GiannisKr Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 έλα βρε ποπολάρε!πώς κάνεις έτσι για το gif που σου σβήσανε;πάντως γέλασα με την απάντησή σου.πάντως πρέπει να παραδεχτείς ότι κανένα αυτοκίνητο δεν είναι τέλειο.έχει και to civic μας τα μειονεκτήματά του όπως και τα άλλα αυτοκίνητα έχουν τα δικά τους.δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να υπάρξει αυτοκίνητο που θα τα έχει όλα θετικά.χαλαρώστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chaos3X Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Καλορίζικο παιδιά!!! Μόλις μου έρθει και μένα (όποτε έρθει) θα μπώ στο club!!!! Πάντως ο ημιάκαμπτος και μένα με προβληματίζει αφάνταστα αλλά όπως προαναφέρθηκε το αμάξι είναι πολύ μπροστά για να φανεί αυτό αρκετό να με αποτρέψει από την αγορά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkatel Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Παιδιά καλησπέρα, Σκοπεύω να το παραγγείλω άμεσα και μου είπανε για χρόνο παράδοσης από 15 ημέρες έως 2 μήνες. Δύο ερωτήσεις : Απο θόρυβο μέσα στην καμπίνα πως πάει ? Θέλω να βάλω δερμάτινη επένδυση και μου είπανε για 1300 ευρώ αλλά τοποθετείται εδώ και δεν έρχεται απευθείας απο το εργοστάσιο. Ξέρει κανείς κάτι για αυτό ? Αν είναι να μπεί χέρι στο αυτοκίνητο νομίζω ότι δεν συμφέρει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouhou2 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 file o xronos paradoshs einai polu kalos epeidh exw akousei kai gia polu megalutera xronika oria... o thoruvos sthn kampina einai kalos ews ta 120 xlm meta anevazei ligo db alla einai sxetiko to poso enoxlei ton kathena.ena test drive kane na deis oson afora ta dermatina salonia den einai h monh etairia h opoia ta pernaei edw ellada...xarakthristiko peristatiko me neo rav4 opou exei hdh paradothei sto filo mou kai gia derma tou eipane oti to pernane edw ellada. kai pali auth einai apo tis eukoles metatropes giati xemontaroun apla ta kathismata...an kanenas exei perisoterh empeiria se auta as mas pei thn gnwmh tou.pantws egw pou exw mpez tapetsaria eimai upereuxaristhmenos. http://img439.imageshack.us/img439/706/honda086sr8.th.jpg' alt='honda086sr8.th.jpg'> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 toy paei poly afth h krem(:wacko: )dermatinh apoxrwsh tou civic.kserw mia etairia poy me 600 euros sou vazei derma..an einai sth stelnw mesw pm(mh kanoume kai diafimish...) Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Έχει δοκιμάσει κανείς την έκδοση IMA (Hybrid); Mε ενδιαφέρει πάρα πολύ το εν λόγω μοντέλο και ας μην βγάζει πολλά άλογα.. μιας και η κατανάλωση σήμερα είναι σημαντικότερη... Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jade Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Καταρχην ειμαι και εγω ενας απ τους κατοχους του 1.8 5d και θελω να πω οτι το αμαξι αξιζει το καθε ευρω που εχω δωσει.Και σε ποιοτητα και σε επιδοσεις και σε εξοπλισμο και τελικως σε μουρη. Επισης θα ηθελα να πω στο φιλο popolaro και καθε popolaro εδω μεσα οτι δεν ειναι υποχρεωτικο να παρακολουθει το παρον topic αμα εκνευριζεται και δεν θελει.Μπορει να ασχοληθει με τα Seat ή τα υπεραυτοκινητα των 170 ιππων.......! Απο την αλλη δεν πιστευω οτι η Honda προδωσε τα ιδανικα της και την ιστορια της και ουτε θα το κανει ποτε εφοσον θα εξακολουθει να βγαζει R-εκδοσεις.Εταιρια ειναι και οπως ολες κοιταει και την επιβιωση-κερδος και με το νεο Civic ενας τους καταναλωτες μας βγηκε και σε καλο,γιατι δημηιουργησε ενα αυτοκινητο απο αλλη διασταση.Δεν μπορει κανεις να την κατηγορησει τουλαχιστον στις επιδοσεις του 1.8 γιατι κυριο μελλημα ητανε η οικονομια καυσιμου στο συγκεκριμενο μοτερ,και τα 140 αλογα και παλι παρα πολλα ειναι για την καταναλωση του και σε σχεση με τον ανταγωνισμο(κινητηρες 1.8 και 1.6 καλλιστα,και οχι οι "Καββα-θέϊκες" συγκρισεις με 2.0l-που και παλι στεκοταν επαξια στις επιδοσεις τους.Εαν παρατηρησατε ητανε οι ιδιες με της 2.0 147 παρολλο που ο κινητηρας του Civic ειχε μόλις 800Km,δλδ αστρωτος). Οποτε οι Vag-ελιδες μπορουν να υπερηφανευονται για τα 170 "αξιοπιστα" αλογα αλλα εγω και καποιοι αλλοι ,το οτι μπορω να φτασω Αθηνα-Θεσ/νικη με ενα ντεποζιτο!!!! Γεια σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chaos3X Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Καταρχην ειμαι και εγω ενας απ τους κατοχους του 1.8 5d και θελω να πω οτι το αμαξι αξιζει το καθε ευρω που εχω δωσει.Και σε ποιοτητα και σε επιδοσεις και σε εξοπλισμο και τελικως σε μουρη. Επισης θα ηθελα να πω στο φιλο popolaro και καθε popolaro εδω μεσα οτι δεν ειναι υποχρεωτικο να παρακολουθει το παρον topic αμα εκνευριζεται και δεν θελει.Μπορει να ασχοληθει με τα Seat ή τα υπεραυτοκινητα των 170 ιππων.......! Απο την αλλη δεν πιστευω οτι η Honda προδωσε τα ιδανικα της και την ιστορια της και ουτε θα το κανει ποτε εφοσον θα εξακολουθει να βγαζει R-εκδοσεις.Εταιρια ειναι και οπως ολες κοιταει και την επιβιωση-κερδος και με το νεο Civic ενας τους καταναλωτες μας βγηκε και σε καλο,γιατι δημηιουργησε ενα αυτοκινητο απο αλλη διασταση.Δεν μπορει κανεις να την κατηγορησει τουλαχιστον στις επιδοσεις του 1.8 γιατι κυριο μελλημα ητανε η οικονομια καυσιμου στο συγκεκριμενο μοτερ,και τα 140 αλογα και παλι παρα πολλα ειναι για την καταναλωση του και σε σχεση με τον ανταγωνισμο(κινητηρες 1.8 και 1.6 καλλιστα,και οχι οι "Καββα-θέϊκες" συγκρισεις με 2.0l-που και παλι στεκοταν επαξια στις επιδοσεις τους.Εαν παρατηρησατε ητανε οι ιδιες με της 2.0 147 παρολλο που ο κινητηρας του Civic ειχε μόλις 800Km,δλδ αστρωτος). Οποτε οι Vag-ελιδες μπορουν να υπερηφανευονται για τα 170 "αξιοπιστα" αλογα αλλα εγω και καποιοι αλλοι ,το οτι μπορω να φτασω Αθηνα-Θεσ/νικη με ενα ντεποζιτο!!!! Γεια σας Είσαι πολύ σωστός φίλε μου. Μπράβο σου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouhou2 Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΓΡΑΦΕ ΠΩΣ ΑΝΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ HONDA CIVIC 5D 2006 (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΠΛΑΙΣΙΑ) ΛΟΓΩ ΕΝΟΣ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟΥ ΦΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΛΤΛΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΟΥΡΙΑΣΕΙ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... ΟΠΟΤΕ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΨΑΧΤΗΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ. ΑΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jade Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Αφορα τα αυτοκινητα με αριθμ.πλαισιου SHHFK27606U020901 εως SHHFK27606U031448. Η ανάκληση αφορά υγρασία στις επαφές της φίσας της αντλίας καυσίμου. Αν υπάρχει υγρασία, είναι πιθανή η διάβρωση της φίσας με συνέπεια την κακή επαφή και αποτέλεσμα σε ακραία περίπτωση, το αυτοκίνητο να σβήσει και να μην ξαναπαίρνει μπροστά... Ουσιαστικά πρόκειται για απλό έλεγχο. Το αυτοκίνητο που εμπλέκεται, πρέπει να πάει σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Ο μηχανικός θα ελέγξει την φίσα. Αν υπάρχει υγρασία, θα την καθαρίσει και θα την στεγνώσει με πεπιεσμένο αέρα και αυτό είναι όλο. Αν όμως - και εδώ είναι το σημαντικό - οι επαφές έχουν διαβρωθεί, τότε απαιτείται η αντικατάσταση της αντλίας και ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!. Δεν είναι κάτι το σημαντικό, αλλά καλό θα ήταν να ελεχθεί για τον φόβο των Ιουδαίων που λέμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΓΡΑΦΕ ΠΩΣ ΑΝΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ HONDA CIVIC 5D 2006 (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΠΛΑΙΣΙΑ) ΛΟΓΩ ΕΝΟΣ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟΥ ΦΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΛΤΛΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΟΥΡΙΑΣΕΙ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... ΟΠΟΤΕ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΨΑΧΤΗΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ. ΑΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Αν μπορείς όχι κεφαλαία που κουράζουν στο μάτι:) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Πότε έρχεται το 3θυρο στην Ελλάδα ξέρει κανείς γιατί θέλω να το αγοράσω? Λένε αρχές του 2007 αλλά αυτό μπορεί να σημαίνει από Ιανουάριο μέχρι Απρίλιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouhou2 Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 pros aprilio na upologizeis... mallon tha erthei paketo me to type r Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Οποτε οι Vag-ελιδες μπορουν να υπερηφανευονται για τα 170 "αξιοπιστα" αλογα αλλα εγω και καποιοι αλλοι ,το οτι μπορω να φτασω Αθηνα-Θεσ/νικη με ενα ντεποζιτο!!!! Γεια σαςΔεν έχουν δα τόσο μεγάλη διαφορά! Τι 5,5λίτρα για το civic 1800 εκτός πόλεως τι 5,8 λίτρα για το golf tsi (140ps) ;) *Συγκρίνω αυτά τα 2 γιατί έχουν ίδιες επιδόσεις σχεδόν (από στάση) γιατί από ρεπρίζ το golf είναι αλλού λόγω ροπής Πάντως μου αρέσει πολύ ο σχεδιασμός του 5θυρού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Δεν έχουν δα τόσο μεγάλη διαφορά! Τι 5,5λίτρα για το civic 1800 εκτός πόλεως τι 5,8 λίτρα για το golf tsi (140ps) ;) *Συγκρίνω αυτά τα 2 γιατί έχουν ίδιες επιδόσεις σχεδόν (από στάση) γιατί από ρεπρίζ το golf είναι αλλού λόγω ροπής Πάντως μου αρέσει πολύ ο σχεδιασμός του 5θυρού Θα διαφωνισω γιατι οπως ειπες για την ροπη, ετσι και η πραγματικη καταναλωση θα ειναι αλλου λογο του turbo. Δες το 1.4 με τα 170ps εχει πραγματικη μεση καταναλωση γυρω στα 13λ απο τα 7(αν δεν κανω λαθος) που δινει η VW, φυσικα αντιστοιχα και το civic εχει γυρω στα 8-9λ πραγματικη καταναλωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Δες το 1.4 με τα 170ps εχει πραγματικη μεση καταναλωση γυρω στα 13λ απο τα 7(αν δεν κανω λαθος) που δινει η VW, φυσικα αντιστοιχα και το civic εχει γυρω στα 8-9λ πραγματικη καταναλωση. 13 έχει αν το λιώνεις. Aν πηγαίνεις κανονικά - σβέλτα η κατανάλωση είναι στα 8 σε χρήση πόλης αλλά και σε εθνική (και πέφτει έως και 6,5λίτρα αν έχεις στο νου σου την οικονομία) Γενικά αυτό το μοτέρ έχει το καλό ότι επιλέγεις την κατανάλωση του Επίσης πιστεύω ότι σε "γρήγορη" οδήγηση το civic θα καίει τα ίδια αφού θα ζορίζεται αρκετά περισσότερο από το tsi να βγάλει τη δυναμή του ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 13 έχει αν το λιώνεις. Aν πηγαίνεις κανονικά - σβέλτα η κατανάλωση είναι στα 8 σε χρήση πόλης αλλά και σε εθνική (και πέφτει έως και 6,5λίτρα αν έχεις στο νου σου την οικονομία) Γενικά αυτό το μοτέρ έχει το καλό ότι επιλέγεις την κατανάλωση του Επίσης πιστεύω ότι σε "γρήγορη" οδήγηση το civic θα καίει τα ίδια αφού θα ζορίζεται αρκετά περισσότερο από το tsi να βγάλει τη δυναμή του ;) Τα περιοδικα δινουν μεση καταναλωση δοκιμης, ολα τα αυτοκινητα σε καθε δοκιμη κανουν πανω κατω τα ιδια, πηγαινουν νορμαλ την περισσοτερη ωρα, αλλα κανουν και τις μετρησεις, οπως 0-100, 0-400 κτλ. αναλογα το περιοδικο, αρα το 13 δεν ειναι αμα το ζορισεις, για μενα ειναι περιπου η πραγματικη καταναλωση. Γενικα κατω απο 8 λιτρα μεση καταναλωση το civic δεν πεφτει, για 1.8 δεν ειναι ασχημα, ειναι καλυτερα απο ολα τα ατμοσφαιρικα 1.8 που το πολυ αποδιδουν 140 ιππους. Ομως το tsi δεν κανει αυτο που υποσχετε, δλδ να αποδιδει οσα αλογα βγαζει ενα ατμοσφαιρικο μοτερ 2,2 λιτρων, αλλα με καταναλωση 1,4, αυτο που κανει ειναι να βγαζει τα ιδια αλογα αλλα να εχει και την ιδια καταναλωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Τα περιοδικα δινουν μεση καταναλωση δοκιμης, ολα τα αυτοκινητα σε καθε δοκιμη κανουν πανω κατω τα ιδια, πηγαινουν νορμαλ την περισσοτερη ωρα, αλλα κανουν και τις μετρησεις, οπως 0-100, 0-400 κτλ. αναλογα το περιοδικο, αρα το 13 δεν ειναι αμα το ζορισεις, για μενα ειναι περιπου η πραγματικη καταναλωση. Αν το έχω όμως και το οδηγώ κάθε μέρα; Τι να μου πουν τα περιοδικά; Κάτι παραπάνω ξέρω για να σου λέω ;) Σε ταξίδι αν πηγαίνεις σταθερά με 6η και χαμηλές στροφές πέφτεις και στα 6,6λίτρα. Στη πόλη γύρω στα 8,5-9λίτρα. Και αν το λιώνεις φτάνεις 13 μπορεί και περισσότερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouhou2 Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 σωστος ο Gka.... μεσος ορος σε 9025χλμ 7,7 λιτρα μικτο.... σε εθνικη με 6h και cruise control sta 140χμλ παει κατω απο 7 το ρεκορ μου ειναι 5,5λιτρα στο πεταλο μαλιακου με 70χλμ σταθερα:D μεσα στην πολη λιγοτερο απο 9 σιγουρα.... και το αιρ κοντισιον δουλευει κανονικα χωρις να δω διαφορα σε οσους δειχνω στο καντραν τις ενδειξεις μενουν αναυδοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Μου φαινετε τσαμπα 170ps εχετε και οι δυο. Και ο πατερας μου που πιανει κοφτη στα 120-130MAX και αλλαζει ταχυτητες στις 3 χιλιαδες, βαζει βενζινη μια φορα τον μηνα στο civic 1.6 4d 2004 που εχει. Οταν το παρω εγω μυστηριο πραγμα πολυ γρηγορα σαν να πεφτουν "οι γραμμες" της βενζινης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisKr Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Έχω αρχίσει και απελπίζομαι. Κοντεύω τους 4 μήνες που το παρήγγειλα και ακόμα δεν έχω δει τίποτα. Κάτι μου έχει πει ο αντιπρόσωπος για αυτόματο 5θ ότι ήρθαν μερικά στην Ελλάδα και αν θέλω να καβατζώσω κανένα αλλά ακόμα δεν μου έχει πει τα χρώματα. Από ότι έχω καταλάβει στην Ευρώπη έχει γίνει πανικός και οι μ@λ@κες οι Άγγλοι που το φτιάχνουν πρέπει να είναι καθυστερημένοι σε σχέση με τους Γιαπωνέζους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouhou2 Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 φιλε σε καταλαβαινω εχεις φρικαρει αλλα εδω περιμενουν περισοτερα για αλλα και αλλα αμαξια στην χοντακλα θα μασησεις? για το αυτοματο δεν ξερω τι παιζει αλλα ισως και να ειναι πιο ακριβο.... κατα τα αλλα καλυτερα να περιμενεις εγγλεζους παρα τουρκους και και λοιπους κατασκευαστες τριτοκοσμικου επιπεδου..:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Μου φαινετε τσαμπα 170ps εχετε και οι δυο. Και ο πατερας μου που πιανει κοφτη στα 120-130MAX και αλλαζει ταχυτητες στις 3 χιλιαδες, βαζει βενζινη μια φορα τον μηνα στο civic 1.6 4d 2004 που εχει. Οταν το παρω εγω μυστηριο πραγμα πολυ γρηγορα σαν να πεφτουν "οι γραμμες" της βενζινης.Οι 170 ίπποι δεν είναι για να τους χρησιμοποιείς στο στενό σου ,ούτε σε κάποια λεωφόρο μέσα στη πόλη για να καις 14λίτρα/100χλμ. Είναι για να ανοίξεις μια στο τόσο όταν βρείς δρόμο, να κάνεις μια προσπέραση με ασφάλεια, σε κάποιο γρήγορο ταξιδάκι κτλ... (άντε και κανένα άνοιγμα με typeR :p ) Με το να είσαι συνέχεια μες τη πόλη πατημένος δεν έχει αξία έτσι κι αλλιώς έχει κίνηση και δε μπορείς να πας και πουθενά. Ίσως παλαιότερα να το έκανα και εγώ αυτό, στα 18μου όμως... Στα 21μου πλέον έχω αλλάξει νοοτροπία ;) Ά, αν μπορείς πάρε κάποιο για test drive να δεις πως πάει! Ειναί τελείως διαφορετικό στην οδήγηση από ένα ατμοσφαιρικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisKr Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 για το αυτοματο δεν ξερω τι παιζει αλλα ισως και να ειναι πιο ακριβο.... κατα τα αλλα καλυτερα να περιμενεις εγγλεζους παρα τουρκους και και λοιπους κατασκευαστες τριτοκοσμικου επιπεδου..:X Είναι πιο ακριβό γύρω στα 700€. Εντάξει. Δε θεωρώ ότι οι Ιάπωνες είναι τριτοκοσμικοί. Μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouhou2 Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 φιλε δεν εννοω τους ιαπωνες για τριτοκοσμικους....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts