alieus Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 παω για χαρντ ρεσετ αλλα ζηταει κωδικο φλάυμι που δεν τον εχω. δεν δινει επιλογη υπενθυμισης. δεν μπορει κατι θα εζ´χει αλλα δεν το βλεπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 το καταφερα ανάκτησα τον κωδικό, ούτε στο φορτ νοξ να έμπαινα, τέλος πάντων...πάω για ρησετ...τα λέμε...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 Να το κλείσω το θέμα. Έγινε clear data, όλα από την αρχή τα ζητήματα 'ανιχνεύτηκε sd' και μή κράτημα στη μνήμη της επιλογής σύνδεσης ως συσκευής πολυμέσων παραμένουν. Είναι μάλλον όπως ειπατε bug της rom. Ευχαριστώ για τήν βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Δεν θα το αγόραζα ποτέ αν ήξερα για τό flyme ...τεσπα...όποτε το ανοίγω πρέπει να κλείνω την ενοχλητική ειδοποίηση "εντοπίστηκε κάρτα sd", πρέπει κάθε φορά γενικώς που θέλω κάτι να ανατρέχω στις ρυθμίσεις και να ξαναεπιλέγω αυτό που θέλω, δεν κρατάει επιλογές μου στη μνήμη...και το κερασάκι, έβγαλα το touch pal keyboard για να περάσω άλλο τής αρεσκείας μου και δεν το ενεργοποιεί. Δοκίμασα πολλά πληκτρολόγια, τίποτε. μένει στο πληκτρολόγιο συστήματος και δεν δέχεται τίποτε άλλο...κυριολεκτικά με ΄χει αγανακτήσει αυτή η συσκευή...έτοιμος είμαι να τη βγάλω στο σφυρί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Εγώ στη θέση σου πριν το αφήσω, θα δοκίμαζα να βάλω την Α έκδοση αντί για την G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Εγώ στη θέση σου πριν το αφήσω, θα δοκίμαζα να βάλω την Α έκδοση αντί για την G. Ευχαριστώ. Η Α παραπέμπει σε παλαιότερη έκδοση; Θα τη δω ο,τι και να ναι αρκεί να σταματήσει το βάσανο να ξαναρυθμίζω τη συσκευή κάθε δέκα λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Μου το κλέψανε σήμερα. Πώς το αναφέρω για να το μπλοκάρουνε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Πως μπορούμε να μπλοκάρουμε την αυτόματη ενημέρωση στην συσκευή; Έχει το Flyme 6.3.0.0G αλλά δεν θέλουμε να περάσει η έκδοση 7, δεν βρίσκω την επιλογή system apps, ποια είναι η λύση; Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godpanos Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Εχω ενα θεματακι με το κινητο !! Μετά από Format που του έκανα δεν δουλεύει το playstore κια δεν μπορω να κατεβασω τίποτα . Τι βήματα πρέπει να κάνω για να δουλέψει ? Παράθεση http://www.lafkos.de/Muhle_1.gif Where are you going Karamitro ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Εχω ενα θεματακι με το κινητο !! Μετά από Format που του έκανα δεν δουλεύει το playstore κια δεν μπορω να κατεβασω τίποτα . Τι βήματα πρέπει να κάνω για να δουλέψει ? Μπορείς να πάρεις με apk extractor την εφαρμογή από κάποιον φίλο ή να την κατεβάσεις από κάποιο σάϊτ και να την εγκαταστήσεις. Ισως χρειαστεί και με τον ίδιο τρόπο να εγκαταστήσεις και το apk υπηρεσίες google play. Το 'χω κάνει παλιότερα και δούλεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Καλημέρα! Επεσε στα χερια μου χτες και μπηκε σε λειτουργία αφου με παίδεψε λίγο να φτιάξω Flyme , Και τα κατάφερα μόνο απο υπολογιστή. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Μου έκανε εντύπωση ότι με όλες τις εφαρμογές ανοιχτές, με 2,54gb σε χρήση απο τα 3, δεν κόλλαγε πουθενά. Η χρήση του ηταν πιο smooth απο το Xiaomi Redmi note 7 που εχω εγω. Το θεμα μας ποιο ειναι τωρα... Που βρίσκω την επιλογή για το ποιες εφαρμογές θα κάνουν autostart? Εχω το life360 το οποιο αν δεν το ανοιξεις με το χερι, δεν ξεκινάει. Φοράει την τελευταία έκδοση Flyme που περάστηκε με OTA. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 Πήγαινε ασφάλεια εκεί έχει επιλογή πιες εφαρμογές θες να τρέχουν στο παρασκήνιο Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts