tolisfar Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 μου εβγαλε αναβαθμιση την 7.0 μεσω pc companion.την κατεβαζω τωρα.ελληνικο αγορα απο mediamarkt Περιμένουμε νέα Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsolas Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Παιδιά γειά σας. Έχετε να μου προτείνετε κάποια θήκη flip cover και κάποιο καλό τζάμι? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 http://www.gsmarena.com/sony_xperia_xa_ultra_is_getting_updated_to_android_nougat-news-25637.php Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RUSH Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 (edited) μου εβγαλε αναβαθμιση την 7.0 μεσω pc companion.την κατεβαζω τωρα.ελληνικο αγορα απο mediamarkt Το κατεβάζω τώρα μέσω του Xperia Companion. Δοκίμασα μήπως είναι διαθέσιμη και με OTA update αλλά δεν το εμφάνιζε. Ελληνικό και το δικό μου από Πλαίσιο. Θα την κάνω clean install και όχι upgrade. Την τελευταία φορά στο Z Ultra που είχα από Kit Kat σε Lollipop η αναβάθμιση μου είχε δημιουργήσει μεγάλο θέμα με κατανάλωση μπαταρίας και γενικότερα lag τα οποία λύθηκαν όταν έκανα factory reset. Οπότε τώρα το Nougat θα το περάσω από την αρχή. Edited June 16, 2017 by RUSH Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Το κατεβάζω τώρα μέσω του Xperia Companion. Δοκίμασα μήπως είναι διαθέσιμη και με OTA update αλλά δεν το εμφάνιζε. Ελληνικό και το δικό μου από Πλαίσιο. Θα την κάνω clean install και όχι upgrade. Την τελευταία φορά στο Z Ultra που είχα από Kit Kat σε Lollipop η αναβάθμιση μου είχε δημιουργήσει μεγάλο θέμα με κατανάλωση μπαταρίας και γενικότερα lag τα οποία λύθηκαν όταν έκανα factory reset. Οπότε τώρα το Nougat θα το περάσω από την αρχή. Πως γινεται το clean install; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Για XA1 ultra tempered glass που να πιάνει όλη την οθόνη έχει κανείςνα προτείνει; Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Νομιζω δεν υπαρχει να πιανει ολη την οθονη λογω καμπυλοτητας της στα ακρα........Κατα τα αλλα εχει tempered glass !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RUSH Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Πως γινεται το clean install; :worry: Δυστυχώς δεν έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις την πρώτη φορά που το κατεβάζεις. Οπότε το περνάει στην αρχή από πάνω από το υπάρχων (αναβάθμιση) και μετά factory reset να περαστεί σβήνοντας όλα τα προηγούμενα. Το περίεργο είναι ότι ενώ η Sony αναφέρει για το nougat κάποιες άλλες λειτουργίες (πχ αλλαγές στο Stamina και λειτουργία εμφάνισης παραθύρων για εμφάνιση 2 εφαρμογών ταυτόχρονα), δεν έχω καταφέρει να τις βρω όσο έψαξα. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το split screen τελικά βρέθηκε... Ενεργοποιείται κρατώντας πατημένο το κουμπί των πρόσφατων εφαρμογών... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Μου ηρθε νωριτερα η nougat OTA 899MB, τα κανω ληψη και οταν παταω εγκατασταση κανει reboot, βγαζει το ρομποτακι το android σε μαυρη οθονη και μετα ανοιγει κανονικα και λεει αποτυχια εγκαταστασης και κανει ξανα ληψη κ.ο.κ. Τι στον π****ο να συμβαινει...;;; :angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Μου ηρθε νωριτερα η nougat OTA 899MB, τα κανω ληψη και οταν παταω εγκατασταση κανει reboot, βγαζει το ρομποτακι το android σε μαυρη οθονη και μετα ανοιγει κανονικα και λεει αποτυχια εγκαταστασης και κανει ξανα ληψη κ.ο.κ. Τι στον π****ο να συμβαινει...;;; :angry: καντο αναβαθμιση μεσω pc companion εγω απο εκει την εκανα την αναβαθμιση και ολα πηγαν τελεια Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RUSH Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 καντο αναβαθμιση μεσω pc companion εγω απο εκει την εκανα την αναβαθμιση και ολα πηγαν τελεια Και εγώ από εκεί την έκανα χωρίς προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Τελικά του εκανα ενα factory reset και την εγκατέστησε... Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 τωρα το κατεβαζω και εγω(pc companion)εντυπωσεις δεν γραψατε παιδες!καμια διαφορα στην μπαταρια προς το καλυτερο ειδατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Παραθερω καποιες φωτο απο προχθες το πρωι που πηγαινα δουλεια ! Η καμερα ειναι σουπερ !!! http://i387.photobucket.com/albums/oo317/nippon1971_2008/IMG-0aaec944976f7ee5acb96bdedd05bbe6-V_zpsuo7ggqz2.jpg http://i387.photobucket.com/albums/oo317/nippon1971_2008/DSC_0064_zpsxntjhwkm.jpg http://i387.photobucket.com/albums/oo317/nippon1971_2008/DSC_0063_zpsgnuqwmtz.jpg http://i387.photobucket.com/albums/oo317/nippon1971_2008/DSC_0062_zpsf3ys2zel.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eiriniman Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Τέλεια! Εγκατέστησα την αναβάθμιση πολύ καλή. Βοήθησε στο χώρο αποθήκευσης περιμένω να δω για μπαταρία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Θα δεις οτι ειναι πολη καλη !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Την κάνατε και έμειναν εφαρμογές ρυθμίσεις όλα κανονικά έτσι; δεν είχε επιλογή για καθαρή εγκατάσταση από ότι είδα. Μήπως θέλει hard reset και ξανά στήσιμο; Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RUSH Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Όχι δεν σου δίνει την επιλογή για clean install, την περνάει από πάνω. Εγώ την πέρασα και μετά έκανα factory reset. Αν δεν το επιλέξεις, όλα μένουν ως έχουν κανονικά. Εκτός από το κλασικό google backup δες και τις επιλογές που σου δίνει το Xperia companion για back up. Βελτίωση αισθητή στη χωρητικότητα αλλά η κατανάλωση μπαταρίας νομίζω είναι στα ίδια επίπεδα με πριν (τουλάχιστον στο δικό μου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Δεν έκανα back up. Το αφήνω τώρα έτσι και βλέπω.... Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 καλύτερη χωρητικότητα, μπαταρία στα ίδια επιπεδα θα έλεγα - θα δείξει οταν θα του φορτωσω τα προγράμματα που χρησιμοποιώ, οι ειδοποιήσεις σε πιο αναλυτικο και ομορφο στυλ, η διπλή οθόνη χρήσιμη, αυτό που με χάλασε είναι το εικονίδιο των δεδομένων που θέλει 2 πατήματα πλεον, τι τα πειραζουν και μας ξενερώνουν τα γιαπωνέζια- καθώς και αυτή η μ@λ@κι@ με την συνεχη ειδοποίηση ότι τα δεδομένα απενεργοποιήθηκαν, αυτό προϋπηρχε ομως. Κάμερα δεν μπορώ να καταλάβω διαφόρα, πολύ καλή μου φαίνεται όπως και πριν, όπως και η ταχυτήτα του - στα ιδια επιπεδα με πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrk2079 Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Εμένα έκανα hard reset και από τότε δεν μ ακούνε καλά όταν μιλαω. Είναι λογικό; να κάνω πάλι η έχει κακό μικρόφωνο; Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε μου έβγαλες καμμια άκρη με τον ήχο? Κι της κοπέλας μου τα ίδια κάνει Στάλθηκε από το hlte μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 μου εβγαλε μια καρτα στις υποδειξεις xperia και μου λεει αφυπνιστε αμεσως το xperia παταω επανω εκει και μου λεει τα εξης.η λειτουργια πατημα για αφυπνιση αφυπνιζει το τηλεφωνο μονο με ενα διπλο πατημα για να παρακαμτεται το πατημα του κουμπιου λειτουργιας και κατοπιν μου δινει την επιλογη μεταβαση εκει και με μεταφερει στις ρυθμισεις της οθονης αλλα τετοια επιλογη δεν υπαρχει εκει μονο τα βασικα δηλαδη οτι ηταν και εκει σε ρυθμισεις πριν την αναβαθμιση.τετοια επιλογη δεν εχει στο μενου στις ρυθμισεις της οθονης.αν ξερει καποιος κατι και εχει βρει τετοια ρυθμιση ας μου πει γιατι μαλον δεν την εχει το δικο μας τηλεφωνο Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mksstratos Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Γεία σας παιδιά,δηλώνω αρκετά ικανοποιημένος μετά την τελευταία αναβάθμιση.Θα επαναλάβω κι εγώ την αύξηση της εσωτερικής χωρητικότητας, και ακόμη πιο...σπιρτόζικη συμπεριφορά εως τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Φίλε μου έβγαλες καμμια άκρη με τον ήχο? Κι της κοπέλας μου τα ίδια κάνει Στάλθηκε από το hlte μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακούγεται τρελό αλλά το τσέκαρα πριν και μετά. Ευθύνεται το Viber. Πες της να το κάνει απεγκατασταση και ας δοκιμάσει μετά να μιλήσει. Κουλο αλλά κατά 99% ισχύει.με άκουγαν σαν να είμαι σε πηγάδι. Μόλις το έβγαλα όλα καλά Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Καλησπέρα, έχετε κάποιο σερβις να μου συστησετε για την σονυ συσκευή μου ?ξερω εχει συζητηθει αρκετες φορές ομως τώρα το χρειαζομαι και δεν έχω ιδεα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts