Jump to content

Πως να μπλοκάρετε τις διαφημίσεις χωρίς Root.

saxon_747
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ριξε μια ματια στο μενου του adguard , καπου εχει επιλογες που κλεινει τα data σε apps οταν ειναι σβηστή η οθονη ή δεν τρεχουν στο προσκηνιο.

Θελει λιγο ψαξιμο ,και εμενα τα ιδια μου εκανε στις αρχες

εχω αγορασει το adguard 1 χρονο τωρα,χωρις καμια ιδιαιτερη ρυθμιση μου ερχονται παντα notifications με σβηστη οθονη απ ολες τις εφαρμογες .θεμα ρυθμισεων του κινητου ειναι

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

• Απαντήσεις 941
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

εχω αγορασει το adguard 1 χρονο τωρα,χωρις καμια ιδιαιτερη ρυθμιση μου ερχονται παντα notifications με σβηστη οθονη απ ολες τις εφαρμογες .θεμα ρυθμισεων του κινητου ειναι

δεν λεω οτι εχεις αδικο ,αλλα εμενα μονο απο την επιλογη του adguard εφτιαξε που ειχα ενα παρομοιο θεμα

• 2 months later...
Έβαλα πάλι το adguard να το δοκιμάσω μιας και είχα μπλοκαντα κανένα χρόνο και εδώ και δύο μέρες έχω πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις στο μεσετζερ και Βιμπερ μου στέλνουν μηνημα και δεν μου βαράει πάρα μόνο αν ανειξω την εφαρμογή.

Δεν νομίζω να είναι τυχαίο. Υπάρχει κάτι που δεν ξέρω;

Σε Android 8 έχω το ίδιο πρόβλημα με το viber. Όταν η οθόνη είναι σβηστή δεν έρχονται τα μηνύματα, παρά μόνο όταν ενεργοποιήσω την οθόνη.

Σε Android 6 δεν είχα αυτό το πρόβλημα. Δεν υπάρχει λύση;

Και εγώ τα ίδια με το adguard σε viber, telegram και θεματάκια με cerberus ! Εξαιρέστε τα από το adguard και στρώνουν όλα. ;)

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Σε Android 8 έχω το ίδιο πρόβλημα με το viber. Όταν η οθόνη είναι σβηστή δεν έρχονται τα μηνύματα, παρά μόνο όταν ενεργοποιήσω την οθόνη.

Σε Android 6 δεν είχα αυτό το πρόβλημα. Δεν υπάρχει λύση;

καλημέρα, μηπως είναι θεμα ρυθμισεων των Notifications? γιατι εμενα στο κινητο μου με Miui 10 εχει σχετικες ρυθμισεις και μερικα πραγματα τα εχω κλεισει.

Δε νομιζω ότι αυτά τα προγράμματα τα μπλοκαρουν εκτος αν εχουν και firewall μεσα και τα εκοψαν από εκει καπως.

Εγω δουλευω το adclear και εχει και καποιο firewall και δεν εχω κανενα πρόβλημα.

Κινητο Xiaomi mi max 2 με Android 7.1.1 Miui 10.2 stock stable global rom, επισης εχω το mi band tools και mi band 2 και μου ερχονται όλα κανονικα και στο band.

Προσωπικά έχω ρυθμίσει τις Ειδοποιήσεις αλλά πάλι δεν γίνεται τίποτα, παρά μόνο όταν απενεργοποιώ το adguard.

Αυτό που πιστεύω πως φταίει είναι η ρύθμιση που έχει το adguard στο Apps Management=>Viber=>Allow Wifi data when the screen is off. Από προεπιλογή είναι τσεκαρισμένο δηλαδή να γίνεται χρήση δεδομένων όταν η οθόνη είναι κλειστή. Αλλά είτε είναι τσεκαρισμένο, είτε όχι δεν δουλεύει καθόλου.

Edited by tripolis

παραξενα πραγματα, δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα, γιατι δεν τους στελνεις το θεμα σου να σε βοηθησουν;

εχουν:

github: https://github.com/AdguardTeam/AdguardForAndroid

telegram: https://telegram.me/adguard

forum: https://forum.adguard.com/index.php

twitter:

Προσωπικά έχω ρυθμίσει τις Ειδοποιήσεις αλλά πάλι δεν γίνεται τίποτα, παρά μόνο όταν απενεργοποιώ το adguard.

Αυτό που πιστεύω πως φταίει είναι η ρύθμιση που έχει το adguard στο Apps Management=>Viber=>Allow Wifi data when the screen is off. Από προεπιλογή είναι τσεκαρισμένο δηλαδή να γίνεται χρήση δεδομένων όταν η οθόνη είναι κλειστή. Αλλά είτε είναι τσεκαρισμένο, είτε όχι δεν δουλεύει καθόλου.

Άνοιξε το adguard, επέλεξε Apps management, βρες το viber και ξετικαρε το Enabled. ;)

δεν συμφωνω γιατι το viber και διαφημισεις εχει (ενσωματωμενες ή κατι τετοιο) και

ενσωματωμενο browser που δεν θελουμε φυσικα να παιζει διαφημισεις,

καλυτερα να ποσταρει σε ενα απ τα απο πανω που εγραψα για να του πουνε τι πρεπει να κανει για να το λυσει

το προβλημα στην ριζα του

Άνοιξε το adguard, επέλεξε Apps management, βρες το viber και ξετικαρε το Enabled. ;)

Πραγματικά δούλεψε με τον τρόπο αυτό. Σε ευχαριστώ.

δεν συμφωνω γιατι το viber και διαφημισεις εχει (ενσωματωμενες ή κατι τετοιο) και

ενσωματωμενο browser που δεν θελουμε φυσικα να παιζει διαφημισεις,

καλυτερα να ποσταρει σε ενα απ τα απο πανω που εγραψα για να του πουνε τι πρεπει να κανει για να το λυσει

το προβλημα στην ριζα του

Κάποια στιγμή όταν βρω χρόνο θα τους στείλω για να δω τι φταίει και όταν πάρω απάντηση θα επανέλθω. Σε ευχαριστώ

• 2 weeks later...
BLOCK THIS! Τι παίζει με αυτό,ξέρουμε; Αξίζει;

Καλό είναι, έχουν συζητηθεί όλα αυτά από την αρχή της συζήτησης. Το θέμα είναι ότι το καθένα συμπεριφέρεται διαφορετικά σε κάθε συσκευή, οπότε δε μπορεί κανείς να σου πει κάτι σίγουρο. Σε γενικές γραμμές, το σταθερότερο είναι το Adguard, το οποίο όμως είναι επί πληρωμή και ακριβό. Με το "σταθερό" εννοώ να μην κλείνει μόνο του και να είναι εκεί σε περίπτωση επανεκκίνησης, χωρίς να χρειάζεται να το ξανατρέξω χειροκίνητα.

Για παράδειγμα, στα δικά μου κινητά το adguard τρέχει απροβλημάτιστα σε όλα εκτός από ένα xiaomi redmi4a στο οποίο, εάν το βγάλω από τα πρόσφατα, κλείνει εντελώς και δεν ξεκινάει μετά από επανεκκίνηση. Στο συγκεκριμένο κινητό, τα άλλα κλείνανε μόνα τους, οπότε κράτησα το πρώτο και το κλείδωσα στα recents, μπακάλικη λύση αλλά δε βρήκα άλλο τρόπο. Αντίθετα, σε ένα doogee x5pro, το μόνο που δούλεψε χωρίς προβλήματα ήταν το block-this που αναφέρεις, ενώ σε ένα lenovo p1m δουλεύει πολύ καλά τόσο το adguard, όσο και το adclear, εννοείται κράτησα το δεύτερο εκεί ! Στο ταμπλετάκι μου δουλεύει άψογα το blockada από την πρώτη στιγμή, οπότε δεν το έψαξα περισσότερο.

Όπως και να `χει λοιπόν, θα πρέπει να τα δοκιμάσεις και να δεις ποιο τρέχει καλά στη συσκευή σου. Έχε υπόψιν σου όμως, ότι κανένα από αυτά δε μπορεί να συγκριθεί με το adaway (root). :)

Edited by marras

@marras Ακριβό το Adguard που ζητάει 11 ευρώ το χρόνο; Σοβαρα τώρα;

Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πρόσφατα είχα βάλει μια trial έκδοση του Adguard για τη δεύτερη συσκευή μου, κι αφού έληξε η trial, δεν άντεξα παραπάνω από 1-2 μέρες με διαφημίσεις. Με τη μία αγόρασα άλλη μία lifetime mobile άδεια. Τελικό κόστος περίπου 28€. Για μένα αξίζει κάθε σεντ. Ακόμα κι αυτό που είναι πολύ παραπάνω από τα 11€ για ένα χρόνο, μια χαρά τιμούλα θεωρώ ότι είναι, δεδομένου ότι μπορείς να μεταφέρεις την άδεια στη νέα σου συσκευή, κάθε φορά που αλλάζεις συσκευή.

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Πρόσφατα είχα βάλει μια trial έκδοση του Adguard για τη δεύτερη συσκευή μου, κι αφού έληξε η trial, δεν άντεξα παραπάνω από 1-2 μέρες με διαφημίσεις. Με τη μία αγόρασα άλλη μία lifetime mobile άδεια. Τελικό κόστος περίπου 28€. Για μένα αξίζει κάθε σεντ. Ακόμα κι αυτό που είναι πολύ παραπάνω από τα 11€ για ένα χρόνο, μια χαρά τιμούλα θεωρώ ότι είναι, δεδομένου ότι μπορείς να μεταφέρεις την άδεια στη νέα σου συσκευή, κάθε φορά που αλλάζεις συσκευή.

γιατι να αγορασεςι ομως οταν υπαρχουν τοσες λυσεις δωρεαν ?

πχ εγω εβαλα πριν απο λιγο το block this και ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ...δεν εχω δει ουτε μιση διαφήμιση ..

πχ εγω εβαλα πριν απο λιγο το block this και ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ...δεν εχω δει ουτε μιση διαφήμιση ..

Βασικά επειδή το έχω δοκιμασμένο και με βολεύει πολύ, και βρέθηκα να ψάχνω από την αρχή για μια καλή εφαρμογή adblock. Ίσως η εφαρμογή που λες να δουλεύει όντως καλά, δεν το έχω δοκιμάσει.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Βασικά επειδή το έχω δοκιμασμένο και με βολεύει πολύ, και βρέθηκα να ψάχνω από την αρχή για μια καλή εφαρμογή adblock. Ίσως η εφαρμογή που λες να δουλεύει όντως καλά, δεν το έχω δοκιμάσει.

Φιλε δεν σε κατακρινω που το αγορασες καλα εκανες ..:)

απλα και οι δωρεαν που εχω δοκιμασει εγω στη συσκευη μου δουλευουν αψογα ..

ειδικα με το block this που εχω εδω και 3 μερες επαθα πλακα ..

ΚΟΒΕΙ τα ΠΑΝΤΑ και δεν καταλαβαινεις καν οτι το εχεις στο κινητο ..:)

Το ακριβό η φτηνό είναι στην κρίση (και την τσέπη) του καθενός, αλλά ένα πρόγραμμα που κοστίζει σχεδόν 30 ευρώ δεν μπορώ να το πω φθηνό, παρόλο που έχω αγοράσει τρεις άδειες.

Από τη στιγμή όμως που υπάρχουν δωρεάν πρόγραμματα που κάνουν την ίδια δουλειά, προσωπικά το χαρακτηρίζω ακριβό, επισημαίνοντας ομως ότι αξίζει τα χρήματα του.

Τα 11 ευρώ το χρόνο είναι η συνδρομή (ενοικίαση δηλαδή), η αγορά του είναι στα 28.

Edited by marras

Τί εννοείτε με το «συνδρομή»;

Δηλαδή πληρώνεις € 30,00 για την αγορά του AdGuard (€ 14,00 ήταν με την έκπτωση, την Black Friday) και από εκεί και πέρα κάθε χρόνο θα πληρώνεις € 11,00 συνδρομή;

Εγώ νόμιζα ότι από τη στιγμή που αναφέρονταν στο site ως lifetime, το μόνο που χρειαζόταν ήταν να το αγοράσεις.

Θα το έχεις για πάντα χωρίς να χρειάζεται να πληρώνεις επιπλέον χρήματα!!

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Δηλαδή πληρώνεις € 30,00 για την αγορά του AdGuard (€ 14,00 ήταν με την έκπτωση, την Black Friday) και από εκεί και πέρα κάθε χρόνο θα πληρώνεις € 11,00 συνδρομή;

Εγώ νόμιζα ότι από τη στιγμή που αναφέρονταν στο site ως lifetime, το μόνο που χρειαζόταν ήταν να το αγοράσεις.

Ή αγοράζεις συνδρομή για 1 χρόνο ή lifetime που πληρώνεις μια φορά και την έχεις για πάντα!

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η συνδρομή είναι 11€ για κάθε χρόνο, η άδεια lifetime είναι 28€ για πάντα. Και η άδεια μεταφέρεται από την παλιά συσκευή στην καινούργια όποτε θες.

Εντάξει.

Μπερδεύτηκα την ώρα που διάβασα τα προηγούμενα μηνύματα.

Νόμισα ότι μόλις συμπληρωθεί χρόνος από τη στιγμή που αγόρασα την lifetime άδεια του AdGuard, θα χρειαστεί να πληρώσω την συνδρομή!!

Btw, το AdGuard το εχω στο κινητό μου, ενώ στο tablet μου έχω το Blockada.

Και το 2ο κάνει εξαιρετική δουλειά με το κόψιμο των διαφημίσεων.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

απ ότι ξέρω το block this είναι apk εκτός play store

:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish