Jump to content

All about Honda

songless_bird
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει κανένας που να περιμένει να του έρθει το civic 1.8 sport 5d και να τον έχουν ενημερώσει απο την αντιπροσωπεία οτι μέσα στον Οκτώμβρη περιμένουν να τους παραδωθεί μεγάλος αριθμός αυτοκινήτων οπότε θα παραλάβει και αυτός το civic μέσα στον Οκτώμβρη ή μου το είπαν αυτό γιατί έχω κάνει την παραγγελία εδώ και πέντε μήνες??Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να το μάθω από κάπου στον Σα....κη???:worry::worry:

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπάρχει κανένας που να περιμένει να του έρθει το civic 1.8 sport 5d και να τον έχουν ενημερώσει απο την αντιπροσωπεία οτι μέσα στον Οκτώμβρη περιμένουν να τους παραδωθεί μεγάλος αριθμός αυτοκινήτων οπότε θα παραλάβει και αυτός το civic μέσα στον Οκτώμβρη ή μου το είπαν αυτό γιατί έχω κάνει την παραγγελία εδώ και πέντε μήνες??Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να το μάθω από κάπου στον Σα....κη???:worry::worry:

Φιλε απο που το εχεις παραγγειλει?

Τελευταία διάβασα σε forum απο ιδιοκτήτες οτι το νέο Civic μπορεί να μην καίει πολύ βενζίνη αλλά μπορεί να καίει αρκετά λάδια. Έχει ακούσει κανείς τίποτα τέτοιο ή έχει κανέις καμμιά τέτοια εμπειρία? Μπορεί να ξέρουμε τον λόγο δηλαδη αν είναι προβλημά του αυτοκινήτου ή αν αυτό είναι φυσιολογικό? Γιατί λέγεται οτι αναφέρεται και στο manual του αυτοκινήτου οτι μπορεί να καίει και λάδια και μου φένεται περίεργο αυτό για Honda.

Οχι φιλε μου, καποιο λαθος κανεις.. Το αμαξι δεν καει το παραμικρο ml λαδι. Οχι οπως κατι γερμανικα (βλεπε VW Golf), που απο αλλαγη σε αλλαγη λαδιων καινε 1-1μιση λιτρο (και το δικαιολογουν ως φυσιολογικο στις αντιπροσωπιες..:confused:)
Use your Illusions..

Γεια σας παιδιά.

Πήγα στα κεντρικά του Σ.. για να πάρω τον κατάλογο και τιμολόγιο με τα αξεσουάρ για το 5θ (δεν τον έδιναν ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού).

Επειδή είναι μεγαλούτσικος δεν μπορώ να αναφέρω όλα τα είδη αλλά αρκεί να πώ μόνο ότι για άλλη μια φορά ότι ο Σ.. επιβεβαιώνει την φήμη του για πιασοκωλεφαρμακειονταβατζής!

Ένα απλό παράδειγμα: Λεβιεδάκι (το πάνω μέρος μόνο) των ταχυτήτων => 65 €

Διακοσμητικά αλουμινένια "πατάκια" χαμηλά στις θύρες με το λογότυπο σιβίκ => 128 €

Οι λάμπες εσωτερικού μπλέ φωτισμού => 133 €

Στις παραπάνω τιμές ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 19% ΟΥΤΕ κόστος τοποθέτησης!!!

Τα σχόλια δικά σας...

Υ.Γ: Εγω ακόμα αναμένω (7/2006).

παιδες οταν κανω αλλαγη στις ταχυτητες παρατηρω οτι σκουζει η πλαστικη η φουσκα του λεβιε...αυτο γινεται απο την αρχη που το πηρα...

πιστευω οτι γινεται λογω της επαφης των πλαστικων μερων του λεβιε...προβλημα μηχανικο εννοειται οτι δεν υπαρχει...

ειπα να το βαλω σπρει σιλικονης η γρασοσπρει αλλα το μετανιωσα γιατι δεν ηθελα να λερωσουν τα πλαστικα...

εχετε παρατηρησει αυτο το φαινομενο?βρηκατε καποια λυση?

27.700χλμ ως τωρα ειμαι και ολα βαινουν καλως....

Οχι οπως κατι γερμανικα (βλεπε VW Golf), που απο αλλαγη σε αλλαγη λαδιων καινε 1-1μιση λιτρο (και το δικαιολογουν ως φυσιολογικο στις αντιπροσωπιες..:confused:)

Χε χε +10000 :D

Hi guyz!!! Xairetismous kai sevasmo se olous tous civic owners.

Re paidia skeftomai na allaksw to 1.1 saxaki mou kai na parw to neo civic 1.4 sport, alla... kati mou leei oti to saxo mou paei pio grhgora. Tespa den me peirazei toso giati exw pathei plaka me afto to amaksi. Mesa-eksw einai apo allon planhth!! Koryfaia poiothta epishs. Parallhla odhgw kamia fora to 1.4 90ps civic '97 5d tou patera mou kai kathe fora vgainw xamogelastos apo mesa tou (teleia odhgikh syberifora). Mono to diasthmoploio ths Honda thelw!! :happy:, alla to 1800 exei polu ypshla pagia eksoda ethsiws...

1.To exei kanenas apo to forum mas gia na mou pei edypwseis?

2.Mhpws kserere an borw me kamia veltiwsoula (xtapodi,katalyths,eksatmh h' kati allo) na swsw thn katastash ligoulaki?? Eidika afta ta 14sec tou 8valvidou (eleos) 1.4 den trwgodai.

3.Parathrhsa oti o kinhthras sthn pragmatikothta einai 1.339 cc. Afto shmainei oti ta ethsia telh einai sta 90 euros opws kai gia to saxo mou?

Parakalw tous presvyterous na mou dwsoun ta fwta tous sxetika me to diasthmoploiaki giati... to thelw poly!! :cry:;)

Εγω σε συμβουλεύω να κοιτάξεις κάτι άλλο γιατί με τον συγκεκριμένο κινητήρα το αμάξι ταλαιπορήται και δεν του αξίζει.

Εκτός από τα λίγα άλογα να έχεις στο νού σου το αυξημένο βάρος του αυτοκινήτου αλλά και το ηλεκτρονικό γκάζι που το κάνει να χάνει πολύ σε εκίνηση.

Όσο για την σύγκριση με το σαξο, ουδέν σχόλιον... (Κι εγώ αυτό είχα πρίν ;) )

Νομίζω ότι στο ομολογουμένος αυξημένο κόστος του αυτ. μπορείς να βρείς κι άλλα αξιόλογα μοντέλα.

Αλλιώς πάς 1.8 με κλειστά τα μάτια.

Η επιλογή είναι δική σου...

djtron η φραση πολυ υψηλα παγια εξοδα ετησιως δεν νομιζω οτι ισχυει....αν θες αναλυσε την σκεψη σου να απαντησω καταλληλα

παντως η τιμη ΝΑΙ ειναι τσιμπημενη.....

το 1.4 δεν αξιζει καθολου...χαμενα λεφτα...αν δεις και οι πωλησεις ειναι συντριπτικα υπερ του 1.8.....

οσον αφορα τα μηχανικα που ρωτας δεν εχω ιδεα απο τετοια θεματα

εγώ το έχω οδηγήσει το 1,4. Μέσα στην πόλη θα πάθεις πλάκα με την ροπή του και την ευκολία στην οδήγηση που μέχρι 3500 στροφές δείχνει πιο ροπάτο από το 1,8. Αν όμως πατήσεις το γκάζι απλά γεμίζει πολύ αργά, καμία σχέση με το σβέλτο 1,8. Ο κινητήρας του τζαζ είναι λίγος για το αυτοκίνητο ενώ η τιμή του είναι πολύ τσιμπημένη και υπερβολική. Για μένα πάρε το 1,8 και μην ακούς τα περί αυξημένου κόστους αφού τα ετήσια τέλη είναι σαν 1,4 όπως και η κατανάλωση του...Τώρα για την ασφάλεια σου λέω ότι με 600-700 ευρώ κάνεις ετήσια σε μεγάλες εταιρείες και με κάνα 900-1000 μεικτή. Απορώ γιατί το σκέφτεσαι αφού τα όποια χρήματα πληρώσεις παραπάνω για το 1.8 θα τα ευχαριστηθείς στο ακέραιο. Για μένα 1,8 μονόδρομος αν θέλεις σιβίκ

Eyxaristw gia tis apadhseis paidia!! :):happy:

Bouhou "ypshla pagia ethsia eksoda" ennow asfaleia kai telh, ase pou mesa sthn polh to 1.8 se katanalwsh tha einai thanatos. Apla exw synhthisei apo to saxaki kai gi afto lew gia 1.4 (Gi'afto rwthsa mhpws to swsw me kamia veltiwsh).

Ma ti skeftotan h Honda kai allakse ton 90ps? As evaze ton venzinokinhthra pou exei sto yvridiko 95ps.

Tespa paides sxolia kai gnwmes dekta. Thelw to diasthmoploio re paidia, mnn kataliksw me kanena mazda2 :cry:

1.ασφαλειες υπαρχουν πολλες για ολα τα βαλαντια

2.τα τελη πιστευω δεν αποτελουν κριτηριο για αγορα ενος αυτοκινητου

1.800 κυβικων...δεν ειναι τοσο τρομακτικο οσο νομιζεις

3.ως τωρα σε 27.700χλμ η μικτη καταναλωση συνολικα ειναι 8.1 στα 100....ναι ναι believe it or not....η καταναλωση του ειναι ενα απο τα ισχυροτερα ατου του σιβικ

Eyxaristw gia tis apadhseis paidia!! :):happy:

Bouhou "ypshla pagia ethsia eksoda" ennow asfaleia kai telh, ase pou mesa sthn polh to 1.8 se katanalwsh tha einai thanatos. Apla exw synhthisei apo to saxaki kai gi afto lew gia 1.4 (Gi'afto rwthsa mhpws to swsw me kamia veltiwsh).

Ma ti skeftotan h Honda kai allakse ton 90ps? As evaze ton venzinokinhthra pou exei sto yvridiko 95ps.

Tespa paides sxolia kai gnwmes dekta. Thelw to diasthmoploio re paidia, mnn kataliksw me kanena mazda2 :cry:

μην συγκρίνεις τις καταναλώσεις του σιβικ με αυτά που ξέρεις διότι θα εκπλαγείς θετικά...θα σου πω ότι ίσως είναι οικονομικότερο από το σιτροέν c4 1,4 ενώ είναι σαφώς πιο οικονομικό από το c4 1,6. Αυτό οφείλεται στην τεχνολογία ivtec που καθυστερεί το κλείσιμο των βαλβίδων εισαγωγής με αποτέλεσμα ουσιαστικά την κατανάλωση σαν ιαπωνικό 1,5 και τις επιδόσεις ενός ατμοσφαιρικού δίλιτρου. Το χειρότερο που έχω πετύχει σε κατανάλωση μετά από λιώσιμο είναι 11,9λ. Συνήθως έχω κατανάλωση 8,5-9 λίτρα η οποία σε ταξίδια και με το cc στα 130χλμ/ω φτάνει άνετα 6,5-7. Ρώτησε και άλλους ιδιοκτήτες και θα καταλάβεις.

Όντως η κατανάλωση είναι πολύ οικονομική. Να σου πω πως από Λευκάδα-Αθήνα (γύρω στα 460 χλμ) γεμίζω το ντεπόζητο (60 ευρώ Shell Racing) και με φτάνει και για γυρισμό μέχρι και κοντά στο Αίγιο και πάω και πατημένος. Εντός πόλης όσο είσαι γύρω στις 3000 στρογές καίει σαν 1500 cc

Συμφωνω με τους υπολοιπους......εκανα Αθηνα Γιαννενα πατημενος 4:30 ωρες και εκαψα 35 με 40 ευρω!!!

Το χαμηλοτερο που μου εχει δειξει η καταναλωση ειναι 5,4l

Μεσα στην Αθηνα ειμαι στα 8 εως 9....και δεν θα ελεγα οτι κανω συντηρητικη οδηγηση...του δινω και καταλαβαινει.

Τρελενομαι με τον ηχο μετα τις 3500 στροφες!!!!

Πιστευω οτι δεν ειμαι ο μονος...

18500Km Απο 31 Γεναρη και συνεχιζουμε..............

Παιζοντας λιγο με το Photoshop, δοκιμασα μερικες ζαντες στο Civic Type-S, Deep Bronze.. Τις φωτο αυτες τις "ανεβασα" στο Civinfo.com (ειμαι μελος)..

http://www.civinfo.com/forum/gallery/8561-type-s-choose-wheels.html

Σας τις δειχνω και εδω...

1.Ace Hexan

2.Aez Xylo Shadow

3.Asa Racing Gt

4.Oz Michelangelo

5.Oz Ultraleggera

http://www.civinfo.com/forum/attachments/gallery/6012d1191335814-type-s-choose-wheels-ace-hexan-17-lowered.jpg

http://www.civinfo.com/forum/attachments/gallery/6013d1191335990-type-s-choose-wheels-aez-xylo-shadow-17-lowered.jpg

http://www.civinfo.com/forum/attachments/gallery/6014d1191336077-type-s-choose-wheels-asa-racing-gt17-lowered.jpg

http://www.civinfo.com/forum/attachments/gallery/6015d1191336258-type-s-choose-wheels-oz-michelangelo10.jpg

http://www.civinfo.com/forum/attachments/gallery/6016d1191336330-type-s-choose-wheels-oz-ultraleggera.jpg

Τι λετε?

Ποια σας αρεσε περισσοτερο?

Εγω παντως, θα διαλεγα τις Oz Ultraleggera.. Τελειες..

Use your Illusions..

Use your Illusions..

ACE HEXAN και ΟΖ Michelangelo κατ εμε ειναι οι πιο ομορφες..εσυ ποιες εχεις?θες να βαλεις?

Προς το παρον με τις ΜΑΜΑ-Honda θα μεινω.. Αλλα αν εβαζα τωρα, μαλλον θα κατεληγα στις Ultraleggera της OZ.. Αλλα να σου πω την αληθεια δεν εχω δει και παρα πολλες ζαντες για να εχω και ακομα καλυτερη γνωμη-αποψη.. Απο αυτες τις 5 παντως, τις Ultraleggera..
Use your Illusions..