Jump to content

Πως να μπλοκάρετε τις διαφημίσεις χωρίς Root.

saxon_747
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έβαλα το stoiximan αλλά μου το μπλοκάρει το block this.

Ούτε σε white list αν το βάλω δεν ανοίγει

Ακυρο. Του έκανα μια κλείσιμο και clear και έστρωσε

Edited by adi32

• Απαντήσεις 941
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

απ ότι ξέρω το block this είναι apk εκτός play store

Και το Adguard επίσης. Γενικά είναι δύσκολο να βρεις τέτοιες εφαρμογές στο Play Store. Ως γνωστόν η Google ζει από τις διαφημίσεις, οπότε δεν την συμφέρει να τις κόβουμε. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

απ ότι ξέρω το block this είναι apk εκτός play store

καλημερα, ολες οι εφαρμογες ειναι εκτος απο google play, τις βαζουμε απο τις σελιδες τους, η google της κοβει γιατι ζει απο τις διαφημισεις και δεν επιτρεπει εκει τετοιες εφαρμογες. Προσωπικα δεν εχω βρει καμια τετοια εφαρμογη εκει. Μαλλον δεν υπαρχουν πλεον.

Εχω δοκιμασει πολλες εφαρμογες και εχω βολευτει με το Adclear τελικα https://www.seven.com/android-adblocker-download.php

καλημερα, ολες οι εφαρμογες ειναι εκτος απο google play, τις βαζουμε απο τις σελιδες τους, η google της κοβει γιατι ζει απο τις διαφημισεις και δεν επιτρεπει εκει τετοιες εφαρμογες. Προσωπικα δεν εχω βρει καμια τετοια εφαρμογη εκει. Μαλλον δεν υπαρχουν πλεον.

Εχω δοκιμασει πολλες εφαρμογες και εχω βολευτει με το Adclear τελικα https://www.seven.com/android-adblocker-download.php

από τι στιγμή που κάνουν ακριβώς το ίδιο θέμα προσωπικά θα προτιμήσω να βάλω μια από στο play store.

δηλαδή π.χ. τι παραπάνω κάνει το adclear ή το block this από το adblocker ή από άλλη παρόμοια που υπάρχει στο store αν και απ ότι είδα το adclear στο βωμό της διαφήμισης μπήκε και αυτό στο play store και μάλιστα όχι με καλές επιδόσεις και κριτικές

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.seven.adclear.fsb&hl=en_US

Edited by petros46
:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

από τι στιγμή που κάνουν ακριβώς το ίδιο θέμα προσωπικά θα προτιμήσω να βάλω μια από στο play store.

δηλαδή π.χ. τι παραπάνω κάνει το adclear ή το block this από το adblocker ή από άλλη παρόμοια που υπάρχει στο store αν και απ ότι είδα το adclear στο βωμό της διαφήμισης μπήκε και αυτό στο play store και μάλιστα όχι με καλές επιδόσεις και κριτικές

Στο τέλος της ημέρας το ίδιο κάνουν, δηλαδή να κόβουν διαφημίσεις, αλλά το κάνουν με διαφορετικό τρόπο. Αυτό που έχει σημασία για εμένα στο να επιλέξω ποια θα χρησιμοποιήσω, είναι η εφαρμογή να είναι open source, καθώς επίσης και τα δεδομένα να μην περνάνε από απομακρυσμένο VPN server. Γιατί μιλάμε για ευαίσθητα δεδομένα. Και open-source χωρίς να στέλνουν δεδομένα σε εξωτερικό server είναι μόνο το Blokada, το DNS66 και το Netguard. Και το block this είναι open source, απλά δεν είναι ξεκάθαρο τι συμβαίνει με τα δεδομένα που πηγαίνουν στον εξωτερικό server. Αν κάποιος εμπιστεύεται το privacy policy των εφαρμογών αυτών, λίγη σημασία έχει ποια θα επιλέξει.

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Δεν υπάρχει σύγκριση, είναι μεν όμοια προγράμματα, αλλά με εντελώς διαφορετικά αποτελέσματα στη χρήση τους.

Το συγκεκριμένο που έβαλες λινκ, κόβει τις διαφημίσεις από τον samsung browser και τα παρόμοια που θα βρεις στο play, κόβουν επίσης διαφημίσεις μόνο από browsers.

Αντίθετα, αυτά που απαγορεύονται στο play, είναι αυτά που κόβουν τις διαφημίσεις από όλες τις εφαρμογές στο κινητό, για αυτό ακριβώς συζητάμε για τα συγκεκριμένα.

Edited by marras

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

καλησπέρα, δεν υπαρχουν σωστα προγραμματα στο google play για την χρηση που λεμε, τα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ η Google, βαλε απο τις σελιδες τους να τελειωνουμε με τις διαφημησεις μια και καλη...

Καμια συγκριση οι εφαρμογες στο play store δεν κανουν την ιδια δουλεια, διαβασε καλα τι κανουν. Εχω δοκιμασει απειρες των απειρων.

Η συγκεκριμενη κιολας λεει ακριβως τι κανει και δεν εχει ουδεμια σχεση με αυτην της σελιδας, προφανως δεν διαβασες τι λεει απο κατω...οπως και αυτοι που σχολιαζουν αρνητικα!!!

AdClear ad blocker for Samsung Browser only works with Samsung Internet version 4.0 and above, which has "content blocking" feature implemented.

AdClear ad blocker for Android will block annoying ads when surfing the web.

Αυτα ειναι το ιδιο με το να μπλοκαρεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ με της σελιδας που ειναι τυπου VPN ? για διαβασε https://www.seven.com/android-adblocker-download.php

Ο φιλος απο πανω καλα τα λεει συμφωνω κατα 1.000.000%.

Εγω αυτο δουλευω σε Xiaomi mi max 2 που δεν εχω κανει root (ακομα τουλαχιστον) και κοβει ΠΑΝΤΟΥ τα ΠΑΝΤΑ.

Ξαναλεω εφαρμογες να κοβουν τα ΠΑΝΤΑ δεν εχει στο google play ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ, αν σηκωσει καποιος τις διαγραφει.

Διαβασε και εδω https://www.androidpolice.com/2016/03/01/google-explicitly-bans-ad-blockers-from-the-play-store-except-all-those-ad-blocking-web-browsers-apparently/

Google Explicitly Bans Ad Blockers From The Play Store, Except All Those Ad-Blocking Web Browsers, Apparently

Edited by Nikifoross

Στο τέλος της ημέρας το ίδιο κάνουν, δηλαδή να κόβουν διαφημίσεις, αλλά το κάνουν με διαφορετικό τρόπο. Αυτό που έχει σημασία για εμένα στο να επιλέξω ποια θα χρησιμοποιήσω, είναι η εφαρμογή να είναι open source, καθώς επίσης και τα δεδομένα να μην περνάνε από απομακρυσμένο VPN server. Γιατί μιλάμε για ευαίσθητα δεδομένα. Και open-source χωρίς να στέλνουν δεδομένα σε εξωτερικό server είναι μόνο το Blokada, το DNS66 και το Netguard. Και το block this είναι open source, απλά δεν είναι ξεκάθαρο τι συμβαίνει με τα δεδομένα που πηγαίνουν στον εξωτερικό server. Αν κάποιος εμπιστεύεται το privacy policy των εφαρμογών αυτών, λίγη σημασία έχει ποια θα επιλέξει.

συμφωνώ με αυτά που λες αλλά πάντα θεωρούσα τις εφαρμογές του play store πιο safe από τις εκτός store και γιαυτό έθεσα το ερώτημα.

Πάντως όπως έγραψα και πριν το adclear το βρίσκεις και στο play store πλέον

:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

συμφωνώ με αυτά που λες αλλά πάντα θεωρούσα τις εφαρμογές του play store πιο safe από τις εκτός store και γιαυτό έθεσα το ερώτημα.

Πάντως όπως έγραψα και πριν το adclear το βρίσκεις και στο play store πλέον

καλημέρα, διαβασες τι εχω γραψει ακριβως από πανω? δεν είναι το ιδιο πρόγραμμα, ιδια εταιρεια είναι, δεν κανει την ιδια δουλεια και δεν εχει καμια σχεση με την διακοπη ολων των διαφημισεων!!! δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ πρόγραμμα στο google play να κοβει παντου ολες τις διαφημισεις απαγορευονται….διαβασε τι εχω γραψει από πανω.

ποστ #557.

Δεν υπάρχει σύγκριση, είναι μεν όμοια προγράμματα, αλλά με εντελώς διαφορετικά αποτελέσματα στη χρήση τους.

Το συγκεκριμένο που έβαλες λινκ, κόβει τις διαφημίσεις από τον samsung browser και τα παρόμοια που θα βρεις στο play, κόβουν επίσης διαφημίσεις μόνο από browsers.

Αντίθετα, αυτά που απαγορεύονται στο play, είναι αυτά που κόβουν τις διαφημίσεις από όλες τις εφαρμογές στο κινητό, για αυτό ακριβώς συζητάμε για τα συγκεκριμένα.

+ 1.000.000% Συμφωνω και επαυξάνω ετσι όπως τα λες είναι, απλα εγω τα αναλυσα περισσοτερο στο προηγουμενο ποστ μου.

Τα προγράμματα στο google play είναι παντελως αχρηστα. Μονο για συγκεκριμένους browsers τιποτα παραπανω!

Edited by Nikifoross
διευκρινυση με bold

καλημέρα, διαβασες τι εχω γραψει ακριβως από πανω? δεν είναι το ιδιο πρόγραμμα, ιδια εταιρεια είναι, δεν κανει την ιδια δουλεια και δεν εχει καμια σχεση με την διακοπη ολων των διαφημισεων!!! δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ πρόγραμμα στο google play να κοβει παντου ολες τις διαφημισεις απαγορευονται….διαβασε τι εχω γραψει από πανω.

ποστ #557.

+ 1.000.000% Συμφωνω και επαυξάνω ετσι όπως τα λες είναι, απλα εγω τα αναλυσα περισσοτερο στο προηγουμενο ποστ μου.

Τα προγράμματα στο google play είναι παντελως αχρηστα. Μονο για συγκεκριμένους browsers τιποτα παραπανω!

Oπότε για να κόβεις σε εφαρμογές, τι προτείνεις? Γιατί κάπου με μπερδέψατε :D

"LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)"

Κ τώρα HTC U24pro

"Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους"

Καλημέρα, πας εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=446316&page=38 ποστ #557 και εξηγω τα παντα και λεω και τι δουλευω και δινω και Link για να μην λεμε τα ιδια ποσες φορες. :)

Aυτό δουλευω https://www.seven.com/android-adblocker-download.php εφόσον εχω δοκιμασει ΑΠΕΙΡΑ και από google play που είναι ΑΧΡΗΣΤΑ το ξαναλέμε και παλι, κοβουν ΜΟΝΟ από browsers τα εχει απαγορευσει η google. Το adclear στο google play το λεει και ο τιτλος του εκει κανει ΜΟΝΟ για Samsung browsers και δεν κανει καμια άλλη διακοπη διαφημισεων είναι σκουπιδι για εμας που δεν εχουμε τέτοιον browser. Γιαυτο εχει τοσο αρνητικα σχολια, γιατι ΚΑΝΕΙΣ προφανως δεν διαβαζει την περιγραφή του προγράμματος!!!

Με αυτο που λεω, δεν μου βγαινουν ΠΟΥΘΕΝΑ διαφημισεις, το μοναδικο μειονέκτημα είναι ότι επειδή δουλευω openvpn για να ανοιξω το δικο μου πρεπει να κλεισω το Adclear, όπως γινεται σε όλα που είναι τυπου VPN, γιατι υπαρχουν τυπου DNS και Proxy αλλα δεν με βολευουν και δεν είναι και τοσο καλα οσα δοκιμασα όπως τα τυπου VPN.

Edited by Nikifoross
Προσθηκη σωστου link για το Adclear

Adclear

Adguard (Επί πληρωμή)

Blockada

Block This

Dns Changer (Θέλει χειροκίνητες ρυθμίσεις - play store)

NetGuard (Θέλει χειροκίνητες ρυθμίσεις)

Δοκιμάζεις και κρατάς όποιο δουλεύει καλύτερα στη συσκευή σου. :)

Edited by marras

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Αυτο τι τυπου ειναι? VPN ειναι? γιατι το Adclear https://www.seven.com/android-adblocker-download.php που χρησιμοποιω ειναι τελειο και κοβει τα παντα δεν εχω κανενα προβλημα, αλλα οπως εγραψα ειναι τυπου VPN και επειδη δουλευω πολυ με δικα μου openvpn πρεπει να το κλεινω για να ανοιξω καποιο απο τα δικα μου. Κοιταξα στην σελιδα του αλλα δεν εβγαλα καποιο συμπερασμα.

το adguard και εγω το αγορασα και οντως ειναι καλο και οπως ολα τα adblock με vpn υποσχεται οτι το vpn ειναι τοπικο και τιποτα δεν βγαινει απο τη συσκευη.χρησιμοποιοντας την εφαρμογη network connections βλεπω οτι το adguard ειναι συνδεδεμενο καπου διαρκως.εχω δοκιμασει και blokada,dns changer επισης.κανενα απο αυτα δεν συνδεεται καπου:https://postimg.cc/56rhfNgW

δεν ξερω αν εχει καποια ιδιαιτερη σημασια αυτο ,αλλα σιγουρα θα εχει καποια επιπτωση στη μπαταρια

Edited by stelioz78

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

το adguard και εγω το αγορασα και οντως ειναι καλο και οπως ολα τα adblock με vpn υποσχεται οτι το vpn ειναι τοπικο και τιποτα δεν βγαινει απο τη συσκευη.χρησιμοποιοντας την εφαρμογη network connections βλεπω οτι το adguard ειναι συνδεδεμενο καπου διαρκως.εχω δοκιμασει και blokada,dns changer επισης.κανενα απο αυτα δεν συνδεεται καπου:https://postimg.cc/56rhfNgW

δεν ξερω αν εχει καποια ιδιαιτερη σημασια αυτο ,αλλα σιγουρα θα εχει καποια επιπτωση στη μπαταρια

Το adguard φιλτράρει όλα τα δεδομένα σε δικό του εξωτερικό DNS server. Όλα τα δεδομένα επομένως φεύγουν από το κινητό γι αυτό βλέπεις να είναι συνεχώς κάπου συνδεδεμένο. Γι αυτό λέμε ότι είναι σημαντικό να ξέρουμε τι κάνει η κάθε εφαρμογή και να διαβάζουμε το privacy policy γιατί τα δεδομένα αυτά είναι ευαίσθητα. Το ίδιο συμβαίνει και με το block this με τη διαφορά ότι η εφαρμογή είναι ανοικτού κώδικα αλλά δεν είναι γνωστό τι γίνεται με τα δεδομένα που φεύγουν στον server.

Blokada, Netguard και dns66 δημιουργούν τοπικό VPN δίκτυο στο κινητό, φιλτράρουν τα δεδομένα τοπικά στο κινητό μέσω hosts files, όπως και το adaway το οποίο απαιτεί όμως root, και δεν φεύγει κανένα δεδομένο από το κινητό. Οι εφαρμογές αυτές είναι ανοικτού κώδικα. Το ίδιο υποτίθεται κάνει και το adclear, αλλά δεν είναι ανοικτού κώδικα και αν διαβάσει κάποιος το privacy policy αναφέρει ότι με κάποιο τρόπο συλλέγει δεδομένα για σκοπούς βελτίωσης της εφαρμογής και για στατιστικούς σκοπούς.

Edited by zananiro

Το adguard φιλτράρει όλα τα δεδομένα σε δικό του εξωτερικό VPN server. Όλα τα δεδομένα επομένως φεύγουν από το κινητό γι αυτό βλέπεις να είναι συνεχώς κάπου συνδεδεμένο. Γι αυτό λέμε ότι είναι σημαντικό να ξέρουμε τι κάνει η κάθε εφαρμογή και να διαβάζουμε το privacy policy γιατί τα δεδομένα αυτά είναι ευαίσθητα. Το ίδιο συμβαίνει και με το block this με τη διαφορά ότι η εφαρμογή είναι ανοικτού κώδικα αλλά δεν είναι γνωστό τι γίνεται με τα δεδομένα που φεύγουν στον server.

Blokada, Netguard και dns66 δημιουργούν τοπικό VPN δίκτυο στο κινητό, φιλτράρουν τα δεδομένα τοπικά στο κινητό μέσω hosts files, όπως και το adaway το οποίο απαιτεί όμως root, και δεν φεύγει κανένα δεδομένο από το κινητό. Οι εφαρμογές αυτές είναι ανοικτού κώδικα. Το ίδιο υποτίθεται κάνει και το adclear, αλλά δεν είναι ανοικτού κώδικα και αν διαβάσει κάποιος το privacy policy αναφέρει ότι με κάποιο τρόπο συλλέγει δεδομένα για σκοπούς βελτίωσης της εφαρμογής και για στατιστικούς σκοπούς.

οποτε αν και το αγορασα, για μενα απορριπτεται το adguard.συνεχιζω με blokada που δουλευει τελεια

ευχαριστω για την απαντηση

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Ναι, μόνο που δεν κάνουν την ίδια δουλειά, blokada και σια μπλοκάρουν μόνο hosts αρχεία, προσωπικά δεν μου φτάνει, φτιάχνω δικά μου φίλτρα για τις σελίδες με το adguard που δεν φτιάχνει κανένα άλλο και δεν το αλλαζω με κανένα blokada που είναι τίγκα στα bugs

Ναι, μόνο που δεν κάνουν την ίδια δουλειά, blokada και σια μπλοκάρουν μόνο hosts αρχεία, προσωπικά δεν μου φτάνει, φτιάχνω δικά μου φίλτρα για τις σελίδες με το adguard που δεν φτιάχνει κανένα άλλο και δεν το αλλαζω με κανένα blokada που είναι τίγκα στα bugs

Από περιέργεια, τι φίλτρα μπορείς και φτιάχνεις με το adguard που δεν μπορείς με αλλες?

Anyway, για τον καθένα μας η καλύτερη είναι αυτή που καλύπτει τις ανάγκες του. Γι αυτό αναφέρουμε όλες τις εναλλακτικές. Εγώ πχ χρησιμοποιώ την pro έκδοση του Netguard εδώ και 2 χρόνια. Αν και βασικός της σκοπός δεν είναι το adblocking, δεν την αλλάζω με καμιά άλλη. Μπορώ να ελέγχω ανά πάσα στιγμή το internet traffic κάθε εφαρμογής και να μπλοκάρω συγκεκριμένες διευθύνσεις για κάθε εφαρμογή ξεχωριστά. Αυτό, σε συνδυασμό με τη χρήση των hosts files καθώς και ότι είναι open source, με καλύπτουν απόλυτα γιατί και διαφημίσεις δεν έχω άλλα και ελέγχω το internet traffic. Κάποιον άλλο δεν τον καλύπτει γιατί θέλει πχ να κόβει διαφημίσεις και στο YouTube και Facebook. Όλα επομένως είναι θέμα υποκειμενικό.

Edited by zananiro

ublock φιλτρα φτιαχνω, ξερεις απο ublock; σε chrome/firefox; ε, αυτο και μονο τα λεει ολα νομιζω,

ολα τα υπολοιπα ειναι ημιμετρα για μενα και φολες, σορυ

κι εννοείται το έχω και σαν firewall και μπλόκαρω και hosts

Edited by patrickdrd

ublock φιλτρα φτιαχνω, ξερεις απο ublock; σε chrome/firefox; ε, αυτο και μονο τα λεει ολα νομιζω,

ολα τα υπολοιπα ειναι ημιμετρα για μενα και φολες, σορυ

κι εννοείται το έχω και σαν firewall και μπλόκαρω και hosts

Ναι γνωρίζω, έχει και το Firefox extension του ublock origin σε Android νομίζω, αλλά αυτό ξεφεύγει από τα όρια του adblocking και πάμε σε μονοπάτια privacy, security κλπ. Και όπως είπα είναι τι ανάγκες και απαιτήσεις έχει ο καθένας. Για adblock σε android μια χαρά την κάνουν τη δουλειά τους και τα υπόλοιπα θεωρώ, ανάλογα με τις ανάγκες που έχει ο καθένας.

Πάντως δεν καταλαβαίνω, από τη μια σε ενδιαφέρει το privacy και από την άλλη χρησιμοποιείς adguard που υποτίθεται ότι συλλέγει τα δεδομένα σου? :confused: :confused:

Edited by zananiro

εισαι τελειως λαθος δεν μιλησα για privacy εγω, μην μου βαζεις λογια,

αλλα για adblocking, δεν καταλαβαινεις,

λοιπον, μπειτε πχ ολοι εσεις στο apkmirror.com π.χ και καντε οτι κατεβαζετε

το δικο μου apkmirror φαινεται πεντακαθαρο, ουτε κενα, ουτε διαφημισεις ουτε αχρηστη πληροφορια,

το δικο σου/σας;

οριστε και screenshot:

7PXegPK.png

Edited by patrickdrd