Jump to content

All about Honda

songless_bird
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

...σχεση με το Civic!!! :ninja:

Δεν συμφωνω οτι ειναι η πιο ασχημη BMW, δεν ομως ειναι και απο τις ομορφες αλλα σε σχεση με το Civic (το οποιο ειναι χαλαρα το πιο ασχημο Honda,ever!) η 116i απλα μοιαζει σαν αυτοκινητο!!

Το Civic κατ'εμε απλα προσπαθει να φωναξει "ΚΡΑ!! , Εδω ειμαι ΔΕΙΤΕ ΜΕ!"

Θα μου πεις και μια Ferrari το ιδιο κανει αλλα η διαφορα ειναι οτι μια Ferrari ειναι σαν μια πανεμορφη γυναικα που απλα τραβαει τα βλεματα, ενω το Civic ειναι μια γυναικα με τονους χρυσαφικων, εκκεντρικα ρουχα και τρελο βαψιμο που απλα ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ να τραβηξει τα βλεματα! ;)

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το θέμα της εμφάνισης είναι εντελώς υποκειμενικό. Δε μπορεί κανένας να αλλάξει τη γνώμη κανενός. Το Civic τραβάει τα βλέματα, αλλά έχει σχεδιαστεί με συγκεκριμένο concept και στύλ και δε πρόκειται για ένα απλά αυτοκίνητο με 1-2 extreme στοιχεία. Για παράδειγμα Megane-C4. Τραβούσαν τα βλέματα, αλλά ο λόγος που το κάναν ήταν 1-2 στοιχεία που κατά την άποψή μου ήταν άσχημα, αλλά πρωτοποριακά. To Civic έχει concept, από τις χειρολαβές, τις εξατμίσεις, ώς τους προβολείς και το πολύ όμορφο ταμπλό του.
GOD FORGIVES, I DO NOT............

Μεσα δεν το εχω δει ακομα αλλα εξωτερικα δεν μου αρεσε καθολου... Οπως ειπες ειναι υποκειμενικο αυτο!!

Απλα οπως ειπα και πιο πανω μου δινει την εντυπωση οτι απλα προσπαθει να τραβηξει τα βλεματα και αυτο δεν μου αρεσει γενικα, ειτε μιλαμε για αυτοκινητο, ειτε για ανθρωπο ειτα για... σπιτι! ;)

Δεκτή η άποψή σου. Χαίρομαι να συνομιλώ με άτομα που έχουν άποψη. Θα σου πρότεινα να κάνεις μια βόλτα σε μια αντιπροσωπεία και να το δεις από κοντά. Μετά θα ήθελα να γράψεις τις απόψεις σου. Προσωπικά δεν έχω συναντήσει άτομο που δεν κάθησε στη θέση οδήγησης, γύρισε το κλειδί, και δεν εντυπωσιάστηκε.

και για να επανελθουμε θελω να θιξω 2 θεματα

1.μπουτον εκκινησης

2.αισθητηρες παρκινγκ

1.θεωρω λαθος κινηση να βαλει κουμπι εκκινησης σε συνδιασμο με κλειδι.και εξηγουμε.ειναι τζαμπα κινηση να βαζεις το κλειδι και να το γυρνας και μετα να πατας το κουμπι.η βαζεις κουμπι με συνδιασμο καρτας οπως ειχα στο μεγκαν η ασε το κλειδι σκετο και με ενα εξτρα γυρισμα βαλε μπρος.και το εχουνε και απο την αλλη μερια το μπουτον απο αυτη του κλειδιου.ισως θα επρεπε να το μελετησουν λιγο παραπανω.νομιζω τα ιδια ισχυουν και για το s2000

2.αισθητηρες παρκινκ ειδα σε σιβικ στην καβαλα τους οποιους τους εβαλε ο ιδιοκτητης στα προεξεχοντα κομματια του πισω προφυλακτηρα.2 εβαλε.και ηταν ασχημο το θεαμα επειδη ηταν μαυροι και προεξηχαν σε αντιθεση με τους εργοστασιακους που ειναι σφηνωμενοι μεσα και δεν εξεχουν.

μια λυση πολυ ακραια βρηκαμε στην αντιπροσωπια με ενα πωλητη και ισως και να μην γινεται.επειδη σε 4-5 χωρες του εξωτερικου βγαινουν αιθητηρες σε συνδιασμο με την εγχρωμη οθονη και navigation κλπ.παραγγελια λοιπον του πισω προφυλακτιρα και ειδικοτερα του βαμενου μερους το οποιο ερχεται εργοστασιακα βαμενο! και μετα εκμεταλευση των ετοιμων υποδοχων απο ενα συστημα της αγορας.βεβαια μην πεσετε να με φατε ειπα ειναι ακραια σκεψη και ακριβη.απο αφτερ μαρκετ δουλεια δεν εχω πειρα το τι παιζει με τρυπες καλωδια και αμα ξερει κανενας ας πει.

παντως με τον πωλητη με τον οποιο ψαχναμε λυση ειπε οτι ηταν καλη ιδεα και πως θα το εψαχνε για το αμαξι της αντιπροσωπιας:lol:

Το θέμα της εμφάνισης είναι εντελώς υποκειμενικό. Δε μπορεί κανένας να αλλάξει τη γνώμη κανενός. Το Civic τραβάει τα βλέματα, αλλά έχει σχεδιαστεί με συγκεκριμένο concept και στύλ και δε πρόκειται για ένα απλά αυτοκίνητο με 1-2 extreme στοιχεία. Για παράδειγμα Megane-C4. Τραβούσαν τα βλέματα, αλλά ο λόγος που το κάναν ήταν 1-2 στοιχεία που κατά την άποψή μου ήταν άσχημα, αλλά πρωτοποριακά. To Civic έχει concept, από τις χειρολαβές, τις εξατμίσεις, ώς τους προβολείς και το πολύ όμορφο ταμπλό του.

symfwno se ola osa les me monh enstash ths xeirolaves oi opoies einai da silva-ikh anakalypsh(vlepe 156)

symfwno se ola osa les me monh enstash ths xeirolaves oi opoies einai da silva-ikh anakalypsh(vlepe 156)

Εάν μιλάς για τις χειρολαβές των πίσω πορτών, δεν εμφανίστηκαν στην 156 για πρώτη φορά. Το Honda NSX πολλά χρόνια πιο πρίν βγήκε με τέτοιες "κρυφές" χειρολαβές. Βέβαια εάν υπήρχαν και πιό πρίν δε γνωρίζω.

Εάν μιλάς για τις χειρολαβές των πίσω πορτών, δεν εμφανίστηκαν στην 156 για πρώτη φορά. Το Honda NSX πολλά χρόνια πιο πρίν βγήκε με τέτοιες "κρυφές" χειρολαβές. Βέβαια εάν υπήρχαν και πιό πρίν δε γνωρίζω.

kataranemoi sxistomatides....:p :p :p

:X kalispera paides...8a mporouse kapoios na mou apantisei ypey8ina gia to poso kairo mporei na kanei o sarakakis gia na mou ferei to hondaki to kainourio an to paraggeilw ayrio to prwi? kata meso oro posi oura anamonis yparxei twra>?????

eyxaristw ek twn proterwn!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . .

think positive !!!!!!

:X kalispera paides...8a mporouse kapoios na mou apantisei ypey8ina gia to poso kairo mporei na kanei o sarakakis gia na mou ferei to hondaki to kainourio an to paraggeilw ayrio to prwi? kata meso oro posi oura anamonis yparxei twra>?????

eyxaristw ek twn proterwn!!!

Φίλε μου δε μπορεί κανείς να σου πει με σιγουριά. Εξαρτάται από το χρώμα και την έκδοση. Η ημερομηνιά παράδοσης μπορεί να αλλάξει μέσα σε 30 λεπτά, εάν καθυστερήσεις στη τελική σου απόφαση. Πάντως εάν το παραγγείλεις αύριο δε νομίζω να το πάρεις νωρίτερα από Φεβρουάριο.

το μονο ευκολο ειναι να παρεις ενα τηλ η να πας απο κοντα γιατι ειναι ερωτημα το οποιο κανενας δεν θα μπορεσει να απαντησει με σιγουρια

παντως απο οτι μου ειχαν πει σε αντιπροσωπια εκτος αθηνας η επομενη παραλαβη ειναι για αρχες του χρονου και μετα ξανα απο ενα 3μηνο που θα ρθουνε τα πρωτα 3θυρα και ταπερ.

αλλα και παλι μην στηριζεσαι σε αυτα που λεω γιατι μπορει καποιος πχ να ακυρωσε και να υπαρχει ελευθερο αμαξι.

αν εισαι αποφασισμενος αξιζει η αναμονη...;)

και κατι ασχετο που διαβασα σημερα ειναι πως σχεδιαζουν αυξηση παραγωγης στην αγγλια λογω μεγαλης ζητησης του σιβικ και επειδη βγαινει και το νεο crv τωρα

παντως εγω που το πηρα απο το πασχα με την πρωτη πρωτη παραλαβη και μεσα σε 4 μερες παραδοση και ετσι οπως το ηθελα μιλαμε το σκεφτομαι και τρελαινομαι!

Εγώ πάντως το έχω παραγκείλει εδώ και 1.5 μήνα την σπορτ έκδοση (νομίζω δεν διατίθεται άλλη στην χώρα μας στα 1.8) και μου είπαν για Ιανουάριο+. Έχω απελπιστεί αλλά πιστεύω πως αξίζει η αναμονή.

Τώρα θέλω να κάνω μιά ερώτηση, οι καθρέπτες με το που πατάς το κουμπί του τηλεχειρησμού για να κλειδώσει, κλείνουν αυτόματα προς τα πάνω???

οι καθρέπτες με το που πατάς το κουμπί του τηλεχειρησμού για να κλειδώσει, κλείνουν αυτόματα προς τα πάνω???

Όχι φίλε μου.

Παρόλο που ήδη το έκλεισα το αμάξι (και δεν περιμένω φυσικά να το παραλάβω πριν την άνοιξη) θέλω μία ειλικρινή απάντηση στα παρακάτω ερώτήματα και μόνο απο αυτούς που ήδη το έχουν το αυτοκίνητο.

Η ανάρτηση θα ταλαιπωρήσει αυτούς που θα κάθονται στα πίσω καθίσματα?

Ο θόρυβος της μηχανής ενοχλεί πολύ μετά τα 120 ?

Είμαι 40 ετών, ήθελα να πάρω ένα οικογενειακό αυτοκίνητο, με περιορισμένες διαστάσεις, σ'αυτά τα χρήματα, μου άρεσε η εμφάνιση και οι δυνατότητες που προσφέρει το συγκεκριμένο μοντέλο και αποφάσισα να το αγοράσω.

Ας μου πεί κάποιος απο αυτούς που αερολογούν εδώ μέσα, ποιο άλλο αυτοκίνητο θα έπαιρναν, με αυτά τα χρήματα που να προσφέρει ανάλογο εξοπλισμό?

Γιατί ότι και να υποστηρίζετε, το civic είναι οικογενειακό αυτοκίνητο με sport εμφάνιση.

Και μην γίνονται συγκρίσεις με αυτοκίνητα που είναι πολύ πιο ακριβά.

Το audi A3 ξεκινά με κάποιο ικανοποιητικό εξοπλισμό απο τις 28.000 ευρώ και η εμφάνισή του είναι περασμένης 10ετίας, και για την bmw σειρά 1 απορώ τι αρέσει σε μερικούς, ο φτωχός εξοπλισμός στα χρήματα αυτά, το ότι στην πίσω σειρά κάθονται μόνο δύο άτομα, ο μικρός χώρος αποσκευών ή η εμφάνισή της που νομίζεις ότι είναι αυτοκίνητο που το έχουν κόψει στα δύο και έχουν κρατήσει το μπροστινό μέρος.

Μην σας θολώνει το σήμα. Αν θέλετε τέτοιες μάρκες θα πρέπει να βάλετε χοντρά το χέρι στη τσέπη και να ξεφύγετε απο τα μικρομεσαία.

Ένα άλλο μοντέλο με προχωρημένη εμφάνιση είναι το toyota auris που παρουσιάστηκε στην έκθεση στο Παρίσι και κυκλοφορήσει από 5/2007.

Μου άρεσε απο τις φωτογραφίες αλλά προτιμώ τη Honda απο την Toyota που πλέον έχει εργοστάσιο ακόμη και στην Τουρκία.

Αυτά είχα να πώ και ας απαντήσει κάποιος κάτοχος τις ερωτήσεις μου ...

Για τη 1η ερώτησή σου μάλλον ας απαντήσει κάποιος που έχει βρεθεί σε πίσω κάθισμα Civic. Ϊσως να ενοχλεί λίγο περισσότερο πίσω η ανάρτηση. Όσο για το θόρυβο, πιστεύω πως αυτός γίνεται αισθητός μετά τα 140-150.

mkatel μπραβο σου.πιστευω πως εκανες μια καλη επιλογη.

απο εκει και περα η αναρτηση ειναι καπως σκληρη.οχι σπορ αλλα ο ημιακαμπτος ημιακαμπτος...επειδη εισαι και 40 χρ νομιζω εχεις μεγαλυτερη εμπειρια για το πως συμπεριφερονται τα αυτοκινητα με ψαλιδια και πως με ημιακαμπτο.

ο διαφορα στο θορυβο οπως γραφει και ο nickval φαινεται μετα τα 140χλμ αλλα μην φανταστεις και τιποτα φοβερο.με το ραδιο ειδικα δεν καταλαβαινεις και πολλα.

αλλωστε μην ξεχνας πως ρολο για το θορυβο παιζει και ο δρομος αν ειναι και ασχημα στρωμενος η εχει λακκουβες και ειναι κακοσυντηρημενος, τοτε κανενα αμαξι δεν ξεφευγει απο τον θορυβο.

σε ποσο καιρο σου ειπανε οτι θα παραδωθει?

πηρες το 5θυρο η το σενταν?νομιζω οτι δεν το εχεις αναφερει(ισως εχει διαφορα η συμπεριφορα της αναρτησης στο σενταν απο αυτη του 5θυρου)

οσο για τα αλλα που λες συμφωνω και επαυξανω...;) :cool:

Όχι φίλε μου.

Μα στο manual γράφει ότι έχει ηλεκτρικά ανακλεινόμενους καθρέπτες! :cry:

Αν είναι πλάνη θα στενοχωρηθώ πολύ. :mad:

Κάτι άλλο, τελικά η κονσόλα βγαίνει για να μπεί άλλο ραδιοcd???

Μα στο manual γράφει ότι έχει ηλεκτρικά ανακλεινόμενους καθρέπτες! :cry:

Αν είναι πλάνη θα στενοχωρηθώ πολύ. :mad:

Κάτι άλλο, τελικά η κονσόλα βγαίνει για να μπεί άλλο ραδιοcd???

Μα εχει ανακλεινομενους καθρεπτες αλλα με κουμπι απο την πορτα του οδηγου, και οχι οπως το ρωτησες εσυ με το που πατας να κλειδωσει το αυτοκινητο.:)

Για το δευτερο δεν ξερω, αλλα λογικα γινεται ,αλλα θα κοστιζει...

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Παρόλο που ήδη το έκλεισα το αμάξι (και δεν περιμένω φυσικά να το παραλάβω πριν την άνοιξη) θέλω μία ειλικρινή απάντηση στα παρακάτω ερώτήματα και μόνο απο αυτούς που ήδη το έχουν το αυτοκίνητο.

Η ανάρτηση θα ταλαιπωρήσει αυτούς που θα κάθονται στα πίσω καθίσματα?

Ο θόρυβος της μηχανής ενοχλεί πολύ μετά τα 120 ?

Είμαι 40 ετών, ήθελα να πάρω ένα οικογενειακό αυτοκίνητο, με περιορισμένες διαστάσεις, σ'αυτά τα χρήματα, μου άρεσε η εμφάνιση και οι δυνατότητες που προσφέρει το συγκεκριμένο μοντέλο και αποφάσισα να το αγοράσω.

Ας μου πεί κάποιος απο αυτούς που αερολογούν εδώ μέσα, ποιο άλλο αυτοκίνητο θα έπαιρναν, με αυτά τα χρήματα που να προσφέρει ανάλογο εξοπλισμό?

Γιατί ότι και να υποστηρίζετε, το civic είναι οικογενειακό αυτοκίνητο με sport εμφάνιση.

Και μην γίνονται συγκρίσεις με αυτοκίνητα που είναι πολύ πιο ακριβά.

Το audi A3 ξεκινά με κάποιο ικανοποιητικό εξοπλισμό απο τις 28.000 ευρώ και η εμφάνισή του είναι περασμένης 10ετίας, και για την bmw σειρά 1 απορώ τι αρέσει σε μερικούς, ο φτωχός εξοπλισμός στα χρήματα αυτά, το ότι στην πίσω σειρά κάθονται μόνο δύο άτομα, ο μικρός χώρος αποσκευών ή η εμφάνισή της που νομίζεις ότι είναι αυτοκίνητο που το έχουν κόψει στα δύο και έχουν κρατήσει το μπροστινό μέρος.

Μην σας θολώνει το σήμα. Αν θέλετε τέτοιες μάρκες θα πρέπει να βάλετε χοντρά το χέρι στη τσέπη και να ξεφύγετε απο τα μικρομεσαία.

Ένα άλλο μοντέλο με προχωρημένη εμφάνιση είναι το toyota auris που παρουσιάστηκε στην έκθεση στο Παρίσι και κυκλοφορήσει από 5/2007.

Μου άρεσε απο τις φωτογραφίες αλλά προτιμώ τη Honda απο την Toyota που πλέον έχει εργοστάσιο ακόμη και στην Τουρκία.

Αυτά είχα να πώ και ας απαντήσει κάποιος κάτοχος τις ερωτήσεις μου ...

Εγω αν ημουν 40 θα επαιρνα το σενταν, παει περισσοτερο σε εναν σαρανταρη και ειναι πιο προσεγμενο απο το 5θυρο, γιατι προοριζετε για την πιο εμπορικη χωρα για την honda, τις USA, οπου πωλουνται 1.500.000 εκατομμυριο honda τον χρονο σε σχεση με τα 200.000 που πωλουνται στην ευρωπη.

Οσο για τα υπολοιπα συμφωνω, η bmw 1 ειναι κακογουστη, ειναι σαν να πηραν μια 3αρα και να την καναν με το ζορι ενος ογκου hatchback, ελλειψη φαντασιας δλδ.

Το Α3 ειναι πολυ καλο αυτοκινητο, αλλα οπως και το golf ειναι τοσο συνηθισμενο και καθημερινο που δεν κανει τον κοπο να τα κοιταξει κανεις, επισεις πανακριβο χωρις να προσφερει κατι παραπανω, γιατι με 28.000 που κανει το καλο πακετο παιρνεις ενα accord και ενα σωρο αλλα αυτοκινητα μεγαλυτερης κατηγοριας.

στην ιστοσελιδα http://www.kalogeropoulos.gr εχουν βγαλει για το σενταν μια προσοψη που βγαινει το εργοστασιακο κομματι και μπαινει αυτο αλλα ειναι για να βαλεις οθονη και οχι κλασικο ηχοσυστημα.για ψαξε λιγο να το δεις.ισως βγαλουν και για το 5θυρο.

να ρωτησω κατι κρισιμο.....το ταμπλο πως το καθαριζετε?επισης πως καθαριζετε το πλαστικο αριστερα και δεξια απο το ταχυμετρο?μεγαλος μπελας παντως.με πανακι απο γυαλια το κανω γρατσουνιες αφηνει.εχω απογοητευτει.δοκιμασα νερο,αζαξ τιποτα.

Α, κατάλαβα. Ευχαριστώ.

Όσο για την κονσόλα... Θα δούμε.

Πάντως εγώ έχω στο μυαλό μου να βαλώ σύστημα με οθόνη που περιλαμβάνει dvd, navigation με touchscreen e.t.c.

Θα'ναι κρίμα να μην μπορώ...

Loipon to amaksi to odigisa prin apo kamia ebdomada. Sra yper einai o kinitiras kai i emfanisi . Kano sigrisi panta me to diko moy amaksi kai exo mia bmw 316 compact m-packet 2004. To timoni kai to stripsimo einai poli metrio sto civic opos kai i thesi odigisis. I anartisi einai xalia kai me sindiasmo to metrio timoni fovase na stripsis. Ta ilika einai ikanopoitika . Genika to theoro ena metrio amaksi kai perimena perisotera apo tin honda
2pac forever

Loipon to amaksi to odigisa prin apo kamia ebdomada. Sra yper einai o kinitiras kai i emfanisi . Kano sigrisi panta me to diko moy amaksi kai exo mia bmw 316 compact m-packet 2004. To timoni kai to stripsimo einai poli metrio sto civic opos kai i thesi odigisis. I anartisi einai xalia kai me sindiasmo to metrio timoni fovase na stripsis. Ta ilika einai ikanopoitika . Genika to theoro ena metrio amaksi kai perimena perisotera apo tin honda

πεστα χρυσοστομε......

Το ότι το συγκρίνεις με 3αρα νομίζω ότι τιμά το civic γιατί όχι μόνο είναι μια κατηγορία πιο πάνω αλλά είναι και η καλύτερη στην κατηγορία της σε δυναμικά χαρακηριστικά. :respect:

Ουσιαστικές συγκρίσεις γίνονται με αυτοκίνητα της ίδιας κατηγορίας αλλά και της ίδιας κίνησης :!: Εκεί κατα τη γνώμη μου το καθε μοντελο έχει και τα καλά του αλλά και τα κακά του... Τέλειο δεν υπάρχει... Και το civic έχει αρκετά καλά για να μην είναι μέτριο στην κατηγορία του.

I anartisi einai xalia kai me sindiasmo to metrio timoni fovase na stripsis.

Φίλε μου νομίζω πως υπερβάλλεις. Αυτό δε το έχω ακούσει ούτε από τους χειρότερους επικριτές του.