dimkostas Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Και ποιοες ειναι η σωστες ρυθμίσεις για το dns66? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkostas Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Και μπορω να το κανω να δουλευει μόνιμα οπως και το dns changer ωστε να μην ενεργοποιητε μονο οταν ανοίγω το ίντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Και ποιοες ειναι η σωστες ρυθμίσεις για το dns66?Και μπορω να το κανω να δουλευει μόνιμα οπως και το dns changer ωστε να μην ενεργοποιητε μονο οταν ανοίγω το ίντερνετΑπ' ότι θυμάμαι δεν θέλει και ιδιαίτερες ρυθμίσεις. Απλά το ενεργοποιείς και επιλέγεις για ποιες εφαρμογές θέλεις να γίνεται μπλοκάρισμα διαφημίσεων και τις τικάρεις. Δεν θυμάμαι αν έχει να επιλέγεις και host files. Κάνε ένα τεστ πχ σε μια σελίδα ή εφαρμογή και αν κόβει τις διαφημίσεις είσαι ΟΚ. Κανονικά είναι πάντα ενεργοποιημένο, θα βλέπεις πάντα το κλειδί πανω στο notification. Απλά, αν έχεις έκδοση Android από 6 και πάνω, να εξαιρέσεις το dns66 από τη βελτιστοποίηση και να ορίσεις να μένει πάντα ανοικτή ώστε να μην την κλείνει όταν μπαίνει το κινητό σε doze mode. Το blokada είναι επίσης πολύ εύκολο στη χρήση, απλά το ενεργοποιείς και επιλέγεις τα host files. Έχει αναλυτικές πληροφορίες. Αυτό εχει και επιλογή να κλείνει όταν κλείνεις το internet για εξοικονόμηση μπαταρίας. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkostas Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 στο dns66 εκανα ακριβως οτι μου πες και παλι μου το κλεινει με το που κλεινω το ιντερνετ το blokada πολυ καλο και ευχριστω μαλλον σε αυτο θα κατασταλαξω ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Καλησπέρα, στο blokada χρειάζεται να προσθέσω κάτι στην white list για να έχω ενημερώσεις από την ροή Google για καιρό, αγώνες κτλ? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 εξαρταται, δεν εχεις τωρα; αν οχι, ναι, θα πρεπει να ψαχτεις στο logging, για να βρεις τι ειναι αυτο που το κοβει και να το προσθεσεις στην whitelist, ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Καλησπέρα, στο blokada χρειάζεται να προσθέσω κάτι στην white list για να έχω ενημερώσεις από την ροή Google για καιρό, αγώνες κτλ? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚανονικά όχι, δεν έχουν σχέση αυτά. Αλλά αν δεις ότι έχεις πρόβλημα με κάποια εφαρμογή βάλτη στο white list. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Δοκιμάζω AdGuard for Android,premium. Για να δούμε τι ψάρια πιάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Δοκιμάζω AdGuard for Android,premium. Για να δούμε τι ψάρια πιάνει. Εγώ βλέπω αρκετή κατανάλωση στην μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Δοκιμάζω AdGuard for Android,premium. Για να δούμε τι ψάρια πιάνει. Εγώ βλέπω αρκετή κατανάλωση στην μπαταρία. To δοκιμάζω και εγώ...υπάρχει τρόπος να βγάλω τα μόνιμα εικονίδια της εφαρμογής απο την status bar?Είναι ενοχλητικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 To δοκιμάζω και εγώ...υπάρχει τρόπος να βγάλω τα μόνιμα εικονίδια της εφαρμογής απο την status bar?Είναι ενοχλητικά... Όσο είναι σε λειτουργία, τα εικονίδια θα είναι εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 To δοκιμάζω και εγώ...υπάρχει τρόπος να βγάλω τα μόνιμα εικονίδια της εφαρμογής απο την status bar?Είναι ενοχλητικά... Το κλειδάκι δε βγαίνει. Αν έχεις το 3t, τα υπόλοιπα φεύγουν κλείνοντας τις ειδοποιήσεις του adguard, είτε μέσα από την εφαρμογή, είτε από τις ρυθμίσεις. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Εγώ βλέπω αρκετή κατανάλωση στην μπαταρία.Έτσι την καταλαβαίνει το σύστημα γιατί όλα τα δεδομένα περνάνε από το adguard. Κοίτα στην ενσωματωμένη ένδειξη κατανάλωσης που έχει το ίδιο το πρόγραμμα. Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Έτσι την καταλαβαίνει το σύστημα γιατί όλα τα δεδομένα περνάνε από το adguard. Κοίτα στην ενσωματωμένη ένδειξη κατανάλωσης που έχει το ίδιο το πρόγραμμα. Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καταλαβαίνω τι εννοείς. Εγώ όμως λέω για το αποτέλεσμα στην πράξη. Βλέπω ότι με την ίδια χρήση χωρίς το adguard η μπαταρία διαρκεί παραπάνω, τουλάχιστον στην δική μου συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Μιας από τα ίδια και εγώ ειδικά όταν είμαι στην παραλία και μπαταρία λόγο χαμηλού σήματος φεύγει νεράκι με adguard είμαι μονημα με powerbank Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Όλα να non-root προγράμματα έχουν συγκεκριμένη κατανάλωση, αφού τρέχουν συνεχώς στο παρασκήνιο. Το κινητό δείχνει ότι καταναλώνει πολύ, διότι το βλέπει μόνιμα ενεργό, άσχετα αν την περισσότερη ώρα δεν κάνει τίποτα απολύτως. Η ουσιαστική όμως εξοικονόμηση της μπαταρίας (όπως και των δεδομένων) γίνεται την ώρα που δουλεύεις το ιντερνετ (browsing, apps) και κόβονται οι διαφημίσεις. Αντί δηλαδή ο browser (ή η εκάστοτε εφαρμογή) να κατεβάσει και να δείξει τη διαφήμιση, δεν κατεβάζει τίποτα και δείχνει ένα κενό. ;) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 κι όμως, έχοντας δοκιμάσει adguard, blokada & dns66, μόνο το τελευταίο δεν φαίνεται πουθενά στην κατανάλωση μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 κι όμως, έχοντας δοκιμάσει adguard, blokada & dns66, μόνο το τελευταίο δεν φαίνεται πουθενά στην κατανάλωση μπαταρίαςΤο παρατήρησα και εγώ λίγο που το χρησιμοποίησα και γενικά το έχουν επισημάνουν πολλοί ότι το dns66 είναι το πιο battery friendly. Πάντως όσα vpn based adblockers δοκίμασα, με WiFi γενικά δεν έχουν μεγάλη κατανάλωση, με 4g γίνεται το πανηγύρι, ακόμα και σε standby. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 σωστός, και εγώ το παρατήρησα το τελευταίο, ακόμα και το dns66 που "κρύβεται" ίσως πίσω απ'το Android system, πρέπει να έχει κατανάλωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Παιδιά στο dns τι ρυθμίσεις βάζετε για να φύγουν οι διαφημίσεις; στις εφαρμογές; Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Όλα να non-root προγράμματα έχουν συγκεκριμένη κατανάλωση, αφού τρέχουν συνεχώς στο παρασκήνιο. Το κινητό δείχνει ότι καταναλώνει πολύ, διότι το βλέπει μόνιμα ενεργό, άσχετα αν την περισσότερη ώρα δεν κάνει τίποτα απολύτως. Η ουσιαστική όμως εξοικονόμηση της μπαταρίας (όπως και των δεδομένων) γίνεται την ώρα που δουλεύεις το ιντερνετ (browsing, apps) και κόβονται οι διαφημίσεις. Αντί δηλαδή ο browser (ή η εκάστοτε εφαρμογή) να κατεβάσει και να δείξει τη διαφήμιση, δεν κατεβάζει τίποτα και δείχνει ένα κενό. ;)Θα το πω αλλιος (συσκευή μου είναι rooted) Έκανα ένα τεστ 100% φθορισμός Σήμα 4g καλό Χωρίς adblockers έβγαλα συνεχόμενα 5 ώρες και 10 λεπτά Με root host blocker έβγαλα 5 ώρες και 30 λεπτά (αμελέτητα διαφορά με η χωρίς ) Με non root adblocker (τύπου vpn passthruth και local proxy filter) έβγαλα 3 ώρες και 25 λεπτά + ότι το κινιτο έβραζε (και το δικό μου δεν ανεβάζει ποτέ θερμοκρασία) Με λίγα λόγια ξεπα5ωνουν την μπαταρία καθος κάθονται και φιλτράρουν ΌΛΗ την κίνηση ΑΛΛΑ είναι απαραίτητα σε όσους δεν θέλουν να κάνουν root και πυστευω είναι ενα τημημα που αξίζει να πλυρωσει για να μην βλέπεις διαφημίσεις Αλλά πρως Θεού μην υποστηρίζετε ότι δεν τρώνε την μπαταρία αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 με ποιο no root έκανες δοκιμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 με ποιο no root έκανες δοκιμή; adaway προσθέτει blocklist στο host file ετσι απλά δεν φτάνουν καν στο επίπεδο software η διαφημίσεις ουτε τρεχει κατι απο πισω ακομη και αν αφαιρέσεις το adaway συνεχιζει και μπλοκάρει (λογικο) απλα δεν ανανεώνει την λιστα με blocklist (παλι λογικο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Ναι κι εγώ έχω adaway στα root κινητά μου εννοείται, αλλά και στο Nokia που δεν είναι root έχω dns66 και δεν φαίνεται πουθενά στην μπαταρία, μάλιστα πριν λίγο καιρό που κοίταξα έβγαλα 7,5 ώρες sot (οθόνη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 (edited) adaway προσθέτει blocklist στο host file ετσι απλά δεν φτάνουν καν στο επίπεδο software η διαφημίσεις ουτε τρεχει κατι απο πισω ακομη και αν αφαιρέσεις το adaway συνεχιζει και μπλοκάρει (λογικο) απλα δεν ανανεώνει την λιστα με blocklist (παλι λογικο) Ποιο μη ρουτ ήθελε να μάθει, η σύγκριση με το adaway είναι σαφώς άδικη. Σίγουρα κάτι θα τρώνε από μπαταρία, αλλά βρίσκω υπερβολική τη διαφορά που έχει η μέτρηση που ανέφερες. Βέβαια παίζουν πολλά ρόλο, αλλά η δική μου διαφορά σε καθημερινή χρήση, δεν υπερβαίνει σε καμία περίπτωση το 5%. Δηλαδή, βγάζω το κινητό το πρωί από το φορτιστή και το βράδυ που επιστρέφω σπίτι, έχω γύρω στο 20-23 %, ενώ πριν το adguard ήμουν 22-25%, για την προσωπική μου μέση χρήση πάντα. Αν κάποιος επισκέπτεται συχνά σελίδες με διαφημίσεις, μπορεί να βγει και κερδισμένος, χωρίς να αποκλείεται τίποτα φυσικά, ακόμη και δυσλειτουργίες της κάθε εφαρμογής που δε μπορούν να γίνουν πάντα αντιληπτές. Edited July 7, 2018 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts