Jump to content

eiriniman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by eiriniman

  1. Ήρθε! Σήμερα...miui 10 τέλεια!
  2. Αγορασμενο από public πριν ενάμιση μήνα πότε θα πάρει miui 10; Για εμάς που δεν ήμαστε tech master.
  3. Έχει κάνα δίωρο που το έβγαλα από το κουτί του και βάζω τις ρυθμίσεις μου. Ξεκίνησε τις ενημερώσεις αλλά προς το παρόν έχει την 7.1.1
  4. Χθές πήρα από το public το 6/64 σε μαύρο. Δεν είμαι tech master οπότε θα ήθελα να ρωτήσω αν φοράει ζελατίνα οθόνης και δεύτερο αν θα πάρει android oreo.
  5. Νέος κάτοχος και εγώ του xiaomi redmi note 4x 4/64gb 199€ από public δεν είμαι tech master πιστεύω να έκανα καλή αγορά., Πήρα και την θήκη xiaomi 19.99 euro. Μόνο στην προστασία οθόνης την πάτησα δεν εφαρμόζει εντελώς. Το notification led δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου. Αυτά για αρχή.
  6. Λογικά θα ταιριάζει η θήκη γιατί του xa1 δεν έχει πλαϊνά ούτε πάνω κάτω οπότε θα ταιριάζει στο xa ultra άσχετα με το volume που είναι πιο πάνω....
  7. Ευχαριστώ θα προχωρήσω στην αγορά πιστεύω να μην την πατήσω....
  8. Flip Cover Sony SCSG40 για το Sony Xperia XA1 Ultra Black γνωρίζετε αν ταιριάζει αυτή η θήκη για το sony xperia xa ultra? Λογικά θα ταιριάζει γιατί το δύο κινητά είναι πανομοιότυπα!Σε κάποια ξένα site λέει ότι είναι συμβατή και με τα δύο κινητά.Η scr60 δεν υπάρχει πουθενά.
  9. Ψάχνω εδώ και μέρες για την γνήσια θήκη της sony scr60 για το xa ultra και δεν μπορώ να την βρω σε Ελληνικό κατάστημα-site γνωρίζει κάποιος γιατί?
  10. Τέλεια! Εγκατέστησα την αναβάθμιση πολύ καλή. Βοήθησε στο χώρο αποθήκευσης περιμένω να δω για μπαταρία!
  11. Μετά την 4η Σεπτεμβρίου 2016 που δεν άνοιγε καθόλου μετά από ενάμιση χρόνο χρήση και το έστειλα στην vodafone για service, χθές ξανακόλλησε και δεν άνοιγε με τίποτα.Το πήγα στην vodafone της περιοχής μου και θα το στείλουν στο service ξανά.Τι να πω...ευτυχώς έχει ακόμα εγγύηση. Απορώ τι έκαναν την πρώτη φορά που το κράτησαν.
  12. Κάτοχος και εγώ του εν λόγω κινητού από 31/12/16.Πολύ καλό, πρός τέλειο.Η μπαταρία φορτίζει πολύ γρήγορα,μην ακούτε τι λένε οι tech masters κρατάει δύο ημέρες με νορμάλ χρήση.Φώτο απίστευτες.Τα 16gb μνήμης οριακά ανεκτά αλλά δεν πειράζει και τόσο.Το συνιστώ...
  13. Κάτοχος και εγώ του εν λόγο κινητού ενάμιση χρόνο τώρα.Η εφαρμογή smart view δεν βρίσκει τοποθεσία με τίποτα.Το κινητό για πρώτη φορά δεν άνοιγε καθόλου την περασμένη εβδομάδα και το έστειλα vodafone athens το έφτιαξαν αρκετά γρήγορα και το έχω τώρα κανονικά.Μόνο η εφαρμογή αυτή δεν λειτουργεί καλά.Όσο για το πρόβλημα μου είπαν ότι του έκαναν μία αναβάθμιση και όλα καλά.
  14. που βρηκατε θηκη και ζελατινες απο vodafone δυο εβδομαδες ψαχνω πανελλαδικα και εχουν εξαντληθει...απιστευτο μονο στο e bay.
×
×
  • Create New...