dimtz Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Ευχαριστώ ONEPLUS A3003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Ευχαριστώ... Σου απάντησα. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deko Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 καλησπερα. Εχει παρει καποιος αυτη https://www.canguro.gr/3mk-arc-curved-screen-protecor-oneplus-3-3t ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Έχω το τζάμι της συγκεκριμένης εταιρείας και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος http://plusmobi.net/3MK-Γυαλί-προστασίας-για-ONEPLUS-3-tempered-glass-7H-FLEXIBLE-GLASS?search=OnePlus%203 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deko Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Έχω το τζάμι της συγκεκριμένης εταιρείας και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος http://plusmobi.net/3MK-Γυαλί-προστασίας-για-ONEPLUS-3-tempered-glass-7H-FLEXIBLE-GLASS?search=OnePlus%203 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλύπτει όλη την οθόνη; Είναι curved ; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Όχι δεν την καλύπτει είναι περίπου στο μέγεθος της μαμά ζελατίνας Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deko Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 καλημερα. Τελικα χρειαζεται ( λογω Corning Gorilla Glass 4 ) να βαλουμε προστασια ? Αλλοι λενε ναι κι αλλοι λενε οχι ...Κι αν ναι , τελικα κατι που να καλυπτει ο λ η την οθονη υπαρχει ? . Η μαμα εταιρεια δεν δινει διαθεσιμοτητα .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lama10 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Καλησπέρα παιδιά... έχει κανείς κάποια official θήκη; Γενικά προστατεύει σε πτώσεις και σε γρατζουνιές? Και το σημαντικότερο καλύπτει όλη την κάμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Ειναι κανεις που δεν χρησιμοποιει προσασια οθονης; αφηνει αραχνιες-γρατσουνιες η οθονη χωρις προστασια; tempered glass της προκοπης τελικα δεν υπαρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 καλημερα. Τελικα χρειαζεται ( λογω Corning Gorilla Glass 4 ) να βαλουμε προστασια ? Αλλοι λενε ναι κι αλλοι λενε οχι ...Κι αν ναι , τελικα κατι που να καλυπτει ο λ η την οθονη υπαρχει ? . Η μαμα εταιρεια δεν δινει διαθεσιμοτητα .... Εγώ ποτέ δεν αφήνω το κινητό χωρίς προστασία οθόνης ούτε για πλάκα... Αυτό που δεν έχω βρει όσο και αν έχω ψάξει μια θήκη που αν προστατεύει από το νερό.... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Parisstav1 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Πρόσφατα παράγγειλα το Oneplus 3t από το Banggood και δεν νομίζω να έρχεται με ευρωπαϊκό φορτιστή μήπως ξέρετε αν θα δουλεύει η λειτουργία dash charge με έναν απλό μετατροπέα; Αλλιώς ξέρετε που μπορώ να αγοράσω τον ευρωπαϊκό φορτιστή της εταιρίας. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Πρόσφατα παράγγειλα το Oneplus 3t από το Banggood και δεν νομίζω να έρχεται με ευρωπαϊκό φορτιστή μήπως ξέρετε αν θα δουλεύει η λειτουργία dash charge με έναν απλό μετατροπέα; Αλλιώς ξέρετε που μπορώ να αγοράσω τον ευρωπαϊκό φορτιστή της εταιρίας. ΕυχαριστώΛογικά δεν θα έχεις θέμα ONEPLUS A3003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Πρόσφατα παράγγειλα το Oneplus 3t από το Banggood και δεν νομίζω να έρχεται με ευρωπαϊκό φορτιστή μήπως ξέρετε αν θα δουλεύει η λειτουργία dash charge με έναν απλό μετατροπέα; Αλλιώς ξέρετε που μπορώ να αγοράσω τον ευρωπαϊκό φορτιστή της εταιρίας. Ευχαριστώ Μπορείς από το επίσημο site επιλέγοντας greek store Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lama10 Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Καλησπέρα παιδιά, έχοντας διαβάσει τα πάντα στο συγκεκριμένο θέμα κατέληξα στο ότι το καλύτερο tempered είναι το official. Όμως δεν βγάζει ποια από το σαιτ. Υπάρχει κάποιο άλλο αξιόπιστο και απευθύνομαι κυρίως σε αυτούς που φοράνε κάποιο τζάμι αρκετό καιρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstromidis_0 Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Καλημέρα εγω φοράω της rhinoshield tempered αρκετα ακριβο αλλα ειναι πολυ καλο και σχετικά λεπτό, αφηνει κενο περιμετρικα αλλα κάθεται μια χαρά Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Εγώ πάλι κάθε 9 περίπου μήνες αλλάζω κινητό και τόσα χρόνια δεν έχω καταφέρει να του γρατζουνίσω την οθόνη. Πότε όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 (edited) Εγώ πάλι κάθε 9 περίπου μήνες αλλάζω κινητό και τόσα χρόνια δεν έχω καταφέρει να του γρατζουνίσω την οθόνη. Πότε όμως. Είσαι τυχερός, αν έχεις ακάλυπτη την οθόνη στα κινητά σου! Φίλος μου, με 2 ημερών s8+, όπως σηκώθηκε από καναπέ, του έφυγε το κινητό από τσαντάκι μεσης, γλυστρισε στο πάτωμα μπροστά του, και τώρα έχει 2 παράλληλες γραμμές και τις κοιτάει! Την επόμενη μέρα, έβαλε τζαμακι, αργά αλλά το έβαλε! Το συμπέρασμα είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί σε μια πτώση! Υ. Γ. :ίδιας άποψης με την δική σου είχε και μου έλεγε πριν το συμβάν ότι είναι γκοριλα η οθόνη, δεν έχει ανάγκη! Edited July 16, 2017 by kosnic2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Η δικιά μου εμπειρία. Εχω μια θήκη spiegen armour και tempered glass της nillkin h+ amazing κλπ Είπα μια μέρα και γω να βάλω την official θήκη (sandstone) ε και τα κατάφερα και στο πάνω μέρος έκανα ένα μικρό σημαδάκι γιατί η official θήκη αφήνει ακάλυπτο το πάνω και το κάτω μέρος και η nillkin περιμετρικά δεν καλύπτει όλη την οθόνη. Ευτυχώς είναι μικρό και είναι στο σημείο που τελειώνει το πάνω μέρος της οθόνης πριν το πλαίσιο. Δεν είναι πολύ αλλά εγώ που είμαι ψείρας όταν το είδα τρελάθηκα..... Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Έχετε κάποια πρόταση για car mount κατά προτίμηση στο τζάμι. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Έχετε κάποια πρόταση για car mount κατά προτίμηση στο τζάμι. ΕΙμαι απόλυτα ικανοποιημένος από αυτή http://www.e-shop.gr/samsung-ee-v200-universal-car-holder-for-smartphones-4-57-screen-p-TEL.015358 Την εχω 3 μήνες, είναι αψογή! (δες και τα σχόλια που έχει) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosm4 Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Καλημέρα σε όλους, Ενας φίλος μου, πουλησε το τηλέφωνο και του έμειναν καποιες θήκες και γυαλιά, αν ενδιαφέρεται κανεις, ας στείλε π.μ Σορρυ για το untopic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Σήμερα μου ήρθε αυτή η θήκη http://www.ebay.com/itm/Ultra-Thin-Shockproof-Soft-Matte-TPU-Silicone-Back-Case-Cover-for-OnePlus-3-3T-/122270383534?var=&hash=item1c77e1fdae:m:mteUHaNO_ayzRPJWZwmhswg Μία χαρά κάθισε στην συσκευή, η τρύπα της κάμερας έχει το κατάλληλο ΄΄χειλάκι΄΄ περιμετρικά για την προστασία της όταν ακουμπάει σε τραπέζι, τα κουμπιά πατιούνται άνετα και χωρίς πρόβλημα, περιμετρικά κουμπώνει καλά στην οθόνη, δεν έχει βέβαια το αντίστοιχο χοντρό ΄΄χειλάκι΄΄ που έχουν άλλες θήκες, εγώ όμως την πήρα για το thin της υπόθεσης και όντως είναι πολύ thin :) , τέλος και η αίσθηση Sandstone είναι αρκετά καλή, όχι πολύ σαγρέ αλλά εμένα μου αρέσει. Περιμένω και μία αντίστοιχη της Pelosi και αν δεν έχει τίποτα παραπάνω να μου προσφέρει θα κρατήσω αυτή μιας και δεν γράφει μάρκα κλπ επάνω όπως η αυτή της pelosi Μετά από συμβίωση 6 μηνών η πολύ τίμια και τζάμπα θήκη έγινε έτσι τα λεφτά της λοιπόν τα έβγαλε σίγουρα :) Μέσα στις διακοπές παράγγειλα αυτή http://www.ebay.co.uk/itm/Hybrid-Shockproof-Carbon-Fiber-Rubber-Hard-PC-Bumper-Case-Cover-For-Oneplus-3-3T/252941217823?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=551961923555&_trksid=p2060353.m2749.l2649 η οποία είναι αρκετά ωραία και λεπτή, σίγουρα όμως όχι τόσο λεπτή όσο η παλιά. Σήμερα παράγγειλα και την αντίστοιχη της pelosi μιας και την βρήκα στην Πολωνία http://www.ebay.co.uk/itm/Original-Pelosi-Shockproof-Soft-TPU-Case-Flexible-Back-Cover-Skin-For-OnePlus-3T/391837982509?_trkparms=aid%3D555017%26algo%3DPL.CASSINI%26ao%3D1%26asc%3D20151016114640%26meid%3D4bc13c1e1fa64678aafde6271a657348%26pid%3D100507%26rk%3D1%26rkt%3D1%26&_trksid=p2045573.c100507.m3226 οποτε δεν θα αργήσει να έρθει και ας μου την σπάει που γράφει την μάρκα πίσω, ίσως να βγεί καλύτερη από την αρχική Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Μετά από συμβίωση 6 μηνών η πολύ τίμια και τζάμπα θήκη έγινε έτσι τα λεφτά της λοιπόν τα έβγαλε σίγουρα :) Μέσα στις διακοπές παράγγειλα αυτή http://www.ebay.co.uk/itm/Hybrid-Shockproof-Carbon-Fiber-Rubber-Hard-PC-Bumper-Case-Cover-For-Oneplus-3-3T/252941217823?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=551961923555&_trksid=p2060353.m2749.l2649 η οποία είναι αρκετά ωραία και λεπτή, σίγουρα όμως όχι τόσο λεπτή όσο η παλιά. Σήμερα παράγγειλα και την αντίστοιχη της pelosi μιας και την βρήκα στην Πολωνία http://www.ebay.co.uk/itm/Original-Pelosi-Shockproof-Soft-TPU-Case-Flexible-Back-Cover-Skin-For-OnePlus-3T/391837982509?_trkparms=aid%3D555017%26algo%3DPL.CASSINI%26ao%3D1%26asc%3D20151016114640%26meid%3D4bc13c1e1fa64678aafde6271a657348%26pid%3D100507%26rk%3D1%26rkt%3D1%26&_trksid=p2045573.c100507.m3226 οποτε δεν θα αργήσει να έρθει και ας μου την σπάει που γράφει την μάρκα πίσω, ίσως να βγεί καλύτερη από την αρχική Δεν κάνει η pelosi φίλε, προεξέχει στα πλάγια πάνω από το τζαμακι, προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου, θα σας προτείνω όταν βρεθώ μπροστά σε pc αυτήν που έχω εγώ, τέλεια εφαρμογή, άριστη αφή, πολύ διακριτική,δεν δίνει καθόλου όγκο στο κινητό, από ασφάλεια δεν ξέρω πως τα πάει, δεν το δοκίμασα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Δεν κάνει η pelosi φίλε, προεξέχει στα πλάγια πάνω από το τζαμακι, προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου, θα σας προτείνω όταν βρεθώ μπροστά σε pc αυτήν που έχω εγώ, τέλεια εφαρμογή, άριστη αφή, πολύ διακριτική,δεν δίνει καθόλου όγκο στο κινητό, από ασφάλεια δεν ξέρω πως τα πάει, δεν το δοκίμασα :p H pelosi είναι ακριβώς η ίδια με αυτή που ΄΄χάλασε΄΄ , λογικό να εξέχει λίγο, δεν θα είχε νόημα άλλωστε αν δεν εξείχε. Στείλε όμως όταν μπορέσεις να την δούμε και αυτή που αναφέρεις Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 H pelosi είναι ακριβώς η ίδια με αυτή που ΄΄χάλασε΄΄ , λογικό να εξέχει λίγο, δεν θα είχε νόημα άλλωστε αν δεν εξείχε. Στείλε όμως όταν μπορέσεις να την δούμε και αυτή που αναφέρεις Ξέρω ότι είναι σχεδόν ίδια με την γνήσια αλλά δεν μου άρεσε καθόλου, κάνεις δεξιά- αριστερά το δάχτυλο και βρίσκει πάνω σε αυτήν, αισθητικά είναι ότι να ναι, ok αργότερα θα σας την προτείνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts