Jump to content

Jeetkunedo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    92
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Jeetkunedo

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Jeetkunedo's Achievements

  1. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    ΤCL PLEX Χαρακτηριστικά: • Οθόνη: 6.53 ιντσών FHD+ IPS LCD Dotch display, αναλογίας 19.5:9, ανάλυσης 2340×1080 pixels, 16 εκατ. χρωμάτων τεχνολογίας NEXTVISION • Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 675 με 2x Kryo 460 Gold@ 2.0GHz και 6x Kryo 460 Silver@ 1.7GHz, Adreno 612 GPU • Μνήμη: 6GB RAM • Αποθηκευτικός χώρος: 128GB επεκτάσιμος με κάρτα MicroSD (έως 256GB) • Κάμερα: Tριπλή κύρια 48MP +16MP+2MP, με 6P(79˚)+5P(123˚)+5P(77˚) φακούς αντίστοιχα, διαφράγματα F1.8+F2.4+F1.8, αισθητήρες IMX582+S5K3P9+OV02K (μεγέθους 1/2.0”, 0.8μm pixel + 1/3”, 1.0μm pixel + 1/2.8″, 2.9μm pixel), Dual-LED flash, HDR, PDAF, video: 4K@30fps, 1080p@120fps, 720p@240fps, super slow-motion 720p@960fps και selfie-cam 24MP (F2.0) 5P lens, FF, LCD Flash, αισθητήρας OV24B 1/2.8″, 0.9µm pixel, 78.2˚ FoV, video: 1080p@30fps, 720p@30fps, 480p@30fps • Συνδεσιμότητα: WiFi 802.11b/g/n/ac, dual band (2.4GHz & 5GHz), NFC, Bluetooth 5.0 (Super Bluetooth έως 4 συσκευές ταυτόχρονα) • Extras: GPS/A-GPS, σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων, FM Radio, USB 2.0 Type-C, 3,5 mm υποδοχή ακουστικών, Dual SIM, Smart Key έως 3 ξεχωριστές λειτουργίες • Δίκτυο: 4G (Cat 6 – έως 400Mbps download/75Mbps upload) • Μπαταρία: 3820mAh (Quick Charge 3.0 18W) • Λειτουργικό: Android 9.0 Pie (αναβαθμίσιμο σε Android 10) • Διαστάσεις: 162,2×76,56×7,99 χιλ • Βάρος: 192 γρ. • Τιμή 110€ • Αγοράστηκε από τον Γερμανό έχει εγγύηση έως τον Οκτώβριο του 2022 • Δώρο καινούργιο προστατευτικό οθόνης

    110 €

    Σέρρες, Σέρρες - GR

  2. Γεια σας παιδιά, μπορείτε να μου προτείνετε μια καλή λύση για τα google services. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Jeetkunedo

    TCL Plex

    Καλησπέρα παιδιά και από εμένα. Έχω το TCL Plex 16 μήνες και είμαι φουλ ευχαριστημένος. Τώρα πήρα το Huawei p40 pro και σκέφτομαι να το πουλήσω(Το Plex). Το κινητό είναι σε άψογη κατάσταση, έχει άλλους 8 μήνες εγγύηση, έχει αγοραστεί από τον Γερμανό. Αν ενδιαφέρεται κάποιος, ας μου στείλει μήνυμα.
  4. Jeetkunedo

    TCL Plex

    Να σας ρωτήσω πως περνάνε gcam στην συσκευή;
  5. Jeetkunedo

    TCL Plex

    Λοιπόν να γράψω λίγο τις εντυπώσεις μου από την συσκευή. Η αλήθεια είναι πως ήθελα να την αγοράσω και το χειμώνα, αλλά το φοβήθηκα, επειδή δεν γνώριζα καλά την μάρκα. Ας αρχίσω με την ποιότητα κατασκευής η οποία είναι άριστη, κανένα παράπονο εδώ. Στο performance και εκεί όλα τέλεια μέχρις στιγμής, γρήγορα και ακαριαία. Τώρα στην οθόνη προερχόμενος από 2k super amoled (το προηγούμενο κινητό μου είναι το meizu pro 6 plus) τα πράγματα αρχίζουν και δυσκολεύουν. Σίγουρα πάρα πολύ καλή η οθόνη για ips, πολύ ωραία χρώματα, βαθύ μαύρο πολύ κοντά σε amoled, αλλά στο contrast και στην ανάλυση δεν το φτάνει. Στην κάμερα δεν έχω τραβήξει ακόμα πολλές φωτογραφίες αλλά μου έκανε εντύπωση η ποιότητα του ευρυγώνιου φακού. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ικανοποιημένος μέχρι στιγμής.
  6. Jeetkunedo

    TCL Plex

    To παρήγγειλα την τρίτη από τον Γερμανό 129 ευρώ, παρέλαβα εχτές. Θα γράψω εντυπώσεις το απόγευμα.
  7. Ευχαριστώ φίλε μου, θα ρίξω μια παραγγελία.
  8. Τα δοκίμασα όλα όσα είπες και πάλι τα ίδια, μόνο το κούνημα έχει κάποιο αποτέλεσμα, αλλά και αυτό, λίγο δύσκολο να το κάνεις π.χ. όταν είσαι κάπου έξω με κόσμο. ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκίμασα την Footej camera τώρα μόλις και δουλεύει κανονικά μέχρι στιγμής. Θα δείξει και τις επόμενες ημέρες αν θα συνεχίσει. Ευχαριστώ πάντως όπως και να έχει.
  9. Γεια σας και από εμένα. Αν και σπάνια ποστάρω εδώ, θα ήθελα να πω και εγώ τις εντυπώσεις μου από το κινητό μετά από σχεδόν δύο χρόνια. Παρά τα διάφορα προβλήματα που είχα να αντιμετωπίσω με το κινητό, είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Το κινητό πάει τόσο καιρό σφαίρα, η οθόνη είναι τέλεια, η μπαταρία σε συνδυασμό με το mcharge πολύ καλή, το flyme με το back button δεν το αλλάζω με τίποτα. Το μόνο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζω τον τελευταίο μήνα και με κάνει να σκέφτομαι να το αλλάξω, είναι η κάμερα. Για την ακρίβεια έχει ένα θέμα τον τελευταίο μήνα με το AutoFocus, όλες η φωτογραφίες βγαίνουν θολές. Για να εστιάσει πλέον το κινητό, πρέπει να το κουνάω πέρα δώθε για πολύ ώρα. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος κάτι παρόμοιο; Θα εκτιμούσα αν κάποιος έχει κάποια χρήσιμη συμβουλή για αυτό το πρόβλημα. Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
  10. Γειά σε όλους, θα ήθελα να εκφράσω λίγο τις εντυπώσεις μου από την Flyme 7. Όταν την πέρασα είχα πολλά προβλήματα υπερθέρμανσης, οι εφαρμογές δεν δούλευαν και η μπαταρία τελείωνε σε μισή μέρα. Μετά έκανα επαναφορά συστήματος που με πήγε κατευθείαν στην Flyme 7 και αφού έκανα αντίγραφο ασφαλέιας όλα τα αρχεία και τις ρυθμίσεις, το τηλέφωνο πλέον προς το παρόν δουλεύει υποδειγματικά χωρίς κανένα πρόβλημα που είπα προηγουμένως.
  11. Να κάνω μια ερώτηση; Μου ήρθε η flyme 7 στις ενημερώσεις, να την περάσω έτσι όπως είναι ή να κάνω εκκαθάριση πρώτα το κινητό.
  12. Όχι δεν έχει, το έψαξα. Προς το παρόν θα το κρατήσω ως έχει, μιας και κουτσά στραβά δουλεύει, το μόνο που φοβάμαι είναι μην χαλάσει με τον καιρό τελείως το κουμπί.
  13. Δεν το δοκίμασα ακόμα, αλλά τώρα καλή ευκαιρία είναι για να το κάνω.
  14. Δεν θέλω να το στείλω πίσω γιατί θα πάρει πάρα πολύ χρόνο. Τελικά βρήκα ένα κόλπο και λειτουργεί κανονικά, πατάω το κουμπί λίγο πιο γρήγορα και προς τα πάνω. Πάντως, αν εξαιρέσω το συγκεκριμένο θεματάκι, με το κινητό είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Υ.Γ. ευχαριστώ, για τις άμεσες απαντήσεις.
  15. Παιδιά το δικό μου από χθες έβγαλε ένα μικρό πρόβλημα, το home button κάνει τα δικά του. Δεν ανταποκρίνεται πάντα στο πάτημα, το άγγιγμα λειτουργεί κανονικά. Όταν το έχω πατημένο σπάνια σβήνει η οθόνη, το ίδιο και το διπλό πάτημα για να ανοίξει η κάμερα. Για να πάει στο home screen άλλες φορές λειτουργεί, άλλες όχι. Έχετε καμιά καλή πρόταση για να διορθωθεί το πρόβλημα.
×
×
  • Create New...