tsiftsism Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Έχει εδώ και κάνα 2μερο το Netguard είναι 1ο στην λίστα μ' τις εφαρμογές που καταναλώνουν την μπαταρία του κινητού μου. Έχω την εντύπωση ότι σ' αυτό το thread (ή ίσως στις Γενικές Εφαρμογές) διάβασα κάτι παρόμοιο και από άλλους χρήστες, όμως υπήρχαν απαντήσεις από άλλους πως η εμφάνιση του είναι εικονική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, όμως εγώ 2 μέρες που έχω αυτό το φαινόμενο, στο 8ωρο της δουλειάς χωρίς να ακουμπήσω το κινητό χάνω 30%. Παλιότερα δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο. Τόση μπαταρία έχανα με λίγο Facebook στα διαλείμματα και αρκετή ώρα ομιλίας.... Κάποιος άλλος που αντιμετωπίζει κάτι παρόμοιο, ή το αντιμετώπισε παλιότερα και το έλυσε; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Το πρόβλημα είναι από άλλη εφαρμογή και όχι από αυτήν. Είναι δεδομένο και διαπιστωμένο ότι είναι εικονικά πρώτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Δεν μπορεί τότε να εξηγηθεί γιατί σήμερα ενώ είχα απενεργοποιημένο το NerGuard, έχασα στο ίδιο χρονικό διάστημα (8ωρο στη δουλειά) και με την ίδια ακριβώς χρήση ΜΟΝΟ 13%... Η άλλη εφαρμογή (ποια μπορεί να είναι? Η 2η στην λίστα?) τυχαία σήμερα ΔΕΝ έτρεχε και αυτή; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Παιδιά καλημέρα θέλω να μου πείτε πια εφαρμογή προτείνετε γιατί το έχουν παρακάνει με τις διαφημίσεις. Ειχα ξεχάσει πως είναι με το προηγούμενο κινητό μου με το adaway. Απλά να σας πω ότι τώρα δεν έχω κάνει root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Παιδιά καλημέρα θέλω να μου πείτε πια εφαρμογή προτείνετε γιατί το έχουν παρακάνει με τις διαφημίσεις. Ειχα ξεχάσει πως είναι με το προηγούμενο κινητό μου με το adaway. Απλά να σας πω ότι τώρα δεν έχω κάνει root. Ξεκίνα από το adguard και βλέπεις.... Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Ξεκίνα από το adguard και βλέπεις.... Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγώ πιστεύω ότι είναι το καλύτερο αν υπάρχει κάποιο ανώτερο ας μας πει κάποιος να δοκιμάσουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Αν έχει κάποιος samsung μπορεί να δοκιμάσει και το adhell. Είναι open source δεν θέλει root και είναι πολύ καλύτερο από το netguard και το dns66 που έχω δοκιμάσει. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Ωπ τι αναβάθμιση έχουμε εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Παντως με netguard στο tapatalk συνεχεια εχω διαφημισεις ενω αλλου οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 (edited) Παντως με netguard στο tapatalk συνεχεια εχω διαφημισεις ενω αλλου οχι Τα έχουμε αναφέρει πιο πάνω, για να κόβεις διαφημίσεις με το netguard από το tapatalk θες την pro έκδοση και μπλοκάρεις τη διεύθυνση http://www.graph.facebook.com από το tapatalk. Είτε αγοράζεις αυτό το χαρακτηριστικό από το play store, είτε κάνεις ένα πολύ μικρό ποσό donation στον developer και σου ξεκλειδώνει όλες τις pro δυνατότητες. Δες κάποια ποστ πιο πάνω, έχουν αναφερθεί λεπτομέριες. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7160006 Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited June 14, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Τα έχουμε αναφέρει πιο πάνω, για να κόβεις διαφημίσεις με το netguard από το tapatalk θες την pro έκδοση και μπλοκάρεις τη διεύθυνση http://www.graph.facebook.com από το tapatalk. Είτε αγοράζεις αυτό το χαρακτηριστικό από το play store, είτε κάνεις ένα πολύ μικρό ποσό donation στον developer και σου ξεκλειδώνει όλες τις pro δυνατότητες. Δες κάποια ποστ πιο πάνω, έχουν αναφερθεί λεπτομέριες. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7160006 Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Μετά όμως δουλεύει το Facebook; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 μπα... εχει προβλημα το messenger βασικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Ωπ τι αναβάθμιση έχουμε εδώ Αν κάποιος τα έχει ενεργοποίησει και ξέρει πως και τι κάνουν το firewall και το snooze ας μας πει και εμάς που δεν έχουμε ιδέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 (edited) Μετά όμως δουλεύει το Facebook; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι δουλεύουν ολα κανονικά γιατί με την pro έκδοση μπορείς να μπλοκάρεις τη διεύθυνση αυτή μόνο από το tapatalk και όχι από τις άλλες εφαρμογές που τη χρειάζονται για να δουλεύουν σωστά. Αυτό είναι το ωραίο με το pro feature του filtering, μπλοκάρεις συγκεκριμένες διευθύνσεις από συγκεκριμένες εφαρμογές. Δεν θα δουλεύει το Facebook κλπ αν περάσεις την εν λόγω διεύθυνση στα host files γιατί τότε η διεύθυνση μπλοκάρεται σε όλες τις εφαρμογές. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited June 14, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 ναι, σωστα, εγω απαντησα εχοντας στο νου μου το adaway που το μπλοκαρει απο παντου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 παίδες ! έβλεπα τις εφαρμογές που προτείνετε για no root κινητά από περιέργεια και μόνο τα δοκίμασα απεγκατάσταση στο 1 λεπτό και ξαναγύρισα στο Nochromo κάνουν την ίδια δουλειά όπως το NoChromo χωρίς να βάζω επιπλέον εφαρμογή όποιος θέλει ας το δοκιμάσει μπορεί να έχει να πάρει 1 χρόνο αναβάθμιση αλλά σε κινητό και tablet δουλεύει άψογα σε μένα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 παίδες ! έβλεπα τις εφαρμογές που προτείνετε για no root κινητά από περιέργεια και μόνο τα δοκίμασα απεγκατάσταση στο 1 λεπτό και ξαναγύρισα στο Nochromo κάνουν την ίδια δουλειά όπως το NoChromo χωρίς να βάζω επιπλέον εφαρμογή όποιος θέλει ας το δοκιμάσει μπορεί να έχει να πάρει 1 χρόνο αναβάθμιση αλλά σε κινητό και tablet δουλεύει άψογα σε μένα Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά To nochromo αν δεν κάνω λάθος είναι μόνο adblocker browser, οι περισσότερες από τις εφαρμογές που αναφέρονται εδώ κόβουν διαφημίσεις και από εφαρμογές, οπότε δεν κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά To nochromo αν δεν κάνω λάθος είναι μόνο adblocker browser, οι περισσότερες από τις εφαρμογές που αναφέρονται εδώ κόβουν διαφημίσεις και από εφαρμογές, οπότε δεν κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk ναι είσαι πολύ σωστός ! άρα εγώ πριν δεν το είχα θέση σωστά γιατί εμένα μόνο στο broswer με απασχολούσαν η διαφημίσεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 (edited) Μια ακόμη εναλλακτική επιλογή για free adblocker: Blokada ad blocker . Στο νήμα του xda έχει και άλλα λινκς με περαιτέρω πληροφορίες. Όπως αναφέρει ο developer, η επόμενη σταθερή έκδοση θα είναι open source, πολύ θετικό αυτό αν γίνει. Δεν την έχω δοκιμάσει να πω εντυπώσεις, αλλά τα σχόλια των χρηστών είναι θετικά και η εφαρμογή συνεχώς βελτιώνεται με νέες προσθήκες και λειτουργίες. Απο όσο εχω καταλάβει λειτουργεί και αυτή μέσω host files. Edited June 15, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 (edited) Δοκιμάζω τον τρόπο που γράφει το παλληκάρι στο πρώτο ποστ και νομίζω πως μέχρι τώρα πάει πολύ καλά. Ελάχιστη έως καθόλου πτώση στην ταχύτητα και κόβει διαφημίσεις ακόμη και από το terrarium που δεν έκοβε το adaway. Θα το παρακολουθήσω Edit: δεν κατεβάζει από play store. Κακό αυτό. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Edited June 17, 2017 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 (edited) Σχετικά με το netguard Παρατήρησα τώρα που έβαλα δεδομένα ότι όταν αλλάζει από data σε Wi-Fi και το ανάποδο πάει και μου αλλάζει μόνο του τα vpn DNS και βάζει μια που αρχίζει απο 212. Έχω την έκδοση 2. 102 και android 6. Το κάνει και σε άλλους? Υγ. Πέρασα την 2. 105 να δω αν μου το κάνει και στην νέα έκδοση. Edited June 27, 2017 by Darkpurple Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 (edited) Σχετικά με το netguard Παρατήρησα τώρα που έβαλα δεδομένα ότι όταν αλλάζει από data σε Wi-Fi και το ανάποδο πάει και μου αλλάζει μόνο του τα vpn DNS και βάζει μια που αρχίζει απο 212. Έχω την έκδοση 2. 102 και android 6. Το κάνει και σε άλλους? Ναι, όταν αλλάζει μεταξυ data και WiFi αλλάζει αντίστοιχα και το vpn. Μιας και το ανέφερες, εμένα μερικές φορές οταν αλλάζει από WiFi σε δεδομένα και αντίστροφα, είναι σαν να μην δουλεύει η εφαρμογή, θέλει κλείσιμο και άνοιγμα για να στρώσει. Που οφείλεται αυτό δεν έχω βγάλει άκρη. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited June 27, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, έχω την εντύπωση ότι και το Adguard έχει ένα σχετικό πρόβλημα με την εναλλαγή από wifi σε data. Δεν έχω μπει ακόμα στη διαδικασία να το τσεκάρω ενδελεχώς, αλλά νομίζω ότι όταν έχω wifi δουλεύει μια χαρά ενώ σε data (4G) δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικό. Αν το χρησιμοποιεί και κάποιος άλλος, ας πει αν έχει παρατηρήσει κάτι ανάλογο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Οι εντυπώσεις σας από το adhell? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Το adclear μου ζήτησε να λειτουργεί ως διαχειριστής. Τι είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts