Jump to content

konsolas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by konsolas

  1. Έχει έρθει σε όλους? Γιατί σε μένα δεν ήρθε?
  2. Γειά 9 Έχω δύο προβλήματα και παρακαλώ για τα φώτα σας. Πριν 15 μέρες έβαλα 2η sim και δούλευε κανονικά μέχρι χθες, ξαφνικά χάθηκε το σήμα της 2ης sim και έβγαλε παράθυρο "αδυναμία αναγνώρισης 2ης sim", όταν κάνω αρκετές επανεκκινήσεις, τη διαβάζει αλλά για μερικές ώρες και μετά πάλι χάνεται. Το άλλο θέμα είναι ότι, προσπαθώ να κάνω εκτύπωση με NFC και ο εκτυπωτής δεν αντιδρά καθόλου, πως μπορώ να ελέγξω αν το NFC του τηλεφώνου δουλεύει? Ευχαριστώ πολύ
  3. Και μένα το ίδιο. Χθες πήγα να την κατεβάσω 2-3 φορές και κόλλαγε στο 85%. Σήμερα το πρωί δεν υπήρχε, πατώντας '' έλεγχος για ενημερώσεις'' λέει ότι δεν υπάρχει νέα ενημέρωση.
  4. Γειά σας Υπάρχει τρόπος να βάλεις διαφορετικό ήχο κλήσης σε κάποια νούμερα? Ευχαριστώ
  5. Καλημέρα, έχει πάρει κανείς, τζαμακι που να ταιριάζει? Πήρα ένα από τα BangGood και είναι πολύ στενό, αφήνει μεγάλα περιθώρια. Υπάρχει κάποιο που να ταιριάζει απόλυτα?
  6. Καλησπέρα παιδιά. Δύο απορίες γιατί τα z6 δεν αναφέρονται στο επίσημο site της lenovo και γιατί αφού έχει καλύτερα χαρακτηριστικά από το Redmi note 7 και παρόμοια τιμή, έχει ελάχιστες συγκριτικά πωλήσεις?
  7. Τοχω πάθει και εγώ κάνε επανεκκίνηση και θα φτιάξει
  8. Γειά σας! Τα φώτα σας στον αρχάριο παρακαλώ! Πριν το Κ6 note είχα το Samsung J5 στις εφαρμογές Outlook και messenger όταν είχα μήνυμα μου έβγαζε εικονίδιο πάνω εκεί που είναι τα εικονίδια σήματος, μπαταρίας κλπ, επίσης έβγαζε συννεφάκι στο εικονίδιο της εφαρμογής με το νούμερο των μηνυμάτων, όσο έχω σκαλίσει στο Lenovo δεν μπορώ να το κάνω να με ειδοποιεί, αν δεν ανοίξω την εφαρμογή δεν μαθαίνω αν έχω μηνύματα.
  9. Παιδιά γειά σας, εύχομαι σε όλους καλές διακοπές! Καλό θα ήταν όσοι μπορούμε να βρισκόμαστε σε κάποια παραλία και να απολαμβανουμε τη δροσιά και τα... αξιοθέατα και όχι να ασχολούμαστε με το χαζοκινητό που έχει γίνει η προέκταση του χεριού μας! Λοιπόν παιδιά αντιμετωπίζω πρόβλημα και ζητώ να μου πείτε τη γνώμη σας. Εδώ και αρκετές μέρες μετά από χρήστη μισής ώρας και μετά (εγώ κάνω μόνο σερφαρισμα και τίποτα άλλο) το τηλέφωνο ζεστάνεται αισθητά και το Chrome αρχίζει να σέρνεται! Έχω ελάχιστες εφαρμογές και το μόνο που τρέχει στο παρασκήνιο είναι το avast, αντιμετωπίζει άλλος το ίδιο πρόβλημα ή μήπως είναι το τηλέφωνο ελαττωματικό?
  10. Έχω Q και παίζει καμπάνα, σε επαρχία!
  11. Παιδιά γειά σας! Τα φώτα σας παρακαλώ, ενώ μου δείχνει κανονικά τις επαφές, όταν κάνω αναζήτηση σε ένα όνομα μου βγάζει δύο επαφές για το ίδιο όνομα, η μία έχει το νούμερο του ή άλλη όχι. Τι έχω πειράξει, γιατί το κάνει τώρα τελευταία! Ευχαριστώ!
  12. Μετά την αναβάθμιση η εσωτερική μνήμη εμφανίστηκε με καμιά 300αριά MB λιγότερα. Φίλε GiannisMetal εγώ δεν έκανα reset ούτε πριν ούτε μετά και δεν είχα κάποιο θέμα. Είναι απαραίτητο το reset?
  13. Γιατί είναι πολύ ακριβή και δεν την αγοράζει κανείς!
  14. Με το nougat έχει περισσότερη ram ελεύθερη, όπως και rom
  15. ΤΕΛΙΚΑ μέσω pc έκανα την αναβάθμιση, γιατί όμως έλεγε ότι έχει την τελευταία αναβάθμιση ενώ δεν την ΕΙΧΕ, μυστήριο!
  16. Παιδιά καλησπέρα εγώ έχω το DS F3212 και κάνοντάς έλεγχο μου λέει ότι είναι ενημερωμένο ενώ έχει την 179 και όχι την 182. Τι συμβαίνει?
  17. GiannisMetal είχες δίκιο με το λουκέτο στις εφαρμογές, μήπως ξέρεις τι ακριβώς δουλειά κάνει αυτό το κλείδωμα, σε τι πράγμα κλειδώνει την εφαρμογή?
  18. Γειά σας και πάλι Παιδιά μήπως ξέρετε πως κάνω φραγή ή εκτροπη κλήσης από τη συσκευή, ψάχνω το μενού αλλά δεν βρίσκω τη ρύθμιση. Επίσης πολλές φορές όταν κλείνω μια εφαρμογή από το πλήκτρο (σκουπάκι) όταν πατάω το πλήκτρο (τετράγωνο) την εμφανίζει σαν να μην έκλεισε, και πρέπει να την κλείσω με το x πάνω δεξιά στο παράθυρο της εφαρμογής, το κάνει σε άλλους? Άλλο ένα σχόλιο παρόλο που σας ζάλισα, μεγάλο μειονέκτημα τα μη φωτιζόμενα πλήκτρα!
  19. Παιδιά γειά σας. Έχετε να μου προτείνετε κάποια θήκη flip cover και κάποιο καλό τζάμι? Ευχαριστώ
  20. Καλησπέρα Θα ήθελα σε παρακαλώ GiannisMetal να μας πεις περισσότερες πληροφορίες για την ancus αφού δεν είναι τζάμι τι παραπάνω έχει από την μεμβράνη της αρχικής συσκευασίας και είναι και ακριβή (6,50), έχω δοκιμάσει αρκετά και έχω απογοητευτεί και ξοδευτεί σε σημείο να αφήσω γυμνή την οθόνη αλλά φοβάμαι μην γεμίσει γρατζουνιές
  21. Παιδιά γειά σας και από μένα Αγόρασα το τηλέφωνο πριν ενα μήνα περίπου θα πω τα αρνητικά που βρήκα εγώ στο μήνα λειτουργίας μιας και τα θετικά έχουν ειπωθεί. Δε βρίσκεις τζαμάκι, κανένα δεν κάνει ακόμα και ένα premium που πήρα από το aliexpress και αυτό αφήνει πολύ κενό γύρω γύρω, αφού και η μαμίσια μεμβράνη που υπάρχει μέσα στη συσκευασία αφήνει λίγο κενό τι να περιμένεις. Κάτι πολύ παράξενο που συμβαίνει τώρα τελευταία που κλείνω το τηλέφωνο το βράδυ είναι ότι όταν το ανοίγω το πρωί λείπουν εφαρμογές σαν μα μην τις εγκατέστησα ποτέ (π.χ. instagram) που συμαίνει εγκατάσταση από την αρχή και ξανά κωδικούς. Σήμερα το πρωί ήταν εξαφανισμένος από την επιφάνεια εργασίας ο φάκελος google που είχε όλες τις εφαρμογές google μέσα, κάποιες από αυτές τις βρήκα οι άλλες έχουν εξαφανιστεί όπως και ο φάκελος που μου γλίτωνε χώρο. Έχει συμβεί και σε άλλο αυτό? παρόλες τις επανεκινήσεις δεν έγινε τίποτα.
  22. Παιδιά γειά σας Συγνώμη για την ενόχληση και δεν ξέρω αν ανοίγω σωστά το θέμα ή είναι αρχαιολογία, αλλά έχω ένα samsung GT-S7230E και πρόσφατα είδα ότι υπάρχει ένα firmware android 2 vodafone στο sammobil το κατέβα ακολουθώ τις οδηγίες αλλά όταν πάω να Add the firmware file to AP αυτο δεν βλέπει κανένα αρχείο απο το firmware που έχω κατεβάσει διότι το Odin3_v3.11.1 διαβάζει αρχεια tar, md5, smd, gz ενώ τα ρχεια του firmware ειναι bin, fota, csc, ffs, κλπ Μπορείτε να βοηθήσετε λίγο τον άσχετο ευχαριστώ!!
  23. Δε με πολυ πειράζει η αυτονομία δεν είμαι όλη μέρα με το τηλέφωνο στο χέρι, πολύ διαφήμιση πέφτει και για το Xiaomi note 4 αλλά έχω Q και δεν παίζει λέει Δεν έχει 20 (800) Λέτε να πάρω το Motorola η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα ποτέ στο νου μου?
  24. Παιδιά πήρε το μάτι μου το Lenovo K6 note που είναι στα 199 € με καλά χαρακτηριστικά αλλά με προβληματίζουν δύο πράγματα: 1. Σε παρόμοια ερωτήματα σε αυτό το φόρουμ δεν το προτείνει κανένας 2. Ο επεξεργαστής του μου φαίνεται κατώτερος να πω? Δεν ξέρω είμαι λίγο άσχετος. Λίγη βοήθεια παρακαλώ. Θέλω οθόνη τουλάχιστον 5.5, ικανοποιητικές φωτογραφίες, αρκετό σερφάρισμα, λίγη ομιλία, καθόλου παιχνίδια.
×
×
  • Create New...