johndrama Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 https://m.aliexpress.com/item/32776846104.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productId=32776846104&productSubject=32776846104&shortkey=iQf2MfmM&addresstype=600 Εγώ πήρα αυτό έκατσε τόσο καλά που δεν καταλαβαίνεις ότι φοράει τζάμι Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7.8.7.9G) μου μέσω Tapatalk Αυτό είχα και γω αλλά στο κέντρο καμιά φορά ακουμπουσε στην οθόνη και φαινόταν άσχημα. Επίσης δεν δούλευε ο αισθητήρας εγγυτητας. Τελικά πήρα μια hydrogel film από Ali η οποία είναι άψογη. https://m.es.aliexpress.com/item/32860935902.html?pid=808_0005_0101&spm=a2g0n.search-amp.list.32860935902&aff_trace_key=7a22c362ef534a11a3285891fb25ec75-1530529797144-00860-VnYZvQVf&aff_short_key=VnYZvQVf&aff_platform=msite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONLY4G Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Αυτή είναι η Πιο πρόσφατη ανακοίνωση για το flyme 7 , υπομονή λίγες μέρες ακόμη. " Η σταθερή έκδοση του PRO 6 Plus, M6 Σημείωση, M6s και M6 θα κυκλοφορήσουν σύντομα σε αυτό το τέλος του μήνα, επομένως αυτή την εβδομάδα δεν θα έχουμε πλέον εκδόσεις beta. Ωστόσο, οι χρήστες μπορούν ακόμα να αναφέρουν σφάλματα και να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό σφαλμάτων, θα ελέγξουμε τα σφάλματα πριν από τις 16:00, 26 Ιουλίου 2018 (GMT + 8) και θα τα υποβάλουμε στα analyzers. Εάν το σφάλμα σας έχει επικυρωθεί από το devs, θα θεωρηθεί ως απόδοση Beta Contest. Αν δεν μπορέσατε να συμμετάσχετε στο beta, μην αποθαρρύνεστε! Η σταθερή απελευθέρωση για αυτά τα 4 μοντέλα είναι στο δρόμο, μείνετε συντονισμένοι!" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paul64 Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 μετά το τελευταίο upadate της κινέζικης flyme 7.8.7.24 beta εμφανίζονται δύο ρολόγια στην lock screen αντί για ένα, με το ένα μάλιστα να πηγαίνει μία ώρα πιίσω....ξέρει κανείς πως φεύγει αυτό ή είναι bug του τελευταίου update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Ρε παίδες παίζει κανένας να θέλει να κάνουμε ανταλλαγή το δικό μου άσπρο, με αντίστοιχο μαύρο; Είναι κούτας σε κατάσταση σφράγισμενου και ίδιο ψαχνω εννοείται, να είναι και εκείνο. 3 μήνες το έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Ρε παίδες παίζει κανένας να θέλει να κάνουμε ανταλλαγή το δικό μου άσπρο, με αντίστοιχο μαύρο; Είναι κούτας σε κατάσταση σφράγισμενου και ίδιο ψαχνω εννοείται, να είναι και εκείνο. 3 μήνες το έχω. Βάλτου μια μαύρη θήκη και δεν θα φαίνεται το άσπρο. Τέλεια είναι αυτή εδώ.... https://www.aliexpress.com/item/Ultrathin-Matte-Case-For-Meizu-Pro-6-6s-plus-MX6-M3-Max-M5-M3-Note-Candy/32797471157.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.28504c4dSpZL0q Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blitz Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Φυσάει το κινητό! Η ταχύτητα φόρτισης είναι φοβερή (ξεκινάει με ~8,3V & 2,6A αλλά ζεσταίνεται, πράγμα φυσιολογικό), η μπαταρία κρατάει πολύ, οι φωτογραφίες πραγματικά καλές. ... Με ποιό φορτιστή; Με τον φορτιστή UP1220E (Ο «EU» φορτιστής με 5-9-12V/2A) που ήρθε το δικό μου Ξεκινάει με 9,2V/ 1.5A μέχρι περίπου το 75%. Στα 30 λεπτά όντως έδειξε το τηλέφωνο το 50%. !00% σε περίπου 90 λεπτά, σταμάτησε τελείως να τραβάει ρεύμα περίπου στα 100 λεπτά. Όλα με το μαμά καλώδιο. Ρωτάω να δούμε αν υπάρχουν διαφορές στους χρόνους / ποσοστά φόρτισης με τον «US» UP0830 (5-9V/3A, 12V/2A) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos_P Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 μετά το τελευταίο upadate της κινέζικης flyme 7.8.7.24 beta εμφανίζονται δύο ρολόγια στην lock screen αντί για ένα, με το ένα μάλιστα να πηγαίνει μία ώρα πιίσω....ξέρει κανείς πως φεύγει αυτό ή είναι bug του τελευταίου update;Τα ίδια κάνει και το δικό μου μετά την 7.8.7.26. Μάλλον bug. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παύλος Meizu Pro 6 Plus :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 Παιδιά εσείς που έχετε την. 7 η παρακολούθηση του. Sot είναι 12ωρη ή κανονική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paul64 Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 Παιδιά εσείς που έχετε την. 7 η παρακολούθηση του. Sot είναι 12ωρη ή κανονική; 12ωρη δυστυχώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 Στην global 7αρα δεν έχει και να επιλέξεις... Ούτε 12ωρο, ούτε 24ωρο...τιποτα.. Αλλά δεν είναι αξιόπιστη, γενικά, η μέτρηση της κατανάλωσης μπαταρίας... άλλα αντ' άλλων Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 Έβαλα σήμερα μια εφαρμογή να το παρακολουθησω. Το τελευταίο διάστημα μουβγαζει συνήθως μια μισή μέρα και δεν μπορώ να καταλάβω το sot με την δωδεκαωρη μέτρηση που έχω. Έβγαλα την ποσοστιαία μέτρηση και έχω μόνο το κουτάκι της μπαταρίας που αδειάζει και έχω την εντύπωση ότι κρατάει περισσότερο.......... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 Για όσους δεν ασχολούνται μόνο με την flyme 7 και ενδιαφέρονται και για άλλα πράγματα περί του κινητου,να σας πω, πως αν Κατεβασετε από Play store την εφαρμογή footej camera θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό όσο και αν δεν το πίστευα και εγώ το πόσο καλύτερες φώτο βγαινουν από αυτήν την εφαρμογή. Και δεν το βλέπω στο κινητό αλλά μεταφερομενες στο iPad μέσω του google fotos η διαφορά είναι εμφανής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 Για όσους δεν ασχολούνται μόνο με την flyme 7 και ενδιαφέρονται και για άλλα πράγματα περί του κινητου,να σας πω, πως αν Κατεβασετε από Play store την εφαρμογή footej camera θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό όσο και αν δεν το πίστευα και εγώ το πόσο καλύτερες φώτο βγαινουν από αυτήν την εφαρμογή. Και δεν το βλέπω στο κινητό αλλά μεταφερομενες στο iPad μέσω του google fotos η διαφορά είναι εμφανής. Υπάρχουν πολλές και καλές εφαρμογές για την κάμερα. Εκτός από αυτήν που αναφέρεις όποιος θέλει μπορεί να δοκιμάσει και άλλες: Snap Camera Open Camera FV-5 Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplerix Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Το κινητό αρνείται να φορτίσει όταν δουλεύει κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης πχ Google Maps , λόγω υπερθέρμανσης. Πολλές φορές το βγάζω από τη θήκη και το κρατάω στον αεραγωγο του a/c για να φτάσω εκεί που θέλω. Τραγικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoniM Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Καλησπέρα και από εμένα! Αρχικά να πω πως έχω διαβάσει όλες τις σελίδες. Έχω και εγώ σε ένα βαθμό το θέμα με την κάμερα λογω της υπερθέρμανσης . Συμβαίνει κυρίως όταν ανοίγω την κάμερα μετά από ώρα χρήσης του κινητού και αν έχει υψηλή θερμοκρασία το περιβάλλον. Ερωτήσεις! 1. Υπάρχει κάποιος που να το έστειλε πίσω και να του έστειλαν καινούριο χωρίς να παρουσιάζει θέμα με αυτό? 2. Με την κινεζική ρομ θα δω διαφορά σε αυτό το θέμα? 3. Η μείωση της ανάλυσης βίντεο/φώτο θα βοηθήσει καθόλου? Υ. Γ. Δεν με ενοχλεί πάρα πολύ μιας και όταν σκοπεύω να χρησιμοποιήσω την κάμερα φροντίζω να μην κάνω πολλά πράγματα πιο πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos_P Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Καλησπέρα και από εμένα! Αρχικά να πω πως έχω διαβάσει όλες τις σελίδες. Έχω και εγώ σε ένα βαθμό το θέμα με την κάμερα λογω της υπερθέρμανσης . Συμβαίνει κυρίως όταν ανοίγω την κάμερα μετά από ώρα χρήσης του κινητού και αν έχει υψηλή θερμοκρασία το περιβάλλον. Ερωτήσεις! 1. Υπάρχει κάποιος που να το έστειλε πίσω και να του έστειλαν καινούριο χωρίς να παρουσιάζει θέμα με αυτό? 2. Με την κινεζική ρομ θα δω διαφορά σε αυτό το θέμα? 3. Η μείωση της ανάλυσης βίντεο/φώτο θα βοηθήσει καθόλου? Υ. Γ. Δεν με ενοχλεί πάρα πολύ μιας και όταν σκοπεύω να χρησιμοποιήσω την κάμερα φροντίζω να μην κάνω πολλά πράγματα πιο πριν.Καλημέρα. Όπως έχω δει στο θέμα, μόνο ο φίλος aplerix έχει σημαντικό πρόβλημα με υπερθέρμανση. Το δικό μου στους 5 μήνες μόνο μια φορά μου έβγαλε μήνυμα (χωρίς να σταματήσει) μετά από 1 - 1.5 ώρα (τμηματικών) λήψεων βίντεο με τον ήλιο να το χτυπάει. Αλλιώς θερμοκρασία (χωρίς μηνύματα) ανεβάζει μόνο στην ταχεία φόρτιση και το έχω σε κλειστή θήκη Nillkin, από την πρώτη μέρα. Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk Παράθεση Παύλος Meizu Pro 6 Plus :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplerix Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 (edited) Προφανώς είναι αρκετές οι συσκευές που παρουσιάζουν το πρόβλημα σε μεγάλο ή μικρό βαθμό. Εγώ ημουν από τους τυχερούς και έπεσα στη χειρότερη. Όπως έχω αναφέρει ήμουν έτοιμος να τη στείλω πίσω αλλά όταν σιγουρέψα ότι δεν είναι ιδέα μου ή ότι δεν είμαι παράξενος, διάβασα ότι και άλλοι με ίδιο ή γενικά τηλέφωνο της meizu έχουν ίδιο θέμα και μου έπεσε και σε νερά. Οπότε το κράτησα μέχρι να χαλάσει εντελώς και να αναγκαστώ να πάρω άλλο. Πολύ πιθανό να μη μου το περάσουν σε εγγυήση γιατί θα ρίξουν το "προβλημα" στην υγρασία... Προς το παρόν έχω βάλει τη βάση του κινητού στο τζάμι του οδηγού δίπλα στον αεραγωγο. Όποτε το φορτίζω ενώ έχω ανοιχτή πλοήγηση, το έχω εκτός θήκης και το βαράει ο αέρας του a/c. Greek patent, θα το στείλω στο φόρουμ του flyme ως επίλυση του bug. Ερώτηση. Παρατηρώ ότι από τους 8 πυρήνες δουλεύουν οι 6 . Μηπως τελικά εκεί είναι το θέμα; Για δείτε όσοι έχετε το ίδιο τηλέφωνο και έχετε θέμα τι παίζει; με την εφαρμογή CPU z η φώτο Βασικά θα βοηθούσε να στείλτε μια φώτο ενώ δε τρέχει εφαρμογη και όσοι δεν έχετε το πρόβλημα , προς σύγκριση. Edited August 1, 2018 by aplerix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosspy82 Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 τελικα μονο εγω εχω θεμα με το wifi με την 6.3:rolleyes: περιμενω να βγει η 7 γτ δε παλευεται αλλο κ το κακο ειναι οτι μου το κανει κ με το 3g-4g μετα απο καποια λεπτα ή κ περισσοτερα επανερχεται-δεν εχω καταληξει τι κ πως:blink: με επανεκκινηση ολα κομπλε μεχρι να το ξαναπιασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Με την 7 global όσο την δουλεύω πάει μια χαρά, όταν με το καλό την δώσουν σε όλους να την περάσετε με factory reset για να κάτσει σωστά. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 (edited) Βασικά θα βοηθούσε να στείλτε μια φώτο ενώ δε τρέχει εφαρμογη και όσοι δεν έχετε το πρόβλημα , προς σύγκριση. Γεια σου φίλε, σου είναι εύκολο να ανεβάσεις μια φωτογραφία από επιλογή Thermal, όταν κρίνεις ότι το κινητό σου ζεσταίνεται πέρα του συνηθισμένου? Edited August 1, 2018 by Avadonmod Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 (edited) Και σε μένα οι ίδιοι πυρήνες δεν δουλεύουν αλλά υπερθέρμανση εκτός από μία φορά που το άφησα στο αυτοκίνητο με τον ήλιο να βαράει δεν είχα. Μήπως τελικά είναι εξαπυρηνο χαχαχχ Edited August 1, 2018 by johndrama Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Και σε μένα οι ίδιοι πυρήνες δεν δουλεύουν αλλά υπερθέρμανση εκτός από μία φορά που το άφησα στο αυτοκίνητο με τον ήλιο να βαράει δεν είχα. Μήπως τελικά είναι εξαπυρηνο χαχαχχ Αν δεν κάνω λάθος ο αριθμός που χρησιμοποιείται εξαρτάται από το τι κάνεις. Αν η χρήση που κάνεις είναι μέτρια, θεωρεί ότι τους δύο προσωρινά δεν τους χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Αν δεν κάνω λάθος ο αριθμός που χρησιμοποιείται εξαρτάται από το τι κάνεις. Αν η χρήση που κάνεις είναι μέτρια, θεωρεί ότι τους δύο προσωρινά δεν τους χρειάζεται. Ναι αυτό που λες το έχω διαβάσει κάπου ότι σε εξαιρετικές περιπτώσεις χρειάζεται η πλήρης λειτουργία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplerix Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Γεια σου φίλε, σου είναι εύκολο να ανεβάσεις μια φωτογραφία από επιλογή Thermal, όταν κρίνεις ότι το κινητό σου ζεσταίνεται πέρα του συνηθισμένου?Έχω ανεβάσει ξανά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Δεν θα αποχωριστω την παρέα σας, μιας και αποχωρίστηκα την συσκευή μου.... Τι θα μου λείψει; Η ποιότητα στο χέρι, η ομορφιά του, και αυτή η οθόνη που σπανίως έως ποτέ βλέπεις σε κινητή συσκευή. Ψάχνοντας εδώ και καιρό ποια θα επιλέξω, είδα τα πάντα. Τέτοια οθόνη ......πουθενά. Πρώην λοιπόν κάτοχος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts