Jump to content

[Επίσημο - Παλιό] Sony Ericsson W800 Walkman Phone

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια πως τρεχεις μια εφαρμογη στο κινητο. Τα κανω copy στον φακελο της μνημης του κινητου και το μονο που μπορω να κανω ειναι να το στειλω σε αλλον.

Διάβασε λίγο πιο πάνω...

• Απαντήσεις 988
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν φημίζονται και για τις τρελλές τους γνώσεις στα κινητά στο Γερμανό. Όταν θα έπαιρνα to S700 μου έλεγε ότι παίρνει ΜΜC κάρτες μνήμης και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό...

Εμένα πάλι όταν τους ρώτησα για screen protector για το P910i με κοιτούσαν λες του γύρευα διαστημικό εξοπλισμό!

Όχι απλά δεν είχαν, αλλά δεν ήξεραν τι είναι αυτό που τους γυρεύω...

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Εμενα μου δωσαν θηκη για αλλο κινητο, και σε ενα φιλο μου που ηθελε φορτιστη για Κ700 του πουλησαν ενα για Κ750 (Τον ειχαν διαβεβαιωσει οτι ειναι συμβατος!!)

Παιδιά αν θέλω να μενει η οθονη στο W800ι με την φωτογραφια που εχω για wallpaper και να μην σβηνει(για την μπαταρια προφανως για να κραταει περισσοτερο) υπαρχει καποια ρυθμιση ;

με το ημερολογιο που δεν μπορεις να αποθηκευσεις π.χ. γεννεθλια και να εμφανιζονται και τον επομενο χρονο καμοια λυση εχει καποιος,ή αν ξερει καποια εφαρμογη java που να δουλευει ομως σωστα και να μην είναι demo ;

επισης οταν καποιο theme εχει και μουσικη πως ενεργοποιητε να ακους και την μουσικη μαζι με το theme,εχει καποια ρυθμιση ισως;

Ευχαριστώ

gia ta gene8lia to brhka, poly apla ta bazeis sta stoixeia ths epafhs sou kai ta mernaei mono tou sto hmerologio...Kaneis edit thn epafh dhladh kai exei ekei pedio gene8lia.Ayto pou les gia thn mpataria den to katalaba, afou meta apo ligo bazei to roloi kai gri o8onh h photo pou kolaei? to screensaver 8eleis na bgaleis?gia koita3e stis ry8miseis thn o8onhs an breis kati pou sou kanei. Twra gia to theme pou les den exw idea,allos kaneis?
make god laugh...

Παιδιά δυο ερωτήσεις κι απο μένα που σκέφτομαι να το πάρω.

1) Ο ήχος της φωτογραφικής γίνεται να απενεργοποιηθεί;

2) Τι αρχεία βίντεο τραβάει; Νομιζώ .mov ε; Υπάρχει άλλη επιλογή;

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Γεια σας και παλι. Απογοητευτηκα απο το τηλεφωνακι και ο πιο σημαντικος λογος ειναι οτι υστερει κατα πολυ στις επαφες. Δεν κανει backup τις επαφες, παρα μονο συγρονισμο, δεν ταξινομει αλφαβητικα τις 280 επαφες με 350 αριθμους που περασα με υπερυθρες μια μια απο το Νοκια που εχω και επισης δεν δεχεται ανα επαφη πανω απο ενα τηλεφωνικο νουμερο ιδιας κατηγοριας (γραφειου, σπιτιου κ.λ.π.). Αν εχει καποιος καποια λυση τουλαχιστον να ταξινομηθουν αλφαβητικα οι επαφες καλως, αλλιως θα το βρητε για πουλημα. Το πιο κουφο βεβαια ειναι οτι φορτιζει οταν το συνδεεις στον υπολογιστη!!

alfabhtika tis bazei tis epafes, apla bazei prwta tous agglikous xarakthtres kai meta to ellhniko alfabhto, to NOKIA omws ta grafoun anameikta( ps exoun to idio m kai n ) opote alla3e ta grammata pou se xalane se ellhnika kai ka8arises
make god laugh...

alfabhtika tis bazei tis epafes, apla bazei prwta tous agglikous xarakthtres kai meta to ellhniko alfabhto, to NOKIA omws ta grafoun anameikta( ps exoun to idio m kai n ) opote alla3e ta grammata pou se xalane se ellhnika kai ka8arises

Μα ολες μου οι επαφες ειναι σε Ελληνικα, αλλα δεν τις βαζει ακριβως στη σειρα τους. (Επειδη θελω να ειμαι σιγουρος για τις επαφες μου, οποιος θελει το πουλαω.)

Γεια σας και παλι. Απογοητευτηκα απο το τηλεφωνακι και ο πιο σημαντικος λογος ειναι οτι υστερει κατα πολυ στις επαφες. Δεν κανει backup τις επαφες, παρα μονο συγρονισμο, δεν ταξινομει αλφαβητικα τις 280 επαφες με 350 αριθμους που περασα με υπερυθρες μια μια απο το Νοκια που εχω και επισης δεν δεχεται ανα επαφη πανω απο ενα τηλεφωνικο νουμερο ιδιας κατηγοριας (γραφειου, σπιτιου κ.λ.π.). Αν εχει καποιος καποια λυση τουλαχιστον να ταξινομηθουν αλφαβητικα οι επαφες καλως, αλλιως θα το βρητε για πουλημα. Το πιο κουφο βεβαια ειναι οτι φορτιζει οταν το συνδεεις στον υπολογιστη!!

ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΤΑΤΑ!!!!

Βάλε το MyPhoneExplorer στο PC σου και δουλεψε μαυτο. (καλώδιο ή ΒΤ)

>Undead<

Μα ολες μου οι επαφες ειναι σε Ελληνικα, αλλα δεν τις βαζει ακριβως στη σειρα τους. (Επειδη θελω να ειμαι σιγουρος για τις επαφες μου, οποιος θελει το πουλαω.)

Μάλλον δεν είναι όλες στα Ελληνικά οπώς λες γιατί πολύ απλά μπορεις να γράψεις Ελληνικά με διαφορετικά αλφάβητα σ' ένα κινητό! Δεν ξέρω τι ακριβώς ισχύει για αυτό στα nokia άλλα στο samsung που είχα πριν μπορούσα να γράψω Ελληνικά και με το Αγγλικό αλφάβητο και μάλιστα έκανε διάκριση μεταξύ του ενός και του άλλου αλφαβήτου!

Το πιο κουφο βεβαια ειναι οτι φορτιζει οταν το συνδεεις στον υπολογιστη!!

Καθόλου κουφό θα έλεγα αφού αρκετές συσκευές που έχουν μπαταρία και συνδέονται στον υπολογιστή μέσω usb φορτίζουν! Αυτό δεν γίνεται για λοιπούς τρόπους συνδεσης όπως σειριακά, μέσω υπερύθρων ή bluetooth!

Βάλε το MyPhoneExplorer στο PC σου και δουλεψε μαυτο. (καλώδιο ή ΒΤ)

Αυτό υπάρχει στο CD ή το κατεβάζουμε μόνοι μας ? (και από που ?)

[sIGPIC][/sIGPIC]

οσοι πιστοι τρεξτε.... ;) η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ μεχρι τελος της εβδομαδας θα το εχει 419 σε 12 ατοκες ;) :) :cool:

http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME

LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this:

an thelo auto to gri pou vgazei meta apo ligo h othonh na mhn to vgazei kai na menei sthn othonh anamonhs ginetai ;

egw perasa mesw bluetooth apo panasonic x70 sto w800i tous thlefwnikous arithmous kai de mou evgaze alfavitika ta onomata kai apla alaksa mono to prwto gramma apo thn kathe epafh me to idio gramma apla na to exw pathsh apo ta plhktra tou w800i kai oles oi epafes bhkane alfavitika kai tis vriskw twra kanonika

egw perasa mesw bluetooth apo panasonic x70 sto w800i tous thlefwnikous arithmous kai de mou evgaze alfavitika ta onomata kai apla alaksa mono to prwto gramma apo thn kathe epafh me to idio gramma apla na to exw pathsh apo ta plhktra tou w800i kai oles oi epafes bhkane alfavitika kai tis vriskw twra kanonika

Σε ευχαριστω φιλε μου, θα το κανω μολις δανειστω ενα νοκια με bluetooth, γιατι το δικο μου δεν εχει και δεν αντεχω παλι χειροκινητα με υπερυθρες. Υπαρχει και ενα αλλο προβλημα με τον καταλογο που το εχει η SE και αλλες εταιρειες. Οταν θελεις να περασεις περισσοτερα απο ενα ειδος τηλεφωνου (π.χ. κινητο) στο ιδιο ονομα δεν σε αφηνει. Χαζο βεβαια, αλλα κατα την μεταφορα απο Νοκια χανονται πολλα τηλεφωνα ετσι. Τελως παντων εχει πολυ καλες λειτουργιες και θα προσπαθησω να το συνηθισω. Αυτο το τελικο ς ρε παιδια που το εχει βαλει η SE? Εψαξα πολυ, αλλα δεν το βρηκα ακομα. (Μη μου πειτε να βαλω το Τ9, αυτο το πραγμα με τιποτα δεν μπορω να το καταλαβω, ειμαι του παραδοσιακου απλου τροπου).

Σε ευχαριστω φιλε μου, θα το κανω μολις δανειστω ενα νοκια με bluetooth, γιατι το δικο μου δεν εχει και δεν αντεχω παλι χειροκινητα με υπερυθρες. Υπαρχει και ενα αλλο προβλημα με τον καταλογο που το εχει η SE και αλλες εταιρειες. Οταν θελεις να περασεις περισσοτερα απο ενα ειδος τηλεφωνου (π.χ. κινητο) στο ιδιο ονομα δεν σε αφηνει. Χαζο βεβαια, αλλα κατα την μεταφορα απο Νοκια χανονται πολλα τηλεφωνα ετσι. Τελως παντων εχει πολυ καλες λειτουργιες και θα προσπαθησω να το συνηθισω. Αυτο το τελικο ς ρε παιδια που το εχει βαλει η SE? Εψαξα πολυ, αλλα δεν το βρηκα ακομα. (Μη μου πειτε να βαλω το Τ9, αυτο το πραγμα με τιποτα δεν μπορω να το καταλαβω, ειμαι του παραδοσιακου απλου τροπου).

με κεφαλαια φιλε....

αν δεν δουλευεις το Τ9 ειναι η καλυτερη λυση τα κεφαλαια. ;)

δεν ξεχνώ...

episeis paratirisa oti ena onoma apo E (me tono) mou to ebale anamesa sta onomata apo A , opote skeftika na bgalw ton tono , mpas kai to katalabei gia E kai egine , an exete problima taksinomisis prosekste to afto
So this is how liberty dies, with thunderous applause

το πακέτο ειναι οτι αν δεν εχεις Τ9 δεν υπάρχει ς τελικό. και στις επαφές θα ήθελα τα ονόματα με μικρά γράμματα αλλα εντάξει τα ονόματα, τα επίθετα θα βγαίνουν με σ και φαίνεται ασχημο. ξέρετε κατι γι αυτο?

Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. .

>μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. .

μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .<

Είναι φανερό ότι δεν το συνήθισες ακόμα. Τον τηλεφωνικό κατάλογο φαντάζομαι θα τον έχεις στο pc. Θα τον επεξεργαστείς εκεί (δεν παίρνει πολύ) και θα τον στείλεις στο κινητό. Μια χαρά θα είναι ταξινομημένα αφού θα είναι γραμμένα με μισ συγκεκριμένη γραμματοσειρά. Και φυσικά είναι προτιμότερο να στέλνεις τον κατάλογο μέσω bluetooth και όχι με irda ή χειροκινητα.

re paidia pos boro na epexergasto tis epafes ,me to kalodio mou vgainei mono i memory stick(diahirisi arxion)? tnx ek ton proteron

Με το File Manager που το εγκαθιστάς από το CD βλέπεις το κινητό. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...