mobi Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Τώρα έχουν τελειώσει οι αιτήσεις Ναί . . . Είδα τώρα τη διαδικασία στο flyme forum. Εσείς λοιπόν που είστε Beta Testers της Global, και αν έχετε επικοινωνία με το flyme forum, νομίζω δεν θα 'ταν κακό να τους ρίχνατε καμιά ιδέα να προσθέσουν και τη Β20 :) :D :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippossss Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Ναί . . . Είδα τώρα τη διαδικασία στο flyme forum. Εσείς λοιπόν που είστε Beta Testers της Global, και αν έχετε επικοινωνία με το flyme forum, νομίζω δεν θα 'ταν κακό να τους ρίχνατε καμιά ιδέα να προσθέσουν και τη Β20 :) :D :cool: Το θέμα της β20 νομίζω έχει να κάνει με τις δυνατότητες του modem . Δεν είναι κάτι που μπορείς να προσθέσεις. Παράθεση https://t.me/hellasmobiles Ότι αφορά τα κινητά τηλέφωνα, το user interface τους, τις custom ROMs, τα Google camera ports , τα mods και γενικά ότι έχει να κάνει με την εμπειρία χρήσης τους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Ναί . . . Είδα τώρα τη διαδικασία στο flyme forum. Εσείς λοιπόν που είστε Beta Testers της Global, και αν έχετε επικοινωνία με το flyme forum, νομίζω δεν θα 'ταν κακό να τους ρίχνατε καμιά ιδέα να προσθέσουν και τη Β20 :) :D :cool:Είναι θέμα hardware και όχι software η Β20 Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobi Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Αυτές είναι οι μπάντες που έχει το τηλ. 4G LTE B1 (2100), B3 (1800), B38 (TDD 2600), B39 (TDD 1900), B40 (TDD 2300), B41 (TDD 2500), B7 (2600) 3G B1 (2100), B2 (1900), B5 (850), B8 (900) 2G B2 (1900), B3 (1800), B5 (850), B8 (900) Όπως βλέπετε στο 2G και 3G υποστηρίζει B5 (850), B8 (900) πολύ κοντά δηλαδή στην Β20 (800). Έχω την αίσθηση ότι είναι θέμα firmware η Β20 (800). Κάποια πειραχτήρια έχουν πειράξει άλλα τηλ (πχ. Xiaomi) και παίζουν και σε Β20 (800) ενώ δεν είχαν αρχικά . . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippossss Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 (edited) Αυτές είναι οι μπάντες που έχει το τηλ. 4G LTE B1 (2100), B3 (1800), B38 (TDD 2600), B39 (TDD 1900), B40 (TDD 2300), B41 (TDD 2500), B7 (2600) 3G B1 (2100), B2 (1900), B5 (850), B8 (900) 2G B2 (1900), B3 (1800), B5 (850), B8 (900) Όπως βλέπετε στο 2G και 3G υποστηρίζει B5 (850), B8 (900) πολύ κοντά δηλαδή στην Β20 (800). Έχω την αίσθηση ότι είναι θέμα firmware η Β20 (800). Κάποια πειραχτήρια έχουν πειράξει άλλα τηλ (πχ. Xiaomi) και παίζουν και σε Β20 (800) ενώ δεν είχαν αρχικά . . . Αν υπήρχε τρόπος να φλασαριστει κάποιο άλλο zip ενός modem που εγγυημένα θα δούλευε και θα είχε και την β20. Ίσως να υπήρχε λύση. Στο φάκελο /firmware/image/modem έχει διαφορά καλούδια αν κάποιος γνωρίζει τι κάνει (με το ρίσκο να γίνει μ@λακια) αν είναι θέμα firmware εκεί μπορεί να προστεθεί η μπάντα (θεωρητικά μιλώντας) Edited July 19, 2018 by ippossss Παράθεση https://t.me/hellasmobiles Ότι αφορά τα κινητά τηλέφωνα, το user interface τους, τις custom ROMs, τα Google camera ports , τα mods και γενικά ότι έχει να κάνει με την εμπειρία χρήσης τους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Η Β20 είναι hardware θέμα, (η κεραία του τηλεφώνου να συντονίζει στα 800mhz), δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει απλά την ξεχνάμε. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7.8.7.9G) μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 απο θέμα μπαταρίας τι λέει η 7? Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Βράχος μου φαίνεται η μπαταρία, δεν δουλεύουν σωστά τα στατιστικά για να έχω εικόνα. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Βράχος μου φαίνεται η μπαταρία, δεν δουλεύουν σωστά τα στατιστικά για να έχω εικόνα. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ο μόνος λόγος που θα άλλαζα ρομ είναι η καλύτερη μπαταρία. Τώρα είμαι με 4.5-6 ώρες sot. Ανάλογα την χρήση. Αλλιώς είναι άψογη η συσκευή. Αν βάλεις μια άλλη εφαρμογή για την μπαταρία ίσως πάρεις κάποιες μετρήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tuiti Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Πηρα κι εγω το ιδιο και δεν ξερω πως βγαζω φωτο την πρωτη σελιδα,δηλαδη την φατσα του κινητου μου.Μηπως ξερει καποιος?Στο προηγουμενο που ειχα κατεβαζα τρια δαχτυλα απο πανω προς τα κατω και γινοταν η αυτοφωτογραφιση και κατευθειαν την αποθηκευε στην Συλλογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Κουρτίνα κάτω, στιγμιότυπο αν εννοείς αυτό. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7.8.7.9G) μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Πηρα κι εγω το ιδιο και δεν ξερω πως βγαζω φωτο την πρωτη σελιδα,δηλαδη την φατσα του κινητου μου.Μηπως ξερει καποιος?Στο προηγουμενο που ειχα κατεβαζα τρια δαχτυλα απο πανω προς τα κατω και γινοταν η αυτοφωτογραφιση και κατευθειαν την αποθηκευε στην Συλλογη. Ταυτόχρονα πάτημα power & volume. Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplerix Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Σπάσαμε ρεκόρ σήμερα. Από τη τσέπη μου φόρτιση και άνοιγμα sygic ταυτόχρονα (κλειστή η γρήγορη φόρτιση). Βασικά δε φορτίζει καν όταν ανεβάσει θερμοκρασία. Ευτυχώς έχει μεταλλικό κάλυμμα και ίσως γλιτώσω από την έκρηξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Πηρα κι εγω το ιδιο και δεν ξερω πως βγαζω φωτο την πρωτη σελιδα,δηλαδη την φατσα του κινητου μου.Μηπως ξερει καποιος?Στο προηγουμενο που ειχα κατεβαζα τρια δαχτυλα απο πανω προς τα κατω και γινοταν η αυτοφωτογραφιση και κατευθειαν την αποθηκευε στην Συλλογη. Πατάς power button και volume up or down. Διαφορετικά το βάζεις στην μπάρα πού κατεβαίνει από πάνω και το πατάς οποτε θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 υπάρχει κάποιος που να εχει βάλει εφαρμογή για αύξηση τις έντασης στο ηχείο; και αν ναι,μπορεί να ανεβεί η χαλάει ο ήχος τελείως; Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Δεν δουλεύει το Amazon App Store. Βγαίνει μήνυμα ότι δεν το έχω και δεν ανοίγει καμιά εφαρμογή που είχα κατεβάσει από αυτό, ούτε ολοκληρώνει τα update. Μου βγάζει τα μηνύματα που φαίνονται στα παρακάτω screenshots και απλά κολλάει και δεν ολοκληρώνει. Καμιά ιδέα τι παίζει; Edit: Flame 6.3.0 Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos_P Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Εχθές ήθελα να μεταφέρω ένα φάκελο με τραγούδια σε άλλο κινητό. Δοκίμασα να επιλέξω το φάκελο και μου έβγαλε share με επιλογή BT ή QR. Επέλεξα QR να δω τι θα γίνει. Και ναι, μου έβγαλε την οθόνη στη φώτο, το σκανάρισα και σε 3 λεπτά, μετέφερε φάκελο 700mb μέσω wlan (3 - 4 mbps) στο άλλο κινητό. Στα προηγούμενα κινητά που είχα δεν υπήρχε επιλογή share σε φάκελο. Flyme 7.8.7.19A Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk Παράθεση Παύλος Meizu Pro 6 Plus :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos_P Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Δεν δουλεύει το Amazon App Store. Βγαίνει μήνυμα ότι δεν το έχω και δεν ανοίγει καμιά εφαρμογή που είχα κατεβάσει από αυτό, ούτε ολοκληρώνει τα update. Μου βγάζει τα μηνύματα που φαίνονται στα παρακάτω screenshots και απλά κολλάει και δεν ολοκληρώνει. Καμιά ιδέα τι παίζει; Edit: Flame 6.3.0 Στο app permission βάλε το amazon store να τρέχει συνέχεια στο background. Αν δε δουλέψει απεγκαταστησε την εφαρμογή και βαλτή ξανά με το amazon. (θα σε πάει στο installer και αφου κανει εγκατάσταση, πάτα open στο store). Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το amazon store κατέβασε το από τη σελίδα της amazon. Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk Παράθεση Παύλος Meizu Pro 6 Plus :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Εχθές ήθελα να μεταφέρω ένα φάκελο με τραγούδια σε άλλο κινητό. Δοκίμασα να επιλέξω το φάκελο και μου έβγαλε share με επιλογή BT ή QR. Επέλεξα QR να δω τι θα γίνει. Και ναι, μου έβγαλε την οθόνη στη φώτο, το σκανάρισα και σε 3 λεπτά, μετέφερε φάκελο 700mb μέσω wlan (3 - 4 mbps) στο άλλο κινητό. Στα προηγούμενα κινητά που είχα δεν υπήρχε επιλογή share σε φάκελο. Flyme 7.8.7.19A Ωραίος ο Παύλος:) Είσαι με Κινέζικη flyme 7 beta; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos_P Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Ωραίος ο Παύλος:) Είσαι με Κινέζικη flyme 7 beta;Ναι 7.8.7.19Α. Εφόσον δε βάλανε NFC στη Global, μια χαρά είναι η κινέζικη. Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk Παράθεση Παύλος Meizu Pro 6 Plus :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Στο app permission βάλε το amazon store να τρέχει συνέχεια στο background. Αν δε δουλέψει απεγκαταστησε την εφαρμογή και βαλτή ξανά με το amazon. (θα σε πάει στο installer και αφου κανει εγκατάσταση, πάτα open στο store). Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το amazon store κατέβασε το από τη σελίδα της amazon. Ευχαριστώ, αλλά τα έκανα και τα 2 και τίποτα δεν δούλεψε. Τα ίδια κάνει. Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos_P Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Ευχαριστώ, αλλά τα έκανα και τα 2 και τίποτα δεν δούλεψε. Τα ίδια κάνει.Τι να πω... Δεν το είχα χρησιμοποιήσει ποτέ. Το μηνυμα σου μου κέντρισε την περιέργεια να δω αν είναι κάτι αξιόλογο, οπότε, κατέβασα το store εχθές από το site της amazon, το έκανα εγκατάσταση. Κατέβασα και 1 εφαρμογή να το δοκιμάσω και δουλεύει ρολόι. Flyme 7_7.8.7.19https://cloud.tapatalk.com/s/5b54685f72f72/S80722-14164514.mp4 Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk Παράθεση Παύλος Meizu Pro 6 Plus :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Λύθηκε το πρόβλημα μόλις έκανα root το MP6p. Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tuiti Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Παρηγγειλα tempered glass αλλα αφηνει κενα στις ακρες σαν καδρο,δεν εφαπτετε τελειως στο τελειωμα διοτι η οθονη ειναι ελαφρως κυρτη.Τελικα δεν μου αρεσε οπγικα και την πεταξα.Πηρε καποιος καποιο καλο τζαμακι να παρω κι εγω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 https://m.aliexpress.com/item/32776846104.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productId=32776846104&productSubject=32776846104&shortkey=iQf2MfmM&addresstype=600 Εγώ πήρα αυτό έκατσε τόσο καλά που δεν καταλαβαίνεις ότι φοράει τζάμι Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7.8.7.9G) μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts