VeCo Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Πλακα μου κανεις ρε φιλε? εννοειται οτι το εχω διαβασει ολo το threat, και του κ750... αλλα παλι ακρη δεν εβγαλα... (το μονο που καταφερα ηταν να χαλασω τα ματια μου με τις 150+30 σελιδες και των 2 threats) Γι αυτο λεω "καποιοι λενε οτι ειναι ακριβως τα ιδια, καποιοι λενε οτι το w800 ειναι καλυτερο". Εγω θελω να μαθω πιο ειναι καλυτερο στον ηχο απο το εξωτερικο ηχειο ομως, οχι απο τα ακουστικα... Καλά ρε φίλε μην τα παίρνεις. Έχεις κι εσύ δίκαιο. Κοίτα, οι περισσότεροι λένε ότι ο ήχος από εξωτερικό ηχείο είναι εξαιρετικός. This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Δεν έχεις άδικο. Είδα ότι το ρώτησες αρκετές φορές αυτό. Και εδώ, και στο ανάλογο θέμα του 750. Απλά, όποιος έχει το ένα από τα δύο, δεν έχει το άλλο, για να κάνει την σύγκριση. Ειδικά επειδή το 800 μόλις κυκλοφόρησε. Ούτε εγώ έχω το 800 και δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά, αλλά υποτίθεται ότι το 800 έχει καλυτερο ήχο από το 750 (που έχει πολύ καλό ήχο, ούτως ή άλλως). Μάλλον κάποιος πιο ειδικός θα μπορούσε να σε διαφωτίσει σε θέμα hardware, τι ακριβώς παίζει. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι σε θέμα software το 800 είναι πιο εξελιγμένο σε ότι αφορά την μουσική. Αν και το software του 800, μπορείς να το "φορέσεις" στο 750. Ίσως κάποιος πιο ειδικός στον ήχο θα μπορούσε να μας αναλύσει την διαφορά. Τι να πω ρε φιλε... Εγω τα εχω ακουσει και τα 3 (+s700), αλλα οχι ταυτοχρονα... να σου πω την αληθεια το w800 μου φανηκε να παιζει πιο δυνατα (αυτο με ενδιαφερει) απ' ολα, και μετα πιο δυνατα μου φανηκε το s700 και οχι το k750 οπως περιμενα... Τεσπα... εγω την αλλη εβδομαδα θα παω να παρω το w800 και να πα να γ.......ι, αμα το μετανιωσω το πουλαω... (αλλωστε αυτο κανω συνεχεια, γιατι να μην το κανω αλλη μια φορα?) Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Τι να πω ρε φιλε... Εγω τα εχω ακουσει και τα 3 (+s700), αλλα οχι ταυτοχρονα... να σου πω την αληθεια το w800 μου φανηκε να παιζει πιο δυνατα (αυτο με ενδιαφερει) απ' ολα, και μετα πιο δυνατα μου φανηκε το s700 και οχι το k750 οπως περιμενα... Τεσπα... εγω την αλλη εβδομαδα θα παω να παρω το w800 και να πα να γ.......ι, αμα το μετανιωσω το πουλαω... (αλλωστε αυτο κανω συνεχεια, γιατι να μην το κανω αλλη μια φορα?) Για το S700 (μιας και το έχω) μπορώ να σου πω πως είναι πολύ καλό το ηχείο του. Σίγουρα το w800 είναι ανώτερο. Εκ των τριών εννοείται w800. This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 πωλειται Σιγκαπουρη 500 ευρω με 2x512 sonyericsson sticks :!: ;) σαν προσφορα :confused:http://www.slashphone.com/news/uploads/2390/sony_ericsson_w800.jpg http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 πωλειται Σιγκαπουρη 500 ευρω με 2x512 sonyericsson sticks :!: ;) σαν προσφορα :confused:http://www.slashphone.com/news/uploads/2390/sony_ericsson_w800.jpg Βασικα δεν συμφερει... εγω με μια 512 το βρηκα 420, αρα αν το παρω με 2 (500 ευρω) ειναι σαν να αγοραζω την δευτερη 80 ευρω. και βασικα ειναι βλακεια να χεις δυο 512... στην μια θα εχεις τα ελληνικα και στην αλλη τα ξενα? και θα τις αλλαζεις συνεχεια? και θα κουβαλας μαζι σου και την αλλη? και αν την χασεις? καλυτερα να βαζαν μια του ενος GIGA... τοτε ενταξει... Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoGlx Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Εδώ κ κάτι μέρες εκεί που ήταν να ξεφορτωθώ το Κ750 στον φίλο μου, φορτώθηκε το W800 :P Τι να σας πω... ύστερα από πολλά ζόρια κ δοκιμές ;) (Κ μάλιστα μου έκανε εντύπωση που ως SonyEricsson είχαν στην συσκευασία Sandisk (η όπως λέγεται) :S ) Τώρα για τις διαφορές τους στον ήχο: Καλά για τα ακουστικά, δεν το συζητώ, πολύ βολικό που βγαίνει σε καρφί κ μέτα σε handsfree, για τυχών 3ες συσκευές εκπομπής! Όσο για το μεγαφωνάκι σε Mid δεν είχε καμία διαφορά!! όσο για αναπαραγωγή Video k Audio μπορώ να πώ πως είναι σε ίδια αναλογία, άντε να δίνει μια ψευδαίσθηση έτσι όπως είναι τοποθετημένο το μεγαφωνάκι του!! Από Φωτογραφία: τα ίδια σε μέρα, αλλά σε σκοτάδι το 750 βγάζει περισσότερο μπλε παράσιτο! Από Βίντεο: (Θα το δοκιμάσω, δεν έχω κοινή λήψη) Χμ, κολάει από μόνο του χωρίς να κάνει κάτι το ιδιαίτερο (πχ, να μπεις κ να βγεις από ένα φάκελο) σβήνει, λευκή οθονίτσα, αναβοσβήνει για καμια 3αρα φορές κ ξανα ανοίγει μόνο του σαν να έκανε reboot, χωρίς να ζητά κωδικούς Κλπ!! Πάντως μπορώ να πω πως είναι κάπως βολικότερο το πληκτρολόγιο του W800 μιας κ είναι κάπως ποιο φαρδιά. Ένα μείον είναι ότι δεν βγαίνει σε άλλα χρώματα (σε γνήσιο τουλάχιστον κ όσο το έψαξα) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Βασικα δεν συμφερει... εγω με μια 512 το βρηκα 420, αρα αν το παρω με 2 (500 ευρω) ειναι σαν να αγοραζω την δευτερη 80 ευρω. και βασικα ειναι βλακεια να χεις δυο 512... στην μια θα εχεις τα ελληνικα και στην αλλη τα ξενα? και θα τις αλλαζεις συνεχεια? και θα κουβαλας μαζι σου και την αλλη? και αν την χασεις? καλυτερα να βαζαν μια του ενος GIGA... τοτε ενταξει... δεν εβαλαν του 1g για πρακτικους λογους ;) και τα 2 ειναι sony κι oxi sandisk ;) http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 παιδιά εγώ θέλω να ρωτήσω το εξής. Όταν χρησιμοποιώ ένα τραγούδι για ringtone, αυτό ακούγεται με μεγαλύτερη ένταση από ότι όταν ακούω το ίδιο τραγούδι σα mp3 από το φάκελό του. Γιατί αυτό? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitoum Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Ένα πολύ καλό πρόγραμμα που αφαιρεί μέχρι 100% το θόρυβο από τις φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό,είναι το Noiseware Community Edition. Διατίθεται δωρεάν στη διεύθυνσηhttp://www.imagenomic.com/download.asp . (Βέβαια έχουμε ελάττωση του sharpness,αλλά και αυτό ρυθμίζεται. Τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 παιδιά εγώ θέλω να ρωτήσω το εξής. Όταν χρησιμοποιώ ένα τραγούδι για ringtone, αυτό ακούγεται με μεγαλύτερη ένταση από ότι όταν ακούω το ίδιο τραγούδι σα mp3 από το φάκελό του. Γιατί αυτό? γιατι εχει διαφορα η ενταση κουδουνισματος απο τις σταθμες demo του mp3 ;) :cool: http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Ολα καλα βαζω το cd μεσα το καλωδιο μετα ....αρχιζει να ζηταει τους drivers αυτοματη εγκατασταση ... ολα καλα μεχρι που λεει εντοπιστηκε νεο υλικο MEMORY STICK ξανα η ιδια δουλεια αλλα τιποτε ψαχνει ψαχνει τιποτε το οδηγω πισω λοιπον και λεω εγκατασταση απο προκαθορισμενη θεση και βαζω την θεση που ειναι το cd αλλα τιποτε παλι..... τι γινεται γνωριζει κανενας τιποτε :( Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnicnation Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Kαλησπέρα. Εχω μια μικρή επιδότηση στην βοντα. Το Κ750 ειναι live. Εκτος αυτου ομως, ποια συσκευή ειναι καλυτερη; Ποιο ποιοτικό κουδούνισμα πιο εχει; Δεν μιλάω για την ένταση,αλλα για την ποιότητα. Τι να το κάνω να τσιρίζει; Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Kαλησπέρα. Εχω μια μικρή επιδότηση στην βοντα. Το Κ750 ειναι live. Εκτος αυτου ομως, ποια συσκευή ειναι καλυτερη; Ποιο ποιοτικό κουδούνισμα πιο εχει; Δεν μιλάω για την ένταση,αλλα για την ποιότητα. Τι να το κάνω να τσιρίζει; πιο καλα περιμενε λιγο θα φερουν κι αυτοι θελοντας και μη free φυσικα w800 ;) το 800 ειναι στα παντα και το κουδουνισμα μισο κλικ πιο πανω......... ;) http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisKr Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Λοιπόν παίδες: 1)Εμένα μου αρέσει που στο αθόρυβο δεν ακούγεται ο θόρυβος της φωτογραφικής μηχανής όταν τραβάει κάτι που δε γινόταν στο V800 που είχα. 2)Τα πλήκτρα είναι μαλακά και δεν κάνουν θόρυβο όταν γράφω μήνυμα. 3)Εμένα το λογισμικό είναι η έκδοση R1K001.Εσάς; 4)Πότε θα γίνει επισημασμένο το thread του W800i? 5)ΣΥΜΒΟΥΛΗ:ΜΗΝ αγοράζετε κινητά από E-shop.gr γιατί ΔΕΝ γράφουν ΙΜΕΙ πάνω στην απόδειξη με αποτέλεσμα μετά να ΜΗΝ έχετε εγγύηση,όπως την έπαθα εγώ.Το E-shop.gr δεν παρέχει εγγύηση και σας παραπέμπει στην SE η οποία απαιτεί αριθμό ΙΜΕΙ στην απόδειξη.Προσωπικά το παραδέχομαι:Έπαθα και έμαθα! Οι υπόλοιποι υποψήφιοι αγοραστές προσέξτε! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Ολα καλα βαζω το cd μεσα το καλωδιο μετα ....αρχιζει να ζηταει τους drivers αυτοματη εγκατασταση ... ολα καλα μεχρι που λεει εντοπιστηκε νεο υλικο MEMORY STICK ξανα η ιδια δουλεια αλλα τιποτε ψαχνει ψαχνει τιποτε το οδηγω πισω λοιπον και λεω εγκατασταση απο προκαθορισμενη θεση και βαζω την θεση που ειναι το cd αλλα τιποτε παλι..... τι γινεται γνωριζει κανενας τιποτε :( Καλύτερα κατέβασε τους drivers από το site της SE. Στο δικό μου cd το Disc2Phone ήταν κυριολεκτικά στα Ιαπωνικά !!! Με το site βρήκα την υγειά μου ! ΠΡΟΣΟΧΗ :!: Το πορτοκαλί πλαστικό πάνω στο joistic ξεκολλάει ! Το έπαθα μετά από 2 μέρες χρήσης. Φυσικά το κόλλησα και τώρα μια χαρά, αλλά χωρίς αυτό πραγματικά δεν λέει στην αφή και στην ευχηστία ! Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος σχετικά με το πλαστικό! Ο_Ο εννοείς το αυτοκολλητάκι του Walkman? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgakis28 Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Παιδια ξέρεται σελιδες που μπορώ να κατεβασω εφαρμογές/προγραμματακια για το W800i ;ειχε γραψει ο migel αρκετες σελιδες.Μπηκα εκει και κατεβασα εφαρμογες,θεματα,παιχνιδια και τα εκανα εγκατασταση. Τα παιχνιδια και τα θεματα δουλευουν κανονικα αλλα καμοια εφαρμογη δεν μου γινεται εγκατασταση(και κατεβασα πολλες) γιατι μου βγαζει καποιο σφαλμα(λεει η ενεργεια απετυχε) .Ξερει καποιος σελιδες με εφαρμογες/προγραμματα που να τρεχουν σιγουρα για το W800i;;;;;;;;;;;;;;; Πες τε μου,,,, SOS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Θελω να κανω μια ερωτιση σε ολους τους χρηστες του 800. Σας παρουσιασε κανενα προβληματακι το κινητο η κανενα κολλημα? Μια ειναι η εκδοση λογισμικου που κουβαλανε ολα τα 800 η υπαρχουν και καινουριες? Με λιγα λογια θελω να μου αναφερετε ολα τα προβληματα απο το μικροτερο μεχρι το μεγαλυτερο που εχετε παρατηρησει στο πολυταλαντο αυτο κινητο! Σορυ αν σας βαζω σε κοπο αλλα θελω να ξερω τι να περιμενω απο το κινητο και τι να προσεξω!!! Ευχαριστω προκαταβολικα!... the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 tora pou legate kati gia IMEI piga eida k gw tin apodiksei apo to germano pou to pira to 750 pou exo to exei to imei ala grafei kinito tilefono k-7 lol lete na pexti kamia poustia h an exo to to imei eimai ok isxiei h egihsi kanonika etsi? :) Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 tora pou legate kati gia IMEI piga eida k gw tin apodiksei apo to germano pou to pira to 750 pou exo to exei to imei ala grafei kinito tilefono k-7 lol lete na pexti kamia poustia h an exo to to imei eimai ok isxiei h egihsi kanonika etsi? :)μην αγχωνεσαι αδικα BE :cool: με το ΙΜΕΙ που γραφει εισαι Ο.Κ. ;) :) http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος σχετικά με το πλαστικό! Ο_Ο εννοείς το αυτοκολλητάκι του Walkman? Οχι, εννοεί το πορτοκαλί μικρό (κυκλικό) που είναι πάνω στο joistick ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Θελω να κανω μια ερωτιση σε ολους τους χρηστες του 800. Σας παρουσιασε κανενα προβληματακι το κινητο η κανενα κολλημα? Μια ειναι η εκδοση λογισμικου που κουβαλανε ολα τα 800 η υπαρχουν και καινουριες? Με λιγα λογια θελω να μου αναφερετε ολα τα προβληματα απο το μικροτερο μεχρι το μεγαλυτερο που εχετε παρατηρησει στο πολυταλαντο αυτο κινητο! Σορυ αν σας βαζω σε κοπο αλλα θελω να ξερω τι να περιμενω απο το κινητο και τι να προσεξω!!! Ευχαριστω προκαταβολικα!... emena file mou de mou exei parousiasei kana provlimataki.to mono pou mou exei simvei mia fora htan oti eixe kleisei apo mono tou kai epeisis mia fora opws akouga mp3s to eixa balei ston isostathmiti sto terma,kai se mia stigmi mou akoustike enas paraksenos thoribos.alla twra mou einai mia xara de mou exoun ksanasymbei.to kinhto einai teleio ,aksizei na to pareis. ;) :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Με τις επαφές και γενικά το organizer τι γίνεται; μπορεί να γίνει παραμετροποίηση των πόσων και ποιων τηλεφώνων μπορούν να προστεθούν; πχ όντας κάτοχος του SX1 και 3230 smartphones μπορείς να προσθέσεις όσα στοιχεία θέλεις... δεν τα συγκρίνω για να σας προλάβω, απλά θέλω να δω μια άλλη διάσταση των δυνατοτήτων του W800, επειδή με ενδιαφέρει άμεσα... Επίσης, πόσες επαφές χωράει... ας πούμε το 6230 που είχα και δεν είναι smartphone είχα φτάσει τα όριά του δλδ τις 1000 χωρίς πρόβλημα με πλήρη στοιχεία για κάθε επαφή... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Χτες το πήρε ο κολλητός και ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ !έχει πωρωθεί επιτέλους πήρε και ένα σοβαρό κινητό γιατί το D410 ήταν μεγάλη πατάτα ! Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixla Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 exei kaneis idea poso kanei to w800 ektos tou germanou? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts