binidis Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Σου ακυρώθηκε ο κωδικός,πάρε τηλ την τρίτη να σου στείλουν άλλον.Και όταν σου έρθει μπες από Mozilla η Chrome και κάνε παραγγελία.Και όταν σου έρθει η επιβεβαίωση παραγγελίας δες ξανά την τιμή γιατί μπορεί να μην έχει την έκπτωση.Έτσι μου κάνανε και μένα. Από chrome μπήκα. Δεν έχει νόημα να κάνω κάτι άλλο ε; Είμαι στη σελίδα που λέει overview checkout. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslvd Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Από chrome μπήκα. Δεν έχει νόημα να κάνω κάτι άλλο ε; Είμαι στη σελίδα που λέει overview checkout. Αν μπήκες με log in και όχι σαν πελάτης μπορεί να έχει κρατήσει την έκπτωση άλλα δεν ξέρω πως θα το δεις,πάρε τηλ τρίτη να συνεννοηθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
binidis Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Αν μπήκες με log in και όχι σαν πελάτης μπορεί να έχει κρατήσει την έκπτωση άλλα δεν ξέρω πως θα το δεις,πάρε τηλ τρίτη να συνεννοηθείς. Δεν είχα κάνει λογκιν αλλά επανέλαβα τη διαδικασία και αυτή τη φορά το κουπόνι εξαργυρώθηκε επιτυχώς και ολοκλήρωσα την παραγγελία. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslvd Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Μετά από 3 εβδομάδες ταλαιπωρίας ήρθε τελικά το λαπτοπ με την έκπτωση κανονικά,όλα πήγαν καλά στο τέλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts