Jump to content

Τα πάντα για το Vodafone live! & Vodafone 360

Gka
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 976
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημερα σε ολους.

Εχω ενα Ν80 Internet Edition οχι Vodafone Live.

Εχω περασει κανονικα τις ρυθμισεις για το Vodafone Live αλλα οποτε παω να συνδεθω μου βγαζει ΜΗ ΥΠΟΣΤΟΡΙΖΗΜΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ.

Τι αλλες ρυθμισεις να κανω?:confused:

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Τις ρυθμίσεις τις πέρασες χειροκίνητα ή τις έστειλες από το νετ;
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Τις ρυθμίσεις τις πέρασες χειροκίνητα ή τις έστειλες από το νετ;

Στην αρχη τις ειχε περασμενες το κινητο.

Ε λεω μαλλον καμια μ@@κια εκανε η ΝΟΚΙΑ με τις ρυθμισεις.

Μετα μπαινω στο SITE και ξαναστελνω τις ρυθμισεις αλλα παλι τιποτα.

Η υπηρεσια VF Live και 3G ειναι κανονικα ενεργοποιημενη απο τη Vodafone.

:(

Σε άλλη σελίδα όταν πας να μπεις σου βγάζει πάλι το ίδιο; ή μόνο στην αρχική του live;
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Σε άλλη σελίδα όταν πας να μπεις σου βγάζει πάλι το ίδιο; ή μόνο στην αρχική του live;

Μεσω WI-FI με βαζει παντου (Εκτος Σελιδες Live).

Με το προφιλ του Vodafone Live Postpay δεν μπαινει πουθενα.Παντα λεει Μη Υποστιριζομενος Τυπος Περιεχομενου.:mad:

Δεν κάνεις μια κλήση στο 1397 μήπως έχουν και από κει να προτείνουν κάτι;

Ας το δοκιμασω και αυτο...

Το 1397 είναι για την Panafonet

[sIGPIC][/sIGPIC]

Owner of Samsung Galaxy Note II

Το 1397 είναι για την Panafonet

Παλιότερα ήταν αυτοί αρμόδιοι και για θέματα gprs/3g/internet. Δεν ισχύει πια;

Θα παρω στο 13830 κλασσικα να δω τι γινεται:confused:

Ασχετο! Πετρο η φωτο στις υπογραφες σου ειναι παντα τελειες....

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Βρηκα την ακρη να μπω στο Live απο το ΝΟΚΙΑ Ν80

Τωρα ομως το εξης κουφο:

Απ οτι βλεπω στο Ν80 δεν μου εμφανιζει το μενου για Live TV ουτε για Welcome Tones της Vodafone!!!

Ενω ειναι 3G συσκευη ειναι δυνατον να μην υποστηριζει 3g Live TV?

Το μενού στο οποίο μπαίνεις με το Ν80 είναι το WAP μενού της vodafone το οποίο μοιάζει πλέον και εμφανισιακά με το live! αλλά διαφέρει από το live! στο γεγονός ότι δεν παρέχει τις υπηρεσίες που ανέφερες (live! TV κτλ.)...

Τώρα γιατί δεν παρέχουν live! TV στο N80 και γενικά επιμένουν στη φιλοσοφία του να εγκρίνουν κάποια συγκεκριμένα κινητά για το live! και τις 3G υπηρεσίες, άβυσσος η ψυχή της voda...

Το μενού στο οποίο μπαίνεις με το Ν80 είναι το WAP μενού της vodafone το οποίο μοιάζει πλέον και εμφανισιακά με το live! αλλά διαφέρει από το live! στο γεγονός ότι δεν παρέχει τις υπηρεσίες που ανέφερες (live! TV κτλ.)...

Τώρα γιατί δεν παρέχουν live! TV στο N80 και γενικά επιμένουν στη φιλοσοφία του να εγκρίνουν κάποια συγκεκριμένα κινητά για το live! και τις 3G υπηρεσίες, άβυσσος η ψυχή της voda...

Αυτο δεν μπορω να καταλαβω και εγω.

Εχουν το Ν73 και καποια αλλα καινουρια και δεν εχουν το Ν80 :(

Δεν θα κατσω να σκασω βεβαια για ενα Live μενου που προωθουν οπου θελουν και οπου συμφερει στη Vodafone.

Είναι τμήμα αρμόδιο για οτιδήποτε αφορά την Panafonet/Vodafonet..........για το gprs/3G...κτλ......είναι το 13830 και το 3 ή 4 εάν δεν κάνω λάθος......

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειδαμε οτι το live και η θεαση τηλεοπτικων καναλιων με ενα ποσο το μηνα θα ειναι δωρεαν ως παγιο τελος χρησης. Το δοκιμασε κανενας?

Ειδαμε οτι το live και η θεαση τηλεοπτικων καναλιων με ενα ποσο το μηνα θα ειναι δωρεαν ως παγιο τελος χρησης. Το δοκιμασε κανενας?

Ναι... Γιατί δεν διάβασες μερικά μηνύματα πιο πριν!??:p

Εγώ το δοκίμασα και είναι τέλειο!;)

Live Unlimited: Το ενεργοποίησα στις 18/4 στις 13.48, οπότε μου ήρθε και το sms οτι η υπηρεσία ενεργοποιήθηκε. Σήμερα είδα τον λογαριασμό μου μέσω e-billing. Χρεώθηκα τα 5 (μαζί με ΦΠΑ) αλλά για τις επόμενες 2 μέρες με χρέωνε κανονικά εισιτήριο εισόδου (0.35 + ΦΠΑ) για περίπου 50 εισόδους... Αφήστε που τα τέλη συνδρομητών κινητής πήγαν στα ύψη... Βέβαια, οι χρεώσεις ήταν μέχρι τις 19/4 στις 23.47. Μετά όλα ΟΚ. Το δήλωσα στο CC και περιμένω απάντηση σε 5 εργάσιμες. ΠΡΟΣΟΧΗ.

-----------------------------------

"Http Status 406": το έχει συναντήσει κανείς άλλος στο live! ? 9 στις 10 φορές που πάω να μπώ μου βγάζει αυτό το μήνυμα και πρέπει να δοκιμάσω 3-4 φορές μέχρι να τα καταφέρω. Ευχαριστώ.

People who think they know everything are an annoyance to those of us who really do so,

... το έχει συναντήσει κανείς άλλος στο live! ? 9 στις 10 φορές που πάω να μπώ μου βγάζει αυτό το μήνυμα "http status 406" και πρέπει να δοκιμάσω 3-4 φορές μέχρι να τα καταφέρω. Ευχαριστώ.

Το έχω συναντήσει και εγώ κατά καιρούς αλλά όχι και 9 στις 10 φορές! Κάτι ανάλογο μου βγαίνει μερικές φορές και στο ΤΙΜ plus. Tι είναι αυτά τα μηνύματα? :confused:

Το ενεργοποίησα στις 18/4 στις 13.48, οπότε μου ήρθε και το sms οτι η υπηρεσία ενεργοποιήθηκε. Σήμερα είδα τον λογαριασμό μου μέσω e-billing. Χρεώθηκα τα ?5 (μαζί με ΦΠΑ) αλλά για τις επόμενες 2 μέρες με χρέωνε κανονικά εισιτήριο εισόδου (?0.35 + ΦΠΑ) για περίπου 50 εισόδους... Αφήστε που τα τέλη συνδρομητών κινητής πήγαν στα ύψη... Βέβαια, οι χρεώσεις ήταν μέχρι τις 19/4 στις 23.47. Μετά όλα ΟΚ. Το δήλωσα στο CC και περιμένω απάντηση σε 5 εργάσιμες. ΠΡΟΣΟΧΗ.

-----------------------------------

... το έχει συναντήσει κανείς άλλος στο live! ? 9 στις 10 φορές που πάω να μπώ μου βγάζει αυτό το μήνυμα "http status 406" και πρέπει να δοκιμάσω 3-4 φορές μέχρι να τα καταφέρω. Ευχαριστώ.

Με lg το εχω παθει τωρα τελευταια.

• 2 weeks later...
Εχω ενα cu, λεω να την βαλω στο Μ600 και να ενεργοποιησω ολες τις υπηρεσιες με μηνυματα για να εχω πλοηγηση στο Ιντερνετ. Αξιζει τον κοπο αραγε παιδια?

Εχω ενα cu, λεω να την βαλω στο Μ600 και να ενεργοποιησω ολες τις υπηρεσιες με μηνυματα για να εχω πλοηγηση στο Ιντερνετ. Αξιζει τον κοπο αραγε παιδια?

Τα καρτοκινητά(ala carte & cu) δεν έχουν πρόσβαση σε internet........

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ για την πληροφορία. Οποτε μονο στο voda live θα μπορω ναμπαινω αλλα κι εκει μεσα προσφερει πλοηγηση στο ιντερνετ σε κανονικες σελιδες ή κανω καποιο λαθος παιδια?

• 2 weeks later...

Εχω το nokia N73,πηρα τηλ . στο 13830 για να ενεργοποιηθει στη γραμη μου το 3G ,οπου που ειπαν μετα απο 4 ωρες θα ενεργοποιηθει,και επισης μου στειλανε 2 μηνυματα για κατι ρυθμισεις,τα οποια τα αποθηκευσα και τα εκανα ολα οπως προβλεπετε,εχουν περασει και οι 4 ωρες.

Το ερωτημα μου ειναι,πως μπορω να μπω στο vf live menu,ετσι ωστε να μπορεσω και κατ'επεκταση να δω live tv??

Δεν θα πρεπε κανονικα να υπηρχε καποιο εικονιδιο τoυ vf live menu??

Εχω το nokia N73,πηρα τηλ . στο 13830 για να ενεργοποιηθει στη γραμη μου το 3G ,οπου που ειπαν μετα απο 4 ωρες θα ενεργοποιηθει,και επισης μου στειλανε 2 μηνυματα για κατι ρυθμισεις,τα οποια τα αποθηκευσα και τα εκανα ολα οπως προβλεπετε,εχουν περασει και οι 4 ωρες.

Το ερωτημα μου ειναι,πως μπορω να μπω στο vf live menu,ετσι ωστε να μπορεσω και κατ'επεκταση να δω live tv??

Δεν θα πρεπε κανονικα να υπηρχε καποιο εικονιδιο τoυ vf live menu??

Πάτα και κράτα πατημένο για 2 δευτερόλεπτα το 0.