Jump to content

All about Honda

songless_bird
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΩ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ 1000 WAT ΨΙΛΟΤΗΝΑΖΕΤΕ Η ΠΟΡΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !!!!

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έτσι όπως τα λέτε μου φαίνετε δεν θα ξανχρησιμοποιήσουμε τα τζάμια θα τα έχουμε μόνιμα κλειστά!Εγώ δεν πιστεύω οτι είναι πρόβλημα του αυτοκινήτου πιστεύω οτι έχουν τοποθετήσει κανα μηχανισμό περίεργο για λόγους ασφαλείας και μας φαίνετε εμάς περίεργο που κάνει έτσι η πόρτα όταν ανεβοκατεβαίνει το τζάμι. Πάντως δεν θα έχουμε τα προβλήματα που έχουν τα γερμανικά που κάθε τρεις και λίγο τους σπάνε οι γρύλλοι των παραθύρων.

Έτσι όπως τα λέτε μου φαίνετε δεν θα ξανχρησιμοποιήσουμε τα τζάμια θα τα έχουμε μόνιμα κλειστά!Εγώ δεν πιστεύω οτι είναι πρόβλημα του αυτοκινήτου πιστεύω οτι έχουν τοποθετήσει κανα μηχανισμό περίεργο για λόγους ασφαλείας και μας φαίνετε εμάς περίεργο που κάνει έτσι η πόρτα όταν ανεβοκατεβαίνει το τζάμι. Πάντως δεν θα έχουμε τα προβλήματα που έχουν τα γερμανικά που κάθε τρεις και λίγο τους σπάνε οι γρύλλοι των παραθύρων.

kkaranta το να γενικευει κανεις και να λεει καποιος κατι πριν καν το σκεφτει ειναι το μονο ευκολο. ναι η τεταρτη γενια του Golf ειχε βγαλει το προβλημα αυτο με τους γρυλλους των παραθυρων απο εκει και περα ομως δεν εχει αναφερθει ξανα τετοιο προβλημα γενικαουτε σε Golf αλλα ουτε γενικα σε αλλα γερμανικα.δεν καταλαβαινω γιατι τοση εμπαθεια με τα γερμανικα.αυτοκινητοφιλοι ειμαστε(?) ολοι.ας απολαυσουμε τα αυτοκινητα που αποφασισαμε να αγορασουμε και ας μην γενικευουμε προσπαθωντας να 'ριξουμε' αλλες μαρκες.προσωπικα μου αρεσει το civic οπως φυσικα και το αυτοκινητο μου Golf 5 GT.παντα φιλικα

Καταρχήν δεν έχω καμμιά εμπάθεια με τα γερμανικά αυτοκίνητα γιατί και εγώ πριν γερμανικό είχα και ήμουν και ευχαριστημένος σε σχέση με άλλους οι οποιοί δεν βλέπουν την ώρα να το πουλήσουν. Όταν μιλάμε για γερμανικά αυτοκίνητα δεν σημαίνει αυτόματα οτι εννοούμε το Golf ή το Audi A3 αυτά είναι δύο από τα πολλά μοντέλα που βγάζει η VW αλλά δεν πρέπει να ξεχνάς οτι γερμανικά πλέον θεωρούνται και τα Seat και τα skoda όσο και αν μερικοί δεν θέλουν ούτε να το ακούνε. Αυτή είναι η αλήθεια αφού στα εργοστάσια της Skoda και Seat βγαίνουν και αυτοκίνητα της VW και τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούν είναι κοινά. Τέλος δεν έχω τίποτα να χωρίσω με τα γεμανικά αυτοκίνητα αλλά έχω πολλά να πω για το πόσο κακες είναι οι αντιπροσωπείες που αντιπροσωπεύουν τα γερμανικά αυτοκίνητα στην Ελλάδα πλήν ελάχιστων αντιπροσώπων.

ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΩ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ 1000 WAT ΨΙΛΟΤΗΝΑΖΕΤΕ Η ΠΟΡΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !!!!

Δεν ειναι ειναι προβλημα.. Απλα ετσι λειτουργει, και το κανει αυτο επειδη οι μηχανισμοι των ηλεκτρικων παραθυρων ειναι πολυ δυνατοι και ισχυροι.. Το ιδιο κανει και στο δικο μου (Type S) και σε ενος φιλου μου (μοντελο '99) και σε ενος γνωστου (μοντελο '03)..

Use your Illusions..

δεν σας έγραψα για την ταχύτητα ή τον τρόπο που ανεβαίνει το παράθυρο αλλά για το θόρυβο που κάνουν τα λάστιχα των παραθύρων όταν ανεβοκατεβαίνουν τα τζάμια μέσα από αυτά...ίσως ένα σιλικονούχο σπρέυ να λιπάνει την επιφάνεια των ελαστικών συνδέσμων και όλα να φτιάξουν...το θέμα είναι ότι το κάνει ενίοτε και με τσατίζει οπότε μπορεί να πάω στην αντιπροσωπεία και να με βγάλουν τρελό. Στο ετήσιο σέρβις του φλεβάρη θα το αναφέρω αν συνεχίσει εκτός και αν χειροτερεύσει στο ενδιάμεσο και με αναγκάσει σε επίσκεψη εκτός προγράμματος...:confused:

Παιδιά, συνολικά σαν αγορά, αξίζει τον κόπο στην καλή έκδοση το 5θυρο με ξενον και οροφή;

Λέτε ο πίσω άξονας να ταλαιπωρεί πολύ τους πίσω;

Τώρα έχω golf IV του 2000. Θα χειροτερέψει η άνεση πίσω;

Παιδιά, συνολικά σαν αγορά, αξίζει τον κόπο στην καλή έκδοση το 5θυρο με ξενον και οροφή;

Λέτε ο πίσω άξονας να ταλαιπωρεί πολύ τους πίσω;

Τώρα έχω golf IV του 2000. Θα χειροτερέψει η άνεση πίσω;

Προσωπικά μετάνοιωσα που πήρα το Sport. Θα έπαιρνα το executive, αν το αγόραζα τώρα. Αν θέλεις άνεση, πάρε το Mondeo.

Όταν γράφεις με κεφαλαία καταλαβαίνουμε ότι φωνάζεις. Τόσο πολύ σε έχει στεναχωρήσει η πόρτα; Συμβαίνει και στο δικό μου αλλά νομίζω ότι έχει να κάνει με την ισχύ του μοτέρ.

Αλήθεια, έχει αυτόματη διακοπή όταν συναντά αντίσταση? Γνωρίζει κάποιος φίλος;

Προσωπικά μετάνοιωσα που πήρα το Sport. Θα έπαιρνα το executive, αν το αγόραζα τώρα. Αν θέλεις άνεση, πάρε το Mondeo.

ποτέ δεν θα αγόραζα (και ας έχω οικογένεια) αυτοκίνητα σαν τα mondeo, vectra, mazda 6, passat, κλπ που δεν μου λένε τίποτα από στυλ.

Αλλά μην μου βγάζει και το λάδι στον τομέα της άνεσης... Εχουμε και μιά ηλικία!

Σκέφτομαι για τι κιτ της Injen στα 287 €

Αν βάλεις την εισαγωγή πες μου εντυπώσεις "ήχο", θόρυβο διαφορά στην απόκριση...

ποτέ δεν θα αγόραζα (και ας έχω οικογένεια) αυτοκίνητα σαν τα mondeo, vectra, mazda 6, passat, κλπ που δεν μου λένε τίποτα από στυλ.

Αλλά μην μου βγάζει και το λάδι στον τομέα της άνεσης... Εχουμε και μιά ηλικία!

Το λάδι δεν θα στο βγάλει αν είσαι σπορτίφ τύπος στην οδήγηση θα σου

αρέσει εαν όχι ΞΕΧΝΑΤΟ εμένα πρωσοπικά μου αρέσει αλλά για ελληνικους δρόμους είναι οριακό!

Αν γουστάρεις δέρμα πάρε το executive προσωπικά το μισώ δεν μετάνιωσα στιγμή που πήρα το sport (με οροφή) η οποία ΑΞΙΖΕΙ όσο για τα ξένον θα τα βάλω μόνος μου...

Αν γουστάρεις δέρμα πάρε το executive προσωπικά το μισώ δεν μετάνιωσα στιγμή που πήρα το sport (με οροφή) η οποία ΑΞΙΖΕΙ όσο για τα ξένον θα τα βάλω μόνος μου...

Φιλε το executive δεν εχει στανταρ δερμα...εσυ το βαζεις αν θελεις!

παιδια εχει κανεις τοποθετησει multimedia system?και αν ξερει αν υπαρχει ανταπτορας για να μπορεις να χρισιμοπειεις και τα χειριστιρια του τιμονιου με αυτο?πρωτη μερα σημερα με το 1400 μου και εχω τρελαθει..η μερα με την νυχτα σχετικα με το παλιο μου ιμπιζα...ειμουν τυφλος και βρηκα το φως μου..ενας φιλος που το ειδε και εχει γκολφ σκεφτεται να το δωσει και να παρει και αυτος..

Όταν γράφεις με κεφαλαία καταλαβαίνουμε ότι φωνάζεις. Τόσο πολύ σε έχει στεναχωρήσει η πόρτα; Συμβαίνει και στο δικό μου αλλά νομίζω ότι έχει να κάνει με την ισχύ του μοτέρ.

Αλήθεια, έχει αυτόματη διακοπή όταν συναντά αντίσταση? Γνωρίζει κάποιος φίλος;

Ναι υπάρχει αυτόματη διακοπή όταν συναντά αντίσταση και είμαι σίγουρος γι'αυτό γιατί μου το έδειξαν και στην αντιπροσωπεία.

Το κουμπί που κλειδώνει τα παράθυρα για να μην ανεβοκατεβαίνουν και βρίσκεται στην πόρτα του οδηγού θυμάται κανείς αν φωτίζεται με το πράσινο χρώμα που έχουν τα άλλα ή δεν φωτίζεται καθόλου???:worry::worry: Γιατί σε εμένα το μόνο που φωτίζει είναι το φωσφοριζέ πορτοκαλί πλαστικό που έχει από την μέση και κάτω.

Το κουμπί που κλειδώνει τα παράθυρα για να μην ανεβοκατεβαίνουν και βρίσκεται στην πόρτα του οδηγού θυμάται κανείς αν φωτίζεται με το πράσινο χρώμα που έχουν τα άλλα ή δεν φωτίζεται καθόλου???:worry::worry: Γιατί σε εμένα το μόνο που φωτίζει είναι το φωσφοριζέ πορτοκαλί πλαστικό που έχει από την μέση και κάτω.

Ετσι ειναι.. Δεν φωτιζεται...

Use your Illusions..

Ετσι ειναι.. Δεν φωτιζεται...

Έβαλαν στο αυτοκίνητο τόσα λαμπάκια ένα ακόμα τι τους πείραζε??? Είμαι σίγουρος κανένας δεν θα μπορέσει να μου δώσει μια απάντηση σε αυτό:p:p:p!!!!

Ρε παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση για ένα φαινόμαινο που δεν ξέρω αν παρατηράται σε όλους. Όταν έχω κουμπομένη ταχύτητα με το που βάζω νεκρά και αφήνω το αμάξι να τσουλίσει η κατανάλωση εκτινάσεται στο 20 στιγμηαία και μετα πεφτει στο μηδέν.

Είναι φυσιολογικό αυτό???

Θέλω να πώ συμβαίνει σε κανέναν άλλο ή μόνο σε μένα?

Ρε παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση για ένα φαινόμαινο που δεν ξέρω αν παρατηράται σε όλους. Όταν έχω κουμπομένη ταχύτητα με το που βάζω νεκρά και αφήνω το αμάξι να τσουλίσει η κατανάλωση εκτινάσεται στο 20 στιγμηαία και μετα πεφτει στο μηδέν.

Είναι φυσιολογικό αυτό???

Θέλω να πώ συμβαίνει σε κανέναν άλλο ή μόνο σε μένα?

Εμένα πάντως το κάνει αλλά ποτέ δεν έχω δώσει σημασία γιατί το κάνει απο την αρχή οπότε το θεώρησα φυσιολογικό. Αν κάποιος έχει διαφορετική άποψη ή γνωρίζει παραπάνω ας ενημερώσει το forum.

Εμένα πάντως το κάνει αλλά ποτέ δεν έχω δώσει σημασία γιατί το κάνει απο την αρχή οπότε το θεώρησα φυσιολογικό. Αν κάποιος έχει διαφορετική άποψη ή γνωρίζει παραπάνω ας ενημερώσει το forum.

Egw gnwrizw oti ayto isxyei gia ola ta aytokinita. An afiseis opoiodipote aytokinito xwris taxytita se katifora na tsoulisei i katanalwsi einai megalyteri.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική