Jump to content

[Επίσημο - Παλιό] Sony Ericsson W800 Walkman Phone

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόνο που το 6680 ειναι live ενώ το 6670 δεν είναι...δλδ λανσάρανε ένα live κινητό πάνω σε ένα non-live, ενώ εδώ θα γίνει το ακριβός αντίθετο!! (άσε που αναφέρεσαι σε 2 τελείως διαφορετικούς τύπους κινητών, το 6670 είναι 2,5G ενώ το 6680 είναι 3G, δεν μπορεί να υπάρξει συναγωνισμός μεταξύ τους ;) )

Μπορεί να έχει δίκαιο σε αυτό που λες, δεν ξέρω,μακάρι να το φέρουν, εγώ την άποψή μου είπα :O

εννοειτε βρε αδερφε κουβεντα κανουμε.. ;) απλα ευχομαι να μην βγεις εσυ αληθινος γιατι τοτε τον ηπια εγω που ειμαι συνδομητης βοδαφον και θελω να παρω το w800!χε,χε..

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

• Απαντήσεις 988
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εννοειτε βρε αδερφε κουβεντα κανουμε.. ;) απλα ευχομαι να μην βγεις εσυ αληθινος γιατι τοτε τον ηπια εγω που ειμαι συνδομητης βοδαφον και θελω να παρω το w800!χε,χε..

Πίστεψε με, και εγώ το ίδιο!!!! ;) :p

σε ξενα forums μετα απο ψαξιμο διαβασα τα εξης:

α. K750i - W800 : η διαφορα τους ειναι αμελητεα(μνημη 64-512), ισως λίγο καλύτερη ποιοτητα ηχου το 800 λογω πιο καλων ακουστικων και οχι λογω software - η καρτας ηχου

β. το K750i σε πολλους κολησε με μεμο 1GB S.E ενω με 1GB Sandisk ολα ΟΚ

(καπου το ειδα προσφορα σε αγγλικο σαιτ K750i+1GB Sandisk =325 λιρες)

το προβλημα ειναι οτι εχουν εξαφανιστει οι συσκευες!!!!

ολα τα μαγαζια λενε "εναρξη το Σεπτεμβριο"

μηπως τους βγηκε κανενα προβλημα και τα αποσυρανε για λιφτιγκ οπως κανουν με τα αυτοκινητα???

>Undead<

Το εφερε και το eshop με 423 (το πηρα χθες!) αψογο κινητο
Kαλοριζικο bye-bye 6600 :!: :lol:

http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME

LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this:

σε ξενα forums μετα απο ψαξιμο διαβασα τα εξης:

β. το K750i σε πολλους κολησε με μεμο 1GB S.E ενω με 1GB Sandisk ολα ΟΚ

(καπου το ειδα προσφορα σε αγγλικο σαιτ K750i+1GB Sandisk =325 λιρες)

Οχι μονο με την 1GB ενας φιλος μου εχει το K750 (vodafone) κολαει για 4-5 δευτερολεπτα πριν την βρει. Μιλαμε για Sony Memory Stick Duo Pro. Ενω στο W800 δεν εχει κανενα προβλημα.

Καλα το W800 φυσαει... :O :w00t:

Currently Using: Apple iPhone 6s 64GB, HTC One Silver

Πέρασαν...: Nokia 3120, Siemens C55, Siemens SX1, Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson W800i, Qtek S200, HTC TyTN II, Nokia 2680, Nokia 6500 Slide (Silver), Nokia E72, Apple iPad 2 32GB WiFi, Apple iPhone 4S White 16GB, HTC Desire (R.I.P.), Samsung Galaxy S4 Black, Apple iPad 3 32GB Cellular, HTC Desire 310

Λοιπόν παιδάκια...βρήκα το MMC-60 , γύρω στα 36 ευρώ με τα μεταφορικά βγαίνει και μπορείτε να το προ -παραγγείλετε :)

Λοιπόν παιδάκια...βρήκα το MMC-60 , γύρω στα 36 ευρώ με τα μεταφορικά βγαίνει και μπορείτε να το προ -παραγγείλετε :)

kai pws to paragelnoume?8elei pistwtikh?auto to site fainete polu periploko!

Έχω επιδότηση μέχρι 12 Σεπτεμβρίου, ελπίζω να το έχει φέρει μέχρι τότε ο ΟΤΕ, αλλιώς κ750 και μια 512 μνήμη...

Μην αγχώνεσαι η επιδότηση δεν χάνεται εάν θέλεις μπορείς να την αξιοποιήσεις αργότερα ! :)

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

kai pws to paragelnoume?8elei pistwtikh?auto to site fainete polu periploko!

Έχω αγοράσει αρκετές φορές απο αυτούς, είναι ΟΚ ;)

Ναι με πιστωτική :(

Παιδιά περιμένετε. Γιατί να αγοράσουμε το MMC-60 και να μην πάρουμε το Sony Ericsson K750i / W800i Stereo Audio Adapter που είναι στην ίδια σελίδα?

Το MMC είναι ένα απλό fastport σε stereo RCA δηλαδή μόνο για σύνδεση με στερεφωνικό συγκρότημα.

Κοστίζει 20 Λίρες Αγγλίας κα αν θες να συνδέσεις τα ακουστικά σου πρέπει να αγοράσεις και μετατροπέα απο Stereo RCA σε θυλικό stereo mini jack.

Ενώ το Sony Ericsson K750i / W800i Stereo Audio Adapter (στην ίδια σελίδα) κοστίζει μόλις 8 Λίρες Αγγλίας και είναι έτοιμο να δεχθεί ένα οποιοδήποτε στερεοφωνικό ακουστικό mini jack που πιθανώς ήδη έχουμε όλοι μας. Αν μάλιστα θέλουμε να το συνδέσουμε στο στεροφωνικό μας τότε πάμε στο ηλεκτρονικάδικο της γειτονιάς μας και αγοράζουμε με λίγα ευρώπουλα ένα καλώδιο stereo mini jack σε stereo RCA

Έτσι απλά.

Υ.Γ.

Μόνο που πρέπει να περιμένουμε 7-14 μέρες μέχρι να κυκλοφορήσει.

Μην αγχώνεσαι η επιδότηση δεν χάνεται εάν θέλεις μπορείς να την αξιοποιήσεις αργότερα ! :)

Δεν το ήξερα αυτό...Ευχαριστώ...

http://img.userbarz.com/46/9081.jpg

Καμια θηκη για το κινητο εχετε βρει πουθενα (σε Ελληνικα sites)?

Currently Using: Apple iPhone 6s 64GB, HTC One Silver

Πέρασαν...: Nokia 3120, Siemens C55, Siemens SX1, Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson W800i, Qtek S200, HTC TyTN II, Nokia 2680, Nokia 6500 Slide (Silver), Nokia E72, Apple iPad 2 32GB WiFi, Apple iPhone 4S White 16GB, HTC Desire (R.I.P.), Samsung Galaxy S4 Black, Apple iPad 3 32GB Cellular, HTC Desire 310

Λοιπόν πέρασα από 3 Γερμανούς σήμερα και δεν το είχαν (Ηλιούπολη Αργυρούπολη Γλυφάδα), μάλιστα στην αργυρούπολη έμαθα το εξής κουφό: μου λέει ο υπάλληλος το έχουμε διαθέσιμο αλλά μόνο με σύνδεση! Πλήρης αναξιοπιστία ρε γαμώτο τι να πώ! Απο 5 Σεπτεμβρη είπαν, οπότε με βλέπω στο Πλαισιο μετα τα σημερινά!:(:(:(

Και έγώ τα ίδια ρε γαμώτο! Στην πάτρα σε τρείς γερμανους ρώτησα και τίποτα. Οχι τιποτε άλλο αλλα έχω ζητήσει σύνδεση εδώ και μια εβδομάδα και περιμενω το κινητο να το φέρουν.

Αυτό που λές ότι το δίνουν μόνο με συνδέσεισ όντως ισχύει. Είναι η πολιτική όλων των μαγαζιών, όταν έχουν λίγα κομμάτια να δίνουν προτεραιότητα στις συνδέσεις.

σημερα το πηρα κι εγω το κινητο αν και στην αρχη δεν με ειχε ενθουσιασει οταν το πρωτοειδα.αυριο θα γραψω τις εντυπωσεις μου.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

paidia to exo parei apo tis 4 augoustou prin tis diakopes kai tora pou girisa kai psaxnomai mesa sta topic tou myphone ... exo trelathei sta paixnidia kai sta themes... an kai nokiakias to kinito auto einai polu grigoro kai mou aresei para polu.

ps. allazo avatar kateutheian ...xixi

Φίλε Ταξιδιώτη22 μια που απ'οτι βλέπω αλλάζεις συχνά κινητά, είχες ποτέ στην κατοχή σου smartphone της Nokia;αν ναι, τι προτιμάς τα smartphones ή το W800;

Εδώ υπάρχει το white paper για το W800 ,όπου

βρίσκει κανείς αναλυτική περιγραφή και πλήρη χαρακτηριστικά του τηλεφώνου

(για παράδειγμα αναφέρει ότι χωράει 200 SMS,κλπ.)

Φίλε Ταξιδιώτη22 μια που απ'οτι βλέπω αλλάζεις συχνά κινητά, είχες ποτέ στην κατοχή σου smartphone της Nokia;αν ναι, τι προτιμάς τα smartphones ή το W800;

φιλε μου δεν εχει καμια σχεση με smartphones το w-800i,δεν μπορω να σου πω οτι μου αρεσει ποιο πολυ αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι τα εχω ψιλοβαρεθει πλεον τα κινητα με λογισμικο.παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι το w-800 θα σε καλυψει απολυτα. :)

λοιπον να γραψω κι εγω καποιες εντυπωσεις μου.

στην αρχη το ειχα παρεξηγησει λιγο το w-800 αλλα τελικα επεσα εξω.

λοιπον ξεκιναω απο το πιο βασικο θεμα για μενα που ειναι η ποιοτητα,τελικα ναι εχει καλυτερη ποιοτητα κατακευης απο το k-750 κι αυτο φαινεται απο ολα,το πληκτρολογιο του ειναι αρκετα στιβαρο και δεν κανει τριξιματα,η προσωψη δειχνει οτι ειναι πιο δεμμενη πανω στο κινητο και το πισω καλυμα ειναι απλα ολα τα λεφτα,πολυ ποιο ομορφο απο αυτο του k-750.

στα πλαγια της συσκευης το χρωμα που του εχουν βαλει δινει αλλη αισθηση στο κινητο και φυσικα ειναι ανωτερης ποιοτητας απο του K-750.

στις λειτουργιες του ως walkman ειναι απλα απαιχτο,παρα πολυ καλο το εχω βρει ως τωρα.

ο ηχος του απο τα ακουστικα ειναι παρα πολυ καλος και δυνατος,επισης και πολυ ποιοτηκος.επισης να επισημανω οτι τα ακουστικα που περιλαμβανει η συσκευασια ειναι παρα πολυ καλα.

σιγουρα για λιγα χρηματα παραπανω καλυτερα ειναι να προτιμησει κανεις το w-800i αφου τα συμπεριλαμβανει ολα απλα και με καρτα 512 κατι που δεν μας εχουν συνηθισει ως τωρα.

αυτα τα λιγα απο μενα. :)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Εδώ υπάρχει το white paper για το W800 ,όπου

βρίσκει κανείς αναλυτική περιγραφή και πλήρη χαρακτηριστικά του τηλεφώνου

(για παράδειγμα αναφέρει ότι χωράει 200 SMS,κλπ.)

ara kai to k750i xwraei 200 mhnumata eeeE?

ara kai to k750i xwraei 200 mhnumata eeeE?

Λογικά ναι, αλλά και δω υπάρχει το κλασικό παλιομοδίτικο σύστημα του Κ700 να είναι όλα χύμα στα εισερχόμενα και όχι ταξινομημένα σε φακέλους ε;;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...