ταχύτητες επικοινωνίας επειδή θα είναι Usb.

Δηλ όταν γράφουμε ένα dvd πόση διαφορά έχει σε σχέση με ένα εσωτερικό;

Τώρα πλέον με το USB 2.0 κανένα πρόβλημα ταχύτητας. Εγώ με το εξωτερικό DVD-Recorder πιάνω ταχύτητα 16x σε εγγραφή Dvd και 40x σε εγγραφή Cd...

Edit. Βέβαια τόσο υψηλές ταχύτητες δεν είναι και ότι καλύτερο για μέγιστη συμβατότητα με τα DVDplayers και τα CDplayers...

-iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product]

-iPhone 3G 16GB black

-MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB

Τώρα πλέον με το USB 2.0 κανένα πρόβλημα ταχύτητας. Εγώ με το εξωτερικό DVD-Recorder πιάνω ταχύτητα 16x σε εγγραφή Dvd και 40x σε εγγραφή Cd...

Edit. Βέβαια τόσο υψηλές ταχύτητες δεν είναι και ότι καλύτερο για μέγιστη συμβατότητα με τα DVDplayers και τα CDplayers...

δηλ στο LG του Πλαισίου που μου δίνει 16x στο usb [ ΟΧΙ ΤΟ 2.0 δυστυχώς ] πόσο πιάνω;

Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά μέσα από αυτό το forum που με βοήθησαν στην αναβάθμιση του laptop μου. Τελικά έβαλα 2 Χ 512 μνήμες και τον hitachi 80 GB 7200. Αν και φρέσκια εγκατάσταση πάει πολύ καλλίτερα από πριν. Βέβαια δεν ξέρω τι θα γίνει αν θα μπουν περισσότερα προγράμματα.Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν ισχύει και τώρα η ίδια άποψη σας για το antivirus .Δηλαδή να βάλω το avast ή το nod32 μιας και με την αναβάθμιση που έγινε θα ήθελα να βάλω τον panda μιας και είναι πιο ολοκληρωμένο σύστημα προστασίας το pc.
London for ever

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...