mikele123 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 και στις 2 ερωτήσεις είναι ότι εχει...το XL Μιια χαρα !! Πιστευω εκανα καλο ντιλ Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 και στις 2 ερωτήσεις είναι ότι εχει...το XL Εγώ μάλλον θα το πάρω αύριο από cosmote. Εσύ μπορείς και αντιστεκεσαι? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Εγώ μάλλον θα το πάρω αύριο από cosmote. Εσύ μπορείς και αντιστεκεσαι? yeap...περιμενω τις εξελιξεις,μεχρι τοτε θα βολεύομαι με το διαβατηριο Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Εγώ μάλλον θα το πάρω αύριο από cosmote. Εσύ μπορείς και αντιστεκεσαι? Θα είναι το πρώτο μου κινητό που δεν θα του βάλω θήκη! Θα πάρω και μια άσπρη πίσω πλάτη και θα το χαίρομαι πραγματικά! Και να πάθει κάτι απλά αλλάζεις καπάκι! Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Παρέλαβα και κάνω πάρτι! Φωτογραφική μηχανή κόλαση! Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Μόλις το παρήγγειλα κι εγώ από cosmote. Χρώμα (δυστυχώς) λευκό. Ξέρουμε αν είναι Branded? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Πολύ ωραίο είναι και το λευκό. Ακόμα και μουσταρδί να ήταν θα το παράγγελνα στα 199 :lol:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Πολύ ωραίο είναι και το λευκό. Ακόμα και μουσταρδί να ήταν θα το παράγγελνα στα 199 :lol:. χαχαχα Ξέρουμε αν είναι Branded? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Μόλις το παρήγγειλα κι εγώ από cosmote. Χρώμα (δυστυχώς) λευκό. Ξέρουμε αν είναι Branded? Νομίζω branded είναι. Εγώ πάλι σε μαύρο και ήθελα το άσπρο. Ούτως ή άλλως θα έπαιρνα και το δεύτερο χρωμα να αλλάζω. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Νομίζω branded είναι. Αλλάζει αυτό? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Αλλάζει αυτό? Νομίζω αλλάζει αν περάσεις άλλη rom, τουλάχιστον έτσι κάναμε πιο παλιά στα 930. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Υπάρχει περίπτωση να βγει το 950 σε προσφορά μέχρι Χριστούγεννα? Το σκέφτομαι για το 950xl ,αλλά μου φαίνεται τεράστιο. Αφού κοροϊδεύω το iPhone plus και το λέω ρακέτα. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Νομίζω αλλάζει αν περάσεις άλλη rom, τουλάχιστον έτσι κάναμε πιο παλιά στα 930. Ναι, το είχα κάνει με το 925. Νομίζω όμως ότι στα 10ρια δεν γίνεται. Δεν δουλεύει το προγραμματάκι (ξεχνάω τώρα ποιο) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Toσο μεγαλο προβλημα ειναι αν θα ειναι branded;;; Μην με κανετε να το μετανιωσω : ( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Πήρε κανείς απάντηση από γερμανό mail η κάτι άλλο; Αν το πάρω από cosmote μπορώ εύκολα να ακυρώσω τον γερμανό,ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Πήρε κανείς απάντηση από γερμανό mail η κάτι άλλο; Αν το πάρω από cosmote μπορώ εύκολα να ακυρώσω τον γερμανό,ξέρει κανείς; Ναι έστειλε μέιλ επιβεβαίωσης της παραγγελίας. Αν δεν σου έστειλαν και το παράγγειλες με αντικαταβολή το πολύ πολύ το παραγγέλνεις από cosmote και όποιος σου το στείλει πρώτος ακυρώνεις την άλλη παραγγελία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Ναι έστειλε μέιλ επιβεβαίωσης της παραγγελίας. Αν δεν σου έστειλαν και το παράγγειλες με αντικαταβολή το πολύ πολύ το παραγγέλνεις από cosmote και όποιος σου το στείλει πρώτος ακυρώνεις την άλλη παραγγελία. Δεν το έχω ξανακάνει ακυρώνεται εύκολα; Για να το πάρω και από cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Αντικαταβολή το έχεις βάλει? Δεν νομίζω ότι θα έχει κάποια δυσκολία. Αν το βρεις στην cosmote πάρτο και αν σου έρθει κάποια στιγμή mail από τον germano επιβεβαίωσης της παραγγελίας τους παίρνεις ένα τηλέφωνο και λες να το ακυρώσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Εγώ μόλις το παράγγειλα με αντικαταβολή από την Cosmote και μου ήρθε αμέσως email επιβεβαίωσης... Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Στη θέση σου θα το έπαιρνα, αν σε αρέσει το λειτουργικό ακόμα, ασχέτως τα λάθη της MS! Με τόσα προβλήματα που έχεις στο 640 σου! Ακόμα κι εγώ την σκέφτομαι την αγορά του, που δεν έχω τόσα πολλά προβλήματα με το 830 μου!!!! ;) :) Βρε το λειτουργικο γουσταρα και ειχα παραμεινει τοσο καιρο με αυτο.. Μου εχει ερθει και εμενα email επιβεβαίωσης κανονικα..ειναι συσκευαρα απο ολες τις αποψεις..ειναι ναυαρχιδα κατω του ενος χρονου στο 200 ρικο.. Απλα λεω να μην το παραλαβω γιατι ο montoya θα με τρολλαρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Παιδιά σε συνέχεια της χθεσινής μου παραγγελίας με αντικαταβολή από την cosmote και αφού σας είχα γράψει, πως έλαβα αμέσως email επιβεβαίωσης, σήμερα που μπήκα στο site είδα πώς η συσκευή έχει εξαντληθεί. Δεν νομίζω να δημιουργηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Παιδιά σε συνέχεια της χθεσινής μου παραγγελίας με αντικαταβολή από την cosmote και αφού σας είχα γράψει, πως έλαβα αμέσως email επιβεβαίωσης, σήμερα που μπήκα στο site είδα πώς η συσκευή έχει εξαντληθεί. Δεν νομίζω να δημιουργηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα... Δεν υπάρχει ούτε για δείγμα πουθενά, άντε να ανεβαίνει το ποσοστό των Windows Phone. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Πήγα σήμερα σε κατάστημα cosmote αλλά δεν το είχε. Το έχω παραγγείλει από χθες ηλεκτρονικά και απλά ελπίζω. Αν ξέρει κάποιος ας μας πει αν ισχύει η διαδικασία σε περιουσία που είναι branded. Περιμένω και το καταμαυρο s7 edge μέσα στις γιορτές και θα βρεθώ σε δίλημμα. Για την ώρα υπερισχυει η επιθυμία για μια αλλαγή λειτουργικού αν και η δεκαήμερη συμβίωση με το Android δεν με ενθουσίασε. Που είσαι βρε κολοσσε να μας πεις κανένα νέο......???? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Πήγα σήμερα σε κατάστημα cosmote αλλά δεν το είχε. Το έχω παραγγείλει από χθες ηλεκτρονικά και απλά ελπίζω. Αν ξέρει κάποιος ας μας πει αν ισχύει η διαδικασία σε περιουσία που είναι branded. Περιμένω και το καταμαυρο s7 edge μέσα στις γιορτές και θα βρεθώ σε δίλημμα. Για την ώρα υπερισχυει η επιθυμία για μια αλλαγή λειτουργικού αν και η δεκαήμερη συμβίωση με το Android δεν με ενθουσίασε. Που είσαι βρε κολοσσε να μας πεις κανένα νέο......???? Εγώ δεν το πρόλαβα πουθενά! Ουτε Γερμανό ουτε Cosmote! :( Ελπίζω Χριστούγεννα, αν θα υπάρχει ως τότε η συσκευή!... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 (edited) Εγώ δεν το πρόλαβα πουθενά! Ουτε Γερμανό ουτε Cosmote! :( Ελπίζω Χριστούγεννα, αν θα υπάρχει ως τότε η συσκευή!... Έχω παραλάβει από Γερμανό. Sent from my MI MAX using Tapatalk Edited November 27, 2016 by niotheros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts