Jump to content

All about Honda

songless_bird
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλοριζικο φιλε kostadirt και καλοταξιδο!!!!!

Τωρα τελευταια παντως ολο κ πληθαινουν στο δρομο τα σιβικ...και μαλιστα συγκεκριμενα στη θεσ/νικη βλεπω αρκετα galaxy grey (οπως κ το δικο μου)....τελικα φοριεται πολυ αυτο το χρωμα στα σιβικ,νομιζω οτι μετα το μαυρο ειναι το 2ο κατα σειρα που ερχεται στις προτιμησεις των αγοραστων....

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αντε το πήρα και εγώ επιτέλους! παραγγελία απο τον Ιούνιο.. 1.8 Sport

με γυάλινη οροφή Galaxy grey.

Οι πρώτες εντυπώσεις θετικότατες, το αυτοκίνητο είναι προσανατολισμένο και ρυθμισμένο προς σπορ και είναι αρκετά σκληρό αλλά προσωπικά αυτό μου αρέσει γιατί δεν γουστάρω τις βάρκες, αλλά για 18άρες και χαμηλώματα που αναφέρουν μερικοί ουτε λόγος..

Αν θες να γκρινιάξεις μπορείς να βρεις πραγματάκια αλλά ανευ ουσίας.

Προσωπικά το μόνο που δεν μου αρέσει είναι ο επιλογέας ταχυτήτων (εμφανισιακά) θα το ψάξω μήπως μπαίνει το δερματάκι του Type R μιας και μπουλ έχω αγοράσει ήδη μπίλια Type R.

Και μια ερώτηση όλα έχουν και ρεζέρβα και κιτ επισκευής όπως το δικό μου?

Καλοτάξιδο σε όλους σας!!! Εντός της εβδομάδας ελπίζω να το προλάβω να το πάρω και εγώ και να αρχισώ και εγώ τις βόλτες με το "spaceship". Ελπίζω να προλάβουν να βγάλουν τις πινακίδες και να βάλουν και τον συναγερμό σε μια εβδομάδα.:worry::worry: Τελικά πέρασε ένα εξάμηνο αναμονής σχετικά εύκολα αλλά οι τελευταίες μέρες δεν περνάνε με τίποτα όλα κυλούν αργά!:rolleyes::rolleyes: Για κιτ επισκευής πάντως πρώτη φορά ακούω νομίζω οτι σε εσένα ξέχασαν να το βγάλουν γιατί εμένα ο πωλητής μου είπε οτι βγαίνει το κιτ επισκευής και μπαίνει στην θέση του η ρεζέρβα. Αν κάποιος έχει παραλάβει το αμάξι με κιτ επισκευής ας μας λύσει την απορεία.:blink:

Σήμερα μου το πρωί μου έδειξε ένδειξη πάγου στο δρόμο...καλή η ευαισθησία (σε κάποια σημεία ήταν ορατή η παγωμένη δροσιά), και πολλή χρήσιμη η πληροφορία...

Και προσφατως ανακαλυψα μια νεα χρησιμοτητα της ηλιοροφης!!!!!

Σταματημενος σε φαναρι πολυ μπροστα ομως....δε μπορουσα να δω το φαναρι....χμμμ απο την ηλιοροφη φαινοταν μια χαρα!!!!!!

Χεχε!!!!!

Σήμερα μου το πρωί μου έδειξε ένδειξη πάγου στο δρόμο...καλή η ευαισθησία (σε κάποια σημεία ήταν ορατή η παγωμένη δροσιά), και πολλή χρήσιμη η πληροφορία...

apo oti katalaba thn andeiksi pagou thn deixnei otan ftasei to thermometro stous 3 bathmous.

Παιδιά καλημέρα και από μένα και συγχαρητηρια για το πολύ ενδιαφέρον blog για τα Ηοnda μας!! Είμαι και εγώ κάτοχος ενώς εντυπωσιακού κόκκινου Τype_S και είμαι μέχρι στιγμης αρκετά ικανοποιημένος. Στα + η πολυ χαμηλή κατανάλωση για την κατηγορία του ( 7,6 μέση - Αθήνα) , η εμφάνιση , η σπορ ανάρτηση , τα κορυφαία pilot sport, τα alcantara καθισματα με τις ασπρες ραφές και γενικά όλο το στυλ του αυτοκινήτου. Στα - αν και πλήρωσα 1500 παραπάνω απο το 5πορτο είχα φτωχότερο εξοπλισμό (δεν έχει cruise control , προβολείς ομίχλης - ευτυχώς μου τους κάναν δώρο) και η κακή ορατότητα πίσω που όμως λύνεται με αισθητήρες παρκαρίσματος που έβαλα με 200ευρώ. Γενικά θα έλεγα πως είναι μία άριστη επιλογή για την κατηγορία του για άτομα που θέλουν να ξεχωρίζουν!!

Αυτά τα λίγα και συνεχίστε την σωστη ενημέρωση!!

vatigoal μπορω να πω οτι και πολλα πληρωσες....εγω στα 10.000χλμ ειχα πληρωσει λιγοτερο απο 60 ευρω....!

Σε ποιο συνεργειο έκανες το service?

apo oti katalaba thn andeiksi pagou thn deixnei otan ftasei to thermometro stous 3 bathmous.

Πιο λογική η παρατήρηση σου, εγώ πίστεψα ότι σχετίζεται με το VSA. Θα το τσεκάρω αύριο, πλέον έχει σφίξει το κρύο προς τα πάνω..

Άραγε ... με τις αλυσίδες πως τα πάει?

Χιονοαλυσίδες σε αυτή την διάμετρο υπάρχουν αλλά η καταπόνηση των ελαστικών με τις αλυσίδες και για πολλά χιλιόμετρα διαδρομής είναι πάρα πολύ μεγάλη. Μια καλή λύση στην περίπτωση που θα χρειαστείς αλυσίδες είναι τα ειδικά πανιά που χρησιμοποιούνται πλέον και το κόστος τους είναι γύρω στα 80 euro, υπάρχουν και φθηνότερα αλλά ως γνωστό οτι πληρώσεις παίρνεις. Αν χρησιμοποιήσεις πανιά πρόσεχε μην παρασυρθεί και αναπτύξεις μεγάλη ταχύτητα γιατί αυτά το πλεονέκτημα τους είναι η σχεδόν κανονική ταχύτητα που μπορείς να αναπτύξεις η οποία ταυτόχρονα είναι και μειονέκτημα τους για τους γνωστούς λόγους και κινδύνους που παραμονεύουν στα χιόνια και στους πάγους. Για περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω site http://www.autosock.com .

ας αρχισω λεγοντας οτι εκανα το σερβις των 30.000χλμ και πληρωσα 54ευρω....το λαδι ηταν basic tronic 10w40 ημισυνθετικο......

τωρα παμε στα ωραια..........(στο τελος θα γραψω την διαδικασια αναλυτικα)

ετσι ειναι η παλια βαση του ταμπλο...

http://img265.imageshack.us/img265/1961/hondametatroph002jw4.th.jpg

και πισω.....

http://img152.imageshack.us/img152/5567/hondametatroph004qf5.th.jpg

το τελικο αποτελέσμα.....

http://img440.imageshack.us/img440/8886/hondametatroph006fl8.th.jpg

λεπτομερια της δουλειας.....

http://img212.imageshack.us/img212/1927/hondametatroph010vr7.th.jpg

http://img444.imageshack.us/img444/1497/hondametatroph011ey5.th.jpg

http://img164.imageshack.us/img164/2351/hondametatroph013lr5.th.jpg

http://img212.imageshack.us/img212/6739/hondametatroph014fe4.th.jpg

http://img206.imageshack.us/img206/3194/hondametatroph012bl7.th.jpg

http://img263.imageshack.us/img263/774/hondametatroph017xz0.th.jpg

http://img263.imageshack.us/img263/3099/hondametatroph020cg5.th.jpg

η διαδικασια κρατησε παραπανω απο 1.5ωρα και μπορω να πω ανετα οτι ο μαστορας εφτυσε αιμα....το ζητημα ειναι οτι ενω ταιριαζε το κομματι επρεπε να ανοιξει νεα τρυπα για τα φωτα γιατι στο ταπερ εχουν ξενον αυτορυθμιζομενα.....την ανοιξε την τρυπα με μεγαλη ακριβεια οπως μπορειτε να δειτε στην παραπανω φωτο....και φυσικα στο ιδιο ακριβως σημειο....

το τζαμι με το στροφομετρο ειναι ενα εντλως ξεχωριστο κομματι το οποιο κατα την διαδικασιμα εμεινε ανεπαφο..αυτο που βλεπει κανεις με το κομματι βγαλμενο ειναι μια μαυρη επιφανεια και οι φυσες απο την θερμοκρασια τα φωτα κλπ.....οποτε προβληματισμος περι επαφων δεν υφισταται...

οπως δεν υφισταται και φοβος για ευθυγγραμισμο των οργανων γιατι πατανε σε κατι οδηγους και ετσι διασφαλιζεται και αυτο το ζητημα...βλεπετε και στις φωτο που βαζω σε μεγαλη αναλυση οτι στεκονται στο ιδιο σημειο τα κουμπια ολα....γενικοτερα η εφαρμογη ειναι τελεια και δεν τριζει-παιζει κατι.......

το κοστος του νεου κομματιου ειναι κατι λιγοτερο απο 80ευρω....σε συνδιασμο με αλλαγη λαδιων+εργατικα,αγορα κομματιου+εργατικα πληρωσα τελικη τιμη 158 ευρω.....

φυσικα ειμαι κατενθουσιασμενος και ολοι στην αντιπροσωπια ερχοντουσαν να δουνε απο κοντα αυτη την αλλαγη με μεγαλη περιεργεια!ο αρχιμηχανικος μου ειπε γελωντας οτι εισαι ο πρωτος και ο τελευταιος που κανουνε αυτο το πραγμα.....

ελπιζω να σας αρεσε η αλλαγη!!!

επισης μην ξεχασω να αναφερω οτι στην αντιπροσωπια της λαρισας υπαρχουν πανω απο 10-5 3θυρα-5θυρα προς παραδοση....τα ειδα με τα ιδια μου τα ματια....τρεξτε!

Δηλάδη με την αλλάγη αυτή το μόνο που γλιτώνεις είναι οι γρατσουνιές πάνω στο ταμπλώ ή έχει και άλλες διαφορές σε σχέση με το δικό του? Επίσης αν κάποιος έχει το executive δεν χρειάζεται να ανοίξει τρύπα για την ρύθμιση των φώτων γιατί δεν έχει τέτοια ρύθμιση μιας και από την αντιπροσωπεία φοράει τα xenon και είναι και αυτά αυτορυθμιζόμενα.

απο θεμα αισθητικης το αλλαξα,δεν διαφερει παραπανω σε κατι.....αν καποιος εχει τα αυτοματα φωτα μπαινει με ενα πολυ μεγαλο κοπο λιγοτερο....

Για Θεσ/νίκη υπάρχει γνώμη για εξουσιοδοτημένο συνεργείο, όπου μείνατε ικανοποιημένοι από τιμή και εργασία; Έχω μια αλεργία με τις αντιπροσωπείες και ειδικά τον Κουλουρή για το στήσιμο που μου ριξε.

ας αρχισω λεγοντας οτι εκανα το σερβις των 30.000χλμ και πληρωσα 54ευρω....το λαδι ηταν basic tronic 10w40 ημισυνθετικο......

τωρα παμε στα ωραια..........(στο τελος θα γραψω την διαδικασια αναλυτικα)

η διαδικασια κρατησε παραπανω απο 1.5ωρα και μπορω να πω ανετα οτι ο μαστορας εφτυσε αιμα....το ζητημα ειναι οτι ενω ταιριαζε το κομματι επρεπε να ανοιξει νεα τρυπα για τα φωτα γιατι στο ταπερ εχουν ξενον αυτορυθμιζομενα.....την ανοιξε την τρυπα με μεγαλη ακριβεια οπως μπορειτε να δειτε στην παραπανω φωτο....και φυσικα στο ιδιο ακριβως σημειο....

το τζαμι με το στροφομετρο ειναι ενα εντλως ξεχωριστο κομματι το οποιο κατα την διαδικασιμα εμεινε ανεπαφο..αυτο που βλεπει κανεις με το κομματι βγαλμενο ειναι μια μαυρη επιφανεια και οι φυσες απο την θερμοκρασια τα φωτα κλπ.....οποτε προβληματισμος περι επαφων δεν υφισταται...

οπως δεν υφισταται και φοβος για ευθυγγραμισμο των οργανων γιατι πατανε σε κατι οδηγους και ετσι διασφαλιζεται και αυτο το ζητημα...βλεπετε και στις φωτο που βαζω σε μεγαλη αναλυση οτι στεκονται στο ιδιο σημειο τα κουμπια ολα....γενικοτερα η εφαρμογη ειναι τελεια και δεν τριζει-παιζει κατι.......

το κοστος του νεου κομματιου ειναι κατι λιγοτερο απο 80ευρω....σε συνδιασμο με αλλαγη λαδιων+εργατικα,αγορα κομματιου+εργατικα πληρωσα τελικη τιμη 158 ευρω.....

φυσικα ειμαι κατενθουσιασμενος και ολοι στην αντιπροσωπια ερχοντουσαν να δουνε απο κοντα αυτη την αλλαγη με μεγαλη περιεργεια!ο αρχιμηχανικος μου ειπε γελωντας οτι εισαι ο πρωτος και ο τελευταιος που κανουνε αυτο το πραγμα.....

ελπιζω να σας αρεσε η αλλαγη!!!

Είναι κάτι που σκέπτομαι να κάνω και εγώ, να υποθέσω ότι η προσοψη που έβαλες ήταν από TypeR plus αν ήταν από την απλή έκδοση θα ήθελε τρύπημα? ξέρουμε αν έχει xenon?

Είναι κάτι που σκέπτομαι να κάνω και εγώ, να υποθέσω ότι η προσοψη που έβαλες ήταν από TypeR plus αν ήταν από την απλή έκδοση θα ήθελε τρύπημα? ξέρουμε αν έχει xenon?

Ναι, βγαινει και προσοψη για το απλο TypeR, η οποια δεν χρειαζεται τρυπημα.. Πληροφοριες σχετικα υπαρχουν στο civinfo.com..

Use your Illusions..

Επιτέλους χτες το παρέλαβα και έκανα και την πρώτη αναγνωριστική βόλτα!Όλα καλά αλλά για τα πλαστικά του θα ψιλοσυμφωνήσω με τον teacher που "γκρίνιαζε" σε παλιότερα μηνύματα έχουν κάποιους τριγμούς όταν συντονίζεται το σύστημα. Αν και πιστεύω οτι αυτό οφείλεται και στον καιρό όπου τα πλαστικά εχουν ένα πρόβλημα με τις συστολές και τις διαστολές. Αν και δεν το έψαξα αρκετά κιτ επισκευής είχε μόνο για το χρώμα για τα λάστιχα δεν είδα κάτι και παρατήρησα οτι έλειπε ο γρύλος που χρειάζεται για να αλλάξεις το λάστιχο εκτός και αν τον είχε πουθενά κρυμένο και δεν τον έχω ανακαλύψει ακόμα και μαζί με τον γρύλο θα είναι σίγουρα και το κλειδι για τα μπουλόνια που έχουν τα λάστιχα:confused::confused:!Ξέρετε αν υπάρχει στα λάστιχα μπουλόνι ασφαλείας:worry:?

Επιτέλους χτες το παρέλαβα και έκανα και την πρώτη αναγνωριστική βόλτα!Όλα καλά αλλά για τα πλαστικά του θα ψιλοσυμφωνήσω με τον teacher που "γκρίνιαζε" σε παλιότερα μηνύματα έχουν κάποιους τριγμούς όταν συντονίζεται το σύστημα. Αν και πιστεύω οτι αυτό οφείλεται και στον καιρό όπου τα πλαστικά εχουν ένα πρόβλημα με τις συστολές και τις διαστολές. Αν και δεν το έψαξα αρκετά κιτ επισκευής είχε μόνο για το χρώμα για τα λάστιχα δεν είδα κάτι και παρατήρησα οτι έλειπε ο γρύλος που χρειάζεται για να αλλάξεις το λάστιχο εκτός και αν τον είχε πουθενά κρυμένο και δεν τον έχω ανακαλύψει ακόμα και μαζί με τον γρύλο θα είναι σίγουρα και το κλειδι για τα μπουλόνια που έχουν τα λάστιχα:confused::confused:!Ξέρετε αν υπάρχει στα λάστιχα μπουλόνι ασφαλείας:worry:?

Ο γρύλος είναι στο χώρο αποσκευών δίπλα στον αριστερό θόλο έχει ένα πορτάκι το κιτ επισκευής (άν έχει) είναι στο αντίστοιχο δεξί, εμένα πάντως δεν τρίζει και δεν συντονίζει τίποτα...

Ο γρύλος είναι στο χώρο αποσκευών δίπλα στον αριστερό θόλο έχει ένα πορτάκι το κιτ επισκευής (άν έχει) είναι στο αντίστοιχο δεξί, εμένα πάντως δεν τρίζει και δεν συντονίζει τίποτα...

Ευχαριστώ για την απάντηση θα κοιταξω να ανακαλύψω αυτά τα πορτάκια:D!Τώρα όσο για το τρίξιμο θα κοιτάξω μήπως απο την μεταφορά έχει ξεκουμπωθεί τίποτα απο το πλαστικο που συγκρατεί το τζαμάκι που είναι τα όργανα ελέγχου αν δεν βγάλω άκρη πιστεύω οτι η εγγύηση θα με καλύψει και σε πρώτη φάση θα το αλλάξω.

Γεια σας και απο εμενα,

να σας ρωτησω κατι εσας που ασχολεισται με τo Civic?

Ωραιο το 3πορτο δεν λεω αλλα εδω στο Κερατσινι που μενω βλεπω ενα 2πορτο και ειναι πολυ ωραιο.

Επειδη σκεφτομαι για αλλαγη αυτοκινητου και μου αρεσει αυτο το 2πορτο, που μπορω να βρω στοιχεια, τεχνικα, τιμες κλπ για αυτο? στο site της Honda δεν εχει τπτ!

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

Γεια σας και απο εμενα,

Ωραιο το 3πορτο δεν λεω αλλα εδω στο Κερατσινι που μενω βλεπω ενα 2πορτο και ειναι πολυ ωραιο.

Επειδη σκεφτομαι για αλλαγη αυτοκινητου και μου αρεσει αυτο το 2πορτο, που μπορω να βρω στοιχεια, τεχνικα, τιμες κλπ για αυτο? στο site της Honda δεν εχει τπτ!

...δυστυχως.....βρηκα οτι δεν εισαγεται κανονικα οπως καταλαβαινω απο ΕΔΩ

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

Γεια σας και απο εμενα,

Πράγματι θα σε στεναχωρήσω φίλε μου το coupe δεν ερχεται Ελλάδα όπως δεν εισάγετε και το 4θυρο Civic Type R τα καλά τα κρατούν οι Ιάπωνες για πάρτι τους...

Παιδιά έχω διαβάσει οτι το i-Vtec(αλλαγή στο χρονισμό στις βαλβίδες) ενεργοποιήται κάπου μεταξύ 5.200-5.500 στροφών. Έχω πίασει μέχρι και 6.000 με 5η αλλά δεν έχω παρατηρήσει κάποια αισθητή διαφορά.Εσείς έχετε αντίληφθεί κάποια αλλαγή στην ροπή/στον ήχο του κινητήρα?