Jump to content

Samsung Galaxy A3 (2017)

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 625
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ειναι ανετο στην πλοηγηση η κολλαει?
Είναι πολύ άνετο φίλε μου. Το έχει η γυναίκα μου και πολλές φορές σερφαρω με αυτό. Κανένα πρόβλημα, κανένα κόλλημα. Και η μπαταρία, προσωπικά με την χρήση τη δική μας (browsing κυρίως, λίγο Viber κλπ) βγάζει άνετα 3,5-4 ώρες οθόνης.

Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν το κρατας χωρις θηκη γλιστραει φιλε?
Επειδή είναι αρκετά στενό (για τα δικά μου χέρια πάντα), με μια απλή θήκη πλάτης έρχεται στα σωστά του. Χωρίς θήκη μου γλιστράει λίγο. Έχει εξαιρετικό πιάσιμο και οθοναρα για τα χρήματα του

Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φαντάζομαι καταλαβαίνεις την διαφορά του βαριέμαι με το κουράζεις...

εδώ και τρεις μέρες αυτό κάνεις και μας την λες κιόλας... :confused:

the show must go on...

25 μαιου το update oreo ανακοινωσε η σαμσουγκ για το κινητο μας : https://www.gsmarena.com/samsung_site_lists_oreo_update_dates_for_galaxy_note8_s7_and_the_2017_aseries-news-29997.php

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι.

Σκέφτομαι να το πάρω αλλά με τέτοια νέα, ας περιμένω λίγο ακόμα.

Έχω το S4 MINI με Lineage Android 8.1 oreo και πάει μια χαρά. Ας περιμένω. Δεν γυρνάω στην 6

Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι.

Σκέφτομαι να το πάρω αλλά με τέτοια νέα, ας περιμένω λίγο ακόμα.

Έχω το S4 MINI με Lineage Android 8.1 oreo και πάει μια χαρά. Ας περιμένω. Δεν γυρνάω στην 6

Εχεις κανενα link με την rom και οδηγιες εγκαταστασης?

Δες τις τελευταίες σελίδες γράφω αναλυτικά το πως γίνετε.

Αν κολλήσεις πουθενά πες μου.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408404&page=10

Έτσι κάνεις την κάρτα μνήμης εσωτερική και χωράει όσα προγράμματα θέλεις. Γιατί την βλέπει μια μνήμη. Βάλε όμως μια γρήγορη κάρτα. π.χ U3

Ενώ οι ORIGINAL ROMS της SAMSUNG το έχουν κλειδωμένο αυτό. Κρίμα . Ή μάλλον ντροπή τους.

Edited by sokins

Έτσι κάνεις την κάρτα μνήμης εσωτερική και χωράει όσα προγράμματα θέλεις. Γιατί την βλέπει μια μνήμη. Βάλε όμως μια γρήγορη κάρτα. π.χ U3

Ενώ οι ORIGINAL ROMS της SAMSUNG το έχουν κλειδωμένο αυτό. Κρίμα . Ή μάλλον ντροπή τους.

2 φορές πήρα samsung το Tab A smt280 σερνεται κανονικά και το A3 2017 που τελειώνει σχετικά γρήγορα η μπαταρία από εδώ και πέρα μόνο sony xperia που από το 2003 ημουν πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των κινητών της και δεν την αλλάζω είπα να κάνω μία διαφορά την πάτησα δύο φορές όχι ξανά Samsung λυπάμαι

καλημερα, την περασα, ευχαριστω. παντως μια καρτα μηνημης που εχω samsung 32gb evo plus U1 την βλεπει σαν καρτα μνημης. δλδ αν βαλω μια U3 που λες θα την βλεπει σαν μια και θα λεει αποθηκευτικος χωρος π.χ 32+8 = 40gb ? επισης εχω παρατηρησει μια αυξημενη καταναλωση μπαταριας σε αναμονη σε συγκριση με την 7.1.2, εχεις παρατηρησει κατι τετοιο?

Edited by boymanos

καλημερα, την περασα, ευχαριστω. παντως μια καρτα μηνημης που εχω samsung 32gb evo plus U1 την βλεπει σαν καρτα μνημης. δλδ αν βαλω μια U3 που λες θα την βλεπει σαν μια και θα λεει αποθηκευτικος χωρος π.χ 32+8 = 40gb ? επισης εχω παρατηρησει μια αυξημενη καταναλωση μπαταριας σε αναμονη σε συγκριση με την 7.1.2, εχεις παρατηρησει κατι τετοιο?

Καλημέρα.

Αν πας Αποθηκευτικός Χώρος και πατήσεις επάνω στην κάρτα σου και μπεις μέσα, μετά πάτα τις τελίτσες πάνω δεξιά και σου έχει επιλογή Διαμόρφωση ως εσωτερική . Πρώτα όμως πάρε BACKUP τα αρχεία σου και μετά ξανά πέρνα τα. Η διαφορά στην U1 και U3

είναι μόνο η ταχύτητα. Και είναι αρκετή. Δεν έχω παρατηρήσει διαφορά στην κατανάλωσε. Έχεις απενεργοποιήσει το GPS και NFC που είναι από προεπιλογή ενεργοποιημένα ????? Έχεις βάλει το κινητό σου να δουλεύει 4G ?????

Edited by sokins

Καλημέρα.

Αν πας Αποθηκευτικός Χώρος και πατήσεις επάνω στην κάρτα σου και μπεις μέσα, μετά πάτα τις τελίτσες πάνω δεξιά και σου έχει επιλογή Διαμόρφωση ως εσωτερική . Πρώτα όμως πάρε BACKUP τα αρχεία σου και μετά ξανά πέρνα τα. Η διαφορά στην U1 και U3

είναι μόνο η ταχύτητα. Και είναι αρκετή.

το καταλαβα, σχετικα με την καταναλωση της μπαταριας εχεις δει κατι? το πρωι απο τις 10 μεχρι τις 13 εχει καταναλωσει 12% χωρις κλησεις, μονο σε αναμονη. στην 7.1.2 δεν ειχε τετοια καταναλωση σε αναμονη.

το καταλαβα, σχετικα με την καταναλωση της μπαταριας εχεις δει κατι? το πρωι απο τις 10 μεχρι τις 13 εχει καταναλωσει 12% χωρις κλησεις, μονο σε αναμονη. στην 7.1.2 δεν ειχε τετοια καταναλωση σε αναμονη.

Καλημέρα.

Δεν έχω παρατηρήσει διαφορά στην κατανάλωση. Έχεις απενεργοποιήσει το GPS και NFC που είναι από προεπιλογή ενεργοποιημένα ????? Έχεις βάλει το κινητό σου να δουλεύει 4G ?????

Καλημέρα.

Δεν έχω παρατηρήσει διαφορά στην κατανάλωση. Έχεις απενεργοποιήσει το GPS και NFC που είναι από προεπιλογή ενεργοποιημένα ????? Έχεις βάλει το κινητό σου να δουλεύει 4G ?????

το nfc το εχω απενεργοποιησει, το εχω βαλει σε 4g, το εικονιδιο του gps που το βρισκουμε? ( δεν ειναι μεσα στα εικονιδια της κουρτινας ).

το nfc το εχω απενεργοποιησει, το εχω βαλει σε 4g, το εικονιδιο του gps που το βρισκουμε? ( δεν ειναι μεσα στα εικονιδια της κουρτινας ).

Κατέβασε τέρμα κάτω την κουρτίνα και θα σου βγάλει το μολύβι . Από εκεί επιλέγεις τα εικονίδια της κουρτίνας.

Κατέβασε τέρμα κάτω την κουρτίνα και θα σου βγάλει το μολύβι . Από εκεί επιλέγεις τα εικονίδια της κουρτίνας.

ευχαριστω πολυ, η τοποθεσια ηταν ενεργοποιημενη, την απενεργοποιησα και το παρακολουθω.

ευχαριστω πολυ, η τοποθεσια ηταν ενεργοποιημενη, την απενεργοποιησα και το παρακολουθω.

Κοίτα και εμένα μου κατεβαίνει η μπαταρία γρήγορα. Αλλά αυτό το είχα και με την 7.1.2. Είναι και παλιά η μπαταρία και δεν δίνω σημασία. Είναι και αυτούς ένας λόγος που θέλω να πάρω το Α3.

το προβλημα δεν ειναι η τοποθεσια αλλα το 4g,εχω παντα την τοποθεσια ανοικτη απο τοτε που το αγορασα.

διαφορα στην μπαταρια βλεπω μονο οταν εχω το δικτυο σε 4g και ας εχω κλειστα δεδομενα.

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Καλό είναι αλά έχει μικρή μπαταρία παντως γνώμη μου μην το σκαλίζετε και πολύ αφήστε το ήσυχο να δούμε και με την 8 τι θα κάνει

• The title was changed to Samsung Galaxy A3 (2017)