Γιάννης Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Δέν αναφέρεται καμμία απαγόρευση τοποθέτησης μεμβρανών.Αναφέρει ό νόμος ότι τά παράθυρα οδηγού καί συνοδηγού πρέπει νά έχουν διαπερατότητα 70% καί τό εμπρόσθιο παρμπρίζ 75%.Στά πίσω παράθυρα καί πίσω παρμπρίζ δέν υπάρχει κανένα όριο.Απλά αναφέρεται ότι στό πίσω παρμπρίζ πρέπει νά μήν μπαίνει μεμβράνη στό σημείο πού υπάρχει τό τρίτο φώς-στόπ. Απο 1/10/08 στα μπροστινα παραθυρα απαγορευεται.Ετσι εχω διαβασει σε πολλα forums.Καπου ειχα δει και τον νομο. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Απο 1/10/08 στα μπροστινα παραθυρα απαγορευεται.Ετσι εχω διαβασει σε πολλα forums.Καπου ειχα δει και τον νομο. και στου οδηγου και στου συνοδηγου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 και στου οδηγου και στου συνοδηγου?? Ναι...Φυσικα και στο παρπριζ . Πισω βαζεις οτι θελεις. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Ναι...Φυσικα και στο παρπριζ . Πισω βαζεις οτι θελεις. αν βαλεις ομως μονο στα πισω θα ειναι σαν καρναβαλι πιστευω;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 αν βαλεις ομως μονο στα πισω θα ειναι σαν καρναβαλι πιστευω;);) Οπωσδηποτε θα εχει διαφορα...Στο CRV που πηρα τον Αυγουστο εχει φιμε εργοστασιακα πισω και δεν φαινεται και σαν οτι το καλυτερο. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chaos3X Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Εγώ δεν καταλαβαίνω το εξής... Αν όντως ισχύει αυτός ο νόμος, τα μαγαζιά που ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με την τοποθέτηση μεμβράνων τι θα κάνουν? Δεν πιστεύω να ζήσουν μόνο απ'την τοποθέτηση στα πίσω τζάμια γιατί νομίζω πως όλλοι συμφωνούμε πως φαίνεται ασχημη η αντίθεση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Εγώ δεν καταλαβαίνω το εξής... Αν όντως ισχύει αυτός ο νόμος, τα μαγαζιά που ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με την τοποθέτηση μεμβράνων τι θα κάνουν? Δεν πιστεύω να ζήσουν μόνο απ'την τοποθέτηση στα πίσω τζάμια γιατί νομίζω πως όλλοι συμφωνούμε πως φαίνεται ασχημη η αντίθεση... Υπαρχουν μεμβρανρε τελειως αχρωμες μονο για την ακτινοβολια του ηλιου που επιτρεπονται. http://rapidshare.com/files/183665701/antiliakes_mebranes_fek.pdf Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limas Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Υπαρχουν μεμβρανρε τελειως αχρωμες μονο για την ακτινοβολια του ηλιου που επιτρεπονται. http://rapidshare.com/files/183665701/antiliakes_mebranes_fek.pdf Παισια ενας κολλητος περασε απο ΚΤΕΟ και ολα καλα με τις μεμβρανες. Μονο ενα σηματακι επρεπε να εχει τοποθετημενο πανω στο τζαμι σε καποιο σημειο.. Παράθεση Samsumg Galaxy S GT-I9000 Running cm 10.11-SNAPSHOT M5 Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chaos3X Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Για δώσε περισσότερες λεπτομέρειες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fernando Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 εχω αρκετο καιρο να μπω..exωtype S απο τον απριλιο , ολα καλα τπτ κακο ως τωρα περα απο τα πετραδακια στο καπο....anyway, αυτο που θα θελα να πω , ειναι πως ο ξαδελφος μου που οδηγει Ζ4Μ κουπε , Μ3 , ΚΛΠ...το οδηγησε προσφατα κ κυριολεκτικα τρελαθηκε με το κιβωτιο ταχυτητων της honda ...Νομιζω πως οταν καποιος οδηγει τετοια αυτοκινητα κ εκθειαζει το κιβωτιο ενος σπορτιφ μικρομεσαιου κατι λεει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcvk1800 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 ακριβως το ιδιο ακουσα απο φιλο που ειχε Μ3, RX7 και τωρα CLK. Επαθε πλακα γενικα με το αυτοκινητο. Δεν το περιμενε ετσι καλο. Εχω το 1.8 sport Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fernando Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Να παιζε κ καμια βετλιωσουλα στον κινητηρα , μια χαρα θα ταν ολα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chaos3X Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Κάτι είχε ακουστεί στο civinfo αλλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fernando Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 εμαθα χτες πως η hondata προσπαθει να βρει κ να στειλει ενα κινητηρα αμερικη για tuining , αλλα δεν ξερω γτ δεν το κανει ο εκει βελτιωτης ηδη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limas Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 εμαθα χτες πως η hondata προσπαθει να βρει κ να στειλει ενα κινητηρα αμερικη για tuining , αλλα δεν ξερω γτ δεν το κανει ο εκει βελτιωτης ηδη.. Πλεον, η γενικοτερη νοοτροπια ειναι να εχουμε χαμηλες καταναλωσεις για να εχουμε και χαμηλοτερες εκπομπες βλαβερων ουσιων απο τις μπουκες μας.. Πανε οι παλιες εποχες, που δυστυχως δεν πολυ-προλαβα που στοχος ηταν τα αλογα και τα πολλα κυβικα.. Ισως ετσι σκεφτεται και η " μαμα " Honda και γι'αυτο το Civicακι εχει τοσο χαμηλες εκπομπες, αν και ο κινητηρας του κρυβει 140 ιαπωνικα αλογα να καλπαζουν στο V-tev μοτερ των 1800cc..:worry: Παράθεση Samsumg Galaxy S GT-I9000 Running cm 10.11-SNAPSHOT M5 Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1964 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Υπαρχουν μεμβρανρε τελειως αχρωμες μονο για την ακτινοβολια του ηλιου που επιτρεπονται. http://rapidshare.com/files/183665701/antiliakes_mebranes_fek.pdf Αυτό είναι τό ΦΕΚ πού αναφέρεται στίς μεμβράνες.Δέν λέει ότι απαγορεύεται ή τοποθέτηση μεμβρανών.Αναφέρει τήν φωτοδιαπερατότητα πού πρέπει νά έχουν τά παράθυρα τού οχήματος.Αν τηρείται ή φωτοδιαπερατότητα μέ ή χωρίς μεμβράνες τότε είμαστε νόμιμοι. Παράθεση :cool:Σύμπαν καί Θεός αγέννητα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Αυτό είναι τό ΦΕΚ πού αναφέρεται στίς μεμβράνες.Δέν λέει ότι απαγορεύεται ή τοποθέτηση μεμβρανών.Αναφέρει τήν φωτοδιαπερατότητα πού πρέπει νά έχουν τά παράθυρα τού οχήματος.Αν τηρείται ή φωτοδιαπερατότητα μέ ή χωρίς μεμβράνες τότε είμαστε νόμιμοι. δηλαδη μπορουμε να βαλουμε εσυ λες???(το οριο ξερεις ποιο ειναι δλδ μεχρι ποσο δεν ειναι παρανομες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fernando Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 εγω εχω απο το εργοστασιο μεμβρανες εδω κ ενα χρονο κανενα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 εγω εχω απο το εργοστασιο μεμβρανες εδω κ ενα χρονο κανενα προβλημα Μηπως εννοεις φιμε τζαμια στα πισω παραθυρα ???? Τα εργοστασια δεν βαζουν μεμβρανες. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energypoint41 Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 δηλαδη μπορουμε να βαλουμε εσυ λες???(το οριο ξερεις ποιο ειναι δλδ μεχρι ποσο δεν ειναι παρανομες) γραφει το ΦΕΚ λεπτομερειες Παράθεση oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο.... *SugarTown* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisd Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Γεια σας φίλοι μου. Είμαι κάτοχος περίπου 2 εβδομάδες ενός Honda Civic 18 5d auto.Τι άποψη έχετε γι' αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Γεια σας φίλοι μου. Είμαι κάτοχος περίπου 2 εβδομάδες ενός Honda Civic 18 5d auto.Τι άποψη έχετε γι' αυτό; Το εχω κι εγω το ιδιο !!!! Για την κορη το πηρα αλλα δεν το ηθελε και της εδωσα το CRV και το κρατησα. Ενα ..παραπονο μου οτι δεν εχει το ξεπεταγμα που θα ηθελα στο αποτομο πατημα του γκαζιου για επιταχυνση . Τα προηγουμενα αυτοματα που ειχα ηταν πιο υπακουα...Στο civic βλεπω ενα ...δισταγμο. Επισης καταλαβαινω τις λακουβες της Αθηνας πιο πολυ απο τα προηγουμενα λογω πιο σκληρης αναρτησης. Ο κινητηρας του θα μπορουσε να ειναι λιγο πιο λιγο θορυβωδης.. Απο συμπεριφορα , αισθηση εσωτερικη και εξωτερικη πολυ καλο ειναι ...Και πολυ οικονομικο σε καταναλωση για αυτοματο. Αυτα για τα 2.000 χλμ που εχω κανει !!!! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisd Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Το εχω κι εγω το ιδιο !!!! Για την κορη το πηρα αλλα δεν το ηθελε και της εδωσα το CRV και το κρατησα. Ενα ..παραπονο μου οτι δεν εχει το ξεπεταγμα που θα ηθελα στο αποτομο πατημα του γκαζιου για επιταχυνση . Τα προηγουμενα αυτοματα που ειχα ηταν πιο υπακουα...Στο civic βλεπω ενα ...δισταγμο. Επισης καταλαβαινω τις λακουβες της Αθηνας πιο πολυ απο τα προηγουμενα λογω πιο σκληρης αναρτησης. Ο κινητηρας του θα μπορουσε να ειναι λιγο πιο λιγο θορυβωδης.. Απο συμπεριφορα , αισθηση εσωτερικη και εξωτερικη πολυ καλο ειναι ...Και πολυ οικονομικο σε καταναλωση για αυτοματο. Αυτα για τα 2.000 χλμ που εχω κανει !!!! Πράγματι έχει σκληρή ανάρτηση.Άρα ο φόβος είναι αληθινός για την επιτάχυνσή του.Πίστευα μήπως είναι από το ροντάρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crableg Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Tα αυτοκίνητα με τα αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων πάντα έχουν λιγότερες επιταχύνσεις από τα αυτοκίνητα με χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Tα αυτοκίνητα με τα αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων πάντα έχουν λιγότερες επιταχύνσεις από τα αυτοκίνητα με χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων. Αυτο ειναι αληθεια και οσοι παιρνουμε αυτοματα το ξερουμε ή πρεπει να το ξερουμε αλλα αυτα που εγραψα για το civic ειναι σε συγκριση με αλλα αυτοματα κιβωτια που ειχα σε polo , jazz και σε δυο honda crv. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts