Jump to content

teacher0

Members
  • Δημοσιεύσεις

    64
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About teacher0

  • Ημ. Γέννησης 16/11/1973

teacher0's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Νομίζω ότι έχεις ψάξει ήδη αρκετά για να καταλάβεις ποιες τιμές είναι λογικές. Καλό κουράγιο!
  2. Τα τελευταία fulda exelero που έχω τα τελευταία 15Κ χλμ είναι αρκετά καλά, αθόρυβα, με καλό πάτημα. Σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο της ίδιας σειράς που δε με ικανοποίησε έχει μεγάλη διαφορά προς το καλύτερο. Όταν πήγα να τα αλλάξω ζήτησα το conticontact αλλά ο μάστορας έκανε τεμενάδες να δοκιμάσω τα νέα exelero (προφανώς για τους δικούς του λόγους). Τελικά τον άκουσα και μου βγήκε σε καλό. Για τα conticontact είχα ακούει καλά λόγια από πολλούς. Για εφταμηνίτικα δεν έχω ακούσει, αλλά λάστιχα αγοράζεις, όχι κασέρι. Όσο πιο καινούρια, τόσο πιο κοντά στα χαρακτηριστικά σχεδίασης του. Μη κρατάς λάστιχα πάνω από 45Κ, ρισκάρεις σε κάθε φρενάρισμα και κάθε στροφή. Honda Civic, 1.8 2007, 132K
  3. Τις προάλλες πέτυχε ένας φίλος στο "γκαζάδικο" κάποιον που πέρασε στον Θεοδώρου στη Θεσσαλονίκη και ήταν ευχαριστημένος, άγνωστο τί σύστημα. Ο μάστορας της αντιπροσωπείας που κάνω τα σέρβις είπε ότι ένας που έβαλε, είχε διακοπές και σβησίματα στα καλά καθούμενα. Από τις εταιρίες που έψαξα, είδα ότι η Prins και η Landi Renzo υποστηρίζουν το Honda Civic 2007. Πιθανώς να υπάρχουν και άλλες. Συγκεκριμένα η Prins προτείνει αλλαγή κεφαλής (;). Ένας μάστορας που εμπιστεύομαι (σαν ανέκδοτο ακούγεται) μου είπε ότι δε παίρνει αέριο το δικό μου και το Qashqai. Τα Prins βρήκα ότι τα περνάει ένας Στεργίου στη Θεσσαλονίκη. Παλιό μαγαζί αλλά δεν έχω ακούσει κάποια συγκεκριμένη εμπειρία. Για την Landi Renzo επίσημος αντιπρόσωπος στη Θεσσαλονίκη είναι μια POLARGAS E.Π.Ε. Δεν ξέρω αν πρέπει να πάει κάποιος στην επίσημη αντιπροσωπεία. Πιθανώς να κοστίζει ακριβότερα. Αλλά όταν σου ζητά το ΚΤΕΟ ανά δύο χρόνια βεβαίωση καλής λειτουργίας της εγκατάστασης αερίου από τον εγκαταστάτη, ποιον να εμπιστευτείς ότι θα υπάρχει και δεν θα σου κάνει και τον δύσκολο; Θα πάω καταρχήν από Θεοδώρου να πάρω μια προσφορά και θα σας ενημερώσω.
  4. Ήσυχα και μαλακά τα exelero. Επιτέλους. Κάνω ανοικτά χιλιόμετρα με ΜΟ 150/ημέρα με αποτέλεσμα να ζεστένονται και γίνονται σαν παπούτσια τα primacy και να ακούγονται σαν τρακτέρ. Από κράτημα, θα μιλήσω μετά από 2000 χλμ.
  5. Έχει βάλει κανείς τα fulda exelero; ακουσα καλά λόγια και είναι και 80 ευρώ κάτω από τα pilot sport. 520 με 600. Το primacy είναι στην ίδια τιμή με το sport. Όταν το είχα παραγγείλει, φορούσε σπορτ και όταν ήρθε είχε primacy. Δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα. Θορυβώδες και σκληραίνει γρήγορα. Τώρα τί φοράνε τα 1.8?
  6. Πλάκα κάνεις; Που είναι αυτός ο καλός ο άνθρωπος; Έρχομαι και από Β.Ελλάδα. Ερώτηση: Στην αντιπροσωπεία της κατερίνης μου είπαν ότι είναι πλέον προαιρετική η αλλαγή λαδιών καθε 10000. Μήπως έχει ήδη συζητηθεί και το έχασα; Επίσης, όταν πατάω τη κόρνα μου με ανοικτό το ραδιόφωνο ακούγεται πλέον σαν καραμούζα. πολύ αστείο αλλά απαράδεκτο. Έχει συμβεί και σε κανέναν άλλο; Honda Civic 1.8, 10/07, 52000 χλμ
  7. Ναι, υπέκυψα λόγω καλοκαιριού και θέλω φιμέ παντού (εκτός από μπροστά εννοείται). Υπάρχουν διαφορετικές αποχρώσεις στα φιμέ; Μου φαίνονται κάποια προς το μπλε και άλλα προς το μπρονζέ, αν δεν κάνω λάθος. Για galaxy grey τί προτείνετε; Υπάρχουν κάποιες μάρκες που είναι πιο αξιόπιστες; Εϊναι κομμένες και ραμμένες για κάθε μοντέλο οι ζελατίνες; Καμιά φωτό θα βοηθούσε. (Για το τί επιτρέπεται, το έχουμε αναλύσει και παλαιότερα, είναι γνωστά) Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον καλοκαιριάτικα ασχοληθεί με το πόνο μου!
  8. Κάτι δε πάει καλά φίλε, τα κομμάτια δε βάφονται όλα μαζί, πως είναι δυνατό να παρουσίασαν πρόβλημα όλα τα κομμάτια του δικού σου αυτοκινήτου; Μήπως σου το ψέκασε κανένας "φίλος" γείτονας; Όσο για τους τριγμούς, νομίζω ότι αν θες να τους αποφύγεις πρέπει να πάρεις Mercedes. Στη θέση πάντως θα είχα τα ίδια αισθήματα για την Honda, αν και αυτά τα προβλήματα δεν έχουν μάρκα. Μή σου τύχει.. Αν σου βάψουν το αυτοκίνητο (ολόκληρο!! γιατί το μεταλλικό δε πέφτει μερικές φορές ακριβώς, και ούτως ή άλλως το παλιό τμήμα έχει φθαρεί) νομίζω ότι σε λίγο καιρό όλα θα είναι μια προβληματική ανάμνηση. Περαστικά να ναι και να μη στεναχωριέσαι γιατί οι λαμαρίνες αλλάζουν, εμείς δεν έχουμε ανταλλακτικά!!
  9. Δε σε πιστεύω φίλε. Επειδή θεωρώ τα κίνητρα σου αγνά, αν έχεις τέτοιες μέσες καταναλώσεις, πήγαινε στην αντιπροσωπεία και πες τους το, για να δουν τί πρόβλημα έχει o υπολογιστής ταξιδίου σου. Στα 40 χιλιάδες km έχω μέση κατανάλωση 7,8 με 80% εθνική και ταχύτητες που σπάνια φεύγουν από τα 130. Η κατανάλωση αυτή αναφέρεται στο τί καίγεται από το ρεζερβουάρ. Αν μπαίνουν λιγότερα από στο βενζινάδικο, προφανώς αυτή ανεβαίνει κι άλλο. Επίσης η 100άρα βελτιώνει 0,1 με 0,2 τη κατανάλωση. Χρησιμοποιούσα τουλάχιστον για 20 χιλιάδες km. Παρεπιμπτόντως το GPS δείχνει ότι ο μετρητής ταχύτητας κλέβει 5 km! Ποιος ξέρει, μπορεί να χάνει και ο πλοηγός. 5πορτο, 1.8 2007
  10. Αναρωτιέμαι σε τι τιμή μου ανταλλάσει ο αντιπρόσωπος το 1.8 sport οκτ.2007, για να πάρω ένα άλλο αυτοκίνητο. Κάτι μου λέει ότι από τα 22500 πριν 1,5 χρόνο, θα μου πει 12500 και θα είμαι και ευχαριστημένος. Να χάνεις 10000 σε 1,5 χρόνο.. είναι βαρύ.
  11. Κάθε φορά που πατάω συμπλέκτη αισθάνομαι στο πόδι ένα κλακ στην αρχή της κίνησης, δεν είμαι σίγουρος αν ακούγεται. Νόμιζα ότι είναι θέμα λαδώματος, το είπα στο σερβις αλλά ή το αγνόησαν, είτε είναι αυτό που περιγράφεις!
  12. Καλό είναι να κρίνεις ένα αυτοκίνητο λίγο πριν το αποχωριστείς, με όλο το κύκλο του, αντιπροσωπος, ανταλλακτικά, σερβις, μεταπωλητική αξία, βλάβες που έβγαλε ή όχι. Με ανησυχεί η μεγάλη! διαφορά ποιότητας σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο civic (10 χρόνια, μια τρόμπα νερού εκτός σέρβις). Φοβάμαι ότι ο χρόνος θα αποδείξει τις διαφορές αυτές. 1.8 civic, 40000 km, μέση κατανάλωση 7.8λτ
  13. χαζή ερώτηση, έχει αλλάξει κάτι εμφανισιακά στο 1.4 100 ιππων? Γιατί το αποκαλούν κάποιοι facelift? Ελπίζω όχι επειδή μπήκε καποιο έξτρα νικελ ή αλλάξαν οι ζάντες?
  14. 7.8 μικτή κατανάλωση (1.8, 1,5 χρόνος 40000 km).
  15. ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ; Ποιο facelift ρε μάγκες 3 χρονών αυτοκίνητο; Είναι κανείς που έχει βάλει κοτσαδόρο στο 5θυρο; Please help. Θέλω να βάλω τραιλορ και ψάχνομαι γενικώς. Για όσους σκέφτονται το 1400, μετά από 2 χρόνια με το 1.8, αν έβγαινε με περισσότερα άλογα, θα το αγόραζα. Το αυτοκίνητο είναι καθαρόαιμο και του αξίζει δυνατή καρδιά. Επίσης έχει κατανάλωση 1.4.
×
×
  • Create New...