Jump to content

Τι "υποτίθεται" ότι κάνετε αυτή τη στιγμή...

OveLix
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Διαβάζω για Proficiency... Aυτή την στιγμή όμως βοηθάω των gkr41 με τα graphs... :lol:

The effort to understand the universe is one of the very few things that lifts human life a little above the level of farce, and gives it some of the grace of tragedy.

Steven Weinberg (1933 - )

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/32eppforum.gif

• Απαντήσεις 73
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ypotithete oti diabazo giati grafo diagonisma elenh ayrio alla xoris ligh dosh apo myphone dn ginete tpt pos leme nistiko arkoydi dn xoreyei kapos etsi edo omos dn diabazei

greenglish???? pote ksana!!! iPHONE?????

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/13106basilis.gif

Εγω δουλευω σε Net cafe.2-8 το πρωι :yawn: Eιμαι φοιτητης και καπως πρεπει να βγαλω τα εξοδα μου..Εχει και τα καλα του.Τσαμπα internet την ωρα της δουλειας (2Mbit γραμμη :p ).

edit: Και συγκεκριμενα περιμενω να δω τι θα ανακοινωσει η Nokia σημερα. :cool: :shifty: Μπαινωβγαινω συνεχεια στη σελιδα της. :D

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Ligo nwris esai file.Apo to meshmeri kai meta

Δεν πειραζει.Δεν εχω και τιποτα αλλο να κανω.Κατεβαζω κανενα προγραμματακι κτλ.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Eγω υποτιθεται οτι κοιμαμαι και με ξυπνησατε.Αντε 5 η ωρα ΓΜΤ,χιονιζει κιολας

καλα τι κανετε τετοια ωρα εδω μεσα? μεταλλαχτεικατε σε βρυκολακες? :w00t:

λοιπον προσεξτε σκηνικο αυτη τη στιγμη.

εγω ξααααπλα και κουκουλωμενος στο κρεβατι,με το ασυρματο οπτικο ποντικι κατω απο τα σκεπασματα,χρηση του εικονικου πληκτρολογιου των windows και το desktop του υπολογιστη να προβαλεται μεσω βιντεοπροβολεα στο ταβανι δινοντας μου μια οθονουλα....3 μετρων! :cool:

λοιπον προσεξτε σκηνικο αυτη τη στιγμη.

εγω ξααααπλα και κουκουλωμενος στο κρεβατι,με το ασυρματο οπτικο ποντικι κατω απο τα σκεπασματα,χρηση του εικονικου πληκτρολογιου των windows και το desktop του υπολογιστη να προβαλεται μεσω βιντεοπροβολεα στο ταβανι δινοντας μου μια οθονουλα....3 μετρων! :cool:

και ο λόγος που γίνεται αυτο? :confused: :lol: :lol:

......δεν ειχε χωρο να βαλει οθονη στο γραφειο του το παιδι...... :yahoo: :stupid:

sorry για το :offtopic:

1) γιατι καλο το καθησιο , αλλα οχι σαν το ξαπλα :lol:

2) γιατι αλλο να βλεπεις σε μια οθονη 19" και αλλο σε 120'' + :cool: καλη πχ η τηλεοραση αλλα ο κινηματογραφος εχει αλλη χαρη ;) και εκει που βαριεσαι το σερφαρισμα πετας και μια ταινια dvd στο πισι και γεμιζει το ταβανι εικονες.αλλο πραγμα σου λεω!!! :)

Πεινάω δεν έχει τιποτα να φάω ,έχω μείνει από τσιγάρα και εξω κάνει τρελο κρυο για να βγω να ικανοποιήσω και τις 2 ανάγκες μου.Εδω και μια ώρα προσπαθω να βρω το κουραγιο αλλά τιποτα κολλημενος στη κουζίνα μπροστα σε ένα λαπτοπ με το μεσαιο δακτυλο να κινδυνεύει να παθει αγκυλωση εξαιτίας του touchpad...ωραία βραδιά
Υπογραφή....

1) γιατι καλο το καθησιο , αλλα οχι σαν το ξαπλα :lol:

2) γιατι αλλο να βλεπεις σε μια οθονη 19" και αλλο σε 120'' + :cool: καλη πχ η τηλεοραση αλλα ο κινηματογραφος εχει αλλη χαρη ;) και εκει που βαριεσαι το σερφαρισμα πετας και μια ταινια dvd στο πισι και γεμιζει το ταβανι εικονες.αλλο πραγμα σου λεω!!! :)

Πες μας οτι ποστάρεις γράφοντας με τη βοήθεια του osk να τρελαθούμε τώρα :lol:

καλα τι κανετε τετοια ωρα εδω μεσα? μεταλλαχτεικατε σε βρυκολακες?

Βασικα προσπαθω να μεταλλαχτω σε ανθρωπο αλλα δε μου βγαινει :devil:

Πεινάω δεν έχει τιποτα να φάω ,έχω μείνει από τσιγάρα και εξω κάνει τρελο κρυο για να βγω να ικανοποιήσω και τις 2 ανάγκες μου.Εδω και μια ώρα προσπαθω να βρω το κουραγιο αλλά τιποτα κολλημενος στη κουζίνα μπροστα σε ένα λαπτοπ με το μεσαιο δακτυλο να κινδυνεύει να παθει αγκυλωση εξαιτίας του touchpad...ωραία βραδιά
sthn kouzina ka8esai me to laptop? :shock:

e tentosou ligo(eides?oute kan 8a shko8eis) na anoikseis to psugeio bgale kati kai fae...ektos an to psugeio sou epriexei mono adeia mpoukalia kai sapia frouta kai laxanika... :what:

se ayth thn periptosh pare to thlefono,kai pare delivery..to problhma einai pos 8a prepei na shko8eis na anoikseis thn eksoporta alla de bariesai...dose kati parapano sto delivery boy kai steilton kai gia tsigara...dose tou kai to kleidi ths eksoportas na mh se ksanashkonei.... :hunter:

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*