Jump to content

Meizu Pro 6 Plus

giannhsdimitriou
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

https://m.aliexpress.com/item/32824226539.html

1,98 έχει η διαφανές κ 2.88 έχει η blueray.

Με το που την τοποθέτησα είχε γύρω γύρω σαν πλαίσιο μια λευκή γραμμή η οποία φεύγει κ πατάει σωστά το τζάμι με την χρήση συνοδευτικής αμπούλες, αν δεις της φωτογραφίες στο ali θα καταλάβεις.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για Τζαμάκι και θήκη, το είχα πει και σε προηγούμενο post, full face bakeye και θήκη nillkin από banggood. Εγώ προσωπικά έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος.

Meizu Pro 6 plus glass MOFi full cover tempered glass Meizu Pro6 plus screen protector Pro 6 plus glass film 5.7 64gb 128gb

http://s.aliexpress.com/iQf2MfmM?fromSns=Copy to Clipboard

Αυτό πήρα εγώ.

Meizu Pro 6 Plus case cover Nillkin brand sparkle PU leather case for meizu pro 6 plus

http://s.aliexpress.com/2eQZjIzE?fromSns=Copy to Clipboard

Και αυτήν τη θήκη

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Για Τζαμάκι και θήκη, το είχα πει και σε προηγούμενο post, full face bakeye και θήκη nillkin από banggood. Εγώ προσωπικά έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος.

Καλησπερα,

Εχεις ευκαιρο κανενα link ?

Meizu Pro 6 plus glass MOFi full cover tempered glass Meizu Pro6 plus screen protector Pro 6 plus glass film 5.7 64gb 128gb

Αυτό πήρα εγώ.

Meizu Pro 6 Plus case cover Nillkin brand sparkle PU leather case for meizu pro 6 plus

Και αυτήν τη θήκη

Full cover έχω παραγγείλει και το περιμένω από eBay αλλά με 1.3€.

Αυτό πήρα εγώ.

Και αυτήν τη θήκη

Λίγο ακριβό δεν είναι το τζάμακι?ποια η διαφορά με όλα τα υπόλοιπα που ξεκινάνε από 1 μέχρι 3 ευρώ...?γιατί όλα αυτά τα full face φαίνονται ίδια....!!!

Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είναι λίγο ακριβό αλλά επειδή έχω ξανα βάλει MOFI σε άλλο κινητό η ποιότητα του είναι κορυφαία, έδωσα 185€ για το τηλέφωνο και θα κολλήσω στα 5€ ;

παράγγειλα το κινητό και τώρα ρωτάω.(ανάποδα δλδ)

-το notification led εχει αλλαγή χρωμάτων?

-υπήρχαν κάποια θέματα με φορτιστές,πιστεύω οτι φορτίζει με οποιονδήποτε φορτιστή(γιατί φορτίζω πάντα χαμηλά κάτω απο 1Α)

siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:)

-υπήρχαν κάποια θέματα με φορτιστές,πιστεύω οτι φορτίζει με οποιονδήποτε φορτιστή(γιατί φορτίζω πάντα χαμηλά κάτω απο 1Α)

Το χρώμα δεν αλλάζει είναι άσπρο. Ο φορτιστής φορτίζει μία χαρά και πολύ γρήγορα.

φορτιζεις με αναμμενο κινητο, τοτε με 1 και 0,5 Α που δοκιμασα ολα καλα.

Αν σαν εμενα φορτιζεις με 0,5 Α με σβηστη συσκευη για να σου κρατα πιο πολυ,

τοτε σταματα η φορτιση στο 80%, οποτε και χρειαστηκε να το αναψω για να φορτισει ως το 100%

ισως να κολλα με το 0,5Α γιατι εχω και τον μετατροπεα απο micro se usbC στην ακρη και ειναι πιο δυσκολη και αργη η φορτιση του τελικου 20% της καθε μπαταριας.

Το ηχειο-μεγαφωνο στις κλησεις μου ακουγεται λιγο περιεργο..χμμ κανεις αλλος το χει δει αυτο?

Edited by mertaghon2

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

φορτιζεις με αναμμενο κινητο, τοτε με 1 και 0,5 Α που δοκιμασα ολα καλα.

Αν σαν εμενα φορτιζεις με 0,5 Α με σβηστη συσκευη για να σου κρατα πιο πολυ,

τοτε σταματα η φορτιση στο 80%, οποτε και χρειαστηκε να το αναψω για να φορτισει ως το 100%

ισως να κολλα με το 0,5Α γιατι εχω και τον μετατροπεα απο micro se usbC στην ακρη και ειναι πιο δυσκολη και αργη η φορτιση του τελικου 20% της καθε μπαταριας.

Το ηχειο-μεγαφωνο στις κλησεις μου ακουγεται λιγο περιεργο..χμμ κανεις αλλος το χει δει αυτο?

Δεν έχω παρατηρήσει αυτό που λες, όντως μετά το 85% η φόρτιση γίνεται πιο αργά.

Φορτίζει πιο αργά μετά τα 85 για να μην ανεβάζει θερμοκρασία η μπαταρία.

Στις ρυθμίσεις κάπου είδα ότι μπορείς κλείσεις την γρήγορη φόρτιση mcharge το λέει.

Φορτίζω ολα τα κινητά μου κάτω απο 1Α νομίζω ειναι 750mA ενας motorola που έχω,αρα είμαστε καλά.(ανοιχτό το φορτίζω)

Τώρα το ledακι θα ηθελα να εχει χρώματα και για να βλέπεις την φορτιση και για να ξεχωρίζεις τι ειδοποίηση έχεις.

μικρο το κακό και το zuk z2 που έχω έτσι είναι,πάω σε ποιο αργό κινητό άλλα χαλάλι εάν είναι τόσο καλή η οθόνη όπως λέτε.;)

Edited by aristidis540
siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:)

http://forum.flymeos.com/thread-26303-1-1.html έχει βάλει κάποιος αυτήν την global beta;;

δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι πιο παλιά από την stable.

Νομίζω την είχα βάλει κάποια στιγμή εγώ, αλλά μου έβγαζε συνέχεια μήνυμα για update στην 6.1.0.0G, οπότε το άφησα να το κάνει και ησύχασα!:lol:

Εμένα με τρώει για τη Nougat. Έχει δοκιμάσει κανείς;

Κάτι άλλο. Το δακτυλικό πρέπει να πατηθεί τέρμα το πλήκτρο γαι να δουλέψει; Σε μένα τουλάχιστον έτσι δουλεύει. Δηλαδή δεν δουλεύει με απαλό πάτημα αφής!

Από την κάμερα εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είχα βάλει δείγματα από νυκτερινές. Βάζω και από ημερήσιες...

stock camera

27558506618_5d76857dde_c.jpgP80413-112043[1] by ssoklis, on Flickr

Samsung camera

41430545061_ed6f437d53_c.jpgPic_2018_04_13_11_21_09[1] by ssoklis, on Flickr

Edited by sso

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

@sso nougat μονο στην κινέζικη ρομ https://www.flyme.cn/firmwarelist-101.html#3 12-04-18 λέει ότι βγήκε, δεν έχω πρόβλημα να την δοκιμάσω αλλά θα ήθελα να ξέρω πως θα γυρίσω στην global. δεν θέλω να μπλέξω με περίεργα φλασαρίσματα. Επίσης δεν ξέρω αν δουλεύουν σωστά τα google service.

@chios Λογικά γυρνάς με τον ίδιο τρόπο.

Βάζεις το αρχείο update.zip (πάντα έτσι πρέπει να είναι το όνομα) στην μνήμη, μπαίνεις στην οθόνη του update (Volume Up + Power) και πατάς start. Λογικά, αφού αλλάζεις από global σε china και από android 6 σε 7, τικάρεις και το clear data. Νομίζω δεν έχουμε άλλο τρόπο φλασαρίσματος, ούτε έχω βρει κάποιο twrp :(

Κάποιος φίλος νομίζω έχει γράψει ότι την έβαλε και μάλιστα του κράτησε και την Ελληνική γλώσσα!

Στο meizu mx5 που ειχα εως το Νοεμβριο ειχα 6.7 beta εκδοση και δεν ειχα κανενα προβλημα, είχε κανονικά ελληνικά. Τωρα πηρα το pro 6 plus και προσπαθω να ξαναβαλω την beta. Μου ζηταει clear ή clean data, αν δεν το κλικαρω δεν προχωραει. Γνωριζει καποιος αν διαγράφει επαφές και φωτογραφίες (δεν το θυμάμαι).

Το clear data το έκανα μια φορά. Αν δεν με απατάει η μνήμη μου είναι αντίστοιχο του wipe data με το twrp. Δηλαδή δεν σβήνει φωτο και άλλα αρχεία μας από την εσωτερική μνήμη.

Επαφές όμως θα πρέπει να ξανασυγχρονίσεις και να στήσεις από την αρχή.

@sso nougat μονο στην κινέζικη ρομ https://www.flyme.cn/firmwarelist-101.html#3 12-04-18 λέει ότι βγήκε, δεν έχω πρόβλημα να την δοκιμάσω αλλά θα ήθελα να ξέρω πως θα γυρίσω στην global. δεν θέλω να μπλέξω με περίεργα φλασαρίσματα. Επίσης δεν ξέρω αν δουλεύουν σωστά τα google service.

Υπάρχει κάνενα άλλο γρήγορο λινκ γιατί αυτό είναι πάρα πολύ αργό?!?

Ρε παιδιά αν μπορεί κάποιος να δώσει λύση : Έχω βάλει tempered glass , και όταν ξεκλειδωνω μου βγάζει μήνυμα "μην καλύπτετε την κορυφή του τηλεφώνου κατα το ξεκλείδωμα " και από κάτω με μικρότερα γράμματα "πατήστε δυο φορές το κουμπί έντασης ήχου για έξοδο " .

Ρε παιδιά αν μπορεί κάποιος να δώσει λύση : Έχω βάλει tempered glass , και όταν ξεκλειδωνω μου βγάζει μήνυμα "μην καλύπτετε την κορυφή του τηλεφώνου κατα το ξεκλείδωμα " και από κάτω με μικρότερα γράμματα "πατήστε δυο φορές το κουμπί έντασης ήχου για έξοδο " .

Καλησπέρα... Δοκίμασε κατι : ρυθμισεις-προσβασιμοτητα-βαθμονομηση αισθητηρα προσέγγισης... αυτο εκανα εγω και ειμαι κομπλε..

Νομίζω είναι Ρυθμίσεις/προσβασιμότητα/Απόρριψη παλάμης:)

Καλησπέρα... Δοκίμασε κατι : ρυθμισεις-προσβασιμοτητα-βαθμονομηση αισθητηρα προσέγγισης... αυτο εκανα εγω και ειμαι κομπλε..

Μπραβο ρε παιχταρά μου ναι ρε αυτό ήταν! Σε ευχαριστώ!

Πάντως ρε παιδιά στις ρυθμίσεις έχει παρα πολύ πράμα το κινητό, που δεν ξέρω τα περισσότερα...

Νομίζω είναι Ρυθμίσεις/προσβασιμότητα/Απόρριψη παλάμης:)
Αυτό του είχα προτείνει και εγώ, για την βαθμονομιση του proximity sensor δεν ήξερα που είναι.

Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όχι παιδιά τα είχα δοκιμάσει αυτά που μου είχατε πει. Είναι η βαθμονομιση τελικά. Και πρέπει να γίνει σε χαμηλο φωτισμό.

• The title was changed to Meizu Pro 6 Plus