Jump to content

Πως να μπλοκάρετε τις διαφημίσεις χωρίς Root.

saxon_747
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλη ερωτηση αυτη για το mifit, κι εμενα μου την εχει σπασει αυτο τελευταια

(το βλεπω να τρεχει για ωρες !! - δεν ξερω αν ειναι επειδη το ανοιξα για να συγχρονισω,

το εκλεισα εντωμεταξυ, αλλα η ωρες αυξηθηκαν, πηγε και ανοιξε μονο του!),

η πλακα ειναι οτι το χρησιμοποιω μια στο τοσο για να συγχρονιζω τα δεδομενα (δεν το παιρνω καν μαζι)!

δεν ξερω αν ειναι λυση παντως το καθαρισμα της ραμ σε αυτη την περιπτωση,

θα ελεγα μηπως ειναι καλυτερη λυση το freezing και unfreeze οταν θελουμε να το χρησιμοποιησουμε;

βαζω και μια ερωτηση στο reddit μηπως εχει κανενας καμια ιδεα

• Απαντήσεις 941
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σιγουρα ειναι αυτο???? εκτος ολοι λενε οτι ειναι για αγορα λεει και τα παρακατω :

Δεν μας κανει οπως φαινεται.

Adguard Content Blocker is an app that will block all ads only in Yandex Browser and Samsung Internet browser without requiring you to root your device. Adguard Content Blocker doesn't block ads in any other apps.

αυτο πρεπει να ειναι αλλα στο google play δεν το εχει??? https://adguard.com/en/welcome.html

https://adguard.com/en/license.html#new/EUR/PREMIUM/36500/1

lol, τώρα πήρα χαμπάρι τι σου έστειλα :P

Γράψε λάθος, googlaρε το και θα το βρεις, αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι θα πει γιατί? Πρέπει να τρέχουν από πίσω χίλια πράγματα Δλδ? Το Mi fit πχ γιατί δεν κλείνει? Τελικά το AD Guard τα σπάει τα Ξήλωσα τα άλλα αυτό δεν μου μπλοκάρει το ινσταγκραμ.

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γενικά το να υπάρχουν app στη ram, δεν σημαίνει οτι χρησιμοποιούνται κιόλας συνέχεια ώστε να καταναλώνουν μπαταρία. Το app που λες δεν το γνωρίζω αλλά για να το λες, μάλλον δουλεύει συνέχεια στο background για κάποιο λόγο.

lol, τώρα πήρα χαμπάρι τι σου έστειλα :P

Γράψε λάθος, googlaρε το και θα το βρεις, αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γενικά το να υπάρχουν app στη ram, δεν σημαίνει οτι χρησιμοποιούνται κιόλας συνέχεια ώστε να καταναλώνουν μπαταρία. Το app που λες δεν το γνωρίζω αλλά για να το λες, μάλλον δουλεύει συνέχεια στο background για κάποιο λόγο.

μα θελω να δουλευει το mi fit γιατι εχω το mi band 2!

εγω λεω οτι κλεινουν τα αλλα που δεν θελω με καθαρισμα της ram!

οταν λεω καθαρισμα δεν εννοω απαραιτητα με ειδικο προγραμμα, πχ κρατας ενα κουμπι απο κατω παρατεταμενα και δειχνει τι εχεις ανοιχτο, τα κλεινω και κλεινουν και τα adblocker και δεν παιζουν μετα, και πρεπει να τα ανοιξω παλι.

Το mifit εχει επιλογη μεσα στο μενου αν θες να το κλεισεις.

Το ιδιο γινεται και με το mi band tools δλδ κλεινει με καθαρισμα της ram.

Άλλη μια πολύ καλή λύση που μάλιστα την προτείνει το XDA είναι το AdClear Ad Blocker. Φυσικά, δεν είναι διαθέσιμο στο google play.

Κάνει πολύ καλή δουλειά, θέλει λίγο χρόνο κατά την εγκατάσταση και μπορεί να κόψει τα πάντα. :)

μα θελω να δουλευει το mi fit γιατι εχω το mi band 2!

εγω λεω οτι κλεινουν τα αλλα που δεν θελω με καθαρισμα της ram!

οταν λεω καθαρισμα δεν εννοω απαραιτητα με ειδικο προγραμμα, πχ κρατας ενα κουμπι απο κατω παρατεταμενα και δειχνει τι εχεις ανοιχτο, τα κλεινω και κλεινουν και τα adblocker και δεν παιζουν μετα, και πρεπει να τα ανοιξω παλι.

Το mifit εχει επιλογη μεσα στο μενου αν θες να το κλεισεις.

Το ιδιο γινεται και με το mi band tools δλδ κλεινει με καθαρισμα της ram.

Μια χαρά καταλάβαμε τι εννοείς και πως το κάνεις.

Απλά σου λέω πως ο καθαρισμός της ram δεν κάνει καλό. Κακό ίσως. Android έχεις.

Σε 3 συσκευές έχω συνδεδεμένο band και το mi fit δεν κλείνει σε καμία.

Διάβασε εδώ, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Αν πάλι επιμένεις, με γεια σου με χαρά σου.

https://www.doctorandroid.gr/2017/11/android-basics-ram.html

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Edited by cb600f

καλησπέρα, προφανως ειναι και συνηθειο γιατι απο το 2013 μεχρι χτες του 2018 ειχα ενα κινητο με 1gb ram οποτε αμα δεν εκλεινα τα παντα ακομα και με greenify απλα δεν εκανες δουλεια πουθενα! μιλαμε για τρελο lag!

τωρα βεβαια με 4GB δεν υπαρχει κανενα προβλημα, αλλα στο ταμπλετ με 2GB ειναι οριακα τα πραγματα οποτε οτι ειναι περιττο και τρεχει απο πισω μονο ορατες καθυστερησεις προκαλει, πχ εκει ειναι ορατο το lag στο instagram app.

Δεν συμφωνω καθολου οτι δεν καθαριζουμε την ram, ή οτι δεν ασχολουμαστε μαζι της ή οτι κανει κακο, αυτα σορρυ κιολας ειναι εντελως βλακειες, ειναι αναλογα τι συσκευη εχουμε, τι cpu εχει, ποση ram εχει ειδικα, αλλα και τι χρηση κανουμε! αλλο ειναι πχ ενας να εχει βαλει ολα τα social media apps, και αλλο αν καποιος δεν εχει κανενα!!! Οπως τα λεει και το αρθρο ειναι τα πραγματα φυσικα και το εχω δει αλλα ειναι για πολυ αρχαριους σε smartphones, ειναι γνωστα αυτα τα πραγματα! Φυσικα και αμα εχεις ενα κινητο με πολυ RAM δεν χρειαζεται να κλεινεις τιποτα! με το προηγουμενο κινητο μου δεν υπηρχε multitasking επρεπε να δουλευω μια μια εφαρμογη πχ οσες ειναι για social media, emails κτλ και ολες οι αλλες μπλοκαρισμενες με το greenify. ΠΧ αν εγραφα στο facebook messanger και καποιος μου εστελνε και στο viber τοτε σερνοταν και δεν μπορουσα να γραφω γρηγορα. Αν τυχαινε και κατι αλλο μαζι πχ στο ινστα prive μυνημα εκει πανηγυρια, εγραφα σε ενα προγραμμα και μετα εμφανιζοντουσαν τα γραμματα!

Και στην τελικη ας πουμε οκ RAM εχουμε και 8GB δεν παει να εχουμε? μπαταρια ομως εχουμε????

και οκ εγω εχω 5300mah, αλλα κινητα ομως ? οποτε τις περιττες εφαρμογες πρεπει να τις κλεινουμε ωστε να μειωνεται και η καταναλωση, δεν ειναι μονο θεμα ραμ!

αλλωστε η MIUI ειδικα εχει ΑΠΕΙΡΕΣ ρυθμισεις για τετοια πραγματα, μπορουμε να κλεινουμε οτι δεν θελουμε και δεν εχουμε αναγκη ουτε root, ουτε greenify, αλλα ουτε και bootmanager!

Και τελος τα καλα νεα, οπως φαινεται το adguard ειναι το προγραμμα μου!

τα εβγαλα ολα τα αλλα, ουτε κλεινει, ουτε μπλοκαρει το ινσταγκραμ που ειχα θεμα πριν με το blokada, μονο που πρεπει να το κλεινω για να ανοιξω openvpn αλλα οκ τι να κανουμε....

Ξεχασα να πω, πειραξα κατι ρυθμισεις μαλλον αυτο εκανε τις εφαργογες αυτες να μην κλεινουν, ισχυει για MIUI roms.

παμε ρυθμισεις-ρυθμισεις εφαρμογης-αδειες-αλλες αδειες εδω βρισκουμε την εφαρμογη που θελουμε πχ στο adguard δεν ειχε τικαρισμενο το 1ο που λεει εμφανιση στην οθονη κλειδωματος, το 2ο ηταν ηδη ενεργο που λεει εκκινηση στο παρασκηνιο. Μετα απο αυτο problem solved!

Edited by Nikifoross

Δοκίμασε το Adclear. Είναι και δωρεάν και κάνει καταπληκτική δουλειά χωρίς να κάνεις root τη συσκευή.

Δοκίμασε το Adclear. Είναι και δωρεάν και κάνει καταπληκτική δουλειά χωρίς να κάνεις root τη συσκευή.

καλημέρα, τι είναι αυτό με vpn ή proxy? εχω βολευτει τωρα με το adguard.

Edited by Nikifoross

Είναι VPN. Κάνει καταπληκτική δουλειά και δε "καιει" σχεδόν τίποτα.
Ωραία, θα το δοκιμάσω και αυτό, ευχαριστώ!

Είναι VPN. Κάνει καταπληκτική δουλειά και δε "καιει" σχεδόν τίποτα.
Ούτε το adguard καίει.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν είναι αλήθεια αυτό που βλέπω, το tapatalk πρέπει να συνεργάζεται με όλες τις μυστικές υπηρεσίες....

Κατέβασα 139MB, ανέβασα μόλις 15MB, και το Adguard έκοψε αλλά 574MB σε διαφημίσεις και ύποπτες συνδέσεις.... Έλεος!!!!!cba4395a1ed5491074ecefc0cf08e509.jpg

Ούτε το adguard καίει.

Αν είναι αλήθεια αυτό που βλέπω, το tapatalk πρέπει να συνεργάζεται με όλες τις μυστικές υπηρεσίες....

Κατέβασα 139MB, ανέβασα μόλις 15MB, και το Adguard έκοψε αλλά 574MB σε διαφημίσεις και ύποπτες συνδέσεις.... Έλεος!!!!!cba4395a1ed5491074ecefc0cf08e509.jpg

Ναι, αλλά δεν είναι τζάμπα. Το Adclear είναι και τζάμπα, και για όλες τις εφαρμογές και browsers. Επίσης το adguard αναφέρει χαζομάρες σε αυτά που κόβει, δεν είναι ακριβές. Το Adclear το προτείνει και το XDA που γενικά το εμπιστεύομαι.

[/color]Αν είναι αλήθεια αυτό που βλέπω, το tapatalk πρέπει να συνεργάζεται με όλες τις μυστικές υπηρεσίες....

Μπα, τίποτα ύποπτο. Τσεκάρω που συνδέεται το tapatalk και δεν βλέπω τίποτα ύποπτο πέρα από τη συνηθισμένες συνδέσεις που έχουν όλες οι εφαρμογές. Αν και μετά τις τελευταίες 2 αναβαθμίσεις συνδέεται με μια εταιρία την cloudflare, που προσφέρει διαδικτυακές υπηρεσίες.

Τα 139mb είναι ΟΚ, αλλά τα 574mb πολύ χλωμό έως αδύνατο να είναι πραγματικό αν μιλάμε για ημερήσια χρήση!

Ναι, αλλά δεν είναι τζάμπα. Το Adclear είναι και τζάμπα, και για όλες τις εφαρμογές και browsers. Επίσης το adguard αναφέρει χαζομάρες σε αυτά που κόβει, δεν είναι ακριβές. Το Adclear το προτείνει και το XDA που γενικά το εμπιστεύομαι.

Καλά, το ότι το προτείνει το xda δεν λέει και πολλά όσον αφορά την προστασία προσωπικών δεδομένων. Από τη στιγμή που η εφαρμογή δεν είναι open source πρέπει να ειμαστε επιφυλακτικοι όσον αφορά την εμπιστοσύνη και πως διαχειρίζεται τόσο ευαίσθητα δεδομένα. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για το adguard, αλλά εκεί μιλάμε για άλλο μέγεθος εταιρίας.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Ούτε το adguard καίει.

Δεν ξέρω τι Tapatalk εχεις εσύ,.εγώ φοράω την τελευταία επίσημη έκδοση, μπαίνω σε 5 φόρουμ και τις τελευταίες 20 μέρες έφαγε μόλις 12mb.

Προφανώς κάτι δεν πάει καλά στην περίπτωση σου.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλημέρα, τελικά αυτό έβαλα στο Xiaomi mi max 2, και τα σπάει πραγματικά! καλύτερο από ότι άλλο έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής και από το blokada. Ευχαριστώ και πάλι! :)

Adguard μόνο σε αυτούς τους 2 browsers που προτείνει και adclear μόνο σε Samsung;

Ισχύουν αυτά;

Sorry λάθος, τώρα είδα για adclear και το εγκαθιστώ! ;)

Edited by AccelDrag

Adguard μόνο σε αυτούς τους 2 browsers που προτείνει και adclear μόνο σε Samsung;

Ισχύουν αυτά;

Το δωρεάν Adguard δουλεύει μόνο με αυτούς τους 2 browsers. To adclear καθαρίζει τα πάντα και σε όλα τα τηλέφωνα.

ετσι εξηγειται οταν δοκιμαζα το adguard με naked πριν καμια βδομαδα και δεν μπλοκαριζε τα κενα κλπ ε;

χμμμ... με uc browser που ειχα παλιοτερα παντως επαιζε νομιζω

Μαγκες το adclear απο play store ή apk; μπλοκαρει μονο σε browser η γενικα;

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλημερα, καποιοι εχετε μπερδευτει!!!!

καταρχην να πω οτι γενικα στο google play ΔΕΝ επιτρεπονται adblockers για ευνοητους λογους....

οποτε οι καλοι και γενικα οι περισσοτεροι κατεβαινουν μονο απο τις σελιδες τους και απλα δεν υπαρχουν στο google play.

To adguard αυτο στο google play ειναι αλλο! δεν ειναι αυτο που λεμε, το εχω βαλει και μια χαρα παιζει το free και μπλοκαρει παντου τις διαφημισεις γιατι παιζει σαν vpn. Για να παιζει ΜΟΝΟ σε browsers παιζει σαν proxy μονο σε εκεινους, καμια σχεση με την εκδοση vpn που πιανει τα παντα στο κινητο.

ειναι οι επισημες σελιδες τους :

https://adguard.com/en/adguard-android/overview.html

και το adclear επισης δεν υπαρχει στο google play οποτε απο εδω : https://www.seven.com/adclear-installation.php

και για το blokada που επισης παιζει σαν vpn http://blokada.org/

εκτος το blokada που το εβγαλα τα αλλα 2 τα εχω στο κινητο αλλα τωρα παιζω με adclear και το εκλεισα το adguard, τωρα παλι ανοιξα το adguard, εχει τις επιλογες τους μεσα απο τις ρυθμισεις και vpn.

Μπλοκαρει κανονικα τα παντα η εκδοση που λεω. Απλα εχει καποια παραπανω πραγματα αν το αγορασουμε οχι οτι δεν κανει δουλεια η free!

Edited by Nikifoross

Adclear

Adguard

Blockada

Block This

Dns Changer Θέλει χειροκίνητες ρυθμίσεις.

NetGuard Θέλει χειροκίνητες ρυθμίσεις.

Έκανα μια λίστα για να τα έχουμε όλα μαζεμένα, με αλφαβητική σειρά.

Εκτός του DNS changer, όσα από τα άλλα βρείτε στο play ΔΕΝ μπλοκάρουν τις διαφημίσεις παρά μόνο ότι αναφέρουν εκεί (1-2 browsers συνήθως).

Τα adblockers είναι προγράμματα που απαγορεύονται από τους όρους του Play Store και φυσικά δεν υπάρχουν εκεί.

Edited by marras

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

καλημερα, καποιοι εχετε μπερδευτει!!!!

καταρχην να πω οτι γενικα στο google play ΔΕΝ επιτρεπονται adblockers για ευνοητους λογους....

οποτε οι καλοι και γενικα οι περισσοτεροι κατεβαινουν μονο απο τις σελιδες τους και απλα δεν υπαρχουν στο google play.

To adguard αυτο στο google play ειναι αλλο! δεν ειναι αυτο που λεμε, το εχω βαλει και μια χαρα παιζει το free και μπλοκαρει παντου τις διαφημισεις γιατι παιζει σαν vpn. Για να παιζει ΜΟΝΟ σε browsers παιζει σαν proxy μονο σε εκεινους, καμια σχεση με την εκδοση vpn που πιανει τα παντα στο κινητο.

ειναι οι επισημες σελιδες τους :

https://adguard.com/en/adguard-android/overview.html

και το adclear επισης δεν υπαρχει στο google play οποτε απο εδω : https://www.seven.com/adclear-installation.php

και για το blokada που επισης παιζει σαν vpn http://blokada.org/

εκτος το blokada που το εβγαλα τα αλλα 2 τα εχω στο κινητο αλλα τωρα παιζω με adclear και το εκλεισα το adguard, τωρα παλι ανοιξα το adguard, εχει τις επιλογες τους μεσα απο τις ρυθμισεις και vpn.

Μπλοκαρει κανονικα τα παντα η εκδοση που λεω. Απλα εχει καποια παραπανω πραγματα αν το αγορασουμε οχι οτι δεν κανει δουλεια η free!

Το δωρεάν adguard φιλτράρει μόνο τους δυο διάσημους browsers:

https://forum.adguard.com/index.php?threads/differences-between-premium-and-free-version.8695/

Το adclear κάνει τα πάντα. Επίσης τα παιδιά του adclear ετοιμάζουν μια μεγάλη έκπληξη για τους χρήστες του. Αναμείνατε! :)

Το δωρεάν adguard φιλτράρει μόνο τους δυο διάσημους browsers:

https://forum.adguard.com/index.php?threads/differences-between-premium-and-free-version.8695/

Το adclear κάνει τα πάντα. Επίσης τα παιδιά του adclear ετοιμάζουν μια μεγάλη έκπληξη για τους χρήστες του. Αναμείνατε! :)

AdGuard for Android

AdGuard is a unique tool that blocks ads in apps and browsers even without root privileges, protects your privacy, and helps you manage your apps.

Easy to set up and get going, but powerful and highly customizable — it has everything you'll ever need from an ad blocker.

DOWNLOAD https://adguard.com/en/adguard-android/overview.html

ολα τα μπλοκαρει το επισημο, αλλα ειναι για 7μερες μονο και δνε το ειχα δει! :mad:

βεβαια εχω τωρα το adclear και το πεταξα....

και το blokada ειναι μια χαρα τελειο και ειναι και open source συνεπως και δωρεαν αλλα για αγνωστο λογο που μπλοκαρει το ινσταγκραμ πολυ συχνα και δεν φορτωνει τιποτα ή παει λες και εχω gprs! :wacko: Υπαρχει οπως ειναι λογικο και στο F-DROID https://f-droid.org/packages/org.blokada.alarm/

Υπαρχει και αυτο https://adblockplus.org/android-install

ειναι ομως με την μορφη proxy οχι VPN με αποτελεσμα να παιζει μονο με wifi. Με δεδομενα δεν ξερω αν γινεται καπως να δηλωθει σαν proxy.

Θελει localhost και port 2020 να μπει. Το εχω στο ταμπλετ που εχει μονο wifi και ειναι 100% αποτελεσματικο.

Ειναι και opensource, αρα free και παλια ηταν στο f-droid αλλα τωρα δεν το βρισκω εκει μεσα.

Edited by Nikifoross

Μήπως έχει κάποιος την προηγούμενη έκδοση του adhell?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 2 weeks later...

Εγκατέστησα το Adguard στο S6 μου και στο Mackbook Pro, τις φουλ εκδόσεις, φαίνεται να κάνει καλή δουλειά.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση παιδιά.

--- Sony Xperia 5 II ---